Turyn — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Turyn

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Turyn) - GPS: 45.0702018737793, 7.68549013137817

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Turyn

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Old Town Torino, Turyn
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 123 opinii
Apartament

Mieszkanie było przestronne i ładne. Mieszkanie jest bardzo dobrze usytuowane, w samym sercu Turynu ale w cichej okolicy, tuż za rogiem codzienny targ, piekarnie, sklepy mięsne, sklepy rybne oraz małe supermarkety, raptem kilka minut spacerem od głównej ulicy handlowej. Wszystko było łatwo dostępne na piechotę.

W zasadzie nic.

Tomasz, 2020-11-20
  • Cechy hotelu Old Town Torino
  • bezpłatne WiFi
  • część przeznaczona dla palących
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • pokój gier
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 114,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Hotel Luxor, Turyn
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 693 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, w pobliżu dworca kolejowego, w spokojnej dzielnicy Turynu, centrum miasta znajduje się w odległości spaceru, przystanek autobusowy tuż przed hotelem. Pokój był czysty.

Śniadanie było dość monotonne, więcej rzeczy było na słodko, przydałyby się warzywa, sałatki, pomidory. Cienkie ściany, praktycznie słychać było każde słowo z pokoju naszych sąsiadów.

Kamil, 2020-03-25
  • Cechy hotelu Best Western Hotel Luxor
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • ogrzewanie
  • parking
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 62,1 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Hotel Luxor

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Green Class Hotel Gran Torino, Turyn
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 289 opinii
Hotel

Pracownicy byli bardzo przyjaźni. Śniadanie też było całkiem dobre. Na ulicy bezpłatny parking.

Bardzo stara i powolna winda. Trochę daleko od centrum. Kiepskie Wi-Fi.

Nicola S., 2019-12-09
  • Cechy hotelu Green Class Hotel Gran Torino
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Green Class Hotel Gran Torino

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel President, Turyn
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1595 opinii
Hotel

Śniadania jak na włoskie były całkiem dobre. Bardzo dobra kawa. Pracownicy hotelowi byli bardzo mili i pomocni. Pokój był przyzwoitej wielkości, bardzo wygodne łóżka. Hotel znajduje się bardzo blisko od przystanku autobusowego, autobusy do centrum Turynu jeżdżą co chwilę, bez problemu można było poruszać się po całym mieście. Przy hotelu parking. Personel był bardzo miły.

Kiepski internet. Klimatyzacja nie działała.

Malwina S., 2019-06-17
  • Cechy hotelu Hotel President
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • biblioteka
  • monitoring wokół obiektu
  • obsługa pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 54,8 US$
Pokój rodzinny typu Deluxe
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel President

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Piazza Castello Suite, Turyn
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 677 opinii
Aparthotele

Znakomita lokalizacja, w samym centrum Turynu, w samym środku jednego z najpiękniejszych placów w Turynie! blisko od wszystkich atrakcji. Pokój nasz był czysty z nowoczesnym wystrojem, dobrze wyposażona łazienka. Dobrze działało Wi-Fi. Personel był bardzo przyjazny i pomocny! NIC.

Ignacy R., 2017-11-22
  • Cechy hotelu Piazza Castello Suite
  • ogrzewanie
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje rodzinne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 75,5 US$
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament typu Deluxe z pięknym widokiem
Apartament typu Deluxe z pięknym widokiem
Apartament typu Deluxe Suite z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Deluxe z pięknym widokiem
Zobacz wszystkie pokoje Piazza Castello Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Torino Très Chic, Turyn
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 390 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Centralne położenie, praktycznie do wszystkich interesujących miejsc w centrum Turynu można było dotrzeć na pieszo, obok wielu lokalnych restauracji. Personel był uprzejmy i pomocny. Czystość w pokoju była bez zarzutu. Typowo włoskie śniadanie, dobre ciasta i dżemy. Nie ma windy.

E. Mateusz , 2017-11-21
  • Cechy hotelu B&B Torino Très Chic
  • WiFi
  • zamykane szafki
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 114,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 114,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 114,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Torino Royal, Turyn
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 740 opinii
Hotel

Względnie dobra lokalizacja, w przybliżeniu 20 minut szybkim marszem od centrum Turynu, w odległości spaceru od komunikacji miejskiej, przystanek tramwajowy tuż obok hotelu. Uprzejmy personel. Bardzo słabe Wi-Fi. Słaba izolacja akustyczna, słychać było hałas z sąsiednich pokoi. Internet nie działał. Pokój nie był dokładnie posprzątany.

Lena B., 2017-10-09
  • Cechy hotelu Hotel Torino Royal
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Maseczki dla gości
  • obiady na wynos
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 57,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Classic do Pojedynczego Wykorzystania
Pokój Dwuosobowy typu Superior do pojedynczego wykorzystania
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Torino Royal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Hotel Torino, Turyn
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 920 opinii
Hotel
  • Corso Orbassano 470 Angolo Strada del Portone 10137 Turyn - pokaż na mapie

Pokój był czysty z ładnym umeblowaniem. Ładna łazienka, wygodne łóżko. Dobre położenie dla podróżujących samochodem, w pobliżu autostrady.

Trochę daleko do centrum ale dobry był dojazd komunikacją miejską. Zbyt drogie śniadanie. Opłata za parking.

Mikołaj53, 2017-09-26
  • Cechy hotelu B&B Hotel Torino
  • klimatyzacja
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 58,4 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NH Collection Torino Piazza Carlina, Turyn
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1717 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo pomocny. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu głównych atrakcji turystycznych w Turynie i także w pobliżu wielu restauracji. Pokój był ładny i przytulny. Śniadanie było bardzo dobre.

Dość drogi parking na jedną noc.

Sergiusz O., 2017-09-21
  • Cechy hotelu NH Collection Torino Piazza Carlina
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • pokoje dla niepalących
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
od 144,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Premium z widokiem
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite z widokiem na miasto
Apartament typu Junior Suite z dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe i 1 dziecko)
Apartament typu Junior Suite z dodatkowym łóżkiem
Pokój rodzinny
Apartament typu Suite
Apartament typu suite z widokiem i dodatkowym łóżkiem
Zobacz wszystkie pokoje NH Collection Torino Piazza Carlina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Master, Turyn
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1558 opinii
Hotel

Pokój był czysty. Internet działał bez zarzutu. Śniadanie było w porządku chociaż z małym wyborem. Miły i przyjazny personel. Hotel znajduje się daleko od centrum Turynu ale naprzeciwko hotelu jest przystanek autobusowy.
- Niewystarczająca ilość gniazd w pokoju. Daleko do centrum miasta, w nieciekawej okolicy -.

Iwo, 2017-08-28
  • Cechy hotelu Hotel Master
  • parking
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 53,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Master

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: TorinoToStay Apartments, Turyn
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 263 opinii
Apartament

Mieszkanie było na poddaszu z dużym urokiem i pięknym widokiem, całkiem dobrze była wyposażona kuchnia. Właściciel był uprzejmy i pomocny. Dogodna lokalizacja, w pobliżu dworca kolejowego jak i zabytkowego centrum. Zbyt wiele imigrantów w okolicy, zwłaszcza wieczorem i trzeba było być ostrożnym.

Estera, 2017-07-05
  • Cechy hotelu TorinoToStay Apartments
  • codzienne sprzątanie
  • dostawa artykułów spożywczych
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
Duży apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
od 88,9 US$
Duży Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
od 102,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje TorinoToStay Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Sacchi Aparthotel, Turyn
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 382 opinii
Aparthotele

Mieszkanie było wygodne i funkcjonalne, wyposażone było we wszystkie niezbędne urządzenia. Doskonała lokalizacja, do centrum miasta można było dotrzeć na pieszo lub środkami transportu publicznego, w pobliżu dworca kolejowego, w okolicy dobre restauracje. Pomocny i uprzejmy personel. Łóżka nie były zbyt wygodne ale to kwestia gustu.

Kacper, 2017-06-06
  • Cechy hotelu Residence Sacchi Aparthotel
  • pokoje rodzinne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • faks / ksero
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Suite
Małe Studio
od 97,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Residence Sacchi Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Dora, Turyn
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 251 opinii
Hotel

Hotel znajduje się zaledwie kilka kroków od zabytkowego centrum Turynu, w odległości spaceru od przystanku tramwajowego. Pokój był bardzo czysty. Bardzo skromne włoskie śniadanie, rogaliki, kawa, chleb, dżem i sok, personel praktycznie nie mówił po angielsku.

Marika G., 2017-05-31
  • Cechy hotelu Hotel Dora
  • faks / ksero
  • prasa
  • bezpłatne WiFi
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 60,9 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Vittoriano, Turyn
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 193 opinii
Hotel

Właściciel był bardzo sympatyczny i zawsze dostępny, udzielił nam wielu przydatnych informacji i cennych wskazówek. Dostępny prywatny parking. Hotel znajduje się w dość starym już budynku ale poszczególne piętra były modernizowane. Względnie dobre położenie, trochę daleko od centrum ale można było dojechać tramwajem. Pomimo zamkniętych okien, słychać było hałas od przejeżdżających samochodów..

Jagoda, 2017-05-22
  • Cechy hotelu Hotel Vittoriano
  • część przeznaczona dla palących
  • dostawa artykułów spożywczych
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • bar przekąskowy
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 54,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Apartament typu Suite z 3 sypialniami – Aneks (6 osób dorosłych)
2 połączone pokoje dwuosobowe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Vittoriano

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Serenella, Turyn
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 300 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, blisko od mola i w odległości krótkiego spaceru od zabytkowego centrum miasta, w otoczeniu restauracji, barów i sklepów, parę kroków od piekarni gdzie można było zjeść śniadanie. Personel był przyjazny i urzejmy. Pokój był prosty ale funkcjonalny. Słaby sygnał Wi-Fi, hałas z ulicy i z baru poniżej.

Irena, 2017-05-02
  • Cechy hotelu Hotel Serenella
  • pokoje rodzinne
  • wspólny salon / sala TV
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój typu Twin z łazienką poza pokojem
od 48,7 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz łazienką poza pokojem
od 48,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Serenella

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Turyn, Włochy

Witaj w mieście Turyn. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 426 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Turyn. Zarezerwuj w najniższej cenie! Turyn → Hotele Turyn, Apartamenty, Obiekty B&B Turyn, Aparthotele, Hostele Turyn. Tanie noclegi • Noclegi Turyn — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Turyn! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Włoskie miasto Turyn nie jest popularnym ośrodkiem turystycznym. Odwiedzają je jednak goście z całego świata, by poznać jego urok i delektować się widokiem przepięknych i atrakcyjnych pod względem historycznym zabytków.

Warto w Turynie zatrzymać się na dłużej, choćby na kilka dni, czego dodatkowo sprzyja bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa. Turyści mogą liczyć przede wszystkim na zakwaterowanie w hotelach. Te zaś są zróżnicowane pod względem standardu, dzięki czemu każdy znajdzie pokój na miarę finansowych możliwości oraz potrzeb.

Warto zatrzymać się w tych najbardziej kameralnych hotelach, niekoniecznie położonych w centrum miasta. Zaciszna lokalizacja, dostęp do wielu udogodnień oraz atrakcyjne ceny - wpływają na popularność tych obiektów.

Turyści szukający noclegów w samym sercu Turynu, powinni kierować się przede wszystkim do hoteli trzygwiazdkowych, oferujących wygodne pokoje w dość przystępnych cenach. Osoby zamożne mogą pozwolić sobie na luksusowe warunki w prestiżowych obiektach o cztero- i pięciogwiazdkowym standardzie.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej