Westerland — hotele

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Gutenberg, Westerland
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 942 opinii
Hotel

Personel w recepcji był uprzejmy i pomocny. Idealna położenie hotelu, w samym centrum miasta, około 5 minut od plaży, w odległości krótkiego spaceru od hotelu znajdują się kawiarnie, restauracje i supermarkety. Dobre Wi-Fi. W pokoju było czysto.

Małe łóżko.

Maurycy, 2020-03-15
  • Cechy hotelu Hotel Gutenberg
  • opcje śniadaniowe
  • pokoje dla niepalących
  • prasa
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 105,9 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 129,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 226,0 US$
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gutenberg

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ferienwohnung Humboldt, Westerland
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 17 opinii
Apartament

Bardzo przyjemne położenie, zaledwie kilka minut spacerem od plaży, w odległości 500 m od ulic handlowych w Westerland. Apartament był mały ale dość przyjemny. Nieskomplikowany odbiór kluczy.

Miłosz, 2018-06-12
  • Cechy hotelu Ferienwohnung Humboldt
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • parking na miejscu
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel von Stephan, Westerland
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 564 opinii
Hotel

Bardzo centralne położenie. Śniadanie było super w formie bufetu. Personel był bardzo miły i przyjazny. Pokój nasz był bardzo cichy na tyłach hotelu. Bardzo mała łazienka ale odnowiona i bardzo czysta, brak Wi-Fi w pokoju.

Paula , 2015-04-01
  • Cechy hotelu Hotel von Stephan
  • część przeznaczona dla palących
  • czyszczenie butów
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • sklepy na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 234,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój jednoosobowy
od 167,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 216,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel von Stephan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Roth am Strande, Westerland
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 75 opinii
Hotel

Mieliśmy apartament typu studio, pokój był duży z balkonem i ładnym widokiem na morze, dobra łazienka. Jeden raz jedliśmy w restauracji, jedzenie było dobre. Doskonała lokalizacja, plaża znajduje się w odległości 50 metrów, około 200 metrów od ulicy Friedrichstrase. Drogie śniadanie, brak minibaru w pokoju, brak Wi-Fi w pokoju.

Jan, 2014-12-17
  • Cechy hotelu Hotel Roth am Strande
  • piesze wycieczki
  • śniadanie w pokoju
  • przechowalnia bagażu
  • prasa
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 204,8 US$
Pokój Dwuosobowy od Strony Morza
Pokój dwuosobowy od strony lądu
od 370,8 US$
Oferta specjalna - Pokój dwuosobowy
od 372,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Roth am Strande

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Amselhof, Westerland
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 255 opinii
Pensjonaty

Dobra lokalizacja i ciche położenie, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta. Personel był super miły i pomocny. Śniadanie nie było wystrzałowe ale dobre. Pokój był trochę mały z małym prysznicem ale czysty i schludny. W hotelu była miła, przyjazna atmosfera. Do dyspozycji miałem duży, wygodny parking.


Cena była zbyt wysoka!

Agata, 2013-07-25
  • Cechy hotelu Hotel Amselhof
  • czyszczenie butów
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • pokoje dla alergików
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem lub tarasem
Pokój jednoosobowy
od 129,5 US$
Pokój Dwuosobowy
od 174,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kastanienhüs Apartement, Westerland
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 138 opinii
Aparthotele

Super lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem było na plażę a do centrum miasta trochę dalej, około 10 minut spacerem. Apartament był bardzo ładnym i czysty mieszkaniem, z dobrze wyposażoną kuchnią i balkonem. Był również dobry, bezpłatny parking. Właściciel był bardzo sympatyczny, w razie potrzeby zawsze dostępny. Właściwie to uwag nie mamy.

Cezary, 2013-06-28
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Kastanienhüs Apartement
  • kręgielnia
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 168,3 US$
Apartament z balkonem
od 175,4 US$
+
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Wiking Sylt, Westerland
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 199 opinii
Hotel

Hotel super! Nasz pobyt w tym hotelu był w komfortowych warunkach. Pokój nasz był bardzo czysty, elegancko urządzony ze wszystkimi udogodnieniami. Personel był bardzo uprzejmy i pomocny. Śniadanie było również doskonałe, w formie bufetu ale z dużą różnorodnością dań.Gorąco polecam!

Arkadiusz , 2013-02-27
  • Cechy hotelu Hotel Wiking Sylt
  • prasa
  • codzienne sprzątanie
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 322,6 US$
Pokój Jednoosobowy
od 143,6 US$
Duży Pokój Jednoosobowy z balkonem
od 188,4 US$
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Duży pokój dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
od 288,4 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Jednoosobowy
od 143,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Wiking Sylt

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Dünenburg, Westerland
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 386 opinii
Hotel

Położenie niemal doskonałe, blisko bardzo ładnej plaży i wielu atrakcji. Pokój był ładny, jasny i bardzo praktycznie urządzony. Śniadanie w formie bufetu z różnorodnością dań, dobre. Personel miły i przyjazny!

Benedykt , 2013-02-26
  • Cechy hotelu Hotel Dünenburg
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • obiady na wynos
  • masaż głowy
  • biblioteka
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 153,0 US$
Pokój Dwuosobowy
od 242,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Marin Hotel Sylt, Westerland
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 158 opinii
Hotel

Ten 3-gwiazdkowy hotel położony jest w Westerland, najbardziej wysuniętym na północ mieście Niemiec, na wyspie Sylt na Morzu Północnym.

  • Cechy hotelu Marin Hotel Sylt
  • biuro informacji turystycznej
  • gaśnice
  • bezpłatne WiFi
  • sejf
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 223,7 US$
Pokój rodzinny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Miramar, Westerland
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 240 opinii
Hotel

Ten elegancki, pięciogwiazdkowy hotel dysponuje tarasem z panoramicznym widokiem na morze oraz spa z krytym basenem i znajduje się tuż obok plaży Westerland na wyspie Sylt na Morzu Północnym.

  • Cechy hotelu Hotel Miramar
  • parking przy ulicy
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • miski dla pupila
  • udogodnienia spa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy od strony lądu
od 332,0 US$
Pokój Dwuosobowy od strony lądu,
Apartament typu Suite
od 539,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Flexible (1 pobyt - różne pokoje)
Pokój Jednoosobowy
od 394,4 US$
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Miramar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Westerland, Niemcy

Witaj w mieście Westerland. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1470 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Westerland. Zarezerwuj w najniższej cenie! Westerland → Hotele Westerland, Apartamenty, Aparthotele Westerland, Pensjonaty, Domy wakacyjne Westerland. Tanie noclegi • Noclegi Westerland — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Westerland! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej