Mińsk — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Mińsk

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Mińsk) - GPS: 53.90234, 27.5619
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Mińsk

Miasta w pobliżu – Mińsk

Najpopularniejsze miasta: Białoruś

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Reflect Apartment, Mińsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 74 opinii
Apartament

Podobała mi się lokalizacja ; blisko od centrum Mińska ; w pobliżu rzeki ; Mieszkanie było raczej skromne ale przytulne; wygodne łóżko ; Pani właścicielka była bardzo sympatyczna ; szybkie przekazanie kluczy.   .

Agnieszka O., 2020-08-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Reflect Apartment
  • gaśnice
  • bezpłatne WiFi
  • bar
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 24,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Exclusive, Mińsk
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 55 opinii
Apartament

Mieszkanie było przyjemne i duże. Dobrze działało Wi-Fi. Świetna lokalizacja, praktycznie w centrum Mińska, blisko od metra. W pobliżu centrów handlowych.

- Na schodach światło nie działało co było trochę irytujące..

J. Andżelika , 2020-06-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Exclusive
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 45,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartaments City's Heart, Mińsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 52 opinii
Apartament

- Świetna lokalizacja - praktycznie naprzeciwko dworca kolejowego - w pobliżu metra i w pobliżu sklepów spożywczych - Mieszkanie było czyste i wygodne - Dobrze działał internet - Wszystko było w porządku!.

Inga A., 2020-06-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartaments City's Heart
  • czujnik dymu
  • tylko dla dorosłych
  • WiFi
  • sklep z upominkami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 27,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Inn, Mińsk
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 462 opinii
Pensjonaty

Byliśmy zadowoleni przede wszystkim z lokalizacji, idealne miejsce do wypadów na miasto, blisko od głównych atrakcji w Mińsku, niedaleko od metra. Pokój był czysty i wspólna część tzn. łazienka i kuchnia także czysta. Z okien pokoju widok na miasto.

Windy czasem nie działały jak powinny. Pokój przy kuchni nie był dobrym pomysłem ale goście zbytnio nie hałasowali..

Dorota, 2020-03-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Grand Inn
  • bezpłatne WiFi
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • winda
  • wspólny salon / sala TV
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
+
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 5,0 US$
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 2 osób
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym
Zobacz wszystkie pokoje Grand Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: City Center Apartments, Mińsk
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 128 opinii
Apartament

Mieszkanie było duże i ładnie urządzone, wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra i przystanku autobusowego. Mili właściciele.

- Płatnośc tylko w dolarach - W łazience boiler, dosyć długo trzeba było czekać na ciepłą wodę.

Radosław, 2019-10-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu City Center Apartments
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament dwupoziomowy – ul. Internacionalnaya 14
od 35,0 US$
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią – ulica Kirowa 23
+
Apartament
od 25,0 US$
Apartament
+
Apartament
od 33,0 US$
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje City Center Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Atreides Apartments, Mińsk
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 54 opinii
Apartament

1. Podobała mi się lokalizacja, blisko od centrum Mińska. 2. W pobliżu wielu knajp, barów i pubów, właściwie wszystko w odległości spaceru!

1. Stara nie odnowiona klatka schodowa. 2. Mała winda, starego typu..

Olimpia, 2019-10-11
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Atreides Apartments
  • parking
  • jazda na rowerze
  • pokoje rodzinne
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
od 54,0 US$
+
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Filarmoniya Centr, Mińsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 103 opinii
Apartament

Mieszkanie było w dobrym stanie : Przestronny salon : Balkon : Dobra lokalizacja : w centrum Mińska ; blisko od stacji metra : Właścicielka była bardzo sympatyczna ; W nocy przy otwartym knie było bardzo głośno.

Witold G., 2019-09-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Filarmoniya Centr
  • Możliwe wystawienie faktury
  • parking
  • parking na miejscu
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 32,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: 2bedroom in most center, Mińsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 33 opinii
Apartament

Pokoje były przestronne i komfortowe. Bardzo dogodna lokalizacja, w centrum Mińska, w odległości spaceru od atrakcji. Blisko od stacji metra. Bardzo powolny internet:(.

G. Matylda , 2019-09-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu 2bedroom in most center
  • pokoje dla niepalących
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 70,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nana Neman Apartments, Mińsk
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 42 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo miła. Doskonała lokalizacja, w samym centrum Mińska, blisko od stacji metra oraz od restauracji. Blisko właściwie od wszystkich udogodnień. Apartament był bardzo duży.

Nic.

Mikołaj, 2019-09-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Nana Neman Apartments
  • ogrzewanie
  • Możliwe wystawienie faktury
  • pokoje dla niepalących
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 45,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Green City Hotel, Mińsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1257 opinii
Hotel

Pokój nasz był duży i komfortowy z ładnym wystrojem. Czysta łazienka z dobrym prysznicem. Obsługa była miła i pomocna. Dobra lokalizacja, blisko od jednego z lepszych marketów w Mińsku i blisko od stacji metra. Śniadanie mogłoby być trochę lepsze:).

Stanisław, 2019-09-16
  • Cechy hotelu Green City Hotel
  • część przeznaczona dla palących
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • całkowity zakaz palenia
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
od 44,0 US$
Duży pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: SERC, Mińsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 165 opinii
Hotel

Pokój był duży i przestronny z aneksem kuchennym. Prywatny parking. Hotel położony jest poza ścisłym centrum Mińska ale dojazd komunikacją miejską jak autobusem czy trolejbusem był bardzo wygodny:).

Tatiana, 2019-09-12
  • Cechy hotelu SERC
  • dostęp do Internetu
  • gaśnice
  • czujnik dymu
  • codzienne sprzątanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
od 39,0 US$
Pokój trzyosobowy z łazienką
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje SERC

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Classic Center Apartments, Mińsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 18 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, blisko było od głównych atrakcji tuystycznych w Mińsku, blisko także od sklepów i metra. Właścicielka była bardzo miła.

Nic.

Jarosław, 2019-09-07
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Classic Center Apartments
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
  • taras
  • faks / ksero
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 45,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Na Bul'varie, Mińsk
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 113 opinii
Apartament

1) Mieszkanie było wygodne i czyste. 2) Dogodne położenie, w pobliżu centrum Mińska. 3) W pobliżu małego parku. 4) W odległości spaceru od sklepu.

1) Mała kuchnia.

Marek, 2019-08-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Na Bul'varie
  • piesze wycieczki
  • pokoje rodzinne
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 19,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rentapart-Minsk Apartment, Mińsk
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 186 opinii
Apartament
  • Different location near Yakub Kolas Square 220005 Mińsk - pokaż na mapie

Apartament dał nam możliwość dobrego wypoczynku. W apartamencie było czysto, wyposażenie standardowe. Właściciel dostosował się do naszego bardzo póżnego przyjazdu. Dogodna lokalizacja, w przybliżeniu 20 minut spacerem do centrum Mińska, mniej więcej 6 minut do najbliższej stacji metra, wszystko było łatwe do znalezienia. Blisko od rynku Komarovsky.

Zaniedbana klatka schodowa i otoczenie budynku.

K. Iga , 2019-07-29
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Rentapart-Minsk Apartment
  • klimatyzacja
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 21,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: A1 Apartment - 1, Mińsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 60 opinii
Apartament

1. Znakomita lokalizacja, w ścisłym centrum Mińska. 2. W odległości spaceru od wielu atrakcji, parków, sklepów, restauracji i stacji metra. 3. Apartament był bardzo czysty i wygodny, dobre łóżko. 4. Dobrze była wyposażona kuchnia. 5. Idealny kontakt z właścicielem i przekazanie kluczy.

1. Hałas od najbliższej trasy tramwajów.

Dariusz, 2019-07-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu A1 Apartment - 1
  • dostęp do Internetu
  • czujnik dymu
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 32,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: iRent.by, Mińsk
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 169 opinii
Apartament

Mieszkanie było dobre i bardzo wygodne z dwoma sypialniami ; plusem była klimatyzacja ; Bardzo dobra lokalizacja ; w spokojnej okolicy ; bardzo blisko od stacji metra ; w odległości spaceru od sklepów i kawiarni - Niezbyt wygodne łóżka.

Marlena, 2019-07-04
  • Cechy hotelu iRent.by
  • część przeznaczona dla palących
  • wypożyczalnia samochodów
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Business z 1 sypialnią
+
Apartament typu Business z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 3 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią
+
Apartament typu Comfort z wanną z hydromasażem
+
Apartament typu Comfort
od 45,0 US$
Apartament typu Business
Zobacz wszystkie pokoje iRent.by

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Voyage Hotel, Mińsk
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 663 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła i pomocna. Śniadanie oraz inne posiłki były bardzo smaczne. Pokój i łazienka były wystarczająco dobrze wyposażone. W pokoju było czysto. Całkiem dobrze działał internet. Transfer z lotniska. Do centrum Mińska można było dojechać metrem, około 10 minut na pieszo od stacji metra. W pobliżu znajdują się sklepy i kawiarnie. Nic.

Berenika, 2019-06-07
  • Cechy hotelu Voyage Hotel
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • prasa
  • parking na miejscu
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 20,0 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Voyage Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: MinskLux Apartments, Mińsk
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 146 opinii
Apartament

Mieszkanie było wyposażone we wszystko co niezbędne. Dobry był kontakt z właścicielem. Szybki bezprzewodowy internet. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od centrum Mińska, praktycznie wszystko w odległości spaceru.

Nic szczególnego.

N. Wiktoria , 2019-06-07
  • Cechy hotelu MinskLux Apartments
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • sejf
  • transfer lotniskowy
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 25,0 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Marksa 8
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią – ul. Engelsa 12
od 45,0 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje MinskLux Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Kirova 1, Mińsk
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 20 opinii
Apartament
  • Минск улица Кирова дом 1 220000 Mińsk - pokaż na mapie

Najlepsza była lokalizacja, w odległości spaceru od dworca kolejowego i autobusowego, w pobliżu centrum handlowego. Łatwy odbiór kluczy.

Niewystarczająco czysty apartament, brudno w kuchni i w łazience. Dość trudno było obiekt znaleść..

Mikołaj, 2019-06-03
  • Cechy hotelu Apartment Kirova 1
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament
od 36,0 US$
Apartament typu Executive
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartment Kirova 1

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment A&V Kolasa, Mińsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 157 opinii
Apartament

* Apartament był czysty * łóżko było duże i wygodne * W mieszkaniu praktycznie było wszystko * co jest potrzebne do komfortowego pobytu * Mieszkanie umiejscowione jest dość blisko od stacji metra i głównych atrakcji w Mińsku - Zasłonę w wannie należałoby już wymienić.

konstancja27, 2019-01-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment A&V Kolasa
  • pokoje rodzinne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 22,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Mińsk, Białoruś

Witaj w mieście Mińsk. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1118 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Mińsk. Zarezerwuj w najniższej cenie! Mińsk → Apartamenty Mińsk, Hotele, Pensjonaty Mińsk, Hostele, Obiekty B&B Mińsk. Tanie noclegi • Noclegi Mińsk — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Mińsk! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Planujesz podróż na Białoruś? Stolica państwa, Mińsk zaprasza w całej swej okazałości. Już teraz możliwa jest rezerwacja miejsca noclegowego w hotelu, pensjonacie, hostelu czy innym miejscu, by ze spokojem oczekiwać na wyjazd i zwiedzanie Mińska.

Jak wspomniano już na początku, Mińsk to stolica Białorusi. To jednocześnie największy ośrodek naukowy, kulturalny i gospodarczy państwa.

Mińsk położony jest na Wysoczyźnie Mińskiej, dokładnie na południowo-wschodnich jej stokach, nad rzeką Świsłocza.

Po raz pierwszy miasto wymienione zostało w dokumentach dotyczących bitwy pod Niemigą z 1067 roku. Historia miasta jest bogata i skomplikowana. Na przestrzeni wieków wchodziło ono w skład Księstwa Połockiego, Wielkiego Księstwa Litewskiego, Rzeczypospolitej Obojga Narodów, czy w granice Imperium Rosyjskiego.

W związku ze swoją bogatą historią posiada wiele zabytków wartych zwiedzenia i zobaczenia, w tym chociażby Archikatedra Imienia Najświętszej Maryi Panny, sobór św. św. Piotra i Pawła - obydwa z XVII w., zrekonstruowany ratusz, Synagoga Kitajewska, Hotel Europa z początku XX wieku, Cerkiew św. Marii Magdaleny z 1847 r. i wiele, wiele innych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej