Marsylia — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aparthotel Adagio Marseille Prado Plage, Marsylia
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1106 opinii
Aparthotele

+ Hotel czysty chociaż wymaga już z zewnątrz odświeżenia + Obsługa była miła i uprzejma + Pokoje były ładne z możliwością gotowania własnych posiłków + Dobra lokalizacja + blisko od plaży i sklepów, praktycznie wszędzie można było dojść + Blisko także od przystanków autobusowych, supermarketów itp - Słaba izolacja akustyczna pomiędzy pomieszczeniami.

Malina O., 2019-07-19
  • Cechy hotelu Aparthotel Adagio Marseille Prado Plage
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje dla niepalących
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • monitoring wokół obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Superior (4 osoby dorosłe)
+
Studio (2 osoby dorosłe)
od 82,7 US$
Apartament typu Studio z tarasem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Adagio Marseille Prado Plage

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Appart'City Marseille Centre Prado Velodrome (ex Seven Urban Suites Marseille), Marsylia
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1736 opinii
Hotel

+ Personel był bardzo miły + Hotel jest dobrze usytuowany + w bezpiecznej i spokojnej okolicy Marsylii + niedaleko od stacji metra + blisko od wszystkich środków transportu publicznego + Skuteczna klimatyzacja.

- Trochę już przestarzałe wyposażenie pokoju i łazienki - Czystość zdecydowanie mogłaby być lepsza.

62konstancja, 2019-07-04
  • Cechy hotelu Appart'City Marseille Centre Prado Velodrome (ex Seven Urban Suites Marseille)
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 63,8 US$
Studio
od 74,4 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
+
Studio z 2 łóżkami pojedynczymi
od 76,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Appart'City Marseille Centre Prado Velodrome (ex Seven Urban Suites Marseille)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Le Mistral, Marsylia
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 507 opinii
Hotel

Śniadanie jak na francuskie było dość dobre. Dobra lokalizacja, tuż obok plaży, w pobliżu kilku restauracji. Pokój był czysty, dobre łóżka. Przyjazny personel. Brak windy. Nie było suszarki do włosów.

Roch, 2018-01-27
  • Cechy hotelu Hôtel Le Mistral
  • dostęp za pomocą kluczy
  • owoce
  • opcje śniadaniowe
  • codzienne sprzątanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 102,8 US$
Pokój Trzyosobowy
od 113,4 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 99,3 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy typu Standard z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Le Mistral

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: ibis Marseille Est La Valentine, Marsylia
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 402 opinii
Hotel

Śniadania były dość smaczne i z niezłym wyborem. Pokój był bardzo mały ale łóżko było dobre. Personel recepcji był przyjazny. Dobra lokalizacja ale tylko dla osób zmotoryzowanych, dla osób bez własnego transportu dojazd do centrum jest dość skomplikowany, rozwiazaniem jest taxi..

Emma P., 2018-01-19
  • Cechy hotelu ibis Marseille Est La Valentine
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • ogród
  • meble ogrodowe
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 81,5 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 80,3 US$
Pokój typu Standard z 1 łóżkiem podwójnym i 1 łóżkiem pojedynczym
od 85,1 US$
2 przylegające pokoje dwuosobowe (niepołączone)
+
Zobacz wszystkie pokoje ibis Marseille Est La Valentine

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Montempô Apparthôtel Marseille Centre Euromed, Marsylia
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1136 opinii
Aparthotele

Hotel znajduje się naprzeciwko stacji metra i zaledwie kilka przystanków od głównego dworca kolejowego w Marsylii i resztą miasta. Pokój był wygodny, wygodne łóżka, telewizor, aneks kuchenny z dobrym wyposażeniem, ładny taras. Brak klimatyzacji, zbyt drogi parking!.

Liliana T., 2018-01-12
  • Cechy hotelu Montempô Apparthôtel Marseille Centre Euromed
  • dostęp do Internetu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • wysoka toaleta
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio (2 osoby dorosłe)
Studio z 2 łóżkami pojedynczymi
od 56,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: AC Hotel by Marriott Marseille Prado Velodrome, Marsylia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 849 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty. Hotel jest czysty i elegancki z bardzo dobrą obsługą, znajduje się bardzo blisko od stacji metra więc do centrum Marsylii szybko można się było dostać. Personel był bardzo przyjazny. Zbyt wygórowana cena śniadania. Parking nie jest wliczony w cenę i brak parkingu w pobliżu.

Klementyna S., 2017-11-22
  • Cechy hotelu AC Hotel by Marriott Marseille Prado Velodrome
  • część przeznaczona dla palących
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój typu Classic z łóżkiem typu king-size
od 105,2 US$
Pokój typu Superior z 1 łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny typu Executive
Zobacz wszystkie pokoje AC Hotel by Marriott Marseille Prado Velodrome

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel du Rocher, Marsylia
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 406 opinii
Hotel

Personel był bardzo grzeczny i przyjazny. Śniadanie było dobre. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, sklep tuż obok hotelu. Mieliśmy pokój bez łazienki. Dużym plusem był parking. W pokoju było bardzo gorąco, nie ma klimatyzacji, był tylko wiatrak co praktycznie w gorące noce był niestety mało skuteczny. Hałas z korytarza.

Gabriel, 2017-11-07
  • Cechy hotelu Hôtel du Rocher
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking w garażu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 76,8 US$
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Rodzinny (3 osoby)
Pokój Rodzinny dla 4 osób
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienka i toaletą – Aneks
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienka i toaletą – Aneks
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel du Rocher

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hôtel du Sud Vieux Port, Marsylia
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 270 opinii
Hotel

Pokój był mały, typowo francuski ale w pokoju było wszystko co potrzebne. Dobre położenie, w pobliżu starego portu, praktycznie do wszystkiego można było dojść na pieszo. Cienkie ściany, doskonale było słychać co się dzieje w innych pokojach.. Bardzo wąska winda.

Klara, 2017-11-03
  • Cechy hotelu Hôtel du Sud Vieux Port
  • czujnik dymu
  • winda
  • system alarmowy
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 88,6 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 107,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Hotel du Mucem, Marsylia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 551 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, w pobliżu starego miasta, starego portu, katedry i centrum handlowego, ładna okolica z wieloma restauracjami i sklepami. Personel recepcji był bardzo przyjazny. Pokój był bardzo mały ale funkcjonalny i na krótki pobyt ok. Hałas z ulicy.

L. Blanka , 2017-10-31
  • Cechy hotelu Best Western Hotel du Mucem
  • parking
  • gaśnice
  • codzienne sprzątanie
  • prasa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 82,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Hotel du Mucem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Le Rhul, Marsylia
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 672 opinii
Hotel

Pokój był niezbyt duży ale przyzwoity z balkonem. Dość dobry standard jak na 3 gwiazdki. Obsługa była bardzo sympatyczna. Fajny taras z pięlnym widokiem na morze i zamek. Trochę daleko od centrum Marsylii ale w bardzo ładnej, nadmorskiej okolicy. Schody i brak windy. Hałas z ulicy.

S. Stefania , 2017-10-25
  • Cechy hotelu Le Rhul
  • butelka wody
  • całkowity zakaz palenia
  • monitoring wokół obiektu
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
od 189,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na ulicę
od 141,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Privilege z tarasem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Marsylia, Francja

Witaj w mieście Marsylia. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 343 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Marsylia. Zarezerwuj w najniższej cenie! Marsylia → Hotele Marsylia, Aparthotele, Hostele Marsylia, Obiekty B&B, Apartamenty Marsylia. Tanie noclegi • Noclegi Marsylia — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Marsylia! Od tanich hoteli do ofert last minute.

W Marsylii - francuskim mieście - co prawda egzotycznych plaż i morza nie doświadczymy, jednakże każdego roku ściągają tutaj rzesze turystów. Na popularność tego regionu wpływa sam hymn Francji - „Marsylianka”, jak i wiele zabytków.

Wybierasz się do Francji? Chcesz zwiedzić Paryż? Nie zapomnij i o Marsylii. Zatrzymaj się w tym mieście choć na kilka dni. Baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta, dzięki czemu nie będziesz miał problemów ze znalezieniem miejsca do spania.

Na turystów mniej zamożnych, którym do pełnego wypoczynku nie są potrzebne luksusy, a jedynie wygodne łóżko, czekają hotele jedno- i dwugwiazdkowe, nierzadko z atrakcyjną lokalizacją. Warto sprawdzić także ofertę hosteli oraz pensjonatów.

Osoby zamożne, które potrzebują luksusowych warunków, mogą zatrzymać się w najbardziej prestiżowych hotelach Marsylii (przede wszystkim cztero- i pięciogwiazdkowe) oraz prywatnych rezydencjach z przestronnymi apartamentami. Ich zaletą jest atrakcyjna lokalizacja (w centrum, ale z dala od miejskiego zgiełku) oraz dostęp do wszystkich udogodnień.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej