Nicea — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Nicea

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Nicea) - GPS: 43.6980799162628, 7.26962401151468
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Nicea

Miasta w pobliżu – Nicea

Najpopularniejsze miasta: Francja

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Mercure Nice Centre Notre Dame, Nicea
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 740 opinii
Hotel

Obsługa w recepcji była bardzo życzliwa i pomocna. Bardzo dobre położenie hotelu, w samym centrum Nicei co sprzyjało zwiedzaniu. Pokój był czysty, wygodne łóżka, dobre wyciszenie obiektu, po zwiedzaniu można było spokojnie odpocząć. Na ostatnim piętrze Bar SkyLonge oraz basen to dodatkowa atrakcja i możliwość patrzenia na wieczorną panoramę miasta. Bez uwag.

Pola, 2020-02-13
  • Cechy hotelu Mercure Nice Centre Notre Dame
  • parking
  • system alarmowy
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Privilege z łóżkiem typu queen-size
Pokój Dwuosobowy typu Classic z widokiem na ogród
od 88,5 US$
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
od 88,5 US$
Apartament typu Junior Suite z łóżkiem typu king-size i tarasem
Pokój typu Classic z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
od 88,5 US$
Dwa sąsiadujące ze sobą pokoje dwuosobowe
+
Pokój dwuosobowy typu Privilege z tarasem i widokiem na okolicę
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Nice Centre Notre Dame

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Nap By HappyCulture, Nicea
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1386 opinii
Hotel

Pokój był fajny i czysty, Schludne łazienki. Bardzo dobre położenie hotelu, przy głównej alei handlowej, obok najważniejszych atrakcji Nicea, około 2 minuty od przystanku tramwajowego. - Pokoje mogłyby być lepiej wyciszone.

Marta, 2020-01-01
  • Cechy hotelu Hotel Nap By HappyCulture
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z łóżkiem piętrowym (2 osoby)
od 66,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Dwupoziomowy pokój czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Nap By HappyCulture

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Nice Centre Grimaldi, Nicea
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 373 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i pomocny. W pokoju barek oraz kawa wliczona w cenę. Łóżka były wygodne. Bardzo dogodna lokalizacja, w przybliżeniu 10 minut spacerem do starego miasta w Nicei, nie tak daleko od plaży. Blisko od przystanku autobusowego.

Bardzo słaba izolacja akustyczna, z sąsiednich pokoi wszystko było słychać!.

H. Sonia , 2019-11-21
  • Cechy hotelu Mercure Nice Centre Grimaldi
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • pokoje rodzinne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 81,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Privilege
Pokój rodzinny
Dwa sąsiadujące ze sobą pokoje dwuosobowe
+
Pokój Jednoosobowy typu Classic
od 95,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Nice Centre Grimaldi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Meyerbeer Beach, Nicea
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 977 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Śniadania były skromne, na słodko, była kawa, herbata, sok bez limitu. Bardzo dobra lokalizacja, tuż obok sklepu samoobsługowego, do centrum Nicei raptem kilka minut na pieszo. Blisko od plaży i przystanku autobusowego z połączeniem na lotnisko. We wszystkich pomieszczeniach było czysto.

Trochę mało miejsca w przestrzeni wspólnej, zwłaszcza kiedy większość osób chce zjeść...

Bolesław I., 2019-11-06
  • Cechy hotelu Meyerbeer Beach
  • wieczorne rozrywki
  • ogrzewanie
  • gaśnice
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 55,8 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Rodzinny 6
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój rodzinny 8,
+
Apartament z 1 sypialnią
Studio typu Deluxe
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Meyerbeer Beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ibis Styles Nice Centre Port, Nicea
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1899 opinii
Hotel

Dobre umiejscowienie hotelu ; w odległości krótkiego spaceru do centrum Nicei ; blisko od portu i promenady Anglików ; W odległości krótkiego spaceru od wielu restauracji ; Parking podziemny ; Pokój był czysty ; Łóżko było wygodne ; Przyjazny personel ; Śniadanie było ok ale bliżej było do kontynentalnego niż do śniadania w formie bufetu - W pokoju brak czajnika i mini lodówki do schłodzenia napoi.

Weronika D., 2019-10-23
  • Cechy hotelu Ibis Styles Nice Centre Port
  • parking
  • ogrzewanie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 59,4 US$
Pokój typu Standard z 1 łóżkiem podwójnym i 1 sofą rozkładaną dla 1 osoby
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Ibis Styles Nice Centre Port

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: F2 duplex Nice, Nicea
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 54 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo pomocni i przyjaźni. W mieszkaniu było wszystko co potrzebne. Obiekt znajduje się w odległości bardzo krótkiego spaceru od plaży, za rogiem supermarket. W pobliżu przystanki autobusowe. Nieprzyjemny zapach w łazience!.

F. Tobiasz , 2018-11-20
  • Cechy hotelu F2 duplex Nice
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 120,1 US$
+
Apartament dwupoziomowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel de Berne, Nicea
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1740 opinii
Hotel

- Pokój był mały ale czysty - wygodne łóżko - Hotel de Berne położony jest blisko do centrum Nicei i od morza, bardzo łatwo było dojść - W pobliżu dworca kolejowego spod którego co pół godziny jeżdżą autobusy na lotnisko - Ogólnie dobre miejsce na na krótki i tani pobyt - Personel w recepcji był bardzo przyjazny - Śniadanie było dość skromne i tylko na słodko.

Mieszko, 2018-11-08
  • Cechy hotelu Hotel de Berne
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,5 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel de Berne

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel du Petit Louvre, Nicea
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1341 opinii
Hotel

Pokój był mały ale funkcjonalny. Wygodne łóżko. W sumie było wszystko co jest potrzebne na krótki pobyt w Nicei. Przyjazny personel. Doskonała lokalizacja, w bezpośrednim sąsiedztwie tętniącej życiem ulicy ale na cichej, bocznej uliczce, gdzie nie ma ruchu tranzytowego, blisko od linii tramwajowej, w odległości spaceru od dworca kolejowego. Dokuczliwy brak klimatyzacji. Straszny hałas za oknem:(:(:(.

Celina, 2017-12-19
  • Cechy hotelu Hôtel du Petit Louvre
  • winda
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Standard
Studio (3 osoby dorosłe)
Studio dwuosobowe
Studio z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 47,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel du Petit Louvre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Novotel Nice Centre Vieux Nice, Nicea
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1082 opinii
Hotel

Doskonała przede wszystkim lokalizacja, praktycznie na pieszo można było dojść do wszystkiego. W pobliżu supermarketu, plaży, tramwaju, tętniących życiem restauracji, blisko do stacji kolejowej skąd można było dojechać do Monako. Personel bardzo pomocny. Bardzo fajny taras na dachu. Zbyt drogie śniadanie

Rafał D., 2017-10-20
  • Cechy hotelu Novotel Nice Centre Vieux Nice
  • Możliwe wystawienie faktury
  • odkryty basen
  • śniadanie w pokoju
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój rodzinny typu Classic
+
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Classic z rozkładaną sofą
od 86,1 US$
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 91,0 US$
Dwa sąsiadujące pokoje dwuosobowe
+
Zobacz wszystkie pokoje Novotel Nice Centre Vieux Nice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Arome Hotel, Nicea
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 597 opinii
Hotel

Pokój był przytulny choć trochę mały, w pokoju jednak było wszystko co potrzebne. Wygodne łożko. Dogodna lokalizacja, w pobliżu promenady, w odległości 5 minut na pieszo od transportu publicznego, blisko od sklepów i miejsc gdzie można było zjeść. Właściciele byli bardzo sympatyczni. Internet w naszym pokoju w ogóle nie działał:(.

Karolina, 2017-10-03
  • Cechy hotelu Arome Hotel
  • ogrzewanie
  • śniadanie w pokoju
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Niewielki Pokój Dwuosobowy z widokiem na ulicę
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 78,8 US$
Apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Apartament rodzinny typu Junior Suite
Duży pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Arome Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Le Petit Palais, Nicea
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 373 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Jest to mały, butikowy hotel położony w spokojnym miejscu i stosunkowo blisko od starego miasta Nicea, około 15 minut na pieszo. Pokój był mały ale czysty. Śniadanie w formie bufetu było bardzo dobre ale niestety nie wliczone w cenę pokoju i drogie. Trochę mały basen.

Antonina G., 2017-09-26
  • Cechy hotelu Hôtel Le Petit Palais
  • basen
  • ogród
  • łaźnia na świeżym powietrzu
  • pokoje dla alergików
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Classic z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 114,0 US$
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Le Petit Palais

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Le Seize, Nice Centre, Nicea
4,7 /5
Znakomity
Całkowita ocena hotelu
Hotel

Bardzo dogodne położenie hotelu, blisko było do wszystkiego, w pobliżu Starego Miasta, plaży i restauracji, blisko także od wielu barów i sklepów. Bardzo pomocny i przyjazny personel. Mały pokój i mały prysznic w stosunku do ostatecznej ceny. Hałas z ulicy.

Teresa N., 2017-09-15
  • Cechy hotelu Hôtel Le Seize, Nice Centre
  • pokoje dla niepalących
  • Maseczki dla gości
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 70,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój rodzinny
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Le Seize, Nice Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Parisien, Nicea
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 820 opinii
Hotel

Hotel położony jest dość daleko od nabrzeża ale blisko od dworca kolejowego, wokół hotelu znajdują się kawiarnie i supermarkety. Personel był wyjątkowo przyjazny, recepcja czynna całą dobę. Pokój był czysty, łazienka była ciasna ale przyzwoita jak na hotel dwugwiazdkowy. Śniadania nie jedliśmy w hotelu, bardzo słabo działał internet.

Stella N., 2017-07-16
  • Cechy hotelu Hôtel Parisien
  • Możliwe wystawienie faktury
  • całodobowa recepcja
  • bezpłatne WiFi
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
od 63,1 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Parisien

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel de France, Nicea
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1395 opinii
Hotel

Jak na dwugwiazdkowy hotel pokój był przyzwoity i wygodny. Wspaniała lokalizacja, w pobliżu promenady i plaży, w pobliżu hotelu znajduje się wiele kawiarni i bardzo dobry sklep Util. Personel był nardzo przyjazny. Brak mydła w pokoju, trzeba było kupić, nie ma windy, dość niewygodnie było się wspinać po schodach z dużą walizką, bez śniadania, Wi-fi tylko w jadalni.

Jeremi, 2017-07-05
  • Cechy hotelu Hotel de France
  • bezpłatne WiFi
  • transfer lotniskowy
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały Pokój Dwuosobowy typu Standard
od 86,1 US$
Pokój typu Superior
Mały pokój rodzinny
+
Pokój typu Executive
+
Pokój typu Executive z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel de France

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Ambassador, Nicea
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 739 opinii
Hotel

Idealna lokalizacja, zaledwie 2 minuty od plaży, około 15 minut od dworca kolejowego, obok Starego Miasta, praktycznie wszystko w odległości spaceru. Personel był bardzo przyjazny. Bardzo mały pokój, cienkie ściany, drogie śniadanie.

Daniel F., 2017-06-03
  • Cechy hotelu Hôtel Ambassador
  • pokoje rodzinne
  • biblioteka
  • faks / ksero
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Ambassador

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Suisse, Nicea
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 673 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, około 5 minut na pieszo od starego miasta i mniej więcej 10 minut spacerem od portu. Z okna pokoju mieliśmy bardzo ładny widok, dobre łóżko. Personel był uprzejmy i bardzo przyjazny. Zbyt drogie śniadanie, powinno być wliczone w cenę pobytu, zdecydowaliśmy się więc zjeść na zewnątrz hotelu.

Gabriel, 2017-06-01
  • Cechy hotelu Hotel Suisse
  • piesze wycieczki
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • sklep z upominkami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Tradition z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Privilege
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój Jednoosobowy typu Tradition
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Suisse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Aston La Scala, Nicea
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1693 opinii
Hotel

Pokój mógłoby być trochę większy ale był czysty, wygodne łożko. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu Starego Miasta i plaży. Personel był miły i bardzo przyjazny. Bardzo ładny taras na dachu. Hałas w nocy z zewnątrz, zbyt drogie śniadanie:(.

ziemowit38, 2017-05-30
  • Cechy hotelu Hotel Aston La Scala
  • dostęp do Internetu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • prywatna plaża
  • taras
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
od 101,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Privilege z 1 lub 2 łóżkami
od 97,0 US$
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Premium z widokiem na park
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Deluxe z tarasem i widokiem na park
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Premium z pakietem plażowym
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Exclusive z widokiem na park
Apartament typu Junior Suite z widokiem na park
Apartament typu Deluxe z częściowym widokiem na morze
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Aston La Scala

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: L'alcôve Hôtel, Nicea
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 888 opinii
Hotel

Najlepszą rzeczą w tym hotelu była lokalizacja, w odległości spaceru od starego miasta, dworca kolejowego, przystanku autobusowego obok promenady. Przyjazny personel. Przestarzały i słabo dźwiękoszczelny pokój, niewystarczająca czystość, nie ma Wi-Fi w pokojach, karaluchy w łazience, to nie jest nawet dwugwiazdkowy hotel!.

Milan, 2017-04-08
  • Cechy hotelu L'alcôve Hôtel
  • bezpłatne WiFi
  • pralnia
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
+
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje L'alcôve Hôtel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Saint Exupery Beach Hostel, Nicea
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1835 opinii
Hostel/Schronisko

Miły i przyjazny personel. Idealna lokalizacja, tuż przy głównej ulicy z wieloma sklepami, w odległości krótkiego spaceru od wszystkich głównych miejsc, około 5 minut od plaży. Pokój bez okien, w kiepskim stanie była łazienka, brudno w pokoju.

P. Nataniel , 2017-03-28
  • Cechy hotelu Villa Saint Exupery Beach Hostel
  • faks / ksero
  • restauracja
  • biblioteka
  • zamykane szafki
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla kobiet z 5 łóżkami – 1
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 12 łóżkami – 1
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla kobiet z 12 łóżkami – 1
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 5–6 łóżkami
Pokój Jednoosobowy 1
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – 1
Pokój trzyosobowy 1
Pokój czteroosobowy 1
+
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 8–10 łóżkami
Pokój Rodzinny (5 osób dorosłych) – 1
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic 1
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój rodzinny (5 osób dorosłych)
+
Pokój Czteroosobowy
+
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla kobiet wyposażonym w 13 łóżek
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym z 12 łóżkami (dla kobiet i mężczyzn)
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 3 kobiet
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 3 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 4 kobiet
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 5 osób
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 kobiet
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Łóżko pojedyncze w wieloosobowej sali dla kobiet i mężczyzn (10 osób dorosłych)
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 14 kobiet i mężczyzn
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 13 łóżkami
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 7 łóżkami
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Saint Exupery Beach Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Monsigny, Nicea
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 493 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, w przybliżeniu 5 minut na pieszo od dworca kolejowego, w pobliżu także wielu sklepów i restauracji. Na parterze restauracja z bardzo rozsądnymi cenami. Pokój był czysty choć trochę mały, łóżka były wygodne. Personel był uprzejmy i pomocny. Śniadanie w cenie 12 euro nie jest wliczone w cenę pokoju ale tak jest w wielu francuskich hotelach.

Jakub, 2017-03-25
  • Cechy hotelu Hôtel Monsigny
  • klimatyzacja
  • codzienne sprzątanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
  • Hotele designerskie
Mały pokój jednoosobowy (1 osoba dorosła)
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Monsigny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Nicea, Francja

Witaj w mieście Nicea. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 686 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Nicea. Zarezerwuj w najniższej cenie! Nicea → Hotele Nicea, Aparthotele, Hostele Nicea, Obiekty B&B, Apartamenty Nicea. Tanie noclegi • Noclegi Nicea — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Nicea! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Położona we Francji Nicea to znany ośrodek turystyczny. To tutaj każdego roku, bez względu na to czy jest sezon, czy też nie, licznie ściągają goście niemalże z każdego zakątka świata. Osoby lubiące podróżować będą miały szansę poznać interesujące pod względem historycznym i architektonicznym zabytki. Osoby, które chcą w Nicei wyłącznie wypoczywać, mają dostęp do wielu kąpielisk morskich oraz wszelkich rozrywek (kasyna, regaty, karnawał trwający cały rok).

Poszukujesz noclegu w Nicei, by zatrzymać się tutaj na dłużej? Jako że jest to miasto posiadające bardzo dobrze rozwiniętą bazę noclegową (druga co do ilości miejsc noclegowych miejscowość turystyczna we Francji), ze znalezieniem odpowiedniego zakwaterowania nikt nie będzie miał problemu.

Baza noclegowa opiera się przede wszystkim na hotelach. Zróżnicowany standard oraz różna lokalizacja sprawiają, że osoby zamożne i te z mniej „wypchanym” portfelem znajdą tutaj coś dla siebie. Najdroższe, bo pięciogwiazdkowe hotele oferują przestronne pokoje z dostępem do wszelkich wygód. Zaś w jedno- i dwugwiazdkowych obiektach można znaleźć miejsca już nie tak luksusowe, ale równie wygodne, a przede wszystkim tanie.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej