Montpellier — hotele

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Privilège Hôtel & Apparts Eurociel Centre Comédie, Montpellier
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1241 opinii
Hotel
  • 1 avenue du Pont Juvenal (angle du 1 Rue cité Benoît) 34000 Montpellier - pokaż na mapie

- Personel był bardzo przyjazny i kompetentny. - Dogodna lokalizacja w pobliżu placu Place de la Comedie i dworca kolejowego w Montpellier. - Parking hotelowy. - W pokoju ekspres do kawy. - Śniadanie było całkiem dobre. - Mało wygodne łóżko.

Gaja, 2018-08-24
  • Cechy hotelu Privilège Hôtel & Apparts Eurociel Centre Comédie
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • monitoring wokół obiektu
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 83,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Apartament
+
Apartament
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Privilège Hôtel & Apparts Eurociel Centre Comédie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Best Hotel Montpellier Millénaire, Montpellier
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 786 opinii
Hotel

Pracownicy byli mili i życzliwi. Śniadanie było w porządku. Do centrum Montpellier można było dojechać tramwajem co było bardzo wygodne. Bardzo mały pokoik, malutka także łazienka, na zdjęciach wyglądały o wiele większe.

matylda54, 2017-11-04
  • Cechy hotelu Best Hotel Montpellier Millénaire
  • butelka wody
  • gaśnice
  • restauracja
  • meble ogrodowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 65,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
od 71,1 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokoje przylegające
+
Pokój jednoosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 64,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Best Hotel Montpellier Millénaire

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel du Palais, Montpellier
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 522 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Doskonała lokalizacja, w pobliżu centrum miasta, zaledwie kilka minut na pieszo od przystanków autobusowych i tramwajowych, w pobliżu dobrych restauracji. Pokój był dość czysty i schludny. Stosunkowo wysoka cena, w pokoju bardzo przydatny byłby czajnik.

22jerzy, 2017-06-19
  • Cechy hotelu Hotel du Palais
  • WiFi
  • taras słoneczny
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 129,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 108,3 US$
Pokój Jednoosobowy
od 84,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel du Palais

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Madame Vacances Residence Les Consuls de la Mer, Montpellier
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 939 opinii
Aparthotele
  • 455 Avenue du Professeur Etienne Antonelli 34070 Montpellier - pokaż na mapie

Rewelacyjne położenie, obok dwóch linii tramwajowych, około 15 minut od dzielnicy Antygona. Śniadania były smaczne. Personel był przyjazny. Pokój w czasie naszego pobytu w ogóle nie był sprzątany, goście sami musieli wynosić śmieci z pokoju, przestarzałe meble.

Rozalia, 2017-03-18
  • Cechy hotelu Madame Vacances Residence Les Consuls de la Mer
  • pokoje rodzinne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • winda
  • parking przy ulicy
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe)
od 42,9 US$
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Campanile Montpellier Sud - A709, Montpellier
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 915 opinii
Hotel

Hotel znajduje się blisko od autostrady, bardzo blisko też od dużego centrum handlowego i przystanku tramwajowego, zaledwie kilka przystanków od centrum miasta. Bardzo miły i przyjazny personel. Bezpłatny parking z wieloma miejscami. Słaba izolacja akustyczna pomiędzy pomieszczeniami, drogie śniadanie.

Milena A., 2016-09-03
  • Cechy hotelu Campanile Montpellier Sud - A709
  • bezpłatne WiFi
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
od 62,1 US$
Pokój rodzinny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: 1 Chambre, 1 P'tit dèj', 1 Sourire, Montpellier
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 390 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Mieszkanie było bardzo wygodne i zadbanie. Właściciel był bardzo pomocny, udzielił nam wielu przydatnych informacji na temat, co warto zwiedzić i gdzie najlepiej i niedrogo zjeść. Mieszkanie umiejscowione jest w spokojnej okolicy, w odległości zaledwie 5 minut spacerem od centrum pięknego miasta Montpellier.

halina55, 2016-07-06
  • Cechy hotelu 1 Chambre, 1 P'tit dèj', 1 Sourire
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • codzienne sprzątanie
  • klub nocny / DJ
  • całodobowa ochrona
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 90,3 US$
Pokój Dwuosobowy
od 89,2 US$
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament typu Studio z tarasem
od 101,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje 1 Chambre, 1 P'tit dèj', 1 Sourire

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Ulysse Montpellier Centre, Montpellier
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 430 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było czyste ale trochę małe, wygodne łóżko. Świetne położenie, mniej więcej 10 minut spacerem od centrum Montpelier i większości atrakcji turystycznych, blisko od przystanku tramwajowego, ogólnie jest to bardzo ładne miasto. Miły i bardzo gościnny personel, który dobrze mówił po angielsku. Śniadanie było zbyt drogie, pokój był dość prosty, brak wody do picia w pokoju ale można było wypożyczyć czajnik do zagotowania wody.

Noemi , 2016-04-07
  • Cechy hotelu Hôtel Ulysse Montpellier Centre
  • butelka wody
  • przechowalnia bagażu
  • usługa prasowania
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy dla Jednej Osoby
od 101,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z bezpłatnym parkingiem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z bezpłatnym parkingiem
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Ulysse Montpellier Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel du Parc Euromédecine, Montpellier
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 523 opinii
Hotel

Pokój był ładny i dość dobrze wyposażony, dobre łóżko i łazienka. Bezpłatny parking z wystarczającą ilością miejsc parkingowych. Personel był przyjazny i pomocny. Hotel położony jest blisko od centrum ale dojeżdżając autobusem lub tramwajem. Brak windy, przestarzały wystrój pokoju, zbyt wysoka cena śniadania!.

olimpia84, 2016-03-23
  • Cechy hotelu Hotel du Parc Euromédecine
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • całodobowa recepcja
  • dostęp dla wózków inwalidzkich
  • całodobowa ochrona
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 64,3 US$
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ibis Montpellier Sud, Montpellier
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 672 opinii
Hotel

Hotel położony jest bardzo blisko od autostrady, było to idealne miejsce na odpoczynek na jedną noc w czasie podróży. Dostępny bezpłatny parking przy drzwiach. Pokój był prosty ale schludny. Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Bardzo skromne śniadanie, brak Wi-Fi w pokoju.

Alex , 2016-03-04
  • Cechy hotelu ibis Montpellier Sud
  • taras
  • przechowalnia bagażu
  • codzienne sprzątanie
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 95,9 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Duży pokój dwuosobowy
od 95,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Best Western Hotel Le Guilhem, Montpellier
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 679 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było dobre, pokój był schludny, ładna łazienka. Hotel znajduje się na spokojnej ulicy, niedaleko od ładnej części miasta. Personel był przyjazny choć nie wszyscy mówili po angielsku. Bardzo słaby internet w pokoju, dobrze działał tylko w recepcji, brak ciepłej wody.

tatiana23, 2016-01-12
  • Cechy hotelu Best Western Hotel Le Guilhem
  • opcje śniadaniowe
  • czujnik dymu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • dostęp do Internetu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój typu Comfort z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój Jednoosobowy typu Classic
od 86,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Hotel Le Guilhem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Montpellier, Francja

Witaj w mieście Montpellier. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 192 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Montpellier. Zarezerwuj w najniższej cenie! Montpellier → Hotele Montpellier, Aparthotele, Obiekty B&B Montpellier, Pensjonaty, Apartamenty Montpellier. Tanie noclegi • Noclegi Montpellier — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Montpellier! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Montepellier - miasto piękne i nowoczesne - Montepellier to południowo-francuskie miasto, które sprawnie łączy w sobie tradycyjne piękno i nowoczesne podejście. Jego historia sięga VIII wieku, a prawa miejskie uzyskało w XII wieku. W przeszłości było ważnym przystankiem dla pielgrzymów podróżujących do hiszpańskiego Santiage de Compostela.

Francja może być dumna z posiadania takiego miasta! Liczy ono ponad 250 tysięcy mieszkańców, może poszczycić się bogatą historią, licznymi zabytkami oraz niesamowitym rozwojem. Rezerwacja miejsca noclegowego w Montepellier nie stanowi większego problemu, gdyż posiada ono rozbudowaną bazę noclegową. Jest to także miasto uniwersyteckie. Spora ilość turystów i młodych mieszkańców miasta sprawia, że jest ono niezwykle dynamicznie rozwijającym się ośrodkiem. Montepellier położona jest nad rzeką Luz i około 10 kilometrów od wybrzeża Morza Śródziemnego.

W mieście warto zobaczyć najstarszy ogród botaniczny we Francji - Jardin des Plantes. Warto zwiedzić także sam budynek akademii medycznej, która powstała w XIII wieku i do dziś pełni swoją funkcję. Poza tymi miejscami warto odwiedzić promenadę du Peyrou, plac Jean Jaures, czy katedrę St. Pierre.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej