Cancún — hotele

Zdjęcia hotelu: Ocean Dream Cancun by GuruHotel, Cancún
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1313 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

1. Pokój i łazienka były czyste. 2. Pokój był duży z ładnym widokiem na lagunę. 3. Personel był sympatyczny i pomocny. 4. Do wyboru dwa ładne baseny. 5. Na miejscu restauracja. 6. Świetna lokalizacja i piękna plaża. 1. Cena dość wysoka w porównaniu do tego co było oferowane. 2. Niezbyt smaczne śniadanie.

Eryk, 2018-01-16
  • Cechy hotelu Ocean Dream Cancun by GuruHotel
  • transfer lotniskowy
  • basen z widokiem
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • wycieczki rowerowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z aneksem kuchennym i widokiem na ocean
+
Pokój typu Standard z widokiem na lagunę – łóżko typu king-size
od 178 USD
Apartament typu Penthouse Suite z widokiem na ocean
+
Pokój typu Standard z widokiem na lagunę – 2 łóżka podwójne
+
Apartament z 1 Sypialnią i widokiem na ocean
+
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
+
Apartament typu Prime
+
Apartament typu Junior Suite z wanną z hydromasażem
+
Apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
+
Apartament typu Deluxe Suite z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z wanną
od 272 USD
Zobacz wszystkie pokoje Ocean Dream Cancun by GuruHotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Xbalamqué & Spa Cancún Centro, Cancún
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 859 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo pomocny. Oryginalny wystrój hotelu. Dobra lokalizacja, blisko od centrum miasta Cancun, około 10 minut spacerem od dworca autobusowego, w pobliżu znajduje się wiele restauracji. Niestety hotel lata świetności ma już za sobą. Klimatyzacja z lat 60-tych i do tego bardzo głośna. Nieszczelne okna, dobrze było słychać hałas z ulicy.

Lilia, 2017-11-03
  • Cechy hotelu Hotel Xbalamqué & Spa Cancún Centro
  • koloryzacja włosów
  • meble ogrodowe
  • dostęp do Internetu
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 501 MXN
+
Pokój Dwuosobowy
od 501 MXN

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Antillano, Cancún
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 438 opinii
Hotel
  • Avenida Tulum y Claveles,1 Lote 20 37 y 39 Supermanzana 22 Manzana 5 77500 Cancún - pokaż na mapie

Śniadanie było wliczone w cenę i wystarczające. Ogólnie pokój był dobry. Dobra lokalizacja, w centrum miasta, około 15 minut pieszo od dworca autobusowego z którego łatwy był dostęp do lotniska, blisko od supermarketu. Pokój był cichy z widokiem na basen, codziennie był sprzątany, z dobrym i gorącym prysznicem. Podstawowe śniadanie, zbyt daleko od plaży.

Amanda, 2014-09-09
  • Cechy hotelu Hotel Antillano
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • łaźnia na świeżym powietrzu
  • bilety do atrakcji / na występy
  • Basen
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 436 MXN
Pokój dwuosobowy typu Standard
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tucan Hostel, Cancún
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 221 opinii
Hostel/Schronisko

Świetny personel, bardzo pomocny i przyjazny. Śniadanie było dobre, były owoce, musli i jogurt. Pokój i łazienka były przestronne, pokój był starannie sprzątany, nie brakowało ciepłej wody. Dogodna lokalizacja, w pobliżu głównego dworca autobusowego, w centrum miasta. Bar na dachu był przyjemnym i relaksującym miejscem. Brak sygnału Wi-Fi w pokoju, brak windy, zbyt daleko od plaży.

Janina, 2014-07-02
  • Cechy hotelu Tucan Hostel
  • wspólna kuchnia
  • taras słoneczny
  • dostęp do Internetu
  • pokój gier
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 10 osób
od 178 MXN
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Standard
+
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla mężczyzn
Zobacz wszystkie pokoje Tucan Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ibis Cancun Centro, Cancún
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1449 opinii
Hotel
  • Avenida Tulum y Nichupte Supermanzana 11 Manzana 2 Lote 3 77504 Cancún - pokaż na mapie

Pokój nasz był dobrej wielkości, łóżka były wygodne, łazienka była przestronna. Personel recepcji był bardzo uprzejmy i kompetentny. Jedzenie w restauracji było podstawowe ale z dobrym wyborem. Idealna lokalizacja, zaledwie 10 minut jazdy od lotniska, od dworca autobusowego 5 minut, autobusem był łatwy dostęp do wszystkich głównych miejsc. Nie wszyscy pracownicy recepcji mówią dobrze po angielsku.

Bolesław, 2014-04-03
  • Cechy hotelu Ibis Cancun Centro
  • winda
  • owoce
  • sejf
  • niska umywalka
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 649 MXN
Pokój dwuosobowy z widokiem na lagunę
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BSEA Cancun Plaza Hotel, Cancún
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1159 opinii
Hotel

Najlepszą rzeczą w czasie naszego dwudniowego pobytu było położenie hotelu przy pięknej plaży. Dość dobre było jedzenie, zwłaszcza mexykańska pizza. Piękny był widok na plaże, doskonałe miejsce na dwudniowy pobyt. Personel był bardzo uczynny i pomocny. Pokój był już przestarzały z niewygodnym łóżkiem, dość wysoka cena w restauracji.

Karina, 2014-03-06
  • Cechy hotelu BSEA Cancun Plaza Hotel
  • nurkowanie
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pralnia chemiczna
  • wymiana walut
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z widokiem na ocean
od 55 USD
+
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ocean
+
Apartament typu Master Suite z widokiem na ocean
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive, Cancún
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 453 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Obsługa była doskonała, bardzo uprzejma i pomocna, Personel także był bardzo pomocny. Jedzenie było wysokiej jakości i bardzo smaczne, dobre były również drinki. Piękne miejsce, bardzo czysta plaża, dobre położenie ze względu na wiele innych dodatkowych atrakcji. Trochę przestarzałe wyposażenie pokoju.

Mila, 2013-12-14
  • Cechy hotelu Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive
  • masaż
  • usługi konsjerża
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • masaż pleców
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Premium z widokiem na ogród
od 263 USD
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Premium z widokiem na ocean
Pokój dwuosobowy typu Premium – od strony oceanu
Apartament typu Suite
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
od 259 USD
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size od strony oceanu
Apartament dla nowożeńców
Zobacz wszystkie pokoje Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Selina Cancun Downtown, Cancún
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1877 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, przede wszystkim bardzo blisko było od dworca autobusowego ADO z dobrym dostępem na lotnisko i innych atrakcji turystycznych, w pobliżu były restauracje. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty i dobry z dobrym łóżkiem. Hotel jest niedużym ale bardzo przyjaznym obiektem. Dobry stosunek jakości do ceny.

Kamil, 2013-11-21
  • Cechy hotelu Selina Cancun Downtown
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • całodobowa recepcja
  • taras słoneczny
  • biblioteka
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
Mały pokój
Pokój typu Deluxe
Unikalny pokój
Łóżko w pokoju wieloosobowym
Łóżko w pokoju wieloosobowym
od 4 USD
Łóżko w pokoju wieloosobowym typu Plus z 4 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Studio z tarasem
Studio typu Deluxe
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Selina Cancun Downtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Flamingo Cancun Resort, Cancún
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 459 opinii
Hotel
  • Boulevard Kukulcán Kilometer 11 Zona Hotelera 77500 Cancún - pokaż na mapie

+Świetna lokalizacja, przy samej plaży i nie tak daleko od miasta. Pokój był dość przestronny z klimatyzacją, wygodny. W pobliżu hotelu by przystanek autobusowy, do centrum można było dojechać.

-Wi-Fi nie było wliczone w cenę.

Bianka, 2013-10-05
  • Cechy hotelu Flamingo Cancun Resort
  • wysoka toaleta
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 104 USD
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Deluxe z widokiem na lagunę
Pokój typu Deluxe z widokiem na ocean
Pokój typu Standard z widokiem na ocean
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Flamingo Cancun Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Salvia Cancun Aparts, Cancún
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 72 opinii
Hotel

Najbardziej mi odpowiadała doskonała lokalizacja, hotel jest położony tuż przy plaży z przepięknym widokiem na Morze Karaibskie. Personel był uprzejmy i przyjazny. Pokój mój był czysty i przestronny z ładnym tarasem i widokiem na plażę.
Było zbyt głośno z pobliskiego klubu!

Wioletta, 2013-08-27
  • Cechy hotelu Salvia Cancun Aparts
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • parking przy ulicy
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament typu Suite z widokiem na ocean
+
Apartament typu Studio z widokiem na ocean
+
Pokój Dwuosobowy
+
Studio z widokiem na morze
od 70 USD
Zobacz wszystkie pokoje Salvia Cancun Aparts

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Cancún, Meksyk

Witaj w mieście Cancún. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 479 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Cancún. Zarezerwuj w najniższej cenie! Cancún → Ośrodki wypoczynkowe Cancún, Hotele, Hostele Cancún, Aparthotele, Hotele miłości Cancún. Tanie noclegi • Noclegi Cancún — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Cancún! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Cancún to meksykańskie miasto, które uważane jest obecnie za jedną z najbardziej ekskluzywnych i prestiżowych ośrodków turystycznych Meksyku. Napływowi turystów sprzyjają nie tylko interesujące zabytki, ale przede wszystkim możliwość plażowania. Ponadto na gości czekają atrakcje w postaci aktywnego wypoczynku, umożliwiając chociażby nurkowanie.

Jak na potężny i luksusowy ośrodek wypoczynkowy przystało, Cancún posiada ponad 140 hoteli, zapewniając wszystkim gościom odpowiednie warunki bytowe. Najdroższe są hotele pięcio- i czterogwiazdkowe, ale oferujące przestronne pokoje z niezapominanymi widokami, zapewniające dostęp do wielu udogodnień. Nierzadko są to hotele typu all inclusive, co jest dodatkowym atutem takich obiektów.

Tańsze miejsca noclegowe dostępne są w hotelach o niższym standardzie. Warto również zapoznać się z ofertą hosteli oraz ośrodków wypoczynkowych. Są to obiekty oferujące atrakcyjne warunki cenowe i bytowe dla każdego gościa.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej