Lizbona — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Lizbona

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Lizbona) - GPS: 38.7138328552246, -9.13931465148926
Zdjęcia hotelu: BmyGuest - Arroios Lisbon Apartment, Lizbona
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne, czyste i komfortowo urządzone, dwie sypialnie. Świetna lokalizacja, bardzo blisko od stacji metra Anjos, w pobliżu znajduje się sklep spożywczy, w pobliżu także restauracji. Zameldowanie było łatwe.

Brak kuchenki mikrofalowej.

Karina C., 2020-10-21
  • Cechy hotelu BmyGuest - Arroios Lisbon Apartment
  • dostęp do Internetu
  • pokoje rodzinne
  • prywatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 76,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Principe Real Concept by Homing, Lizbona
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 33 opinii
Apartament

1. Świetna lokalizacja, niedaleko od centrum Lizbony i głównych atrakcji miasta. 2. W odległości spaceru od hotelu znajduje się wiele restauracji i barów. 3. Do metra mniej więcej 10 minut spacerem w dół. 4. Mieszkanie dla czterech osób było wystarczająco duże i wystarczająco wyposażone. 5. Ogólnie było to dobre doświadczenie.

L. Liliana , 2020-10-20
  • Cechy hotelu Principe Real Concept by Homing
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z tarasem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: O Artista Boutique Suites, Lizbona
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 646 opinii
Apartament

Bardzo fajny hotel usytuowany w samym centrum Lizbony. Blisko od wszystkich najważniejszych atrakcji turystycznych jak i od metra i dworca kolejowego. Personel był bardzo miły i uczynny. Śniadania były smaczne chociaż skromne. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Pokój był czysty i przyjemny, widok na uliczkę tętniącą portugalskim życiem.

Wszystko było w najlepszym porządku!!!.

U. Roksana , 2020-10-06
  • Cechy hotelu O Artista Boutique Suites
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • bezpłatne WiFi
  • czujnik dymu
  • jazda na rowerze
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Studio Superior z widokiem na miasto
Apartament Rodzinny z 1 sypialnią
Apartament Rodzinny z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje O Artista Boutique Suites

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Marques Delight by Homing, Lizbona
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 60 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja ; blisko od metra ; w pobliżu autobusów i kilku restauracji ; nie tak daleko od sklepu spożywczego ; Mieszkanie było czyste ; Była możliwość bezpłatnego przechowania bagażu w siedzibie firmy ; Obsługa była bardzo miła.

- Kuchnia mogłaby być trochę lepiej wyposażona.

Amelia, 2020-09-13
  • Cechy hotelu Marques Delight by Homing
  • dostęp do Internetu
  • klimatyzacja
  • pokoje dla niepalących
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Superior
+
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: My Home In The City, Lizbona
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 78 opinii
Pensjonaty
  • Avenida dos Defensores de Chaves 97 Campo Pequeno 1000-116 Lizbona - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, bardzo blisko od stacji metra, w przybliżeniu 8 minut na pieszo od dworca kolejowego skąd można było dojechać do Sintry, w pobliżu supermarketów. Idealne miejsce do zwiedzania Lizbony, w pobliżu wielu restauracji. Właściciel był bardzo sympatyczny. Pokój był czysty.

Brak klimatyzacji a było bardzo gorąco. Kiepskie Wi-Fi.

B. Władysław , 2020-07-29
  • Cechy hotelu My Home In The City
  • biblioteka
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną toaletą
Pokój jednoosobowy typu Standard ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 32,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje My Home In The City

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Portas De São Bento Apartments, Lizbona
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 27 opinii
Apartament

Apartament był przestronny, wygodny i bardzo czysty. Właściciele byli mili i bezproblemowi. Dogodna lokalizacja, w pobliżu wielu restauracji, około 20 minut spacerem od centrum handlowego. Bardzo blisko od plaży. Bardzo dobre połączenia komunikacyjne.

Jedynie Wi-Fi mogłoby lepiej działać.

33andżelika, 2020-07-13
  • Cechy hotelu Portas De São Bento Apartments
  • taras słoneczny
  • taras
  • obiady na wynos
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 3 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Hygge Lisbon Suites - Picoas, Lizbona
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 430 opinii
Pensjonaty
  • Rua Tomás Ribeiro, 95-95B Rés do Chão 1050-226 Lizbona - pokaż na mapie

Rano śniadania były bardzo dobre. Dobra lokalizacja, blisko było od stacji metra, blisko także od supermarketu co było wygodne, ciche miejsce w centrum Lizbony. Obsługa była bardzo przyjazna i pomocna. W pokoju ekspres do kawy, ręczniki były codziennie wymieniane.

Słaba izolacja akustyczna, w pokoju było słychać co się dzieje na korytarzu. Kiepski widok z okna.

I. Sonia , 2020-06-18
  • Cechy hotelu The Hygge Lisbon Suites - Picoas
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • całkowity zakaz palenia
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z zewnętrzną prywatną łazienką
od 56,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Santa Luzia B&B - HOrigem, Lizbona
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 743 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa hotelowa była bardzo miła i uśmiechnięta. Śniadania były smaczne. Pokój był czysty i duży. W dniu wyjazdu, mimo wczesnej pory, dostaliśmy śniadanie. Świetna lokalizacja, w samym sercu dzielnicy Alfama w Lizbonie. Blisko od zamku i zaledwie kilka kroków do punktu widokowego, wokół znajduje się wiele knajpek, tramwaj 12 zatrzymuje się naprzeciwko pensjonatu.

W łazience nieprzyjemny zapach z kanalizacji. Brak...

H. Cezary , 2020-05-02
  • Cechy hotelu Santa Luzia B&B - HOrigem
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard w wewnętrznej części hotelu
od 52,1 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Santa Luzia B&B - HOrigem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apt in Lisbon Oriente 25 - Parque das Nações, Lizbona
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 407 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w nowoczesnej dzielnicy Lizbony, blisko od lotniska, stacji metra i dworca kolejowego. Blisko także od dużego centrum handlowego z dużym supermarketem.

Kuchnia mogłaby być lepiej wyposażona, mogłyby być jakieś małe ręczniki, przyprawy kuchenne jak sól, pieprz, cukier. Brak tabletek do zmywarki..

Dominika, 2020-02-10
  • Cechy hotelu Apt in Lisbon Oriente 25 - Parque das Nações
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • prywatny parking
  • taras
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 105,4 US$
Apartament typu Superior z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na rzekę
+
Apartament Rodzinny z 3 sypialniami
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Apt in Lisbon Oriente 25 - Parque das Nações

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Mundial, Lizbona
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 5197 opinii
Hotel

Śniadania były bardzo smaczne. Doskonała lokalizacja hotelu, blisko od metra, dworca kolejowego i autobusowego oraz przystanków tramwajowych. Personel był uczynny i bardzo miły. Pokój był wygodny. Polecam ten hotel jako bazę wypadową do zwiedzania Lizbony, blisko od wszystkich atrakcji.

Byłoby miło gdyby w pokoju był czajnik:).

100Alex, 2020-01-17
  • Cechy hotelu Hotel Mundial
  • pralnia
  • całodobowa recepcja
  • sklep z upominkami
  • taras
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 108,9 US$
Pokój trzyosobowy
2 połączone pokoje dwuosobowe
+
Zimowa Oferta Specjalna - Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mundial

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lizbona, Portugalia

Witaj w mieście Lizbona. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 2020 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lizbona. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lizbona → Hotele Lizbona, Aparthotele, Pensjonaty Lizbona, Kempingi, Apartamenty Lizbona. Tanie noclegi • Noclegi Lizbona — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lizbona! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Lizbona - stolica Portugalii jest dość częstym kierunkiem obieranym przez turystów. Słoneczne miasto tętniące życiem, cechujące się niezliczoną ilością zabytków i atrakcji, sprzyja napływowi turystów z całego świata.

„Sezon na Lizbonę” panuje przede wszystkim latem. Dlatego też, wybierając się do stolicy podczas wakacyjnego urlopu, warto z wyprzedzeniem zarezerwować miejsce noclegowe. Z ich dostępnością nie ma większych problemów, ponieważ baza noclegowa Lizbony jest dobrze rozwinięta. Dostępne są przede wszystkim hotele, ale na obecność prywatnych apartamentów, pokoi gościnnych czy nawet hosteli, nie można narzekać.

Hotele 5-gwiazdkowe oferują pokoje i apartamenty o podwyższonym standardzie, dające dostęp do dodatkowych udogodnień. Nie należy jednak obawiać się cen, ponieważ w niektórych hotelach można liczyć na bardzo atrakcyjne warunki.

W hotelach o niższym standardzie: dwu- i jednogwiazdkowych może nie panują warunki iście królewskie, ale wszystkie pokoje są przytulne i w pełni wyposażone.

Młodzi ludzie chętnie poszukują miejsc noclegowych w hostelach oferujących atrakcyjne warunki cenowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej