Taormina — hotele

Zdjęcia hotelu: Grand Hotel San Pietro, Taormina
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 129 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjemny. Wspaniałe położenie hotelu, blisko do centrum miasta Taormina z pięknymi widokami. Podobał nam się basen. Ładny i dobrze utrzymany ogród. Pokój był przyjemny, sprzątanie było dobre.

Śniadanie było dobre ale mało różnorodne, praktycznie codziennie to samo. Brak herbaty i kawy w pokoju.

I. Halina , 2020-01-01
  • Cechy hotelu Grand Hotel San Pietro
  • wypożyczalnia samochodów
  • masaż
  • odkryty basen
  • ogród
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami
od 235,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Apartament typu Suite z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Grand Hotel San Pietro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cielo di Taormina, Taormina
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 79 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był wygodny z własnym tarasem. Śniadanie było serwowane na tarasie z widokiem na zatokę. Bardzo miły właściciel. Dobra lokalizacja, w centrum Taorminy, nieopodal głównej ulicy i kolejki linowej na plaże. Trochę mały prysznic:(.

O. Rafał , 2019-11-28
  • Cechy hotelu Cielo di Taormina
  • pokoje dla niepalących
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • śniadanie w pokoju
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 99,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Taormina Garden Hotel, Taormina
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 844 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, bezpośrednio z ogrodu można było dojść schodkami na plażę, do kolejki na stare miasto w Taorminie zaledwie kilka minut na pieszo. Bardzo ładny ogród. Mały zamykany parking. Pokój był mały ale czysty. Wystarczajaca ilość ręczników. Śniadanie było dobre. Obsługa była bardzo miła.

Jedynym minusem był słabo wyciszony pokój.

maksymilian78, 2019-08-28
  • Cechy hotelu Taormina Garden Hotel
  • prywatny parking
  • ogród
  • sejf
  • taras
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 68,8 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Mastrissa Taormina, Taormina
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

Obsługa była miła i profesjonalna. Apartament był gustownie urządzony, mieliśmy dużo miejsca. Bardzo ładny ogród i basen. Spokojne i ciche położenie, w odległości krótkej jazdy samochodem od sklepów, plaży lub od Taorminy. Świetne miejsce na spacery po okolicy.

Nic.

Kamila, 2019-08-22
  • Cechy hotelu Villa Mastrissa Taormina
  • pokoje rodzinne
  • obiady na wynos
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
od 174,9 US$
Apartament typu Luxury z 1 sypialnią i wanną z hydromasażem
od 629,5 US$
+
Willa z 3 sypialniami i prywatnym basenem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Diodoro, Taormina
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 394 opinii
Hotel

+ Hotel usytuowany jest bardzo blisko od centrum miasta Taormina + łatwo było dojść do wielu atrakcji w mieście + Śniadanie było bardzo dobre i zróżnicowane + Dobre także kolacje z sycylijską kuchnią + Pokój był przestronny + dostępnych jest wiele pokoi od strony morza + Personel był bardzo miły i skuteczny - Hotel niestety ma już wiele lat, wiele detali wymaga już odnowienia - Ceny w sezonie nie należą do niskich - Duży problem z parkowaniem.

Jonatan I., 2019-06-28
  • Cechy hotelu Hotel Villa Diodoro
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • bezpłatny parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Basen
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
od 139,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ogród – oddzielny budynek
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze w oddzielnym budynku
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Diodoro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Astoria, Taormina
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 556 opinii
Hotel

Pracownicy byli bardzo mili i pomocni. Bardzo przyjazna była atmosfera. Villa Astoria znajduje się tuż obok dworca autobusowego w Taormina i około 2 minuty od stacji kolejki linowej. Bardzo blisko od przystanku autobusowego i łatwy dostęp do Main Street. Słabe śniadanie:(.

F. Gabriela , 2019-06-18
  • Cechy hotelu Villa Astoria
  • tylko dla dorosłych
  • monitoring wokół obiektu
  • prywatna plaża
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Basic Economy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
od 88,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczym z balkonem i widokiem na morze
Mały pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Villa Astoria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mikittos, Taormina
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 24 opinii
Apartament

+ Świetna lokalizacja + obiekt znajduje się na cichej ulicy w centrum miasta Taromina więc wszystko było w zasięgu ręki + Blisko od sklepów i restauracji + Mieszkanie było dobre + właściwie na krótki pobyt było wszystko co potrzebne + Bardzo fajny taras na dachu - Wi-Fi działało tylko na dole.

Kaja, 2018-09-10
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Mikittos
  • wspólny salon / sala TV
  • wspólna kuchnia
  • bezpłatne WiFi
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami
od 130,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Splendid Hotel Taormina, Taormina
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 954 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, blisko od centrum Taorminy, w pobliżu wielu sklepów i restauracji, tylko 10 minut na pieszo od dworca autobusowego w Taormina! Dobre śniadanie. Wyjątkowo miły personel:)Trochę już przestarzały wystrój pokoju. WC i prysznic wymagają aktualizacji. Bardzo słabe Wi-Fi w pokoju.

Zoja H., 2018-05-11
  • Cechy hotelu Splendid Hotel Taormina
  • wymiana walut
  • przechowalnia bagażu
  • całkowity zakaz palenia
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 68,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Standard
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ariston and Palazzo Santa Caterina, Taormina
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1377 opinii
Hotel

Mieliśmy najtańszy pokój ale warunki były dobre. Śniadanie było smaczne z widokiem na zatokę. Doskonałe położenie, hotel Ariston znajduje się blisko od centrum Terominy i kolejki linowej na plażę. Ładny basen. Tarasy widokowe. Miła i pomocna obsługa. Bardzo ładna roślinność w otoczeniu hotelu. POLECAM..

Aurelia, 2017-12-16
  • Cechy hotelu Hotel Ariston and Palazzo Santa Caterina
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • restauracja
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 93,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na panoramę okolicy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 85,1 US$
Pokój dwuosobowy Palazzo Santa Caterina z tarasem od strony morza
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy Palazzo Santa Caterina z tarasem od strony morza
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ariston and Palazzo Santa Caterina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Il Piccolo Giardino GH ***Superior, Taormina
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 661 opinii
Hotel

Pokój był stosunkowo mały ale funkcjonalny. Personel był miły i pomocny. Bardzo dobra lokalizacja, w centrum Taorminy, w pobliżu stacji kolejki linowej. Czystość w łazience mogłaby być lepsza. Bardzo mały basen i też mógłby być czystszy.

Julita W., 2017-09-22
  • Cechy hotelu Il Piccolo Giardino GH ***Superior
  • kort tenisowy
  • gaśnice
  • wypożyczalnia samochodów
  • bankomat na terenie obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy
od 127,1 US$
Apartament typu Junior Suite – najwyższe piętro
Zobacz wszystkie pokoje Il Piccolo Giardino GH ***Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Taormina, Włochy

Witaj w mieście Taormina. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 275 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Taormina. Zarezerwuj w najniższej cenie! Taormina → Hotele Taormina, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Taormina, Apartamenty, Obiekty B&B Taormina. Tanie noclegi • Noclegi Taormina — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Taormina! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Taormina to włoska miejscowość, która - ze względu na wielość atrakcji turystycznych - przyciąga gości z całego świata. Tym, co zasługuje na szczególną uwagę jest przede wszystkim teatr grecki oraz zamek nad miastem.

Nie wiesz, gdzie zatrzymać się podczas pobytu w Taormina? Baza noclegowa jest tutaj bardzo dobrze rozwinięta, dlatego ze znalezieniem zakwaterowania „na miarę” nie będzie problemów.

Do dyspozycji turystów oddawane są pokoje gościnne. Można je wynająć za przystępne ceny, oczekując dobrych warunków bytowych. Są to kameralne obiekty, położone w malowniczych lokalizacjach, oferujących przytulne pokoje z dostępem do wielu udogodnień.

Na gości czekają również hotele, które są podstawą bazy noclegowej Taorminy. Ich zróżnicowane pod względem standardu (co przekłada się na ceny) pozwala na przyjęcie wszystkich turystów. W obiektach wyższego standardu - cztero- i pięciogwiazdkowych zatrzymują się osoby bogate. Mniej zamożni turyści mogą zdecydować się na jeden z wielu obiektów dwugwiazdkowych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej