Wenecja — hotele

Zdjęcia hotelu: Residenza Rialto, Wenecja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 78 opinii
Apartament

Najlepsza była lokalizacja ; w centrum Wenecji z pięknym widokiem na główny kanał ; W odległości spaceru od atrakcji ; w pobliżu supermarketu ; Śniadanie można było zjeść na tarasie również z pięknym widokiem ; Obsługa była bardzo miła. - Wąskie schody.

46Maksym, 2020-01-17
  • Cechy hotelu Residenza Rialto
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior z Widokiem na Kanał
od 110,8 US$
Apartament typu Suite z widokiem na kanał
+
Apartament z 3 sypialniami i widokiem na kanał
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: San Giacomo Venezia, Wenecja
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 211 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt jest dogodnie położony, mniej więcej 8 minut od dworca kolejowego, w przybliżeniu 15 minut od mostu Rialto. Wczesna godzina zameldowania. Właściciel był bardzo przyjazny. Była możliwość zostawienia bagaży po opuszczeniu pokoju. Śniadanie w porządku. Dostępny był stały dostęp do kawy i herbaty. Pokój i łazienki były czyste. Polecam ze względu na bezproblemową rezerwację i bardzo dobrą lokalizację!

Brak dostępu do kuchni.

Leo, 2020-01-08
  • Cechy hotelu San Giacomo Venezia
  • klimatyzacja
  • opcje śniadaniowe
  • pokoje dla niepalących
  • całkowity zakaz palenia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 64,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa delle Ortensie, Wenecja
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 110 opinii
Apartament

Apartament dla 4 osób był dobrej wielkości. Świetna lokalizacja, blisko od mostu Rialto, w zasadzie w odległości spaceru od wszystkiego. Mieszkanie było czyste i wygodne, klimatyzacja w obu sypialniach. Właściciel był bardzo miły i pomocny, dał nam mapę z zaznaczonymi wszystkimi miejscami, które warto było zobaczyć. Pobyt nasz w Wenecji był bardzo przyjemny!!!.

H. Stefania , 2019-12-20
  • Cechy hotelu Casa delle Ortensie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • opcje śniadaniowe
  • pokoje rodzinne
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią – Ortensia Bianca
od 78,0 US$
+
Apartament z 1 sypialnią – Ortensia Rosa
od 78,0 US$
+
Apartament z 2 sypialniami – Ortensia Blu
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Casa delle Ortensie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sweet Home New, Wenecja
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 180 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, praktycznie wszystkie główne atrakcje Wenecji znajdują się w odległości spaceru. W pokoju i w łazience było czysto. Właściciel był niezwykle sympatyczny, udzielił nam pomocnych rad i wskazał kilka miejsc, które warto było odwiedzić. Z łazienki za ścianą słychać było każdy dźwięk..

Weronika, 2019-11-28
  • Cechy hotelu Sweet Home New
  • monitoring wokół obiektu
  • całodobowa ochrona
  • codzienne sprzątanie
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
od 36,2 US$
+
Duży Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 38,5 US$
+
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Sweet Home New

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Sul Molo, Wenecja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 767 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Atutem była dobra lokalizacja, obiekt usytuowany jest w centrum Wenecji, wszędzie było blisko, zaledwie 3 minuty od placu św. Marka. Śniadania były całkiem dobre. Sam pokój nie był zbyt przytulny ale w zasadzie niczego nie brakowało. Serdecznie polecam.

Antonina N., 2019-10-24
  • Cechy hotelu Casa Sul Molo
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje dla alergików
  • opieka nad dziećmi
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 55,4 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Zobacz wszystkie pokoje Casa Sul Molo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cà Rezzonico Apartment R&R, Wenecja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 64 opinii
Apartament

Idealna lokalizacja na pobyt w Wenecji, blisko od rynku, w pobliżu restauracji i barów, w pobliżu przystanku tramwaju wodnego. Mieszkanie było bardzo przestronne i dobrze utrzymane.

Wszystko było dobrze!.

Kryspin, 2019-09-20
  • Cechy hotelu Cà Rezzonico Apartment R&R
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • Faktury
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Standard
od 76,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Di Sara, Wenecja
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 296 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było smaczne ale w większości było słodkie, mogłoby być więcej warzyw i wędlina. Właściciel był bardzo sympatyczny i chętny do pomocy. Doskonała lokalizacja, w samym centrum Wenecji, do placu Św. Marka w przybliżeniu 15 minut spacerem. W pokoju było wszystko co potrzebne. Ogólnie miejsce godne polecenia:).

Julia, 2019-09-11
  • Cechy hotelu Casa Di Sara
  • opcje śniadaniowe
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 62,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: VeniceIN apartments San Marco, Wenecja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 21 opinii
Apartament

Idealne umiejscowienie mieszkania : bardzo centralnie : w centrum Wenecji : w pobliżu Placu Świętego Marka : Mieszkanie było czyste i schludne : Właścicielka była bardzo miła : nasze późne przybycie nie stanowiło żadnego problemu.

Nic.

Bernard99, 2019-09-10
  • Cechy hotelu VeniceIN apartments San Marco
  • dostawa artykułów spożywczych
  • całkowity zakaz palenia
  • sejf
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 143,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Grimaldi Apartments San Marco & Castello, Wenecja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 346 opinii
Apartament
  • Different Locations in Venice City Centre 30121 Wenecja - pokaż na mapie

Świetna lokalizacja na zwiedzanie Wenecji, blisko od supermarketu i tramwaju wodnego, w pobliżu pizzerii. Obsługa była bardzo miła. Mieszkanie było w porządku ale znacznie różniło się od zdjęć na stronie internetowej.

W apartamencie przydałoby się lepsze oświetlenie oraz kosmetyki łazienkowe, które powinny się znaleźć w obiekcie zgodnie z ofertą.

Paulina T., 2019-05-29
  • Cechy hotelu Grimaldi Apartments San Marco & Castello
  • całkowity zakaz palenia
  • klimatyzacja
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament Al Teatro z 2 sypialniami – San Marco 2019
+
Apartament Ca 'del Nonno z 2 sypialniami – Castello 4892
od 99,5 US$
+
Apartament Ca 'Zaccaria z 2 sypialniami – Castello 4993
+
Apartament Colombina z 1 sypialnią i widokiem na kanał – San Marco 3842
+
Apartament Cà Sandra z 2 sypialniami – Castello 3581
+
Apartament Daisy z 1 sypialnią - Castello 5692
Apartament z 1 sypialnią – 2. piętro – San Marco 2247
Studio – San Marco 397
Apartament z 2 sypialniami – San Marco 207
+
Zobacz wszystkie pokoje Grimaldi Apartments San Marco & Castello

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Palazzo Abadessa, Wenecja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 363 opinii
Hotel

Bardzo przyjemny hotel ; położony w spokojnym miejscu i zarazem blisko od atrakcji Wenecji ; Własny pomost pozwalający dotrzeć do hotelu wodną taksówką ; Pokój był urządzony stylowo ; Personel był bardzo sympatyczny ; Bardzo miła była atmosfera ; W sobotę wieczorem bezpłatne drinki a codziennie po południu bezpłatna herbata i kawa - Śniadania tylko na zimno ale za to dużo owoców i dobre wędliny - Bardzo mała łazienka..

Ewa S., 2019-04-15
  • Cechy hotelu Hotel Palazzo Abadessa
  • ogród
  • śniadanie w pokoju
  • monitoring wokół obiektu
  • całodobowa recepcja
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Apartament typu Suite z widokiem na kanał
+
Pokój typu Superior z widokiem na ogród
+
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Classic na parterze
Niewielki pokój typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Palazzo Abadessa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Wenecja, Włochy

Witaj w mieście Wenecja. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1621 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Wenecja. Zarezerwuj w najniższej cenie! Wenecja → Hotele Wenecja, Pensjonaty, Obiekty B&B Wenecja, Aparthotele, Łodzie Wenecja. Tanie noclegi • Noclegi Wenecja — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Wenecja! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wenecja jest bardzo pięknym i bardzo osobliwym miastem Włoch. Choć uważa się, że to miasto zakochanych, osoby ceniące walory turystyczne Wenecji zauroczą się tym miejscem. Szczególnie, że w mieście tym można poznać mnóstwo zabytków, dzięki którym Wenecja zdobyła rangę bardzo ważnego ośrodka turystycznego nie tylko w obrębie Włoch, ale i w skali międzynarodowej.

Gdzie zarezerwować pokój, decydując się na spędzenie najbliższego urlopu w Wenecji? Możliwości jest wiele, bowiem miasto to posiada bardzo dobrze wyposażoną bazę noclegową. Wybór uzależniony jest od możliwości finansowych oraz oczekiwań turystów. Dostępne są przede wszystkim hotele o zróżnicowanym standardzie. W ich ofercie coś dla siebie znajdą zarówno osoby zamożne, dla których ważny jest prestiż i dodatkowe udogodnienia. W jedno- czy dwugwiazdkowych hotelach pokój dla siebie znajdą osoby z mniejszymi wymaganiami. Warto zapoznać się także z ofertą pokoi gościnnych, których wysoki standard oraz przytulność sprawiają, że pobyt w Wenecji jest jeszcze bardziej przyjemny.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej