Frankfurt nad Menem — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Frankfurt nad Menem

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Frankfurt nad Menem) - GPS: 50.113903, 8.679029
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Frankfurt nad Menem

Miasta w pobliżu – Frankfurt nad Menem

Najpopularniejsze miasta: Niemcy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: MOXY Frankfurt East, Frankfurt nad Menem
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2692 opinii
Hotel

1. Dobre położenie hotelu, dobry dojazd do centrum Frankfurtu tramwajem nr 11. 2. W pobliżu wiele restauracji i supermarketów. 3. Śniadanie było dobre. 4. Personel był miły i pomocny. 5. Bardzo miła była atmosfera. 6. Pokój był czysty.

1. W pokoju brak wody butelkowej.

Róża M., 2021-02-15
  • Cechy hotelu MOXY Frankfurt East
  • czujnik dymu
  • wspólny salon / sala TV
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 128,6 US$
Pokój rodzinny Moxy Sleeper
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 126,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: VISIONAPARTMENTS Gutleutstrasse - contactless check-in, Frankfurt nad Menem
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 785 opinii
Apartament

Obiekt jest dobrze położony, w odległości spaceru od zabytkowego centrum Frankfurtu i od rzeki. Zameldowanie było dosyć łatwe, podana instrukcja pozwoliła na bezproblemowe dostanie się do obiektu. Pokoje były małe ale wyposażone we wszystko co potrzebne, był czajnik, żelazko, naczynia i łazienka.

Dużo śmieci pod łóżkiem. Trochę za słabe ciśnienie wody pod prysznicem.

60angelika, 2020-02-18
  • Cechy hotelu VISIONAPARTMENTS Gutleutstrasse - contactless check-in
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
od 52,2 US$
Apartament typu Studio Mini
Apartament
Apartament
Apartament typu Junior z 2 sypialniami
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje VISIONAPARTMENTS Gutleutstrasse - contactless check-in

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Trip Inn Budget Hotel Messe, Frankfurt nad Menem
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 265 opinii
Hotel

Pokój był przytulny ; Wygodne łóżko ; Dość dobre położenie ; w pobliżu centrum Frankfurtu ; bardzo blisko od komunikacji miejskiej ; w pobliżu wielu sklepów.

- Bardzo mała łazienka, widać było, że już dawno nie była remontowana - Plama na suficie od zalania - Brak Wi-Fi.

N. Maurycy , 2020-01-03
  • Cechy hotelu Trip Inn Budget Hotel Messe
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 49,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Borger, Frankfurt nad Menem
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 137 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Hotel położony jest blisko dzielnicy przemysłowej. Dobry był dojazd metrem do centrum Frankfurtu, w pobliżu niektórych supermarketów takich jak Lidl i Rewe. Duży parking przy hotelu. Zakwaterowanie było więcej niż wystarczające. - Nieprzyjemny zapach stęchlizny w pokoju.

L. Mariusz , 2018-07-31
  • Cechy hotelu Hotel Borger
  • prasa do spodni
  • bezpłatne WiFi
  • pralnia chemiczna
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
+
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 70,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Borger

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Novotel Frankfurt City, Frankfurt nad Menem
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 709 opinii
Hotel

Hotel na dobrym poziomie. Śniadania były dość dobre. Lokalizacja w porządku, łatwy był dostęp do transportu publicznego, dworca kolejowego i lotniska. Miła obsługa. Bezpłatny parking. Internet choć był wliczony w cenę to był bardzo powolny, praktycznie bezużyteczny. Niewygodne materace.

78Stefan, 2018-02-14
  • Cechy hotelu Novotel Frankfurt City
  • automat z przekąskami
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Standard z rozkładaną sofą
od 71,6 US$
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z rozkładaną sofą
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jumeirah Frankfurt, Frankfurt nad Menem
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3007 opinii
Hotel

- Bardzo dobra lokalizacja, hotel znajduje się w centrum Frankfurtu, tuż przy ulicy handlowej Zeil.
- Bardzo przyjazny i uprzejmy personel.
- Dobra jakość pokoju.
- Dobrej wielkości łazienka.
- Pokój był mały a cena zbyt wysoka w stosunku do jego wielkości.
- Zbyt drogie śniadanie!.

Gustaw, 2017-12-28
  • Cechy hotelu Jumeirah Frankfurt
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • ogrzewanie
  • pralnia chemiczna
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe
od 255,9 US$
Pokój typu Deluxe Skyline
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Apartament typu Junior Suite Skyline
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
Panoramiczny Pokój typu Deluxe
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Apartament Prezydencki
+
Zobacz wszystkie pokoje Jumeirah Frankfurt

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Expo Frankfurt City Centre, Frankfurt nad Menem
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1127 opinii
Hotel

Hotel usytuowany jest blisko od stacji metra i blisko od większości atrakcji we Frankfurcie. Personel mówił po rosyjsku więc łatwo było się porozumieć. Codziennie były zmieniane ręczniki, na wyposażeniu pokoju była nawet suszarka do włosów. Szkoda tylko, że w hotelu ​​nie ma śniadania ale w pobliżu znajduje się kawiarnia, gdzie można było zjeść.

Igor F., 2017-11-04
  • Cechy hotelu Hotel Expo Frankfurt City Centre
  • pokoje dla niepalących
  • czujnik dymu
  • wspólna kuchnia
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Superior
od 30,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy
od 37,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Expo Frankfurt City Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Capri by Fraser, Frankfurt, Frankfurt nad Menem
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1853 opinii
Hotel

Hotel umiejscowiony jest blisko od dużego centrum handlowego i stacji metra, około 20 minut na pieszo od głównego dworca kolejowego. Blisko od terenów wystawowych. Pokój był ładny. Wygodne łóżko. Bardzo przyjemny mały aneks kuchenny. Śniadanie za dodatkową opłatą, czyli 20 euro, naprawdę drogo! w okolicy można było zjeść dużo taniej. Daleko od centrum.

Victoria I., 2017-10-14
  • Cechy hotelu Capri by Fraser, Frankfurt
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • centrum fitness
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Deluxe
od 94,6 US$
Studio typu Executive
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
Apartament typu Executive z 1 sypialnią
+
Apartament typu Twin Studio Deluxe
od 84,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Nocleg i parking
Zobacz wszystkie pokoje Capri by Fraser, Frankfurt

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: InterContinental Frankfurt, Frankfurt nad Menem
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 965 opinii
Hotel

Pokój z ładnym widokiem z okna. Śniadanie było bardzo smaczne i pożywne. Personel był wyjątkowo przyjazny i uprzejmy. Bardzo miła była atmosfera. Bardzo wygodne łóżko. Bardzo drogi parking! Duży i drogi hotel zawsze oferuje bezpłatny parking dla gości!!!.

Sonia, 2017-09-27
  • Cechy hotelu InterContinental Frankfurt
  • sklepy na miejscu
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior
Pokój typu Deluxe
Pokój typu Club z łóżkiem typu king-size i dostępem do salonu Club Lounge
Apartament typu Suite
+
Pokój typu Superior z widokiem na rzekę
Pokój typu Standard
Apartament Prezydencki
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Club Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje InterContinental Frankfurt

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Senator Hotel, Frankfurt nad Menem
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 580 opinii
Hotel

W hotelu była bardzo miła atmosfera. Pokój był bardzo wygodny z aneksem kuchennym. Wygodne łóżka. Śniadanie było dobre z pyszną kawą. Przyjazny personel. Trochę blisko od kolejki, więc częste przejazdy kolejki, w nocy trochę przeszkadzały.

Tobiasz M., 2017-09-19
  • Cechy hotelu Senator Hotel
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 43,7 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Standard z aneksem kuchennym
Pokój typu Twin Classic z aneksem kuchennym
Zobacz wszystkie pokoje Senator Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Adler Hotel Frankfurt, Frankfurt nad Menem
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2883 opinii
Hotel

Bardzo centralne położenie, zaledwie 100 metrów od głównego dworca kolejowego, blisko od supermarketu. Przystępna cena. Pokój był duży i czysty. Śniadanie tradycyjne, podawane od 6.30. Bardzo miła obsługa w recepcji. Brak klimatyzacji w pokoju. Niezbyt przyjemny teren wokół hotelu, obecność wielu bezdomnych ale to nie jest wina hotelu.

Dominik, 2017-09-10
  • Cechy hotelu Adler Hotel Frankfurt
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • codzienne sprzątanie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 41,2 US$
Pokój Dwuosobowy z łóżkiem podwójnym
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Adler Hotel Frankfurt

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Flemings Hotel Frankfurt Hamburger Allee, Frankfurt nad Menem
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 253 opinii
Hotel

Pokój nasz był z nowoczesnym wystrojem i bardzo czysty. Cena pokoju była w porządku. Dobre było połączenie Wi-Fi. Śniadanie było smaczne i na bieżąco było uzupełniane. Personel był bardzo miły i uczynny. Dość drogi parking, 15 euro za jedną noc.

Igor, 2017-08-19
  • Cechy hotelu Flemings Hotel Frankfurt Hamburger Allee
  • prasa
  • restauracja
  • klimatyzacja
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort
Pokój typu Superior
Pokój typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Victoria, Frankfurt nad Menem
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 957 opinii
Hotel
  • Elbestr. 24-26/ Kaiserstr. 59 60329 Frankfurt nad Menem - pokaż na mapie

Byłem zadowolony z położenia hotelu Victoria, w samym centrum Frankfurtu, w pobliżu głównego dworca kolejowego, w pobliżu starego miasta, na ulicy bardzo wiele kawiarni i restauracji. Uprzejmy i pomocny personel. Pokój nie był duży ale ładny i dla mnie wystarczający. Wi-Fi w moim pokoju nie działało zbyt dobrze, w pobliżu hotelu wiele bezdomnych osób.

G. Konrad , 2017-08-05
  • Cechy hotelu Hotel Victoria
  • pralnia
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • winda
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 81,3 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Victoria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mosel Hotel, Frankfurt nad Menem
2,9 /5
Zły
Ocena na podstawie 96 opinii
Hotel

Dogodna przede wszystkim lokalizacja, w pobliżu dworca kolejowego, w samym centrum Frankfurtu. Miły i przyjazny personel. Brak czajnika i lodówki w pokoju. Brak śniadań. Niezbyt bezpieczna okolica!.

Emma N., 2017-08-04
  • Cechy hotelu Mosel Hotel
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • całkowity zakaz palenia
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 71,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dorint Main Taunus Frankfurt/Sulzbach, Frankfurt nad Menem
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1296 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, w małej miejscowości Sulzbach, dobre było połączenie autostradą do Frankfurtu. Śniadania były całkiem dobre i wystarczające, każdy coś dla siebie znalazł. Przyjazny personel. Płatny parking. Byłoby miło, gdyby w pokoju był czajnik.

Maja, 2017-08-02
  • Cechy hotelu Dorint Main Taunus Frankfurt/Sulzbach
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • automat z napojami
  • pralnia
  • sklepy na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 66,7 US$
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
Pokój typu Comfort
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Comfort Arabian
Pokój jednoosobowy typu Comfort Arabian
Zobacz wszystkie pokoje Dorint Main Taunus Frankfurt/Sulzbach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Bova, Frankfurt nad Menem
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 116 opinii
Hotel

Śniadanie było dość skromne ale smacznie i można było najeść. Dostępny bezpłatny parking na posesji. Dużym atutem hotelu byla lokalizacja, około 3 min spacerem od dworca kolejowego i zaledwie 10 minut spacerem od centrum Frankfurtu. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Bardzo słabe Wi-Fi.

Celina I., 2017-07-27
  • Cechy hotelu Hotel Bova
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • całodobowa recepcja
  • bankomat na terenie obiektu
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,5 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Monopol - Central Station, Frankfurt nad Menem
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3690 opinii
Hotel

Dobry był dostęp do wszelkich środków transportu publicznego oraz do centrum miasta. Pokój był mały ale względnie czysty. Miły i przyjazny personel. Niedziałająca bateria łazienkowa i wentylator. Brak klimatyzacji. Hotel jest już zaniedbany i wymaga aktualizacji. Drogie śniadanie.

9Sławomir, 2017-07-24
  • Cechy hotelu Hotel Monopol - Central Station
  • winda
  • obsługa pokoju
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy – bezpłatne napoje z minibaru
od 57,0 US$
Pokój dwuosobowy – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój trzyosobowy – bezpłatne napoje z minibaru
+
Pokój jednoosobowy typu Deluxe – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój dwuosobowy typu Business – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój typu Business z 2 łóżkami pojedynczymi – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój czteroosobowy – bezpłatne napoje z minibaru
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami – bezpłatne napoje z minibaru
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami – bezpłatne napoje z minibaru
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Monopol - Central Station

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maingau Hotel, Frankfurt nad Menem
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1117 opinii
Hotel

1. Personel był bardzo przyjazny, recepcja czynna całą dobę. 2. Dobra lokalizacja, blisko od miasta, transportu publicznego i przyjemnych restauracji, około 20 min spacerem do starego miasta. 4. Bardzo mały pokój i brak klimatyzacji, w czasie naszego pobytu było bardzo gorąco. 5. Bardzo mała łazienka.

F. Mia , 2017-07-13
  • Cechy hotelu Maingau Hotel
  • gaśnice
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • pokoje dla alergików
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój rodzinny z wanną
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Maingau Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: IntercityHotel Frankfurt Airport, Frankfurt nad Menem
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 766 opinii
Hotel

Pokój był czysty i większy niż oczekiwaliśmy, dobry prysznic i gorąca woda. Dobre położenie, w pobliżu lotniska i autostrady. Uprzejmy i przyjazny personel. Brak bezpłatnego Wi-Fi, zbyt drogi parking, zbyt wysoka cena śniadania, 22 euro za osobę! nie ma także bezpłatnego transportu na lotnisko.

Kalina M., 2017-07-05
  • Cechy hotelu IntercityHotel Frankfurt Airport
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • monitoring wokół obiektu
  • sklep z upominkami
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami – bilet transportu publicznego wliczony w cenę
od 99,5 US$
Pokój dwuosobowy typu Business – z biletem transportu publicznego w cenie
Pokój Dwuosobowy
Rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje IntercityHotel Frankfurt Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Zeil, Frankfurt nad Menem
4,9 /5
Znakomity
Całkowita ocena hotelu
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Dobra lokalizacja, przy głównej ulicy handlowej, niedaleko od przystanku metra, w zasadzie wszystko znajduje się w odległości 15 minut na pieszo, jest to idealne miejsce do zwiedzania miasta. Brak klimatyzacji, mały pokój i łazienka.

Andżelika, 2017-07-04
  • Cechy hotelu Hotel Zeil
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • bankomat na terenie obiektu
  • dostęp do Internetu
  • wypożyczalnia samochodów
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
+
Pokój Dwuosobowy typu Business
Pokój Jednoosobowy typu Business
Pokój trzyosobowy typu Business
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Zeil

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Frankfurt nad Menem, Niemcy

Witaj w mieście Frankfurt nad Menem. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 258 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Frankfurt nad Menem. Zarezerwuj w najniższej cenie! Frankfurt nad Menem → Hotele Frankfurt nad Menem, Aparthotele, Pensjonaty Frankfurt nad Menem, Obiekty B&B, Motele Frankfurt nad Menem. Tanie noclegi • Noclegi Frankfurt nad Menem — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Frankfurt nad Menem! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Frankfurt nad Menem nie jest miastem typowo turystycznym. Jednak ciekawe zabytki oraz interesująca architektura sprawiają, że turystów nie brakuje. Są to przede wszystkim pasjonaci podróży, które są dla nich wielką pasją. Do Frankfurtu nad Menem przybywają również goście w celach biznesowych, ponieważ jest to miasto, które należy do najważniejszych metropolii finansowych.

Wybierając się do Frankfurtu nad Menem, warto zarezerwować nocleg. Rezerwacja online pozwala na uzyskanie korzystnych rabatów w wybranych obiektach noclegowych. A tych w tym niemieckim mieście nie brakuje.

Frankfurt nad Menem to przede wszystkim hotele. Prestiżowe z pięcioma gwiazdkami wybierają przede wszystkim klienci biznesowi, którzy cenią sobie wygodne warunki przebywania. Dla turystów z dziećmi polecane są przede wszystkim pokoje dwu- i trzygwiazdkowe - tańsze, ale równie dobrze wyposażone, mające dostęp do wielu dodatkowych udogodnień.

Atrakcyjne ceny oraz komfortowe warunki oferują również hostele. Te polecane są jednak przede wszystkim dużym grupom zorganizowanym.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej