Büsum — hotele

DZIŚ
27%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ferienwohnungen Buchholz, Büsum
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 159 opinii
Apartament

Obsługa była bardzo przyjazna. W obiekcie była bardzo miła atmosfera. Dobra lokalizacja, około 5 minut pieszo od deptaku, około 10 minut od plaży, blisko od miłych restauracji i od wielu sklepów. Mieszkanie było ładne i wystarczająco duże na 3 osoby. Ogólnie wszystko nam się podobało.

Malina, 2019-03-20
  • Cechy hotelu Ferienwohnungen Buchholz
  • ogród
  • taras słoneczny
  • parking
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem - parter
od 93,6 US$
Apartament z 1 sypialnią - Parter
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Dorfkrug Büsum, Büsum
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1981 opinii
Hotel

Pokój był czysty, całkiem dobrze działało Wi-Fi. Bardzo przyjemna była atmosfera. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, bardzo blisko od centrum miejscowości Busum, blisko od portu i promenady. Śniadania były smaczne. Czasem brakowało miejsc parkingowych na terenie hotelu:(.

L. Maksymilian , 2018-02-20
  • Cechy hotelu Hotel Dorfkrug Büsum
  • ogrzewanie
  • parking
  • prywatny parking
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem lub tarasem
Apartament typu studio z balkonem lub tarasem
Pokój jednoosobowy
od 68,7 US$
Pokój Trzyosobowy
Apartament typu Comfort z balkonem lub tarasem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
od 119,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Dorfkrug Büsum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Bernstein, Büsum
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 610 opinii
Hotel

Apartament był przestronny i ładnie urządzony, bardzo wygodne łóżka. Bardzo dobra lokalizacja, w ładnej miejscowości i w odległości krótkiego spaceru od plaży. Bardzo przyjazny personel. Mały ale przyjemny basen.

Antonina I., 2016-09-14
  • Cechy hotelu Aparthotel Bernstein
  • faks / ksero
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatny parking
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Duży Apartament typu Suite
od 154,0 US$
Rodzinny apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
od 142,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
41%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Garni Deichgraf, Büsum
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 420 opinii
Hotel

Dostępny bezpłatny parking przy hotelu. Pokój jak na dwugwiazdkowy hotel był dobrze wyposażony. Śniadanie w formie bufetu było dobre. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Doskonała lokalizacja, kilka minut od morza. Tylko brak dostępu w pokoju do internetu, brak windy.

Jeremi27, 2015-08-18
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hotel Garni Deichgraf
  • dostęp do Internetu
  • parking na miejscu
  • piesze wycieczki
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 97,1 US$
Pokój jednoosobowy
od 62,8 US$
Apartament (2 osoby dorosłe)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Linnea, Büsum
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 179 opinii
Pensjonaty

Śniadanie było bardzo dobre i pożywne. Mieliśmy ładnie urządzony pokój z uwagą na szczegóły. Dobra lokalizacja pensjonatu, z dala od zgiełku Busum ale jednocześnie blisko. Właściciele byli bardzo mili i bardzo przyjażni. Było to świetne doświadczenie.

Józef, 2014-05-07
  • Cechy hotelu Pension Linnea
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • dostęp do Internetu
  • Faktury
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Niewielki Pokój Jednoosobowy typu Standard
od 66,3 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Mały Pokój Jednoosobowy typu Classic
od 66,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Duży pokój dwuosobowy z balkonem
Apartament
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Duży pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Standard na parterze
Zobacz wszystkie pokoje Pension Linnea

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Strandnest Büsum Pension & Lust auf Meer, Büsum
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 395 opinii
Pensjonaty

Wszystko nam się podobało i mieliśmy przyjemny pobyt. Pokój nasz był bardzo duży i bardzo czysty z ładną łazienką. Śniadanie było serwowane w ładnej sali i było bardzo obfite. Doskonała lokalizacja, tylko w odległości spaceru od morza i plaży i około 10 minut spacerem od centrum Busum. Bardzo miła była atmosfera. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny jak również cały personel. Nic.

Malwina, 2014-02-14
  • Cechy hotelu Strandnest Büsum Pension & Lust auf Meer
  • bezpłatne WiFi
  • body wrapping
  • masaż pleców
  • nurkowanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z aneksem kuchennym
Pokój Dwuosobowy
od 100,7 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Strandnest Büsum Pension & Lust auf Meer

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bernstein-Hotel Bootshaus, Büsum
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1165 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było bardzo smaczne i obfite. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Hotel jest ładnym obiektem, niedawno odnowionym, było czysto i przytulnie. Pokój był czysty z ładnym wystrojem. Dobry był własny parking. Świetna lokalizacja, blisko od plaży, zaledwie 2 minuty spacerem od sklepów i dobrych lokali gastronomicznych. Zbyt mała liczba miejsc w sali śniadaniowej...

Urszula, 2013-12-19
  • Cechy hotelu Bernstein-Hotel Bootshaus
  • wino / szampan
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój dwuosobowy typu Premium z balkonem
Studio
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Junior Suite (2 osoby dorosłe)
od 129,1 US$
Apartament typu Junior Suite (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Bernstein-Hotel Bootshaus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Landhaus Dykhusen, Büsum
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 65 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre. Personel był bardzo uprzejmy, dostawałem wiele dobrych informacji. Dobre położenie bo niedaleko od wybrzeża. W obiekcie była miła i przyjazna atmosfera. Dobry stosunek ceny do jakości:)

Krystian, 2013-09-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Landhaus Dykhusen
  • pokoje dla niepalących
  • biblioteka
  • miejsce na ognisko
  • parking na miejscu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 93,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój Dwuosobowy
od 84,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Landhaus Dykhusen

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Alice, Büsum
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 48 opinii
Pensjonaty

Pensjonat Alice położony jest w miejscowości Büsum i oferuje zadbany ogród oraz taras.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pension Alice
  • opcje śniadaniowe
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 1 sypialnią
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem 1
Pokój dwuosobowy typu Superior z sofą
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 53,3 US$
Pokój Dwuosobowy
Mały pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem 2
Zobacz wszystkie pokoje Pension Alice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ahoi Seeblick, Büsum
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 65 opinii
Apartament

Obiekt Ahoi Seeblick oferuje apartamenty z wyżywieniem we własnym zakresie w miejscowości Büsum, zaledwie 50 metrów od Morza Północnego i strefy rekreacyjnej Familien-Lagune.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Ahoi Seeblick
  • Faktury
  • parking na miejscu
  • wycieczki rowerowe
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
+
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 3 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Ahoi Seeblick

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Büsum, Niemcy

Witaj w mieście Büsum. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 252 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Büsum. Zarezerwuj w najniższej cenie! Büsum → Pensjonaty Büsum, Hotele, Apartamenty Büsum, Aparthotele, Domy wakacyjne Büsum. Tanie noclegi • Noclegi Büsum — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Büsum! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Nadmorskie Büsum.
Pierwsze udokumentowane wzmianki o niemieckiej miejscowości Büsum pojawiły się w 1140 roku. Wtedy jeszcze miasto było położona całkowicie na wyspie, jednak w wyniku zatopień w XV oraz XVI wieku znaczna jego część uległa zniszczeniu. Po tych wydarzeniach wyspa połączona została z lądem i większość budynków została przeniesiona na stały ląd.

Od początku XIX wieku Büsum zaczęło być sławne na cale Niemcy i zyskało miano nadmorskiego SPA. Od tego momentu rozpoczął się turystyczny rozwój, pojawiły się hotele, restauracje i liczne atrakcje dla turystów. Miasto jest silnie związane z połowem ryb i spora część jego mieszkańców pracuje w tym sektorze.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej