Ostenda — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Ostenda

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Ostenda) - GPS: 51.2258605957031, 2.91950941085815
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Ostenda

Miasta w pobliżu – Ostenda

Najpopularniejsze miasta: Belgia

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Duinekeuntje, Ostenda
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 256 opinii
Hotel

+ Dobra zwłaszcza lokalizacja + blisko od plaży + Pokój był wygodny i przestronny + była kawa + herbata + kuchenka mikrofalowa i lodówka + Mili właściciele - Tylko boczny widok na morze z pokoju - Wi-Fi w naszym pokoju było bardzo słabe - Bardzo podstawowa łazienka - pod prysznicem niezbyt czysta zasłona prysznicowa.

Cyryl9, 2019-04-25
  • Cechy hotelu Hotel Duinekeuntje
  • gaśnice
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Przestronny Pokój typu Twin z widokiem na morze
od 84,9 US$
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
od 84,9 US$
Pokój rodzinny z widokiem na morze
od 115,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Duinekeuntje

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Princess, Ostenda
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3182 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre ale mogłoby być bardziej zróżnicowane. Hotel położony jest tuż przy plaży, mniej więcej 10 minut spacerem od dworca kolejowego. Niedaleko od hotelu znajduje się bulwar Alberta I, można było spacerować i oglądać morze. W pokoju była wanna. Łóżko było wygodne. Miła obsługa. Nic.

Sabina S., 2019-01-17
  • Cechy hotelu Hotel Princess
  • całodobowa recepcja
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • WiFi
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny typu Comfort
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 78,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Princess

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: C-Hotels Andromeda, Ostenda
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3455 opinii
Hotel

Wspaniała lokalizacja, tuż przy promenadzie, w okolicy znajduje się wiele restauracji. Smaczne śniadania, Miła i przyjazna obsługa. Wygodne łóżka. Dosyć spory basen z ciepłą wodą ale za krótko otwarty. Przyjazny personel. Pokój wymaga już odświeżenia..Zbyt wysoka cena do komfortu.

Sebastian A., 2018-01-08
  • Cechy hotelu C-Hotels Andromeda
  • pokoje rodzinne
  • obsługa pokoju
  • wspólny salon / sala TV
  • apartament dla nowożeńców
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 131,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na morze
Apartament Andromeda typu Suite
Apartament typu Junior Suite z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na morze
+
Pokój rodzinny typu Comfort
+
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Junior Suite - przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Apartament typu Junior Suite z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje C-Hotels Andromeda

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Le Parisien, Ostenda
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1645 opinii
Hotel

Wygodne łóżko. Świetna lokalizacja! w centrum Ostendy, blisko od morza, w pobliżu wielu barów i promenady. Personel był bardzo przyjazny. Ze śniadania nie skorzystaliśmy, zbyt drogie na osobę, 17 euro..Brak możliwości otwarcia okna w pokoju.

Hubert, 2017-10-24
  • Cechy hotelu Hotel Le Parisien
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
od 118,9 US$
Pokój dwuosobowy z wanną z hydromasażem
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Le Parisien

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: De Ploate Hostel, Ostenda
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 601 opinii
Hostel/Schronisko

Świetna lokalizacja, w pobliżu centrum miasta i plaży, w sąsiedztwie sklepów i restauracji. Śniadanie w cenie. Pokój był czysty, dobre Wi-Fi. Przyjazny personel.

Brak ręczników w cenie.

Eliza, 2017-09-15
  • Cechy hotelu De Ploate Hostel
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • wspólna kuchnia
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
od 86,1 US$
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla mężczyzn
Zobacz wszystkie pokoje De Ploate Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ostend Hotel, Ostenda
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 661 opinii
Hotel

Jest to fajny, przytulny hotel. Położenie jest dobrą bażą do zwiedzania centrum Ostendy, bardzo blisko od plaży. Pokój był czysty i schludny, wygodne łóżko. Bardzo słabe śniadanie, zbyt ograniczony parking i zbyt mała ilość miejsc parkingowych, hałas z ulicy od wczesnych godzinach porannych.

Nikola, 2017-02-24
  • Cechy hotelu Ostend Hotel
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • centrum fitness
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • bilard
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 83,7 US$
Apartament typu Suite
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Zobacz wszystkie pokoje Ostend Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel De Hofkamers, Ostenda
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1720 opinii
Hotel

Obsługa hotelu była bardzo miła. Dobre śniadanie. Hotel położony jest nie daleko od plaży i centrum miasta. Pokój nie był duży ale czysty, w pokoju było wszystko co potrzebne. W odległości 200 metrów od hotelu znajduje się parking. Brak klimatyzacji, w pokoju było bardzo duszno.

Vanessa D., 2017-02-16
  • Cechy hotelu Hotel De Hofkamers
  • puby
  • prasa
  • minigolf
  • gry planszowe / puzzle
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 66,7 US$
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel De Hofkamers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pacific, Ostenda
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 975 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, blisko od centrum i plaży, w spokojnej okolicy, w odległości spaceru od przyjemnych pubów. Bardzo przyjazny personel recepcji. Płatny parking, mały pokój.

Max F., 2017-01-15
  • Cechy hotelu Hotel Pacific
  • sauna
  • parking
  • obiady na wynos
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 109,2 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 114,0 US$
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pacific

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: C-Hotels Burlington, Ostenda
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1936 opinii
Hotel

Pokój był trochę mały ale wystarczający na krótki pobyt, wygodne łożko, dobrze spaliśmy. Dobra lokalizacja, blisko do stacji kolejowej, w pobliżu portu, sklepów i plaży, przyjemne otoczenie. Przyjazny i skuteczny personel. Nie ma klimatyzacji, w pokoju było bardzo duszno, brak czajnika w pokoju.

Karol, 2016-08-20
  • Cechy hotelu C-Hotels Burlington
  • przechowalnia bagażu
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Mały pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 78,8 US$
Pokój rodzinny
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje C-Hotels Burlington

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Chambres d'O, Ostenda
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 245 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pensjonat położony jest w odległości około 15 minut spacerem od centrum miasta, zaledwie kilka minut od plaży, idealne miejsce do zwiedzania starego miasta. Pokój był wygodny z dobrymi łóżkami, dobrze działało Wi-fi. Właściciele byli bardzo sympatyczni. Bezpłatny parking na ulicy. Nic.

Weronika, 2016-06-28
  • Cechy hotelu B&B Chambres d'O
  • parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • czujnik dymu
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 103,1 US$
Pokój rodzinny
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Getaway Studios
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2751 opinii
Apartament

Personel był przyjazny i chętny do pomocy. Najlepsze było położenie hotelu, tuż przy plaży, blisko od dzielnicy handlowej i zaledwie kilka minut spacerem od dworca kolejowego. Bezpłatne miejsca parkingowe znajdują się w odległości 20 minut spacerem od hotelu. Śniadanie było proste ale dość dobre. Pokój i łazienka wymagają odświeżenia, nie ma Wi-Fi w pokoju tylko dostępne w pomieszczeniach ogólnodostępnych, bardzo małe windy.

40helena, 2016-03-22
  • Cechy hotelu Getaway Studios "The Providence" Oostende
  • Możliwe wystawienie faktury
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio typu Deluxe
Studio typu Superior
+
Studio typu Standard
od 59,4 US$
Studio typu Deluxe z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Getaway Studios "The Providence" Oostende

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Les Paquerettes, Ostenda
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 315 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Przyjemny pensjonat z dobrą lokalizacją, 5 minut spacerem od plaży i około 15 minut od centrum handlowego, łatwo było do wszystkiego dojść, mniej więcej 5 minut od przystanku tramwajowego. Właściciel był bardzo przyjazny. Zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc, pokój był schludny, wygodne łóżko i dobry prysznic. Brak Wi-Fi w pokoju tylko w miejscach ogólnodostępnych, mało przytulny pokój.

rafał77, 2015-09-12
  • Cechy hotelu Villa Les Paquerettes
  • całkowity zakaz palenia
  • gaśnice
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 133,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Oostende, Ostenda
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1841 opinii
Hotel

Pokój był cichy i dobrze utrzymany, łazienka mała ale funkcjonalna. Śniadanie w formie bufetu było dobre i obfite. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu plaży i centrum miasta, łatwy był dostęp do stacji Ostenda. Bardzo przyjazny młody personel. Mała i ciasna łazienka, bardzo nieprzyjemny zapach w łazience.

oskar79, 2015-09-11
  • Cechy hotelu Mercure Oostende
  • WiFi
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na miasto
Przytulny pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
od 99,5 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój typu Privilege z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Oostende

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Cardiff, Ostenda
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 678 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze położony, w pobliżu plaży i sklepów ale było dość spokojnie. Bezpłatny parking był dostępny na różnych parkingach poza centrum. Śniadanie było w porządku. Bardzo przyjazny był personel. Bardzo sympatyczni byli właściciele. Brak internetu, łóżko było dla mnie zbyt miękkie.

Kinga93, 2015-08-20
  • Cechy hotelu Hotel Cardiff
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • ogrzewanie
  • Maseczki dla gości
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Mały pokój jednoosobowy
od 72,8 US$
Pokój Jednoosobowy
od 74,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z wanną
Pokój dwuosobowy typu Standard
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy z wanną
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Cardiff

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Avenue Beach Hotel, Ostenda
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1847 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka metrów od plaży i promenady. Mieliśmy przyjemny i jasny pokój wyposażony w dobry telewizor i ekspres do kawy, łóżko było bardzo wygodne, prysznic był czysty i dobry. Personel był bardzo miły i przyjazny. Wysoka cena za parking.

Henryk, 2014-04-25
  • Cechy hotelu Avenue Beach Hotel
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • przechowalnia bagażu
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Avenue Beach Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Prado, Ostenda
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1669 opinii
Hotel

Ucieszyliśmy się bardzo z lokalizacji wybierając ten hotel, bo bliziutko do ładnej piaszczystej plaży.Przez personel zostaliśmy bardzo miło przywitani.Personel był również pomocny i gotowy służyć nam zawsze dobrą radą.Pokój nasz był przestronny i czysty z bardzo wygodnym łóżkiem! Śniadania były bardzo smaczne.... i z szampanem. To był nasz pierwszy pobyt w tym hotelu ale na pewno jeszcze wrócimy!!!

Sewer , 2013-02-01
  • Cechy hotelu Hotel Prado
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • dostęp do Internetu
  • kasyno
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na miasto
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Thermae Palace, Ostenda
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3382 opinii
Hotel

Hotel Thermae Palace położony jest tuż obok piaszczystych plaż w Ostendy i oferuje saunę, zaplecze fitness oraz pokoje z bezpłatnym WiFi i telewizją kablową.

  • Cechy hotelu Thermae Palace
  • Maseczki dla gości
  • taras
  • apartament dla nowożeńców
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
od 123,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Prestige
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój Trzyosobowy typu Classic z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Comfort z widokiem na morze
+
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Zobacz wszystkie pokoje Thermae Palace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Imperial, Ostenda
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 2070 opinii
Hotel

Hotel Imperial położony jest w samym sercu Ostendy, 250 metrów od Morza Północnego i piaszczystej plaży.

  • Cechy hotelu Hotel Imperial
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 66,7 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z wanną z hydromasażem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Imperial

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Albert II Oostende, Ostenda
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 2965 opinii
Hotel

Hotel Albert II mieści się w zabytkowym budynku z 1850 roku i oferuje funkcjonalne pokoje, które znajdują się w odległości 170 metrów od piaszczystych plaż i 800 metrów od dworca kolejowego w Ostendy.

  • Cechy hotelu Hotel Albert II Oostende
  • przechowalnia bagażu
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
od 65,5 US$
Pokój trzyosobowy typu Budget
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój czteroosobowy typu Comfort
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 65,5 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 66,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z wanną
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Pokój rodzinny typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Albert II Oostende

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Louisa, Ostenda
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1876 opinii
Hotel

Hotel ten położony jest w centrum Ostendy, zaledwie 200 metrów od plaży i oferuje bar o tradycyjnym wystroju.

  • Cechy hotelu Hotel Louisa
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • dostęp do Internetu
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały Pokój Dwuosobowy typu Standard
od 72,8 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Mały Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 72,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Louisa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Ostenda, Belgia

Witaj w mieście Ostenda. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 131 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Ostenda. Zarezerwuj w najniższej cenie! Ostenda → Hotele Ostenda, Apartamenty, Pensjonaty Ostenda, Obiekty B&B, Domy wakacyjne Ostenda. Tanie noclegi • Noclegi Ostenda — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Ostenda! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Ostenda - nadmorski kurort w Belgii - Ostenda jest najbardziej znanym kurortem w Belgii. To miasto oferuje wiele atrakcji dla dorosłych oraz najmłodszych. Liczne restauracje, łatwe do znalezienia zakwaterowanie i ciekawa historia przyciągają w sezonie letnim tysiące turystów!

Historia miasta zaczyna się w XIII wieku, wcześniej było ono małą wioską rybacką, umieszczoną na wyspie. Zmiany w wybrzeżu Morza Północnego sprawiły, że poziom wody spadł, a wyspa stała się częścią wybrzeża. Z czasem rosło znaczenie Ostenda, jako miasta portowego. Miasto zdobyło uznanie króla Leopolda I i Leopolda II, jako idealne miejsce na wakacyjny wypoczynek, dzięki temu zaczęło przyciągać inne zamożna rodziny i belgijską elitę. Z tego właśnie powodu cała Belgia zna to miejsce jako "królową belgijskich kurortów nadmorskich".

Ostenda posiada liczne zabytki takie jak fort Napoleona, port rybacki, hipodrom Wellingtona, neogotycki kościół św. Piotra i Pawła. Co roku jest tam organizowany festiwal muzyczny Paulusfesten, a w okresie wakacyjnym co wieczór można podziwiać fajerwerki na plaży! Miasto ma bogatą ofertę ekskluzywnych restauracji, posiada także kasyno.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej