Berlin — hotele

Zdjęcia hotelu: Heart of Gold Hostel Berlin, Berlin
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3627 opinii
Hostel/Schronisko

Obsługa była miła i grzeczna. Świetna lokalizacja, w bezpiecznej okolicy, w samym sercu Berlina, niedaleko od stacji Friedrichstrasse, skąd odjeżdżają szybkie pociągi na lotnisko. Łatwy był dostęp do głównych atrakcji. Skrzypiące łóżko, strach było się obrócić..

Nina, 2020-02-25
  • Cechy hotelu Heart of Gold Hostel Berlin
  • pokoje dla niepalących
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • bilard
  • biblioteka
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 16,4 US$
Pokój jednoosobowy z prysznicem
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 12,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Heart of Gold Hostel Berlin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pension Reiter, Berlin
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1102 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, w spokojnej okolicy Berlina, blisko od metra. Dobrze były wyposażone łazienki. Na korytarzu lodówka, czajniki elektryczne i mikrofalówka. W pokoju było stosunkowo czysto. Bezproblemowy zameldowanie i wymeldowanie, pan w recepcji mówił po angielsku i wszystko nam wytłumaczył.

Bardzo cienkie ściany, słychać było dość głośnych sąsiadów. Słaby i powolny internet.

Kacper F., 2020-02-07
  • Cechy hotelu Pension Reiter
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
od 32,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój trzyosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Pension Reiter

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: SO/Berlin Das Stue, Berlin
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 363 opinii
Hotel

* Jest to elegancji hotel * usytuowany w spokojnym miejscu w pobliżu dzielnicy Tiergarten w Berlinie * Pokój był ładny * wyposażony w zestaw kosmetyków i akcesoria do mycia * zestaw herbat i kaw * Elektroniczne przyciski do świateł i przesuwania żaluzji * Personel był przyjazny i bardzo uprzejmy * Ładny budynek i gustowny wystrój wnętrz.

Roksana, 2020-01-02
  • Cechy hotelu SO/Berlin Das Stue
  • wycieczki rowerowe
  • sauna
  • codzienne sprzątanie
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój SO Stue z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
od 252,8 US$
Pokój SO Embassy z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
od 293,8 US$
Apartament SO Suite z łóżkiem typu king-size, częścią wypoczynkową i dodatkowym miejscem do pracy
+
Apartament typu Suite Bel Etage
+
Apartament typu Suite Stue
+
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje SO/Berlin Das Stue

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Classik Hotel Alexander Plaza, Berlin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 317 opinii
Hotel

- Obsługa była miła i pomocna - Idealna lokalizacja do zwiedzanie Berlina - Wszędzie było blisko - w zasięgu ręki od atrakcji turystycznych miasta - Nie było potrzeby używania samochodu - Nie korzystaliśmy ze śniadania - ponieważ w pobliżu hotelu znajduje się wiele barów, restauracji i kawiarni - są także galerie handlowe - Hotel wygodny i czysty - Polecam!.

Marek L., 2019-11-07
  • Cechy hotelu Classik Hotel Alexander Plaza
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Możliwe wystawienie faktury
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • centrum biznesowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 93,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy typu Basic
od 87,8 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Classik Hotel Alexander Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Berlin Wittenbergplatz, Berlin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2598 opinii
Hotel

Pokój nasz był czysty, przestronny i ładnie urządzony. Personel hotelowy był uprzejmy i pomocny. Śniadanie było bardzo dobre, bardzo dobra kawa. Dobra lokalizacja, w centrum Berlina, do metra około 60 metrow, po sąsiedzku dom towarowy KaDeWe, na uroczym placyku przed hotelem wiele restauracji.

Podobało nam się wszystko.

Borys W., 2019-09-19
  • Cechy hotelu Mercure Berlin Wittenbergplatz
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • centrum biznesowe
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 80,8 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size i balkonem
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size i widokiem na miasto
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size i sofą
Apartament typu Superior Suite z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Berlin Wittenbergplatz

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Peters – Das andere Hotel, Berlin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 434 opinii
Hotel

Pension Peters znajduje się w bezpiecznej okolicy Berlina, w pobliżu wielu fajnych knajpek, dobra komunikacja z większością dzielnic miasta. Pokój oraz łazienka były czyste. Obsługa była bardzo miła i pomocna, mogliśmy zostawić bagaż w recepcji przed zameldowaniem oraz po wymeldowaniu. Śniadanie było smaczne i zróżnicowane i w przystępnej cenie.

Niestety, nie ma klimatyzacji:(.

nela96, 2019-09-01
  • Cechy hotelu Pension Peters – Das andere Hotel
  • sejf
  • WiFi
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 67,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój rodzinny typu Comfort
+
Pokój typu Standard z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką na korytarzu
Pokój Jednoosobowy typu Standard z prywatną łazienką poza pokojem
Zobacz wszystkie pokoje Pension Peters – Das andere Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gästehaus Lazarus, Berlin
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 281 opinii
Zajazdy

Atutem tego obiektu była na pewno lokalizacja ; naprawdę blisko od stacji metra i dworca kolejowego ; Personel był był miły i pomocny ; Śniadanie było dobre ; Pokój był duży i czysty. Cena w porządku - Brak suszarki do włosów.

aleksandra32, 2019-07-28
  • Cechy hotelu Gästehaus Lazarus
  • gry planszowe / puzzle
  • ogrzewanie
  • czujnik dymu
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 73,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: primeflats - Lofts am Flugfeld Tempelhof, Berlin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 118 opinii
Apartament

. Mieszkanie było ładne i przestronne. Dość dobrze była wyposażona kuchnia. Bardzo dogodne położenie na pobyt w Berlinie. w spokojnej okolicy. w odległości krótkiego spaceru od stacji metra i przystanku autobusowego. w pobliżu supermarketów. Lidl, Aldi i Kauflend - Brak windy - Trochę mała łazienka.

Estera, 2019-04-18
  • Cechy hotelu primeflats - Lofts am Flugfeld Tempelhof
  • WiFi
  • pokoje dla alergików
  • ogrzewanie
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Loft 10
od 65,5 US$
+
Loft 14
+
Loft 16
od 58,5 US$
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje primeflats - Lofts am Flugfeld Tempelhof

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aparthotel Christie, Berlin
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 972 opinii
Aparthotele

Całkiem niezła lokalizacja, blisko od supermarketu Lidl i stacji metra z 4 liniami. Łatwo było dotrzeć do każdego miejsca w Berlinie, które mnie interesowało. W pobliżu wielu restauracji i ulicy handlowej. Śniadanie było bardzo dobre. Pokój był czysty i przestronny. Nic szczególnego.

Z. Julia , 2018-10-03
  • Cechy hotelu Aparthotel Christie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • zamykane szafki
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Pokój jednoosobowy
od 51,5 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Christie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: primeflats - Apartments in Schoeneberg, Berlin
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 110 opinii
Apartament

* Mieszkanie dla 4 osób było wystarczająco duże i czyste * Mieszkanie umiejscowione w ładnej okolicy z wieloma lokalnymi sklepami i restauracjami * W pobliżu stacji metra tak więc łatwo było dotrzeć do centrum Berlina + Blisko także od przystanków autobusowych - Zapchany odpływ pod prysznicem.

Justyna, 2018-09-09
  • Cechy hotelu primeflats - Apartments in Schoeneberg
  • całkowity zakaz palenia
  • ogrzewanie
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament Schöneberg - 18
od 43,3 US$
Apartament Schöneberg - 13
Apartament Schöneberg - 11
od 7,0 US$
+
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje primeflats - Apartments in Schoeneberg

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Berlin, Niemcy

Witaj w mieście Berlin. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 955 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Berlin. Zarezerwuj w najniższej cenie! Berlin → Hotele Berlin, Hostele, Pensjonaty Berlin, Aparthotele, Apartamenty Berlin. Tanie noclegi • Noclegi Berlin — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Berlin! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Berlin nie jest popularnym miastem wśród Polaków, jeśli chodzi o wakacyjny wypoczynek. Warto jednak, choć na kilka dni wybrać się do naszych zachodnich sąsiadów. Nie jest to może ośrodek typowo turystyczny, jednak jest to miasto, które może poszczycić się wieloma atrakcyjnymi zabytkami o znaczeniu historycznym.

Wybierając się do Berlina, wcale nie trzeba mieć zarezerwowanego wcześniej noclegu. Warto jednak wiedzieć, jakie są możliwości berlińskiej bazy noclegowej. Na szczęście jest ona dość zróżnicowana, dzięki temu każdy, bez względu na warunki finansowe, znajdzie idealne dla siebie miejsce do spania. Osoby, którym nie zależy na luksusowych warunkach, mogą zdecydować się na nocleg w tanich hostelach, gdzie miejsca do spania dostępne są już za kilka euro. Osoby, które cenią sobie większy komfort, chociażby komfort spania w oddzielnych pokojach, powinny zdecydować się na mało luksusowe, ale przytulne hotele jedno-, czy dwugwiazdkowe. Jeżeli chcemy na noclegu nieco zaoszczędzić, warto wybierać miejsca noclegowe, które niekoniecznie znajdują się w centrum miasta.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej