Argelès-sur-Mer — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Argelès-sur-Mer

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Argelès-sur-Mer) - GPS: 42.54892, 3.02334
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Argelès-sur-Mer

Miasta w pobliżu – Argelès-sur-Mer

Najpopularniejsze miasta: Francja

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Résidence Mer & Golf Port Argelès, Argelès-sur-Mer
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1040 opinii
Aparthotele

Byliśmy zadowoleni z zakwaterowania, ponieważ mieliśmy apartament z widokiem na port. Obiekt położony jest blisko od plaży, restauracji, piekarni, około 4 km od Collioure!

Płatny internet, 2 euro za dzień, to jest po prostu godne ubolewania w takim kraju jak Francja..

Inez, 2018-01-24
  • Cechy hotelu Résidence Mer & Golf Port Argelès
  • automat z napojami
  • automat z przekąskami
  • parking na miejscu
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio (4 osoby dorosłe) - od strony gór
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe) - od strony gór
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe) - od strony portu
+
Apartament z 1 sypialnią (6 osób dorosłych) - od strony gór
+
Apartament z 1 sypialnią (6 osób dorosłych) – od strony portu
+
Apartament z 1 sypialnią (6 osób dorosłych) – od strony gór
+
Studio (2 osoby dorosłe) – od strony gór
Studio (4 osoby dorosłe) – od strony portu
+
Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych) – od strony portu
+
Zobacz wszystkie pokoje Résidence Mer & Golf Port Argelès

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel - Villa Les Sirènes, Argelès-sur-Mer
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 345 opinii
Hotel

Hotel jest bardzo dobrze położony, blisko od plaży i lokalnych barów i restauracji. Bardzo sympatyczni właściciele pomimo bariery językowej. Pokój był bardzo mały ale funkcjonalny. Zbyt mała i nie bardzo funkcjonalna łazienka. Nie ma klimatyzacji, w pokoju było bardzo gorąco.

Ksawery P., 2017-09-08
  • Cechy hotelu Hôtel - Villa Les Sirènes
  • pokoje dla niepalących
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • przechowalnia bagażu
  • taras słoneczny
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Studio
Pokój Trzyosobowy typu Basic
Pokój rodzinny typu Classic
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel - Villa Les Sirènes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Hôtel Du Lido, Argelès-sur-Mer
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 445 opinii
Hotel

Dogodne położenie, przy pięknej, mało zatłoczonej plaży, w spokojnej okolicy, idealne miejsce na odpoczynek, około 15 minut od sklepów i restauracji. Bardzo ładny, podgrzewany basen z przyjemnym otoczeniem. Personel był bardzo miły ale słabo mówi po angielsku, pokój był
bardzo mały i wymaga odnowienia.

Inez , 2015-10-21
  • Cechy hotelu Grand Hôtel Du Lido
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • sejf
  • śniadanie w pokoju
  • taras
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z balkonem i bocznym widokiem na morze
Pokój z Salonem - Widok na Morze - Taras
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Grand Hôtel Du Lido

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Les Mimosas, Argelès-sur-Mer
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 796 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i przyjazny. Świetna lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od plaży i mniej niż 5 minut od jednego centrów miasta i około 12 minut spacerem od drugiego centrum i portu. Dobre śniadanie. Właściciele byli bardzo mili i serdeczni, udzielili nam pomocnych informaci i rad na temat lokalnych restauracji i wycieczek. Brak klimatyzacji, odczuwalne zwłaszcza przy upale, niestety internet nie działał, zbyt...

Dominika, 2015-08-12
  • Cechy hotelu Les Mimosas
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras słoneczny
  • całkowity zakaz palenia
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard z balkonem i klimatyzacją
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy typu Economy z wentylatorem
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Economic z wentylatorem
Pokój typu Economic z 2 pojedynczymi łóżkami i wentylatorem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Standard z klimatyzacją
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Les Mimosas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Clair Logis, Argelès-sur-Mer
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 316 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, do centrum dosyć szybko można było dojść na pieszo, w pobliżu dworca kolejowego. Parking tuż obok obiektu. Śniadanie było obfite i dobre. Personel bardzo przyjazny i gościnny. Zupełnie nic.

Bianka76, 2015-07-17
  • Cechy hotelu Hotel Clair Logis
  • Dostęp do personelu medycznego
  • gaśnice
  • całkowity zakaz palenia
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 49,7 US$
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 49,7 US$
Pokój rodzinny z łazienką
+
Pokój rodzinny z tarasem
+
Pokój Dwuosobowy ze wspólną toaletą
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Clair Logis

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Le Maritime, Argelès-sur-Mer
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 618 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo miły i pomocny. Bardzo dobre położenie, w odległości spaceru od sklepów, plaży i restauracji, w pobliżu znajduje się bezpłatny parking na ulicy. Drogie śniadanie, bardzo mała łazienka, przestarzały już wystrój pokoju, sygnał Wi-Fi nie docierał do pokoju.

Szymon, 2015-06-09
  • Cechy hotelu Le Maritime
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • basen
  • parking na miejscu
  • kajakarstwo
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój rodzinny
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Beau Rivage, Argelès-sur-Mer
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 494 opinii
Hotel
  • Avenue De La Plage - 1, Allée Du Racou 66700 Argelès-sur-Mer - pokaż na mapie

Personel był bardzo miły i przyjazny. Pokój był bardzo mały ale cichy, w zasadzie miał wszystko, co nam było potrzebne na jedną noc. Śniadanie było dobre. Doskonała lokalizacja, blisko od morza, sklepów, restauracji i barów, w zasadzie w samym centrum tętniącego życiem miasta. Problemem był brak na miejscu parkingu.

Tadeusz, 2014-09-05
  • Cechy hotelu Hôtel Beau Rivage
  • całkowity zakaz palenia
  • ogrzewanie
  • dostęp do Internetu
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Superior z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z balkonem i bocznym widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Beau Rivage

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel & Spa Les Mouettes, Argelès-sur-Mer
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 606 opinii
Hotel

Przyjazny i dobrze poinformowany personel. Pokój nasz był przyjemny i przestronny. Bardzo podobał nam się basen z podgrzewaną wodą. Dobra lokalizacja w niewielkiej odległości od miasta Collioure, blisko od plaży, doskonałe miejsce na spacery. Przestarzały już wystrój pokoju.

Maksymilian, 2014-05-22
  • Cechy hotelu Hôtel & Spa Les Mouettes
  • prasa
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
+
Pokój rodzinny z widokiem na ogród
+
Studio dla 5 osób
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Studio dla 3 osób
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na basen
Apartament typu Junior Suite z widokiem na basen
+
Apartament typu Suite z widokiem na morze
+
Malutki dom
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel & Spa Les Mouettes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Hotel Du Golfe, Argelès-sur-Mer
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 611 opinii
Hotel

Dobra restauracja i dobre jedzenie. Byliśmy również zadowoleni z doskonałego basenu. Personel bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był z nowoczesnym wystrojem i czysty. Lokalizacja nie jest taka dobra, z dala od plaży i miasta!

Aleksander, 2013-10-01
  • Cechy hotelu Grand Hotel Du Golfe
  • łaźnia turecka / parowa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • sklepy na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze i balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Economy na parterze
Pokój Trzyosobowy
Apartament Rodzinny z balkonem i widokiem na morze
+
Mały pokój Dwuosobowy
Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Rodzinny apartament typu suite z balkonem i widokiem na park
+
Zobacz wszystkie pokoje Grand Hotel Du Golfe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Vacancéole - Les demeures de la Massane - Argelès-sur-Mer, Argelès-sur-Mer
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1290 opinii
Aparthotele

Pokoje były bardzo wygodne z wygodnym łóżkiem i ładną pościelą oraz z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym. Bardzo podobał nam się balkon, który był dodatkowym naszym pokojem na dzień. Personel był przyjazny i zawsze dostępny. Kurz pod łóżkiem:(

Jagna, 2013-09-04
  • Cechy hotelu Vacancéole - Les demeures de la Massane - Argelès-sur-Mer
  • sauna
  • winda
  • basen
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 Sypialnią dla 4 osób
+
Willa z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią (6 osób)
+
Willa z 2 sypianiami (6–8 osób dorosłych)
+
Kabina typu Studio (4 osoby)
Dom wakacyjny
+
Apartament
od 31,5 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament typu studio
od 44,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Vacancéole - Les demeures de la Massane - Argelès-sur-Mer

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Le Cottage, Argelès-sur-Mer
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 568 opinii
Hotel

Hotel Le Cottage położony jest 2 minuty jazdy od centrum Argelès-sur-Mer i 5 minut jazdy od piaszczystej plaży.

  • Cechy hotelu Hôtel Le Cottage
  • faks / ksero
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • prywatny parking
  • plac zabaw dla dzieci
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Privilege – ze wstępem do basenu spa
Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Rodzinny
+
Apartament dwuosobowy typu Suite – ze wstępem do basenu spa, łaźni tureckiej i sauny
Apartament rodzinny typu Suite (dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci) – ze wstępem do basenu spa, łaźni tureckiej i sauny
+
Apartament dwuosobowy typu Suite – ze wstępem do basenu spa, łaźni tureckiej i sauny
Apartament rodzinny typu Suite (dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci) – ze wstępem do basenu spa, łaźni tureckiej i sauny
+
Pokój dwuosobowy typu Premium – ze wstępem do basenu spa, łaźni tureckiej i sauny
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój dwuosobowy typu Advantage – ze wstępem do basenu spa
Pokój Dwuosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Le Cottage

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Plage des Pins, Argelès-sur-Mer
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 318 opinii
Hotel

Obiekt Plage des Pins położony jest na skraju sosnowego lasu w nadmorskiej miejscowości Argelès-sur-Mer, zaledwie 50 metrów od śródziemnomorskich plaż.

  • Cechy hotelu Plage des Pins
  • bezpłatne WiFi
  • pokój gier
  • gaśnice
  • nurkowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy z balkonem
Oferta specjalna – Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
Oferta Specjalna - Pokój Trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze i balkonem
Oferta specjalna – pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Plage des Pins

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge Du Roua, Argelès-sur-Mer
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 500 opinii
Hotel

Obiekt Auberge Du Roua mieści się w XVIII-wiecznej katalońskiej rezydencji położonej w miejscowości Argelès-sur-Mer i oferuje klimatyzowane pokoje z bezpłatnym WiFi.

  • Cechy hotelu Auberge Du Roua
  • gry planszowe / puzzle
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • codzienne sprzątanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 107,9 US$
Pokój typu Superior z widokiem na góry
Apartament typu Suite
Pokój typu Comfort z widokiem na basen
Pokój Rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge Du Roua

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Centre Plage, Argelès-sur-Mer
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 666 opinii
Hotel

Hotel Centre Plage położony jest w samym sercu Argelès, w odległości 5 metrów od plaży.

  • Cechy hotelu Hotel Centre Plage
  • prasa
  • codzienne sprzątanie
  • ogrzewanie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Centre Plage

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Acapella Hotel, Appartements, Argelès-sur-Mer
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 700 opinii
Hotel

Hotel Acapella położony jest w sezonie odkrytym basenie z basenem dla dzieci, 15 minut spacerem od centrum Argelès-sur-Mer i 2,1 km od plaży.

  • Cechy hotelu Acapella Hotel, Appartements
  • windsurfing
  • odkryty basen
  • faks / ksero
  • basen z podgrzewaną wodą
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy typu Comfort z balkonem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (2–4 osób dorosłych)
+
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Standard z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Studio z widokiem na góry
Zobacz wszystkie pokoje Acapella Hotel, Appartements

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Village Vacances Les Abricotiers (by Popinns), Argelès-sur-Mer
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 736 opinii
Kompleksy wypoczynkowe
  • Chemin De Neguebous - Taxo D'avall 66701 Argelès-sur-Mer - pokaż na mapie

Hotel Les Abricotiers by Popinns znajduje się 4 km od plaży.

  • Cechy hotelu Village Vacances Les Abricotiers (by Popinns)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • ogród
  • biuro informacji turystycznej
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Bungalow z 2 sypialniami i zadaszonym tarasem (6 osób dorosłych)
+
Przyczepa mieszkalna typu Comfort z tarasem (8 osób dorosłych)
+
Przyczepa mieszkalna typu Standard z tarasem (6 osób dorosłych)
+
Przyczepa Mieszkalna typu Comfort z tarasem (6 osób dorosłych),
+
Przyczepa mieszkalna typu Comfort z częściowo zadaszonym tarasem (6 osób dorosłych)
+
Domek holenderski typu Standard z tarasem (4 osoby dorosłe)
+
Przyczepa mieszkalna typu Comfort z tarasem (4 osoby dorosłe)
+
Domek holenderski typu Superior z tarasem (6 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Village Vacances Les Abricotiers (by Popinns)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel le Nid, Argelès-sur-Mer
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 329 opinii
Hotel

Hotel le Nid położony jest w miejscowości Argelès-sur-Mer, 2,5 km od plaży.

  • Cechy hotelu Hôtel le Nid
  • czujnik dymu
  • parking na miejscu
  • gaśnice
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel le Nid

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Le Méditerranée Argelès, Argelès-sur-Mer
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 244 opinii
Kempingi

Ta pięciogwiazdkowa wioska kempingowa położona jest w miejscowości Argelès Plage na wybrzeżu Morza Śródziemnego.

  • Cechy hotelu Le Méditerranée Argelès
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • bar
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele miłości
Domek typu Prestige (6 osób dorosłych)
+
Domek typu Prestige (4 osoby dorosłe)
+
Domek typu Prestige (6 osób)
+
Domek typu Prestige (8 osób)
+
Domek holenderski 6 Evasion
+
Domek holenderski 4 Evasion
+
Przyczepa mieszkalna typu Privilege (4 osoby dorosłe)
+
Domek holenderski
+
Domek holenderski
+
Zobacz wszystkie pokoje Le Méditerranée Argelès

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: L'Hostalet, Argelès-sur-Mer
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 298 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pensjonat ten położony jest w zabytkowym centrum Argelès-sur-Mer, 2,5 km od plaży.

  • Cechy hotelu L'Hostalet
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • pokoje dla niepalących
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy na poddaszu
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje L'Hostalet

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Camping La Pinède Enchantée, Argelès-sur-Mer
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1019 opinii
Kempingi

Ośrodek ten położony jest na terenie nadmorskiej miejscowości, na terenie 2 hektarów, 4 km od plaży Mas Larieu w Argelès-sur-Mer i 10 minut jazdy od plaży Racou.

  • Cechy hotelu Camping La Pinède Enchantée
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • plac zabaw
  • basen z podgrzewaną wodą
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele miłości
Domek holenderski (2 osoby dorosłe)
Bungalow (4 osoby dorosłe)
+
Bungalow (5 osób dorosłych)
+
Domek (5 osób dorosłych)
+
Domek holenderski (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Studio z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Camping La Pinède Enchantée

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Argelès-sur-Mer, Francja

Witaj w mieście Argelès-sur-Mer. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 257 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Argelès-sur-Mer. Zarezerwuj w najniższej cenie! Argelès-sur-Mer → Hotele Argelès-sur-Mer, Aparthotele, Kompleksy wypoczynkowe Argelès-sur-Mer, Kempingi, Obiekty B&B Argelès-sur-Mer. Tanie noclegi • Noclegi Argelès-sur-Mer — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Argelès-sur-Mer! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej