Helsinki — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Rivoli Jardin, Helsinki
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2867 opinii
Hotel

Pokój był ładny, wyposażony we wszystko co potrzebne. Śniadania były dobre, zwłaszcza pieczywo i kawa z ekspresu. Doskonała lokalizacja, w centrum Helsinek, w pobliżu ulic handlowych Esplanade, mniej więcej 850 m od dworca kolejowego, w pobliżu wielu zabytków. Przyjazny personel. Łazienka była trochę przestarzała, poza tym wszystko ok.

Roch N., 2020-04-07
  • Cechy hotelu Hotel Rivoli Jardin
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • dostęp do Internetu
  • obsługa pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 115,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 114,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rivoli Jardin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Helsinki City Centre, Helsinki
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1929 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, praktycznie w samym centrum Helsinek, świetny dojazd z lotniska. Blisko od wszelkich środków transportu publicznego. Pokój standardowy, czysty i wygodny. Przyjazny personel.

Śniadanie na średnim poziomie i z niezbyt dużym wyborem.

G. Leonard , 2020-04-02
  • Cechy hotelu Holiday Inn Helsinki City Centre
  • wspólny salon / sala TV
  • faks / ksero
  • sala zabaw
  • bar przekąskowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 110,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi dla osób niepełnosprawnych
od 105,6 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Standard
od 112,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe – dla niepalących
Pokój typu Executive z łóżkiem typu queen-size - dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Helsinki City Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Töölö Towers, Helsinki
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1118 opinii
Aparthotele

Apartament był przestronny, mały salon z telewizorem i duża, dobrze wyposażona kuchnia. Plusem był napewno przelewowy ekspres do kawy! Wygodny materac, duże szafy i możliwość regulacji temperatury w pokojach. Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 15 minut spacerem od centrum Helsinek. Polecam.

Marcin, 2020-03-09
  • Cechy hotelu Töölö Towers
  • przechowalnia bagażu
  • sala zabaw
  • dostęp do Internetu
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Mały pokój jednoosobowy
od 68,1 US$
Studio typu Standard
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 4 sypialniami i sauną
+
Apartament dwuosobowy typu Studio Deluxe
Apartament z 1 sypialnią
Studio z balkonem
Studio z łóżkiem typu queen-size
Studio z łóżkiem typu king-size
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Economy z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Töölö Towers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Helka, Helsinki
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 4360 opinii
Hotel

Dobre miejsce na kilkudniowy pobyt w Helsinkach ; Śniadanie w formie bufetu było smaczne ; Dobre rozwiązanie z parkingiem chociaż w osobnym budynku i drogi bo 20 euro za dobę ale w centrum miasta napewno jeszcze drożej ; Personel był bardzo miły ; Dobra lokalizacja ; blisko od miasta.

- Bardzo malutka łazienka.

G. Elena , 2019-12-11
  • Cechy hotelu Hotel Helka
  • faks / ksero
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 88,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Junior Suite z sauną
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Helka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Omena Hotel Helsinki Lönnrotinkatu, Helsinki
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3783 opinii
Hotel

* Hotel znajduje się w bezpiecznej okolicy i bardzo blisko od centrum Helsinek * Niedaleko od sklepu spożywczego * Automatyczne zameldowanie z którym w ogóle nie było najmniejszych problemów * Pokój z wygodnymi łózkami * Dobrze działało Wi-Fi * W części kuchennej czajnik i kuchenka mikrofalowa.

- Brak klimatyzacji - Okna się nie otwierają.

O. Tadeusz , 2019-11-20
  • Cechy hotelu Omena Hotel Helsinki Lönnrotinkatu
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój rodzinny
+
Pokój jednoosobowy
od 69,2 US$
Pokój Dwuosobowy
od 79,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Scandic Kallio, Helsinki
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 636 opinii
Hotel

1) Śniadanie było dobre i wystarczające. 2) Pokój był przyzwoitej wielkości i czysty. 3) Wygodne łóżka. 4) Bardzo dobry dojazd tramwajem do centrum Helsinek, można było także dojść na pieszo w ciągu 15 minut. 5) W sumie dobry stosunek jakości do ceny.

1) Brak czajnika oraz kawy i herbaty w pokoju.

Diana A., 2019-11-05
  • Cechy hotelu Scandic Kallio
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • przechowalnia bagażu
  • całkowity zakaz palenia
  • parking w garażu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Twin bez okna
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Scandic Kallio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
32%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Katajanokka, Helsinki, a Tribute Portfolio Hotel, Helsinki
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1435 opinii
Hotel

Bardzo ciekawy obiekt na pobyt w Helsinkach, usytuowany około 15 minut spacerem od ścisłego centrum Helsinek. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Na miejscu dobry parking ale extra płatny. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Pokój był duży i cichy. Komfort i atrakcja w dobrej cenie.

Nic.

Elżbieta, 2019-10-24
  • Cechy hotelu Hotel Katajanokka, Helsinki, a Tribute Portfolio Hotel
  • parking na miejscu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 146,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Katajanokka, Helsinki, a Tribute Portfolio Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki, Helsinki
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 836 opinii
Hostel/Schronisko

Obiekt położony jest poza miastem ale łatwy był dojazd autobusem do centrum Helsinek, w pobliżu komunikacji miejskiej. W obiekcie nie ma recepcji a kody niezbędne do dostania się do obiektu przesyłane są do godziny 16 w dniu nocowania w obiekcie. Elektroniczny dostęp do hostelu i do pokoju. W pokoju lodówka i czajnik.

- Toalety mogłyby być lepiej zadbane.

Kaja, 2019-08-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • wspólny salon / sala TV
  • ogrzewanie
  • wspólna kuchnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 48,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Helsinki
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2191 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre. Dobra lokalizacja, w spokojnej i ładnej okolicy i bardzo blisko od przystanku tramwajowego z którego można było dojechać do samego centrum Helsinek. Pokój był duży i przestronny. Obsługa była miła i bardzo pomocna. Parking znajduje się pod samym hotelem.

O. Wanda , 2019-05-22
  • Cechy hotelu Hilton Helsinki Kalastajatorppa
  • prasa
  • czyszczenie butów
  • wypożyczalnia samochodów
  • obsługa pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
Pokój z łóżkiem typu king-size plus
Pokój jednoosobowy
od 105,6 US$
Pokój typu Twin Plus
Apartament typu Suite
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Huoneistohotelli Eskolampi, Helsinki
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 62 opinii
Apartament

Obiekt jest bardzo ładnie położony, w spokojnej okolicy, blisko od parku, blisko od komunikacji publicznej i łatwy dostęp do centrum Helsinek. Bardzo mała łazienka ale ładnie urządzona:).

Dominika U., 2019-04-10
  • Cechy hotelu Huoneistohotelli Eskolampi
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • kajakarstwo
  • Faktury
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z widokiem na ogród
Apartament z 1 sypialnią
Małe Studio
od 89,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Helsinki, Finlandia

Witaj w mieście Helsinki. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 150 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Helsinki. Zarezerwuj w najniższej cenie! Helsinki → Hotele Helsinki, Aparthotele, Hostele Helsinki, Apartamenty, Kempingi Helsinki. Tanie noclegi • Noclegi Helsinki — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Helsinki! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Helsinki to stolica Finlandii. Jest to miasto, które nie jest wypoczynkowym kurortem (niczym egipskie czy greckie miejscowości). Jednakże, ze względu na wielość zabytków oraz atrakcji turystycznych, Helsinki cieszą się popularnością wśród gości z zagranicy.

Warto zatrzymać się tutaj chociażby na kilka dni, by poznać urok tego miasta i zapoznać się z jego historią. Wystarczy zarezerwować odpowiednie miejsce noclegowa. Ponieważ możliwości zakwaterowania jest bardzo wiele (hotele, prywatne apartamenty, hostele), każdy znajdzie coś dla siebie.

Na najbardziej wymagających gości, którzy lubią przebywać w luksusowych warunkach, czekają przede wszystkim hotele cztero- i pięciogwiazdkowe. Są to obiekty położone w najbardziej atrakcyjnych częściach miasta, oferujące przestronne pokoje.

Jeżeli poszukujemy taniego zakwaterowania, warto wziąć pod uwagę przede wszystkim hostele. Na terenie Helsinek jest ich co najmniej kilka. Są to obiekty oferujące pokoje w atrakcyjnych cenach (już od kilkudziesięciu złotych za osobę).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej