Cannes — hotele

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: BEST WESTERN PLUS CANNES RIVIERA & SPA, Cannes
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 596 opinii
Hotel

Pokój nasz był duży z dużą łazienką, oddzielnie prysznic i wanna. Duże, wygodne łóżko. Duży taras. Pokój był codziennie sprzątany. W pokoju ekspres do kawy na kapsułki. Śniadanie było bardzo smaczne. Personel był pomocny w rozwiązywaniu problemów. Idealne miejsce na podróż we dwoje. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od promenady i plaży.

W pokoju brakowało nam mini lodówki. Małe windy.

Eliza, 2020-03-05
  • Cechy hotelu BEST WESTERN PLUS CANNES RIVIERA & SPA
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • codzienne sprzątanie
  • całodobowa recepcja
  • śniadanie w pokoju
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój Privilege z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Classic z łóżkiem typu queen-size
od 128,2 US$
Pokój typu Privilege z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje BEST WESTERN PLUS CANNES RIVIERA & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel de Provence, Cannes
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 191 opinii
Hotel

Znakomita lokalizacja, tuż przy promenadzie, w samym centrum miasta Cannes, blisko od plaży. Obsługa była bardzo pomocna i uprzejma. Pokój był przytulny. Na jedną noc wszystko w porządku:).

Klementyna, 2020-03-04
  • Cechy hotelu Hôtel de Provence
  • system alarmowy
  • parking na miejscu
  • parking
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 80,4 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Apartament typu Junior Suite z tarasem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel de Provence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hôtel l'Olivier - Piscine & Parking, Cannes
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 299 opinii
Hotel
  • 5 Rue des Tambourinaires - Le Suquet - Quartier Historique 06400 Cannes - pokaż na mapie

Śniadania były dobre chociaż trochę monotonne. Ładny wystrój jadalni, była także możliwość zajedzenia posiłku w ogrodzie. Obsługa była sympatyczna i przyjazna. Bardzo miła była atmosfera. Doskonała lokalizacja, tuż obok starego miasta w Cannes. Blisko od plaży.

Brak windy, wnoszenie walizek na drugie piętro było dosyć uciążliwe.

Grzegorz D., 2020-02-19
  • Cechy hotelu Hôtel l'Olivier - Piscine & Parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 62,9 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Pokój rodzinny z widokiem na ogród
Apartament typu Suite z tarasem
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój rodzinny
Apartament z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel l'Olivier - Piscine & Parking

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Arthur Properties Rue d'Antibes, Cannes
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 75 opinii
Apartament

- Obiekt jest dobrze umiejscowiony - mniej więcej 150 metrów od bulwaru i plaży - Blisko od restauracji - klubów - Pałacu Festiwalowego - W przybliżeniu 1,5 km od dworca kolejowego z którego można było dojechać na lotnisko jak i zwiedzać wybrzeże - blisko od atrakcji.

- Pod pryszniecem brak półki np. na szampon czy żel. - W łazience brak wieszaków na ręczniki. - Bardzo mała i ciemna kuchnia.

Krystian, 2019-05-08
  • Cechy hotelu Arthur Properties Rue d'Antibes
  • pokoje rodzinne
  • winda
  • Możliwe wystawienie faktury
  • sejf
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią – rue Lecerf
Apartament typu Studio – 84 rue d'Antibes
od 134,0 US$
Apartament z 2 sypialniami – 84 rue d'Antibes
+
Apartament z 1 sypialnią – 74/84 Rue d’Antibes
+
Apartament typu Studio – 7 avenue Branly
Apartament typu studio – ul. rue Gal Ferien 11
Apartament typu studio – ul. rue Rouaze 18
Apartament z 2 sypialniami – ul. avenue Branly 6
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. avenue Branly 6
+
Zobacz wszystkie pokoje Arthur Properties Rue d'Antibes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Le Mistral, Cannes
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 202 opinii
Hotel

* Idealna lokalizacja * w samym centrum Cannes * Sam hotel czysty i przyjemny * W pokoju okna dżwiękoszczelne * hałasu z ulicy nie było słychać * Wygodne łóżko * Bardzo miły Pan z obsługi * Rozsadna cena - Płatne miejsce parkingowe i ciężkie do znalezienia.

Natasza, 2018-11-21
  • Cechy hotelu Hotel Le Mistral
  • codzienne sprzątanie
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • czujnik dymu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Privilege
Pokój typu Comfort
od 72,3 US$
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 71,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Okko Hotels Cannes Centre, Cannes
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1792 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, blisko od centrum Cannes, obok dworca kolejowego. Śniadanie było smaczne i wystarczające. Parking obok hotelu. Bardzo dobry pomysł z wieczornymi przekąskami i drinkami. Personel był bardzo przyjazny! Pokój był trochę mały, brakowało zwłaszcza szafy.

Rozalia S., 2018-02-16
  • Cechy hotelu Okko Hotels Cannes Centre
  • przechowalnia bagażu
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • wspólny salon / sala TV
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Classic
od 110,7 US$
2 Pokoje Przylegające
+
Pokój typu Premium

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel l'Hotera & Sauna, Cannes
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 573 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze umiejscowiony, w samym centrum Cannes, bardzo blisko od plaży, ulicy handlowej, dworca autobusowego i kolejowego, blisko od wielu barów i restauracji. Pokój był mały ale czysty. Nie ma windy i dość strome schody spiralne. Dość trudno było wnieść bagaż. Małe usterki hydrauliczne. Pracownicy mogliby lepiej mówić po angielsku.

A. Sergiusz , 2017-10-27
  • Cechy hotelu Hotel l'Hotera & Sauna
  • klimatyzacja
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 58,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 62,9 US$
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 55,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel l'Hotera & Sauna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Hôtel Cannes La Bocca Plage, Cannes
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 655 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja dla osób podróżujących samochodem, w strefie przemysłowej na obrzeżach Cannes. Podziemny parking. Kontakt z obsługą był bezproblemowy. Pokój był mały ale czysty, na jeden nocleg ok. Śniadanie nie jest wliczone w cenę i drogie.

Iga E., 2017-09-28
  • Cechy hotelu B&B Hôtel Cannes La Bocca Plage
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • codzienne sprzątanie
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 71,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Bellevue Cannes, Cannes
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 211 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła i przyjazna. Idealna lokalizacja, blisko od plaży, zaledwie 5 minut spacerem od miasta, niedaleko od sklepów i dobrych restauracji. Śniadanie było dobre. Brakowało tylko parkingu na terenie hotelu, pokój był mały, ciasna łazienka.

Kinga Z., 2017-03-06
  • Cechy hotelu Hôtel Bellevue Cannes
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • czujnik dymu
  • transfer lotniskowy
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 54,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Schtak, Cannes
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 312 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w samym centrum Cannes, blisko od morza, w pobliżu ulicy handlowej Antibes. Personel był pomocny i przyjazny. Dobra łazienka i skuteczna klimatyzacja. Ciemne ściany w pokoju, pokój mógłby być trochę czystszy, Wi-Fi było naprawdę słabe, zbyt drogie śniadanie, nie polecam.

Apolonia, 2017-02-11
  • Cechy hotelu Hotel Schtak
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • dostęp do Internetu
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 75,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Cannes, Francja

Witaj w mieście Cannes. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1258 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Cannes. Zarezerwuj w najniższej cenie! Cannes → Hotele Cannes, Aparthotele, Apartamenty Cannes, Pensjonaty, Domy wakacyjne Cannes. Tanie noclegi • Noclegi Cannes — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Cannes! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Cannes - francuskie miasto znane głównie z odbywającego się tam corocznie festiwalu filmów - odwiedza każdego roku wielu turystów z całego świata.

Wybierasz się do Cannes? Ze znalezieniem zakwaterowania nie będzie problemów, ponieważ baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta. Skupia się ona przede wszystkim na hotelach, które oferują pokoje o zróżnicowanym standardzie.

Osoby mniej zamożne zakwaterowania mogą szukać w mniej popularnych i zlokalizowanych na uboczu miasta obiektach hotelowych: dwu- i trzygwiazdkowych. Dostępne są wygodne i dobrze wyposażone pokoje już od 200 zł za dobę.

Osoby zamożne, dla których pobyt w Cannes ma być jednocześnie wypoczynkiem w luksusowych warunkach, powinny wybierać hotele zlokalizowane wzdłuż bulwaru La Croisette. To tutaj znajdują się najdroższe obiekty, w tym hotel Carlton - InterContinetal, gdzie zatrzymują się znane gwiazdy filmowe.

Turyści mogą także zatrzymać się w prywatnych rezydencjach oferujących pokoje o zróżnicowanym standardzie.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej