Dublin — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Cassidys Hotel, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2214 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła i pomocna. Całkiem dobra lokalizacja, praktycznie w samym centrum Dublina. Pokój był ładny i czysty, łóżko było wygodne. Tak naprawdę nic konkretnego:).

Ina R., 2020-04-14
  • Cechy hotelu Cassidys Hotel
  • pokoje rodzinne
  • gaśnice
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • wypożyczalnia samochodów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 86,4 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Oferta specjalna - Pokój dwuosobowy
Oferta specjalna – Pokój jednoosobowy
Oferta Specjalna – Pokój Trzyosobowy
Oferta specjalna - Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Cassidys Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Temple Bar Hotel, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1112 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze usytuowany, w samym sercu dzielnicy Temple Bar w Dublinie. Personel był bardzo przyjazny i dobrze poinformowany. Pokój był czysty i dobrze utrzymany.

Wi-Fi było trochę powolne:( Średnie śniadania.

Klara, 2020-03-26
  • Cechy hotelu Temple Bar Hotel
  • całodobowa recepcja
  • Maseczki dla gości
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 101,8 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
+
Apartament typu Suite
Pokój trzyosobowy typu Snug
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 113,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Temple Bar Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
33%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: The Fleet, Dublin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2926 opinii
Hotel

Bardzo dogodne położenie, w samym centrum Dublina, w odległości spaceru od wszystkich głównych atrakcji i ciekawych miejsc w mieście. W pobliżu wielu miejsc gdzie można było zjeść. Obsługa była miła i kompetentna.

Mała łazienka, zwłaszcza prysznic. Słabe śniadania.

Kornelia, 2020-03-11
  • Cechy hotelu The Fleet
  • śniadanie w pokoju
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • dostęp za pomocą karty
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Elegancki Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 99,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje The Fleet

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hyatt Centric The Liberties Dublin, Dublin
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 693 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła obsługa. Śniadanie typowe irlandzkie było smaczne. Jest to nowy hotel z ciekawymi rozwiązaniami. Idealna lokalizacja, wystarczająco blisko od bardziej centralnej części Dublina. Pokój był dobrej wielkości, bardzo czysta łazienka. Polecam!.

74fabian, 2020-03-02
  • Cechy hotelu Hyatt Centric The Liberties Dublin
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • wieczorne rozrywki
  • wymiana walut
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 127,8 US$
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hyatt Centric The Liberties Dublin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 539 opinii
Pensjonaty

Obsługa obiektu była bardzo sympatyczna i pomocna : Dobra lokalizacja : blisko od centrum Dublina i atrakcji turystycznych : dobre połączenie we wszystkich kierunkach : Ogólnie obiekt czysty i zadbany.

- W łazience mała umywalka, można było umyć tylko zęby, nic wiecej. - Na miejscu na pewno przydałoby się więcej informacji turystycznych, zwłaszcza map centrum miasta.

Wanda, 2019-10-29
  • Cechy hotelu Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms
  • meble ogrodowe
  • pralnia chemiczna
  • część przeznaczona dla palących
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 78,1 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Superior
od 78,1 US$
Studio typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Apartament z 1 sypialnią
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Temple Bar Inn, Dublin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3040 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w samym centrum Dublina, w dzielnicy pełnej pubów. W pobliżu wszystkich atrakcji. Śniadania były dobre ale praktycznie codziennie to samo. Personel był bardzo przyjazny. Dla gości w holu bezpłatna kawa i herbata.

Nie ma klimatyzacji. Pokój był trochę mały.

Leon, 2019-08-08
  • Cechy hotelu Temple Bar Inn
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • piesze wycieczki
  • automat z napojami
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Temple Bar Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Almara B&B, Dublin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 228 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciele byli bardzo gościnni i życzliwi. Bardzo przyjazna była atmosfera. Śniadanie było dobre. Obiekt położony jest trochę daleko od centrum Dublina ale autobusem bezpośrednio można było dojechać do centrum w ciągu 10 minut. W pobliżu supermarketu.

Brak uwag.

Franciszek, 2019-06-06
  • Cechy hotelu Almara B&B
  • kajakarstwo
  • kręgielnia
  • całkowity zakaz palenia
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 100,6 US$
Pokój trzyosobowy z prysznicem
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Almara B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Baggot Court Townhouse, Dublin
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 704 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i uprzejmy. Doskonała lokalizacja, około 25 minut na pieszo od centrum Dublina ale blisko od hotelu znajduje się przystanek autobusowy z którego można było dojechać do centrum miasta. Śniadania były dobre.

Mały pokój. Wąskie schody. Brak windy.

Urszula I., 2019-05-06
  • Cechy hotelu Baggot Court Townhouse
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • butelka wody
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy/Pokój Jednoosobowy
Pokój jednoosobowy
od 78,1 US$
Oferta specjalna - Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój Jednoosobowy ze śniadaniem
Pokój Dwuosobowy ze śniadaniem
Zobacz wszystkie pokoje Baggot Court Townhouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Portland House, Dublin
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 95 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było dobre - Portland House położony jest w miarę w cichej okolicy - w pobliżu dworca autobusowego z którego łatwo było dojechać do centrum Dublina - Właścicielka obiektu była bardzo sympatyczna i życzliwa - Pokój był trochę mały ale czysty - Trochę daleko od centrum miasta.

Krzysztof W., 2019-03-08
  • Cechy hotelu Portland House
  • całkowity zakaz palenia
  • część przeznaczona dla palących
  • parking przy ulicy
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój Trzyosobowy
od 153,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 153,8 US$
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: your place - Bachelors Walk, Dublin
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 23 opinii
Apartament

- Najlepsza była lokalizacja - w centrum Dublina - blisko także od kilku barów gdzie można było zjeść śniadanie i klubów - w sumie blisko było do wszystkiego - Zakwaterowanie było raczej podstawowe ale dość czyste.

- Ze względu na centralne położenie - w nocy było trochę głośno - Internet w czasie naszego pobytu nie działał.

N. Gustaw , 2019-02-18
  • Cechy hotelu your place - Bachelors Walk
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Faktury
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Dublin, Irlandia

Witaj w mieście Dublin. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 361 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Dublin. Zarezerwuj w najniższej cenie! Dublin → Hotele Dublin, Pensjonaty, Apartamenty Dublin, Hostele, Aparthotele Dublin. Tanie noclegi • Noclegi Dublin — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Dublin! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dublin - stolica, a zarazem największe miasto Irlandii nie słynie raczej z turystyki. Do miasta tego jeszcze kilkanaście lat temu przybywali emigranci z wielu zakątków świata w poszukiwaniu lepszego życia. Dziś do Dublina przybywają rodziny owych emigrantów, by odwiedzić ich, a przy okazji zobaczyć to, co w mieście tym jest warte zwiedzania.

Wybierając się do Dublina, warto nocleg zarezerwować online, dzięki czemu zyskuje się dostęp do atrakcyjnych cen za pobyt. Baza noclegowa jest na tyle szeroka, dzięki czemu każdy przybywający do tego miasta turysta znajdzie dla siebie najlepszą opcję.

Dublin to przede wszystkim hotele. Szczególnie popularne są te 2- i 3-gwiazdkowe ze względu na wysoki komfort oraz atrakcyjność pod względem ceny. Jednakże i bardziej luksusowe, położone w prestiżowych dzielnicach Dublinu hotele z pięcioma gwiazdkami są popularne, szczególnie wśród zamożnych turystów.

Tańszych ofert noclegowych można poszukać w hostelach i młodzieżowych schroniskach.

Rezerwując miejsca noclegowe, warto wziąć również pod uwagę możliwość wynajęcia pokoju gościnnego.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej