Zell am See — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Zell am See

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Zell am See) - GPS: 47.3234519958496, 12.7983856201172
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Zell am See

Miasta w pobliżu – Zell am See

Najpopularniejsze miasta: Austria

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Landhaus Zell am See, Zell am See
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 306 opinii
Hotel

Jest to mały hotel rodzinny, położony w pobliżu wyciągów narciarskich Areitbahn, w odległości spaceru od centrów handlowych. Personel był miły i pomocny. Śniadania były smaczne, było wiele rodzajów salami, sera, warzyw, płatków śniadaniowych, na życzenie jajka na kilka sposobów. Kilka rodzajów chleba. W pokoju było czysto. Do dyspozycji pokój narciarski, suszarki do butów. Własny parking.

Brakowało nam tylko...

Cyryl J., 2020-05-20
  • Cechy hotelu Hotel Landhaus Zell am See
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • bramki zabezpieczające dla dzieci
  • windsurfing
  • wspólny salon / sala TV
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
od 95 EUR
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Apartament typu Junior Suite z balkonem
+
Pokój trzyosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Landhaus Zell am See

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Feriengästehaus Glockenstuhl, Zell am See
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 210 opinii
Pensjonaty

Śniadania były bardzo dobre i obfite. Właściciel był bardzo sympatyczny i pomocny. W apartamencie było czysto i ciepło, dość dobrze była wyposażona kuchnia. Świetna lokalizacja, w spokojnym miejscu, w pobliżu dworca kolejowego i sklepów. Wystarczająco dużo miejsc parkingowych.

Meble i wyposażenie było wiekowe ale czyste.

Diana I., 2020-04-01
  • Cechy hotelu Feriengästehaus Glockenstuhl
  • dostęp do Internetu
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • narciarstwo
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Berghotel Schmittenhöhe, Zell am See
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 134 opinii
Hotel

- Bardzo dobre położenie - tuż przy stoku z pięknym widokiem na góry - doskonałe miejsce do jazdy na nartach - Personel był bardzo miły i przyjazny - Pokoje były ładnie urządzone.

O. Rozalia , 2020-02-28
  • Cechy hotelu Berghotel Schmittenhöhe
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • sejf
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Maseczki dla gości
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z dodatkowym łóżkiem
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Berghotel Schmittenhöhe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appartement Haus Sonnenheim, Zell am See
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 77 opinii
Apartament

Właścicielka była niezwykle sympatyczna. Apartament był dobrze wyposażony z możliwością samodzielnego przygotowania posiłków. Była zmywarka, duża lodówka, piekarnik, było w zasadzie wszystko co niezbędne w kuchni. Przez apartamentem można było zaparkować samochód. Dostępne pomieszczenie do przechowywania nart. Dobre położenie, w cichej i spokojnej dzielnicy, blisko od centrum Zell am See i stacji narciarskiej. Wszystko ok!!!.

Celina W., 2020-02-09
  • Cechy hotelu Appartement Haus Sonnenheim
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • piesze wycieczki
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na jezioro
+
Studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Grüner Baum, Zell am See
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 932 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, w odległości spaceru od centrum miasta Zell am See i dworca kolejowego. W pobliżu brzegu jeziora. Śniadanie w formie bufetu było bardzo dobre. Pokój był ładny i czysty. Personel był bardzo przyjazny. Bardzo przyjemna była atmosfera. Brak uwag.

Ernest, 2020-01-29
  • Cechy hotelu Hotel Grüner Baum
  • rzutki
  • transfer lotniskowy
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 89 EUR
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 139 EUR
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Herzoggut, Zell am See
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 124 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Dobra lokalizacja z ładnym widokiem na góry. Pokój był czysty. Śniadanie było dobre. Spokojne położenie, zaledwie 8 minut jazdy samochodem od centrum Zell am See. Właścicielka była bardzo przyjazna i gościnna. Bardzo słabe Wi-Fi????.

Arkadiusz, 2020-01-28
  • Cechy hotelu Pension Herzoggut
  • parking
  • przechowalnia nart
  • narciarstwo
  • ogród
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 80 EUR
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appartement Schmiedhof, Zell am See
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 105 opinii
Apartament

* Idealne położenie dla narciarzy * bezpośrednio przy stoku * Właściciele byli bardzo sympatyczni * Apartament był czysty i przyjemny * wygodne łóżka * Mieliśmy wystarczająco dużo miejsca.

- Trochę daleko od sklepów i restauracji.

Dominika I., 2020-01-09
  • Cechy hotelu Appartement Schmiedhof
  • ogród
  • ogrzewanie
  • jazda na rowerze
  • narciarstwo
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (2 osoby dorosłe)
od 110 EUR
Apartament z balkonem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby)
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gästehaus Haffner, Zell am See
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 405 opinii
Pensjonaty

Pomimo wspólnej łazienki w pokoju była umywalka. Ładny widok z okna. Łóżka były wygodne. Balkon z fajnym widokiem na jezioro i góry. Spokojne miejsce i bardzo blisko od centrum miejscowości Zell am See, blisko od przystanku autobusowego i sklepów. Śniadania były smaczne. Obsługa była bardzo miła. Bardzo miła była atmosfera. Nic konkretnego:).

Jadwiga I., 2019-12-04
  • Cechy hotelu Gästehaus Haffner
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • pokoje dla niepalących
  • zamykane szafki
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Suite z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój dwuosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Pokój Jednoosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój Jednoosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Gästehaus Haffner

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Der Schütthof, Zell am See
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 377 opinii
Hotel

+ Personel był miły i kompetentny.
+ Śniadania i obiady były smaczne, duży wybór potraw.
+ Hotel jest dobrze usytuowany, w pobliżu głównej drogi i nie daleko od jeziora.
+ Dostępny parking podziemny.
- W pokoju stare meble.
- Zbyt mały balkon.
- Brak zasięgu lub częściowy brak Wi-Fi w pokoju.

Marlena, 2019-11-05
  • Cechy hotelu Der Schütthof
  • przechowalnia nart
  • łaźnia turecka / parowa
  • sejf
  • masaż
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Der Schütthof

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sport und Familienresort Alpenblick, Zell am See
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 483 opinii
Hotel

Posiłki były smaczne i urozmaicone. Śniadanie w formie bufetu, napoje w cenie, soki, kawa. Po nartach przekąski i kolacja, danie z menu plus wybór z bufetu. Świetna lokalizacja, około 20 m od skibusa, połaczenie z Kaprun. Dostępne pomieszczenie na narty. Pokój nasz był czysty i duży, codziennie był sprzątany. Do dyspozycji gości kilka saun, spory basen, zewnętrzny i wewnętrzny. Personel był bardzo uprzejmy i przyjazny.
Malwina O., 2019-09-13

  • Cechy hotelu Sport und Familienresort Alpenblick
  • przechowalnia nart
  • windsurfing
  • pokój gier
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard
+
Pokój rodzinny typu Standard
Pokój typu Deluxe z widokiem na góry
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Apartament rodzinny typu Junior Suite
+
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Apartament Dwupoziomowy z 3 sypialniami i balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Sport und Familienresort Alpenblick

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Lebzelter, Zell am See
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 260 opinii
Hotel

Doskonałe położenie hotelu, blisko od centrum miasta Zell am See, w odległości krótkiego spaceru od dworca kolejowego i autobusowego. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był przyzwoitej wielkości.

Słabe Wi-Fi. W pokoju brak kawy, herbaty..

 .

B. Ada , 2019-09-05
  • Cechy hotelu Hotel Lebzelter
  • taras słoneczny
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • parking na miejscu
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pension Hubertus, Zell am See
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 489 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo miła i życzliwa. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji kolejki linowej, w pobliżu starego miasta Zell am See, w zasadzie w odległości 500 metrów od wszystkiego. Śniadanie było smaczne. Pokój był dość prosty ale czysty:).

Kamil, 2019-06-19
  • Cechy hotelu Hotel Pension Hubertus
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • tylko dla dorosłych
  • jazda na rowerze
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Post Residence Apartments by All in One Apartments, Zell am See
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 199 opinii
Apartament

Idealne położenie hotelu, w odległości około 300m od wyciągu narciarskiego, przystanku autobusowego i wypożyczalni sprzętu narciarskiego, w odległości kilkuset metrów od piekarni i kilku barów. Mieszkanie było czyste.

Problemem był brak parkingu.

94Klaudia, 2019-06-17
  • Cechy hotelu Post Residence Apartments by All in One Apartments
  • piesze wycieczki
  • przechowalnia bagażu
  • dostęp do Internetu
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z sauną
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
od 175 EUR
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z tarasem
od 184 EUR
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament dwupoziomowy
od 145 EUR
+
Apartament z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Post Residence Apartments by All in One Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Design Apartment Zell am See, Zell am See
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 28 opinii
Apartament

Apartament był dobrze wyposażony i wygodny. W apartamencie było wszystko co potrzebne. Zameldowanie było łatwe i nieskomplikowane. Dobra lokalizacja, w centrum miasta, blisko od głównego placu w mieście. Przyjazny właściciel:).

Maria L., 2019-06-05
  • Cechy hotelu Design Apartment Zell am See
  • sejf
  • czujnik dymu
  • dostawa artykułów spożywczych
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Haus Elise, Zell am See
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 20 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, blisko od wyciągów, w pobliżu wielu sklepów, około 300 metrów od najbliższego supermarketu. Apartament był czysty, wyposażony we wszystkie niezbędne udogodnienia. Wi-Fi tylko w głównym salonie:(.

60Szymon, 2019-05-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Haus Elise
  • jazda na rowerze
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 90 EUR
Apartament z widokiem na góry
+
Apartament z balkonem
od 101 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Haus Ditzer - Villa Theresia, Zell am See
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 242 opinii
Pensjonaty

Parking przed budynkiem. Pokój był czysty i przyjemny. Bardzo miły i uprzejmy był personel. Śniadanie było bardzo smaczne! Dobra lokalizacja, Lokalizacja jest świetna, tuż obok przystanku autobusowego, w odległości 10 minut pieszo od centrum miasta Zell am See. Przyjemne miejsce na pobyt!!!.

Remigiusz16, 2019-05-06
  • Cechy hotelu Haus Ditzer - Villa Theresia
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • ogrzewanie
  • bar
  • gaśnice
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Apartament z widokiem na jezioro
+
Apartament z widokiem na jezioro
Apartament z tarasem
+
Apartament z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Haus Ditzer - Villa Theresia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appartement Alpensee, Zell am See
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 329 opinii
Apartament

+ Apartament był niezbyt duży ale czysty + piękne widoki z okna + Łatwy dojazd do obiektu. + Dostępne miejsca parkingowe + Dobra lokalizacja + w pobliżu centrum Zell am See + tuż obok apartamentów znajduje się przystanek autobusowy.

- Zbyt wysoka opłata za sprzątanie - nie jest ona wliczona w cenę mieszkania tylko napisana małym drukiem gdzieś poniżej rewelacyjnej ceny..

Julianna, 2019-03-11
  • Cechy hotelu Appartement Alpensee
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • bezpłatne WiFi
  • parking na miejscu
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i bocznym widokiem na jezioro
+
Apartament z 1 sypialnią i bocznym widokiem na jezioro
od 60 EUR
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na jezioro
+
Apartament z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na jezioro
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami na parterze
+
Zobacz wszystkie pokoje Appartement Alpensee

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Schmitten Finest Apartments by All in One Apartments, Zell am See
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 52 opinii
Apartament

Mieszkanie było wygodne i dobre ogrzewanie. Dobrze działał internet. Świetna lokalizacja, tuż poza centrum miasta Zell am See ale w pobliżu wyciągów narciarskich. Miejsce parkingowe.

Bardzo słabe oświetlenie. Brak worków na śmieci, przynajmniej po jednym na każdy dzień..

Marek U., 2019-02-13
  • Cechy hotelu Schmitten Finest Apartments by All in One Apartments
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Możliwe wystawienie faktury
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 147 EUR
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament Dwupoziomowy z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 2 sypialniami
od 147 EUR
+
Zobacz wszystkie pokoje Schmitten Finest Apartments by All in One Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cella Central Historic Boutique Hotel, Zell am See
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 254 opinii
Hotel

Jest to tradycyjny, austriacki hotel położony w centrum miasta Zell am See, dobre także miejsce do jazdy na nartach. Pokój był cichy z wystarczającą ilością miejsca, wygodne łożka. Personel był bardzo pomocny i uprzejmy. Śniadanie było dobre. Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu!.

58Klementyna, 2019-02-06
  • Cechy hotelu Cella Central Historic Boutique Hotel
  • windsurfing
  • sklep na miejscu
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
+
Apartament typu Basic z 1 sypialnią
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Jednoosobowy typu Business
od 70 EUR
Apartament typu Angebot
Zobacz wszystkie pokoje Cella Central Historic Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Schwaiger Appartements, Zell am See
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 57 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo miła i pomocna, udzieliła nam wielu wskazówek do zwiedzania okolicy. Apartament był wygodny i czysty, wygodne łóżka. Ładna i czysta łazienka. Dobrze była wyposażona kuchnia. Świeże pieczywo codziennie rano w drzwiach. Dobra lokalizacja, obiekt znajduje się w odległości około 15 minut od centrum Zell am See ale trzeba było iść pod górę, można było też dojechać autobusem. Na posesji parking. Podobało nam się wszystko.

D. Lech , 2019-02-04
  • Cechy hotelu Schwaiger Appartements
  • piesze wycieczki
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • bezpośredni dojazd do obiektu na nartach
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z widokiem na jezioro
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zell am See, Austria

Witaj w mieście Zell am See. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 301 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zell am See. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zell am See → Hotele Zell am See, Pensjonaty, Apartamenty Zell am See, Aparthotele, Domki Zell am See. Tanie noclegi • Noclegi Zell am See — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zell am See! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Zell am See to kolejne austriackie miasto, które jest słynnym ośrodkiem sportów zimowych. To tutaj odbywały się zawody w narciarstwie alpejskim czy snowboardzie. I właśnie z tego powodu Zell am See sprzyja rozwojowi turysytki.

Na dłuższy pobyt w tym mieście decydują się osoby, dla których jazda na nartach oraz jazda na desce snowboardowej to doskonały sposób na aktywne spędzenie wolnego czasu.

Rozwojowi turystki sprzyja bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa. Zell am See to przede wszystkim hotele. Na gości czekają również miejsca noclegowe w ośrodkach wypoczynkowych czy prywatnych willach, oferujących wygodne apartamenty.

Miejsc noclegowych jest tak wiele, dzięki czemu każdy turysta znajdzie dla siebie coś na miarę swoich potrzeb oraz możliwości. Zwykle wybierane są hotele o dwu- i trzygwiazdkowym standardzie. Warto także zwrócić szczególną uwagę na prywatne apartamenty oraz hotele o podwyższonym standardzie. Ceny noclegów nie należą do najniższych, jednak atrakcyjne położenie obiektów oraz dostęp do wszystkich udogodnień kuszą zagranicznych turystów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej