Sydney — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Sydney

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Sydney) - GPS: -33.8704566955566, 151.209014892578

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Zdjęcia hotelu: Mercure Sydney, Sydney
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2749 opinii
Hotel

Centralna lokalizacja, blisko od od głównego dworca kolejowego w Sydney, blisko od sklepów i restauracji, łatwy był dostęp do miejsc, które chcieliśmy odwiedzić, około 25 minut spacerem od portu. Przyjazny personel. Słabe oświetlenie w pokoju. Brak bezpłatnego Wi-Fi????, powinno być bezpłatne bo sam pokój jest dość drogi!!!.

Adrian, 2018-01-23
  • Cechy hotelu Mercure Sydney
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • pokoje rodzinne
  • monitoring wokół obiektu
  • restauracja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z widokiem na miasto
Pokój dwuosobowy typu Standard z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój typu Privilege z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami podwójnymi i widokiem na miasto
+
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Sydney

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Summer House Kings Cross, Sydney, Sydney
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 531 opinii
Hostel/Schronisko

W hostelu zatrzymałem się na 3 noce. Pokój i łazienka były codziennie sprzątane. Hostel Summer House jest dobrze położony, bardzo blisko do centrum Sydney i bardzo blisko od dworca kolejowego. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Miejsce to polecam przede wszystkim dla osób, którzy nie oczekują luksusu a szukają taniego zakwaterowania w Sydney. POLECAM.

Elena B., 2017-11-27
  • Cechy hotelu Summer House Kings Cross, Sydney
  • monitoring wokół obiektu
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • tylko dla dorosłych
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym z 11 łóżkami
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 12 osób
od 10,7 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Zobacz wszystkie pokoje Summer House Kings Cross, Sydney

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Original Backpackers, Sydney
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 346 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był sympatyczny i przyjazny. Pokój był prosty ale czysty. Dobre położenie hostelu, nie w centrum miasta ale w pobliżu wielu sklepów i restauracji, zaledwie 100 metrów od dworca kolejowego, blisko od miejsc z jedzeniem, ogólnie dobre miejsce do odwiedzenia Sydney. Brak klimatyzacji, dość podstawowy komfort hostelu.

E. Beniamin , 2017-02-08
  • Cechy hotelu Original Backpackers
  • tenis stołowy
  • wspólna kuchnia
  • przechowalnia bagażu
  • sala zabaw
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 8 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym z 8 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 10 łóżkami i wspólną łazienką
od 12,8 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym z 10 łóżkami i wspólną łazienką
od 12,8 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 osób ze wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 6 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Zobacz wszystkie pokoje Original Backpackers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Nesuto Woolloomooloo, Sydney
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 479 opinii
Aparthotele

Bardzo miła obsługa. Hotel położony jest w odległości spaceru od ogrodów botanicznych i opery, w pobliżu restauracji i barów, nie zbyt daleko od przystanków autobusowych i stacji metra. Apartament był przestronny. Cena mogłaby być trochę niższa..

Cyryl B., 2017-01-26
  • Cechy hotelu Nesuto Woolloomooloo
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • WiFi
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 117,4 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Nesuto Woolloomooloo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Song Hotel Sydney, Sydney
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3605 opinii
Hotel

Atutem hotelu była przede wszystkim dobra lokalizacja, nie daleko od miasta i wielu atrakcji, w odległości spaceru od dworca kolejowego i transportu publicznego, bilsko od Hyde Parku. Przyjazny personel. Wspólne łazienki były bardzo proste, podstawowe śniadanie, płatne Wi-Fi.

L. Nikola , 2016-12-02
  • Cechy hotelu Song Hotel Sydney
  • restauracja
  • dostęp do Internetu
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z łazienką
od 60,5 US$
Pokój Jednoosobowy z łazienką
Pokój typu Twin z łazienką
od 60,5 US$
Pokój typu Premium z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Pokój Trzyosobowy typu Premium
Pokój rodzinny typu Premium
+
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Song Hotel Sydney

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BreakFree on Clarence, Sydney
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1326 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, blisko było do wszystkiego. Personel recepcji był bardzo przyjazny. Czysty pokój. Brak bezpłatnego Wi-Fi, mały pokój, bardzo mała łazienka.

Agata, 2016-11-18
  • Cechy hotelu BreakFree on Clarence
  • monitoring wokół obiektu
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • klimatyzacja
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 56,2 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 49,1 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje BreakFree on Clarence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: ibis Budget - St Peters, Sydney
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2890 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja dla osób wylatujących rano z Sydney, niedaleko od lotniska, w sąsiedztwie hotelu znajduje się wiele miejsc, gdzie można było coś zjeść. Częściowo niesprawna i zbyt głośna klimatyzacja, nieprzyjemny zapach w pokoju, wątpliwa czystość pościeli.

Tadeusz, 2016-11-17
  • Cechy hotelu ibis Budget - St Peters
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • parking na miejscu
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard z pojedynczym piętrowym łóżkiem typu queen-size
od 53,4 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 53,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Central Perk Lodge, Sydney
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 438 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój nasz był czysty, wygodne łóżka, wspólna łazienka była czysta. Dobra lokalizacja na wypady do miasta, w okolicy wiele pubów, fast foody czynne całą dobę, w pobliżu także przystanków komunikacji miejskiej, naprzeciwko dworca kolejowego. Było to jedno z najtańszych miejsc w mieście. Pracownicy recepcji byli mili i zawsze pomocni. Hostel znajduje się w starym budynku bez windy, bardzo strome schody, Wi-Fi tylko 100MB.

Olimpia, 2016-10-19
  • Cechy hotelu Central Perk Lodge
  • przechowalnia bagażu
  • faks / ksero
  • parking
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 16,4 US$
Pokój rodzinny typu Executive
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój rodzinny z prysznicem
+
Zobacz wszystkie pokoje Central Perk Lodge

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Russell Hotel, Sydney
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1448 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjemny i nic nie było zbyt dużym problemem. Mieliśmy pokój ze wspólną łazienką, pokój nie był duży ale nasz bagaż jakoś się zmieścił. Bardzo dobra lokalizacja, łatwo było dojść do centrum miasta, blisko od wielu barów i kawiarni. Hałas z ulicy, bardzo słabe Wi-Fi w pokoju.

Beata, 2016-07-12
  • Cechy hotelu The Russell Hotel
  • przechowalnia bagażu
  • prywatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 89,0 US$
Pokój „Heritage” z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Classic z łóżkiem typu queen-size
Pokój z łóżkiem typu king-size lub 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój z łóżkiem typu king-size lub 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Zobacz wszystkie pokoje The Russell Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Southend Hotel, Sydney
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 233 opinii
Motel

Pokój standardowy był dość przestronny z balkonem, wygodne łóżka, dobrze działała klimatyzacja. Doskonała lokalizacja, w bezpośrednim sąsiedztwie znajduje się ładna plaża, na miejscu supermarket, dobre były połączenie autobusowe do miasta. Przyjazny personel. Trochę przestarzała łazienka, brak Wi-Fi w czasie naszego pobytu.

Kacper D., 2016-06-22
  • Cechy hotelu Southend Hotel
  • klimatyzacja
  • bezpłatny parking
  • parking
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 113,9 US$
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Trzyosobowy
od 113,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Sydney, Australia

Witaj w mieście Sydney. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1191 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Sydney. Zarezerwuj w najniższej cenie! Sydney → Hotele Sydney, Aparthotele, Motele Sydney, Hostele, Domki letniskowe Sydney. Tanie noclegi • Noclegi Sydney — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Sydney! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Sydney - australijskie miasto jest jednym z popularnych ośrodków turystycznych. To tutaj można spędzić wspaniałe wakacje, relaksując się na jednej z plaż. Jednak nie tylko ze względu na to do Sydney ściąga tylu turystów. Warto wiedzieć, że to także możliwość obejrzenia ciekawych zabytków i dostęp do interesujących atrakcji turystycznych.

Wybierasz się do Sydney? Sprawdź, gdzie możesz się zatrzymać? Jak na popularny ośrodek przystało, stolica Australii ma wiele do zaoferowania turystom.

Będąc w Sydney, wszyscy zmotoryzowani turyści mogą zatrzymać się w motelach. Dogodna lokalizacja, pełne wyposażenie pokoi - to zupełnie wystarczy, by miło spędzić czas w australijskiej stolicy.

Turyści mogą zdecydować się również na hostele, których w mieście jest kilka. Nie zawsze jest to jednak najtańsza opcja, dlatego warto swoją uwagę skierować na możliwość przenocowania w hotelach. Zróżnicowany standard to różne ceny, dostępne na każdą kieszeń. Pokoje oferowane przez dwu- i trzygwiazdkowe obiekty są w pełni wyposażone. Ich dodatkowym atutem jest dogodna lokalizacja.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej