Auckland — hotele

Zdjęcia hotelu: K Road City Travellers, Auckland
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 289 opinii
Hostel/Schronisko

W pokoju szerokie i wygodne łóżko, wieszaki do suszenia w pokoju, dostępne biurko. Bardzo dobra lokalizacja, bardzo blisko od wielu barów, restauracji, klubów i sklepów. Ładny taras dla gości. Personel recepcji był przyjazny i pomocny. Brak mydła w łazience, nawet do umycia rąk trzeba mieć własne:(.

Dawid R., 2017-05-27
  • Cechy hotelu K Road City Travellers
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • faks / ksero
  • całkowity zakaz palenia
  • wspólny salon / sala TV
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w pokoju wieloosobowym bez okna z 4 łóżkami dla mężczyzn i kobiet
od 9,9 US$
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój jednoosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje K Road City Travellers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Heartland Hotel Auckland Airport, Auckland
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1151 opinii
Hotel

Personel recepcji jak i panie sprzątające były bardzo miłe i przyjazne, zawsze ktoś zapytał nas czy coś potrzebujemy. Pokój był duży z wygodnym i dużym łóżkiem, doskonały prysznic. Oferowany był bezpłatny transport do i z lotniska, był szybki i skuteczny. Jest to doskonałe miejsce na pobyt. Nie byłem zadowolony z opłaty za Wi-Fi, brak minibaru w pokoju.

Kalina, 2015-01-20
  • Cechy hotelu Heartland Hotel Auckland Airport
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • posiłki dla dzieci
  • winda
  • transfer lotniskowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Studio z łóżkiem typu queen-size i łóżkiem pojedynczym
od 105,8 US$
Apartament typu Studio Standard z 2 łóżkami typu queen-size
od 102,6 US$
+
Studio typu Superior
Apartament typu Studio Superior z 2 łóżkami typu queen-size
+
Apartament typu Superior Suite z 1 sypialnią
Połączony Duży Pokój Rodzinny
+
Połączony Pokój Rodzinny
+
Pokój typu Superior Plus z łóżkiem typu queen-size i łóżkiem pojedynczym
Pokój typu Superior Plus z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokoje połączone typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Twin Superior połączony z Pokojem Dwuosobowym typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Heartland Hotel Auckland Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ibis budget Auckland Central, Auckland
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 3934 opinii
Hotel

Dobra, centralna lokalizacja, łatwy był dostęp do portu, w pobliżu lokalnych przystanków autobusowych i dworca kolejowego, bardzo blisko od głównych atrakcji. Pokój był schludny i wygodny. Bardzo miły był personel. Brak dżwiękoszczelnych szyb w oknach, było słychać hałas z lokalnych pubów.

Alicja, 2015-01-08
  • Cechy hotelu ibis budget Auckland Central
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • gaśnice
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Studio dwuosobowe
od 58,5 US$
Studio z 2 łóżkami pojedynczymi
Studio typu Deluxe – wyższe piętro
Studio - wyższe piętro
Zobacz wszystkie pokoje ibis budget Auckland Central

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kiwi International Hotel, Auckland
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3110 opinii
Hotel

Niedrogi hotel położony przy głównej ulicy z łatwym dojazdem, blisko od przystanku autobusowego z dostępem na lotnisko. Pokój był czysty z wygodnym łóżkiem i dobrym prysznicem, mimo takiego położenia w godzinach nocnych w pokoju było cicho. Właściciel był przyjazny i pomocny zwłaszcza w rozwiązywaniu trudnych problemów, dostaliśmy wiele materialow informacyjnych o samym mieście i okolicy. Niestabilne Wi-Fi.

Feliks, 2014-03-14
  • Cechy hotelu Kiwi International Hotel
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • czujnik dymu
  • bezpłatne WiFi
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój jednoosobowy z łazienką
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
od 26,3 US$
Ten pokój dwuosobowy typu Economy z 1 lub 2 łóżkami oferuje wspólną łazienkę.
Pokój rodzinny z łazienką
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Kiwi International Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auckland Rose Park Hotel, Auckland
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2065 opinii
Hotel

Byłem zadowolony przede wszystkim z dogodnego miejsca położenia, w odległosci krótkiego spaceru od centrum miasta, dobre restauracje były w dość bliskiej odległości. Miałem bardzo czysty i wygodny pokój z wspaniałym widokiem na park, łóżko było bardzo wygodne. Dość wysoka cena śniadania, brak bezpłatnego dostępu do internetu, bezpłatny był tylko 15 minut w holu.

Liwia, 2014-03-10
  • Cechy hotelu Auckland Rose Park Hotel
  • restauracja
  • parking na miejscu
  • Dostęp do personelu medycznego
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 80,9 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy typu Superior
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size i salonem
Pokój typu Superior z 2 łóżkami typu queen-size i balkonem
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size i balkonem
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Twin Standard z balkonem
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Auckland Rose Park Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Best Western Ellerslie International Hotel, Auckland
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 662 opinii
Motel

Pokój był wyjątkowo czysty i bardzo dobrze wyposażony z wieloma ręcznikami i doskonałym prysznicem, łóżko było bardzo wygodne. Bardzo wygodny i przyjazny motel z dobrą lokalizacją. Wiele miejsc parkingowych było w pobliżu każdego pokoju. Łatwy był dostęp do transportu publicznego. Personel był bardzo profesjonalny i pomocny, moje zameldowanie było szybkie i łatwe. Dobra restauracja chociaż cena posiłków była zbyt wysoka.

Jesica, 2014-02-21
  • Cechy hotelu Best Western Ellerslie International Hotel
  • parking
  • odkryty basen
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Superior
od 94,0 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój typu Executive
od 146,6 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój typu Premium z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Apartament Prezydencki
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Ellerslie International Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Novotel Auckland Airport, Auckland
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2790 opinii
Hotel

Cena śniadania była dość wysoka ale było dobre z doskonałą obsługą. Świetne położenie, tuż przy między narodowym lotnisku ale nie było hałasu. Recepcja była 24-godzinna, personel był profesjonalny i bardzo przyjazny. Pokój był bardzo wygodny z nowoczesnym wystrojem. Jedzenie było doskonałe. Wszystko ok.

Cyryl, 2013-11-13
  • Cechy hotelu Novotel Auckland Airport
  • całodobowa ochrona
  • Możliwe wystawienie faktury
  • sala zabaw
  • opieka nad dziećmi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu superior z dwoma podwójnymi łóżkami
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Novotel Auckland Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auckland Airport Kiwi Motel, Auckland
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1556 opinii
Motel

Motel jest usytuowany niedaleko od lotniska i centrum miasta. Miałem bezpłatny transfer z lotniska oraz zapewniony dobry, bezpłatny parking. Pokój mój był dobrej wielkości i wygodny. Śniadanie było dobre.Nie mam uwag:)

Mieszko, 2013-09-20
  • Cechy hotelu Auckland Airport Kiwi Motel
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • bilard
  • automat z napojami
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Classic
Pokój rodzinny
+
Studio typu Premier
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Auckland Airport Kiwi Motel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jet Park Airport Hotel, Auckland
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 5098 opinii
Hotel

Bardzo dogodna lokalizacja w stosunku do lotniska, zaledwie kilka minut jazdy. Miałem zapewniony bezpłatny transfer z i na lotnisko. Personel profesjonalny i w każdej chwili pomocny. Jedzenie w hotelowej restauracji było dobre i smaczne. Pokój był czysty, gustownie urządzony z dobrą łazienką. Bezpłatny internet był dostępny tylko w barze. Zbyt mały balkon aby usiąść na zewnątrz:(

Joanna, 2013-07-12
  • Cechy hotelu Jet Park Airport Hotel
  • Basen
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • restauracja
  • odkryty basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Twin Superior z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój typu Queen
Apartament typu Suite
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Jet Park Airport Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Cornwall Park Motor Inn, Auckland
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 178 opinii
Motel

+Dogodna lokalizacja, blisko od przystanku autobusowego i blisko do centrów handlowych. Motel jest obiektem czystym i zadbanym z niezwykle uprzejmą obsługą. Apartament był ładnym mieszkaniem, funkcjonalnie urządzonym i wygodnym. Pobyt był krótki ale bardzo miły.

Maurycy, 2013-07-09
  • Cechy hotelu Cornwall Park Motor Inn
  • wieczór filmowy
  • parking
  • kort tenisowy
  • płatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Studio z wanną z hydromasażem
od 128,2 US$
Studio typu Standard
od 115,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Studio typu Executive
od 108,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Cornwall Park Motor Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Auckland, Nowa Zelandia

Witaj w mieście Auckland. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 672 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Auckland. Zarezerwuj w najniższej cenie! Auckland → Aparthotele Auckland, Hostele, Motele Auckland, Hotele, Obiekty B&B Auckland. Tanie noclegi • Noclegi Auckland — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Auckland! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wybierając się do Nowej Zelandii, nie można nie odwiedzić Auckland. Jest to bowiem największe miasto tego kraju. Nie jest to może typowy ośrodek turystyczny, niczym Sharm el-Sheikh w Egipcie, niemniej jednak wielość zabytków i atrakcji, sprzyja napływowi gości z zagranicy.

Auckland jest celem Twojej podróży? Znajdź zakwaterowanie, odpowiadające możliwościom finansowych oraz potrzebom. Dla turystów zagranicznych dostępne są zarówno hotele, apartamenty, hostele, a nawet pokoje gościnne.

Jeżeli poszukujemy tanich noclegów, warto zapoznać się z ofertą hosteli / schronisk oraz hoteli jedno- lub dwugwiazdkowych.

Zakwaterowanie w prywatnych apartamentach daje możliwość spędzenia czasu w ekskluzywnych warunkach, a cena pokoi porównywalna jest do cen pokoi w hotelach trzygwiazdkowych.

Osoby zamożne, które cenią dostęp do wszelkich wygód, chcące wypoczywać w luksusowych pokojach, powinny zapoznać się z ofertą hoteli pięciogwiazdkowych. Te najdroższe zlokalizowane są w zabytkowych i prestiżowych dzielnicach Auckland.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej