Porto — hotele

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Oporto Invite - River View, Porto
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 190 opinii
Apartament

+ Obiekt znajduje się w spokojnej, zabytkowej okolicy Porto.
+ W pobliżu sklepów i restauracji.
+ Praktycznie wszędzie było blisko.
+ W mieszkaniu wszystko było czyste, standardowo wyposażona kuchnia, była kawa i herbata.
- Słaba izolacja akustyczna z sąsiednich mieszkań.
- W łazience brak haczyków na ręczniki.

Sabina, 2020-10-08
  • Cechy hotelu Oporto Invite - River View
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Możliwe wystawienie faktury
  • WiFi
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 38,2 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
od 37,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Brewmaster’s House - Casa da Picaria, Porto
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 376 opinii
Apartament

Idealna lokalizacja, blisko od centrum Porto. Dogodne połączenia metrem z lotniskiem, blisko od niedrogich i fajnych pubów. Apartament był ładnie urządzony. Pani właścicielka była bardzo miła i pomocna. Słabe Wi-Fi:(.

Dorian P., 2020-08-22
  • Cechy hotelu The Brewmaster’s House - Casa da Picaria
  • Możliwe wystawienie faktury
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio typu Superior
Studio typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
od 48,9 US$
Studio typu Superior – 1. piętro
od 71,5 US$
Studio typu Deluxe – 1. piętro
Zobacz wszystkie pokoje The Brewmaster’s House - Casa da Picaria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Almada Wine House, Porto
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 547 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo sympatyczni. Śniadania były całkiem dobre. Bardzo dobra lokalizacja, w centrum Porto, około 7 minut spacerem od stacji metra. Blisko także od dobrych restauracji. Personel był bardzo przyjazny. Pokój był czysty i przytulny. Zdecydowanie polecam to miejsce na pobyt w Porto!.

Izabela, 2020-06-30
  • Cechy hotelu Almada Wine House
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
+
Studio typu Standard
od 89,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Oporto Loft, Porto
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 180 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Dogodna lokalizacja, w przybliżeniu 10 minut spacerem od starego centrum Porto, blisko od nabrzeża, łatwo było dojść do najbardziej interesujących zabytków. Pokój był duży i gustownie urządzony. Bardzo ładny ogród. Przyjazny personel:).

Radosław A., 2020-03-02
  • Cechy hotelu Oporto Loft
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • Maseczki dla gości
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • sejf
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Rodzinny apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy/Pokój Jednoosobowy typu Standard
od 66,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Grand Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Oporto Loft

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartment Camões, Porto
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 119 opinii
Apartament

Apartament był czysty i przytulny, wyposażony we wszystko co potrzebne. Dobra lokalizacja dla osób podróżujących bez samochodu, w pobliżu stacji metra, łatwy dojazd z lotniska, w odległości spaceru od zabytkowego centrum Porto. Właściciel był bardzo pomocny i gościnny, udzielił mi niezbędnych informacji na temat wszystkich atrakcji turystycznych i miejsc wartych odwiedzenia w Porto. Jak najbardziej polecam!!!.

Wiktor, 2020-02-25
  • Cechy hotelu Apartment Camões
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • ogrzewanie
  • sklep na miejscu
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
od 41,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Oporto Entreparedes, Porto
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 742 opinii
Apartament

- Obsługa była bardzo miła i pomocna - Hotel położony jest w świetnym miejscu - do wszystkich atrakcji w Porto około 10 minut spacerem - Blisko od sklepów - stacji metra - pociagu i autobusu.

Marceli, 2020-02-19
  • Cechy hotelu Aparthotel Oporto Entreparedes
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • wypożyczalnia samochodów
  • masaż
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio typu Superior
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament typu Standard
od 50,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Oporto Entreparedes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BRA.com Apartments Oporto Pinheiros, Porto
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 201 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo przyjazny. Mieszkanie było czyste i ładne. Dobre ciśnienie wody pod prysznicem. Bardzo dobra lokalizacja, w ładnej części Porto, w pobliżu wielu restauracji i barów, na rogu ulicy dobra piekarnia.

Brak klimatyzacji. Brak klimatyzacji.

Anna, 2020-02-17
  • Cechy hotelu BRA.com Apartments Oporto Pinheiros
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament – parter
od 59,6 US$
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje BRA.com Apartments Oporto Pinheiros

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
30%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Eurostars Porto Douro, Porto
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2170 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne choć mogłoby być bardziej urozmaicone. Hotel położony jest zaledwie kilkaset metrów od ścisłego centrum Porto z pięknym widokiem na rzekę Duero. Pokój był czysty i zadbany, wyposażony we wszystko co potrzebne. Personel był bardzo miły i pomocny. Ogólnie cena była dobra. Polecam!.

Karol J., 2020-01-11
  • Cechy hotelu Eurostars Porto Douro
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • klimatyzacja
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 60,8 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na rzekę
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Eurostars Porto Douro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Bonjardim, Porto
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1028 opinii
Pensjonaty

W pokoju ogólnie było czysto. Dobra lokalizacja, blisko od metra, w okolicy znajdują się knajpki gdzie można było zjeść śniadanie i napić się kawy. Prosta droga do centrum Porto.

Pokój był naprawdę mały, nie było miejsca na stolik na którym można by było zjeść lub napić się. W kuchni także brakowało stolika.

Rafał, 2019-12-27
  • Cechy hotelu Casa Bonjardim
  • parking
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy
od 31,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Casa Bonjardim

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: PILOT Design Hostel & Bar, Porto
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 383 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był skromnie wyposażony ale wszystko było w przyzwoitym stanie. Wygodne łóżko. Bagaż można było schować pod łóżkiem z możliwością założenia np. kłódki na drzwiczki. Łazienki i toalety były na bieżąco sprzątane. Doskonała lokalizacja, w pobliżu wielu barów i małych restauracji, niedaleko od sklepu spożywczego. Bez problemu można było dojść na pieszo do centrum Porto, zaledwie kilka minut.

Niezbyt dobrze działało Wi-Fi:(.

99Eryk, 2019-12-20
  • Cechy hotelu PILOT Design Hostel & Bar
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • część przeznaczona dla palących
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • gaśnice
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 12 osób
od 10,7 US$
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (4 osoby)
+
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (6 osób)
+
Pokój trzyosobowy z widokiem na miasto
Zobacz wszystkie pokoje PILOT Design Hostel & Bar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Porto, Portugalia

Witaj w mieście Porto. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 765 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Porto. Zarezerwuj w najniższej cenie! Porto → Hotele Porto, Pensjonaty, Obiekty B&B Porto, Apartamenty, Hostele Porto. Tanie noclegi • Noclegi Porto — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Porto! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wybierając się do Portugalii, nie można nie odwiedzić Porto. Jest to bowiem typowy ośrodek turystyczny tego kraju. Choć miasto to słynie przede wszystkim z wykwintnego wina o takiej samej nazwie, Porto zachęcą gości zagranicznych licznymi zabytkami, w tym Stary Miastem, które wpisane jest na Listę światowego dziedzictwa UNESCO.

Wybierając się do Porto, warto skorzystać z dostępne i bardzo dobrze rozwiniętej bazy noclegowej. W mieście tym oferowane są głównie pokoje gościnne oraz pokoje w hotelach zróżnicowanych pod względem standardu.

Pokoje gościnne dostępne są w prywatnych kwaterach oraz rezydencjach. Zlokalizowane są przy słynnych ulicach, zabytkowym Starym Mieście. Oferują szereg udogodnień, w tym komfortowe pokoje z pełnym wyposażeniem.

W hotelach mogą zatrzymać się zarówno osoby bardziej lub mniej zamożne. Dla turystów, które podczas wakacyjnego urlopu cenią sobie także wypoczynek w luksusowych apartamentach, dostępne są drogie, ale niezwykle komfortowe pokoje o podwyższonym standardzie. Osoby mniej zamożne mogą skorzystać z oferty obiektów dwu- i trzygwiazdkowych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej