[3] › Lyon — hotele

Zdjęcia hotelu: Séjours & Affaires Lyon Park Lane, Lyon
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 912 opinii
Aparthotele

Pokój był duży i wygodny w dobrej cenie. Dobra lokalizacja, zaledwie kilka kroków od stacji metra, okolica ładna i zadbana, w pobliżu znajduje się kilka restauracji. Brak suszarki do włosów.

Nataniel, 2017-01-19
  • Cechy hotelu Séjours & Affaires Lyon Park Lane
  • pokoje rodzinne
  • parking
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe)
od 55,9 US$
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
od 88,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: SLO Living Hostel, Lyon
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 648 opinii
Hostel/Schronisko

Obsługa była bardzo miła i mówiła po angielsku. Hostel jest dobrze położony, zaledwie kilka minut spacerem od centrum. Pokój był mały ale czysty. Brak śniadań w cenie pokoju, hałas z korytarza.

Edyta D., 2016-11-17
  • Cechy hotelu SLO Living Hostel
  • usługa prasowania
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • bezpłatne WiFi
  • całodobowa recepcja
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy ze wspólną toaletą
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 8 łóżkami
od 24,5 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Prywatny pokój wieloosobowy z 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
+
Prywatny Pokój Wieloosobowy (6 osób dorosłych)
+
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (8 osób)
+
Zobacz wszystkie pokoje SLO Living Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Hotel du Pont Wilson, Lyon
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1818 opinii
Hotel

Pokój był czysty z nowoczesnym wystrojem. Idealna lokalizacja do zwiedzania Lyonu na pieszo, blisko od przystanku tramwajowego. Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Słabo dżwiękoszczelny pokój, zbyt wysoka opłata za śniadanie, bardzo słabe Wi-Fi, za każdym razem jak wróciłem do hotelu trzeba było logować się ponownie.

Wioletta, 2016-09-24
  • Cechy hotelu Best Western Hotel du Pont Wilson
  • obsługa pokoju
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • przechowalnia bagażu
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Prestige z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Comfort z łóżkiem typu king-size
od 82,8 US$
Rodzinny
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Hotel du Pont Wilson

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Okko Hotels Lyon Pont Lafayette, Lyon
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1860 opinii
Hotel

Personel był młody i bardzo kompetentny. Pokój był czysty i ładnie urządzony. Dobra lokalizacja, mniej więcej 5 minut spacerem od centrum Lyonu, około 10 minut od starego miasta, bardzo blisko do wielu atrakcji turystycznych. Miłym akcentem w godzinach wieczornych były przekąski. Dobre francuskie śniadanie. Niewielka łazienka.

Liliana, 2016-09-07
  • Cechy hotelu Okko Hotels Lyon Pont Lafayette
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • przechowalnia bagażu
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Classic
od 121,2 US$
Pokój typu Premium

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Du Dauphiné, Lyon
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 470 opinii
Hotel

Idealne miejsce położenia do zwiedzenia starego miasta na pieszo, blisko od autostrady. Parking obok hotelu. Recepcjonistka była miła i przyjazna. Hotel jest już bardzo stary, jeżeli chodzi o czystość, pokój mógłby być bardziej czysty, pleśń pod prysznicem.

Antoni, 2016-08-27
  • Cechy hotelu Hotel Du Dauphiné
  • całodobowa recepcja
  • WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 67,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 67,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Du Dauphiné

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Moderne, Lyon
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 368 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było proste ale czyste. Dobre położenie hotelu, w niewielkiej odległości od Starego Miasta, w pobliżu stacji metra i autobusów oraz wielu restauracji. Personel był bardzo miły i przyjazny. Bez śniadania, zbyt drogie, lepiej było zjeść w jakieś pobliskiej kawiarni, bardzo przydatny byłby czajnik w pokoju czy lodówka, Wi-Fi działało tylko sporadycznie.

Max0, 2016-07-14
  • Cechy hotelu Hotel Moderne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • winda
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 103,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mama Shelter Lyon, Lyon
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1166 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i dobrze mówił po angielsku. Hotel położony jest trochę poza centrum ale w przybliżeniu to tylko 20 minut spacerem, zaledwie kilka minut od stacji metra, blisko od przystanku autobusowego i dwóch supermarketów. Pokój był czysty i wystarczająco duży na dwie osoby. Niestety śniadanie nie jest wliczone w cenę pokoju.

Melania, 2016-06-11
  • Cechy hotelu Mama Shelter Lyon
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • faks / ksero
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Medium Mama
Pokój typu Medium Mama z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Small Mama
od 103,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel des Facultés, Lyon
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 723 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był prosty ale dobrej wielkości, na jedną noc w porządku, wygodne łóżko. Bardzo dobra lokalizacja, na małej i spokojnej ulicy z restauracjami i kawiarniami. Hotel znajduje się w starym budynku więc dobrze było słychać sąsiadów z pokoi obok, zbyt wysoka cena ponieważ w pokoju nie było prysznica ani toalety.

Ludwik, 2016-05-24
  • Cechy hotelu Hôtel des Facultés
  • przechowalnia bagażu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje rodzinne
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Economy z prysznicem i wspólną toaletą
od 45,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Trzyosobowy typu Comfort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Residhome Lyon Gerland, Lyon
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 205 opinii
Aparthotele

Apartament był wygodny i funkcjonalny, w kuchni było wszystko do przygotowania prostego posiłku. Uprzejmy i pomocny personel. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra i supermarketu, idealne miejsce na zwiedzanie miasta. Hałas z ulicy.

47justyna, 2016-05-20
  • Cechy hotelu Residhome Lyon Gerland
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje rodzinne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Lyon Centre Saxe Lafayette, Lyon
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1506 opinii
Hotel

Hotel jest bardzo czysty i dobrze utrzymany. Pokój był dość duży, wygodne łóżko, funkcjonalna łazienka. Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 10 minut spacerem od starego miasta, blisko od komunikacji miejskiej. Pracownicy byli bardzo przyjaźni i gościnni. Trochę drogie śniadanie, nie jedliśmy w hotelu, w okolicy jest wiele uroczych kawiarni, w których można było zjeść, płatny parking.

60ludwik, 2016-05-20
  • Cechy hotelu Mercure Lyon Centre Saxe Lafayette
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • pralnia
  • wspólny salon / sala TV
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Privilege z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 115,4 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lyon, Francja

Witaj w mieście Lyon. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 414 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lyon. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lyon → Hotele Lyon, Aparthotele, Apartamenty Lyon, Obiekty B&B, Hostele Lyon. Tanie noclegi • Noclegi Lyon — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lyon! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Francja przyciąga turystów jak magnes i chociaż najczęściej marzymy o odwiedzeniu Paryża to powinniśmy również zajrzeć do Lyonu. To miasto ma niepowtarzalny klimat stworzony przez szereg wąskich i malowniczych uliczek, pełnych renesansowych, a niekiedy nawet gotyckich kamieniczek, a także fantastyczne, górujące nad miastem Wzgórze Fourviere. Lyon to również leniwie płynący przez miasto Rodan i dopływająca do niego Sekwana, oraz ogromne zielone parki, sprzyjające wypoczynkowi czy chwili refleksji.

Do Lyonu jedzie się odpocząć i nasycić francuską kulturą. Gdzie się zatrzymać? Lyon jak na francuskie miasto przystało może się poszczycić prawie 200 obiektami hotelowymi, ale ciekawostką jest to, że bez względu na rodzaj zakwaterowania ceny pozostają w podobnych kategoriach. Oczywiście można skorzystać z oferty typu B&B czyli bed and breakfast, jednak płacąc za taką usługę ponad 200zł korzystniej jest wynająć za podobną cenę pokój w trzygwiazdkowym hotelu na cała dobę. Są też hotele luksusowe, znacznie droższe oraz hostele, ale w nich też trzeba przygotować minimum 150zł.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej