Innsbruck — hotele

Zdjęcia hotelu: Aldranser Hof, Innsbruck
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 564 opinii
Hotel

- W pokoju było bardzo czysto - Obsługa była bardzo miła i przyjazna - Śniadanie było dobre - Jedzenie w restauracji było smaczne - Super widoki na Alpy i wieczorem na Innsbruck - Dla nas było to dobre miejsce w dalszej podróży do Toskanii - Nie mamy uwag.

Feliks P., 2020-04-11
  • Cechy hotelu Aldranser Hof
  • basen z widokiem
  • przechowalnia nart
  • basen z podgrzewaną wodą
  • winda
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z Parkingiem
Pokój Jednoosobowy z miejscem parkingowym
od 67,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cityhotel Schwarzer Bär Innsbruck, Innsbruck
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 949 opinii
Hotel

Idealna lokalizacja ; w samym sercu Innsbrucka ; Pokój był czysty ; w pokoju sofa i wentylator ; Na korytarzu do dyspozycji byla kuchenka mikrofalowa i czajnik; Przyjazny personel.

Miło by było gdyby w pokoju były kubki lub szklanki z tworzywa sztucznego. Brak windy.

Albert G., 2020-04-03
  • Cechy hotelu Cityhotel Schwarzer Bär Innsbruck
  • WiFi
  • automat z napojami
  • ogrzewanie
  • faks / ksero
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 76,9 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Cityhotel Schwarzer Bär Innsbruck

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gasthof Ölberg, Innsbruck
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 640 opinii
Zajazdy

Śniadania były smaczne. Przepiękny widok z tarasu. Łóżko było wygodne. Wystarczające szafki na ubrania. Właściciele byli bardzo mili i pomocni.

Trochę mały pokój. Łazienka niezbyt duża ale wystarczająca. Trochę ciężki dojazd do hotelu, pod górkę oraz za daleko żeby iść na pieszo na rynek.

Tytus G., 2020-03-17
  • Cechy hotelu Gasthof Ölberg
  • przechowalnia bagażu
  • restauracja
  • narciarstwo
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy ze wspólną toaletą
od 53,3 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament rodzinny typu Suite z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Gasthof Ölberg

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Edelweiss, Innsbruck
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1223 opinii
Hotel

Pokój był dość przestronny, wygodne łóżka, dobry prysznic. Hotel jest już trochę przestarzały ale czysty i wygodny. Pani w recepcji przy zameldowaniu była bardzo miła. Bezpłatny parking. W sumie przyzwoite miejsce na nocleg podczas podróży do lub z Włoch.

K. Gustaw , 2020-03-10
  • Cechy hotelu Hotel Edelweiss
  • bezpłatny parking
  • czujnik dymu
  • taras słoneczny
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 43,8 US$
Apartament rodzinny typu Suite z balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Charlotte, Innsbruck
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 453 opinii
Hotel

Dostępny duży prywatny parking : Śniadanie było bardzo dobre : Pokój był ładny i czysty : Pan recepcjonista był bardzo pomocny i przyjazny : Dobra lokalizacja : tuż za rogiem od przystanku autobusowego : łatwo było dojechać do centrum Innsbrucka : w odległości spaceru od zamku Ambras.

- Internet w ogóle nie działał.

Kosma Z., 2020-03-03
  • Cechy hotelu Hotel Charlotte
  • wypożyczalnia sprzętu narciarskiego (na miejscu)
  • dostęp do Internetu
  • parking na miejscu
  • taras słoneczny
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 71,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Charlotte

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Gasthof Stefansbrücke, Innsbruck
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 779 opinii
Hotel

Śniadanie było skromne ale dobre. Pokój był duży i czysty. Garaż na noc zamykany. Właściciel daje karty tzw. Innsbruck Card, która uprawnia do bezplatnych przejazdów autobusem do Innsbrucka, przystanek znajduje się przy samym obiekcie i także do zniżek w Innsbrucku. Dojazd malowniczą drogą. Dobre miejsce na krótki wypad lub przejazd. Polecam!.

M. Aurelia , 2020-03-01
  • Cechy hotelu Hotel Gasthof Stefansbrücke
  • ogrzewanie
  • plac zabaw
  • prywatny parking
  • obiady na wynos
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 69,8 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gasthof Stefansbrücke

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Huberhof, Innsbruck
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 696 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre, naprawdę było w czym wybierać. Hotel bardzo czysty, znajduje się w bardzo ładnej okolicy, w spokojnej alpejskiej miejscowości, około 150 m od przystanku autobusowego i w przybliżeniu 15 minut jazdy od centrum Innsbrucka. Można było popływać w basenie choć woda była trochę zimna oraz można było pograć w tenisa. Parking.

Zbyt miękkie łóżko ale to pewnie kwestia gustu.

Nikodem O., 2020-02-29
  • Cechy hotelu Hotel Huberhof
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • przechowalnia bagażu
  • Basen
  • fryzjer / salon piękności
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 74,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Business z balkonem
Apartament rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Business
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Huberhof

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Clubhotel Götzens, Innsbruck
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 473 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo przyzwoite. Pokój był przestronny. Personel był miły i przyjazny. Idealne położenie hotelu dla osób, którzy chcą jeździć na nartach.

Hotel wymaga remontu. Nie ma windy. Internet w pokoju nie działał????.

Diana N., 2020-01-31
  • Cechy hotelu Clubhotel Götzens
  • pokoje dla niepalących
  • przechowalnia bagażu
  • parking
  • szkółka narciarska
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 42,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Gruberhof, Innsbruck
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 684 opinii
Hotel

Bardzo przyjemne położenie hotelu, była cisza i spokój oraz przepiękny widok na góry. Idealne miejsce dla osób kochających góry. W pobliżu górskich szlaków. Personel był miły. Parking z wieloma miejscami parkingowymi.

Dość wysoka cena za bardzo stary apartament. Był czysty ale naprawdę wymaga już remontu:(.

Max, 2020-01-22
  • Cechy hotelu Hotel Gruberhof
  • Dostęp do personelu medycznego
  • ogrzewanie
  • przechowalnia nart
  • bilard
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Standard z widokiem na góry
Pokój czteroosobowy typu Standard z widokiem na góry
+
Pokój Jednoosobowy typu Standard z widokiem na góry
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na góry
Pokój czteroosobowy typu Superior z widokiem na góry
+
Pokój jednoosobowy typu Superior z widokiem na góry
Pokój Trzyosobowy typu Superior z widokiem na góry
Pokój Sześcioosobowy typu Superior z widokiem na góry
+
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gruberhof

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Penz West, Innsbruck
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1753 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne i różnorodne. W pokoju było bardzo czysto, wspaniały widok z pokoju. Dobra lokalizacja, obok lotniska, około 10 minut jazdy samochodem od centrum miasta Innsbrucka. Bezpłatny parking. Na miejscu dobra restauracja, smaczna kuchnia.

Kiepskiej jakości Wi-Fi. Cena dość wysoka!.

Max J., 2020-01-22
  • Cechy hotelu Hotel Penz West
  • przechowalnia bagażu
  • faks / ksero
  • sauna
  • punkt sprzedaży karnetów narciarskich
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy typu Business
od 118,4 US$
Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior z klimatyzacją
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 118,4 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój trzyosobowy typu Business
Pokój jednoosobowy typu Superior z klimatyzacją
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Penz West

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Innsbruck, Austria

Witaj w mieście Innsbruck. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 146 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Innsbruck. Zarezerwuj w najniższej cenie! Innsbruck → Pensjonaty Innsbruck, Obiekty B&B, Hotele Innsbruck, Ośrodki wypoczynkowe, Zajazdy Innsbruck. Tanie noclegi • Noclegi Innsbruck — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Innsbruck! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Austria jest krajem o ciekawej kulturze, a już szczególnie może przyciągnąć uwagę i zachwycić kultura Tyrolu. Ten region jest tak charakterystyczny ze swoimi strojami regionalnymi, kapeluszami, instrumentami i muzyką, że nie da się zapomnieć. Będąc w Austrii koniecznie trzeba odwiedzić Inssbruck, tyrolskie miasto, znane nie tylko z kultury, ale również z pobliskich malowniczych gór i pięknego zamku cesarskiego Hofburg. Inssbruck to również miasto narciarstwa alpejskiego i Turnieju Czterech Skoczni. Przyjeżdżając tu latem lub zimą, zależnie od zainteresowań można się zatrzymać w jednym z pięknych alpejskich domków, ulokowanych gdzieś w bocznej uliczce, lub na przedmieściach miasta. Pokoje nie są najtańsze, ale warto zapłacić za luksus i piękne widoki. W Inssbrucku jest też kilka hosteli, ale cenowo nie różnią się one od pokoi hotelowych, a standard w nich bywa znacznie niższy. Oferta hotelowa, to obiekty trzy i czterogwiazdkowe oraz jeden luksusowy, w którym pokój można zarezerwować za 1,5 tysiąca złotych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej