Dublin — hotele

DZIŚ
60%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Molloys Apartments, Dublin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 406 opinii
Apartament

Apartament był czysty i dobrze wyposażony. Dobra lokalizacja, w pobliżu sklepów, w zasadzie wszystkie zabytki w Dublinie znajdują się w odległości spaceru, w pobliżu dworca kolejowego. Przyjazny personel.

Z powodu centralnego położenia było dość głośno.

Alicja63, 2020-11-12
  • Cechy hotelu Molloys Apartments
  • dostęp do Internetu
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • bar
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Deluxe
+
Apartament
od 68,0 US$
Apartament typu studio
od 84,6 US$
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Molloys Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Albany House, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1407 opinii
Hotel

* Dobra lokalizacja, blisko od autobusow i tramwaju.
* Dogodne połączenie z lotniskiem.
* W odległości spaceru od wielu sklepów i restauracji.
* Personel był bardzo przyjazny.
- Słabe Wi-Fi.
- Skromne i monotone śniadania.
- Stare i zużyte wyposażenie pokoju.

Anita, 2020-11-05
  • Cechy hotelu Albany House
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • sejf
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 85,8 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Albany House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Baggot Court Townhouse, Dublin
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 801 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Śniadanie irlandzkie było dobre. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, w odległości kilku minut spacerem od parku St. Stephen s Green, praktycznie wszystko w odległości spaceru.

Słaba izolacja akustyczna, słychać było dobrze co się dzieje w innych pomieszczeniach oraz słychać było hałas uliczny.

Malina O., 2020-10-25
  • Cechy hotelu Baggot Court Townhouse
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • bezpłatne WiFi
  • monitoring wokół obiektu
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy/Pokój Jednoosobowy
Pokój jednoosobowy
od 68,0 US$
Pokój Jednoosobowy ze śniadaniem
Pokój Dwuosobowy ze śniadaniem
Pokój Dwuosobowy z Parkingiem
Pokój Jednoosobowy + miejsce parkingowe
Mały pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Baggot Court Townhouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Brooks Hotel, Dublin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 633 opinii
Hotel

Obsługa w recepcji była bardzo miła. Dobra, centralna lokalizacja, w centrum Dublina, w pobliżu fajnych kawiarni i bistra. Pokój był czysty, wygodne łóżko. Ze śniadań nie korzystaliśmy więc nie mogę się wypowiadać.

Wysoka cena!!!.

Cyprian, 2020-09-04
  • Cechy hotelu Brooks Hotel
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 208,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 172,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Brooks Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cassidys Hotel, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2288 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła i pomocna. Całkiem dobra lokalizacja, praktycznie w samym centrum Dublina. Pokój był ładny i czysty, łóżko było wygodne. Tak naprawdę nic konkretnego:).

Ina R., 2020-04-14
  • Cechy hotelu Cassidys Hotel
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • opieka nad dziećmi
  • parking na miejscu
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 77,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Oferta specjalna - Pokój dwuosobowy
Oferta specjalna – Pokój jednoosobowy
Oferta Specjalna – Pokój Trzyosobowy
Oferta specjalna - Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Cassidys Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Temple Bar Hotel, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1212 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze usytuowany, w samym sercu dzielnicy Temple Bar w Dublinie. Personel był bardzo przyjazny i dobrze poinformowany. Pokój był czysty i dobrze utrzymany.

Wi-Fi było trochę powolne:( Średnie śniadania.

Klara, 2020-03-26
  • Cechy hotelu Temple Bar Hotel
  • pokoje dla alergików
  • obsługa pokoju
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 127,6 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
+
Pokój trzyosobowy typu Snug
od 126,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 106,1 US$
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Temple Bar Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Fleet, Dublin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3308 opinii
Hotel

Bardzo dogodne położenie, w samym centrum Dublina, w odległości spaceru od wszystkich głównych atrakcji i ciekawych miejsc w mieście. W pobliżu wielu miejsc gdzie można było zjeść. Obsługa była miła i kompetentna.

Mała łazienka, zwłaszcza prysznic. Słabe śniadania.

Kornelia, 2020-03-11
  • Cechy hotelu The Fleet
  • system alarmowy
  • pralnia chemiczna
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • sejf
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Elegancki Pokój Dwuosobowy
od 140,7 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 100,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 102,5 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje The Fleet

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hyatt Centric The Liberties Dublin, Dublin
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 930 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła obsługa. Śniadanie typowe irlandzkie było smaczne. Jest to nowy hotel z ciekawymi rozwiązaniami. Idealna lokalizacja, wystarczająco blisko od bardziej centralnej części Dublina. Pokój był dobrej wielkości, bardzo czysta łazienka. Polecam!.

74fabian, 2020-03-02
  • Cechy hotelu Hyatt Centric The Liberties Dublin
  • biuro informacji turystycznej
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • śniadanie w pokoju
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 119,2 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hyatt Centric The Liberties Dublin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms, Dublin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 557 opinii
Pensjonaty

Obsługa obiektu była bardzo sympatyczna i pomocna : Dobra lokalizacja : blisko od centrum Dublina i atrakcji turystycznych : dobre połączenie we wszystkich kierunkach : Ogólnie obiekt czysty i zadbany.

- W łazience mała umywalka, można było umyć tylko zęby, nic wiecej. - Na miejscu na pewno przydałoby się więcej informacji turystycznych, zwłaszcza map centrum miasta.

Wanda, 2019-10-29
  • Cechy hotelu Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • bar przekąskowy
  • parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 68,0 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Superior
Studio typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Apartament z 1 sypialnią
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Tom Dick and Harriet's Cafe and Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Temple Bar Inn, Dublin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3030 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w samym centrum Dublina, w dzielnicy pełnej pubów. W pobliżu wszystkich atrakcji. Śniadania były dobre ale praktycznie codziennie to samo. Personel był bardzo przyjazny. Dla gości w holu bezpłatna kawa i herbata.

Nie ma klimatyzacji. Pokój był trochę mały.

Leon, 2019-08-08
  • Cechy hotelu Temple Bar Inn
  • taras
  • bezpłatne WiFi
  • gaśnice
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Temple Bar Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Dublin, Irlandia

Witaj w mieście Dublin. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 288 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Dublin. Zarezerwuj w najniższej cenie! Dublin → Hotele Dublin, Pensjonaty, Apartamenty Dublin, Hostele, Aparthotele Dublin. Tanie noclegi • Noclegi Dublin — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Dublin! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dublin - stolica, a zarazem największe miasto Irlandii nie słynie raczej z turystyki. Do miasta tego jeszcze kilkanaście lat temu przybywali emigranci z wielu zakątków świata w poszukiwaniu lepszego życia. Dziś do Dublina przybywają rodziny owych emigrantów, by odwiedzić ich, a przy okazji zobaczyć to, co w mieście tym jest warte zwiedzania.

Wybierając się do Dublina, warto nocleg zarezerwować online, dzięki czemu zyskuje się dostęp do atrakcyjnych cen za pobyt. Baza noclegowa jest na tyle szeroka, dzięki czemu każdy przybywający do tego miasta turysta znajdzie dla siebie najlepszą opcję.

Dublin to przede wszystkim hotele. Szczególnie popularne są te 2- i 3-gwiazdkowe ze względu na wysoki komfort oraz atrakcyjność pod względem ceny. Jednakże i bardziej luksusowe, położone w prestiżowych dzielnicach Dublinu hotele z pięcioma gwiazdkami są popularne, szczególnie wśród zamożnych turystów.

Tańszych ofert noclegowych można poszukać w hostelach i młodzieżowych schroniskach.

Rezerwując miejsca noclegowe, warto wziąć również pod uwagę możliwość wynajęcia pokoju gościnnego.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej