Rimini — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Rimini

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Rimini) - GPS: 44.059700012207, 12.5691995620728
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Rimini

Miasta w pobliżu – Rimini

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Frida, Rimini
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 221 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty i nowy. Normalny prysznic z przegrodą szklaną. Był również balkon. Śniadanie było dobre. Obsługa była bardzo miła. Dobra lokalizacja, do morza okoła 3 minuty spacerem, w zasięgu ręki od wszystkich restauracji i kawiarni. Do centrum Rimini w przybliżeniu 15 minut spacerem.

Internet był problematyczny, w pokoju w zasadzie nie działał. Na korytarzu i w recepcji działał normalnie.

Zbigniew J., 2021-01-24
  • Cechy hotelu Hotel Frida
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • sejf
  • dostęp do Internetu
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
od 34,0 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Economy - Parter
od 34,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Frida

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Oria, Rimini
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 58 opinii
Hotel

Bardzo dobre położenie hotelu, tuż przy plaży w w Rimini. Wszyscy pracownicy byli bardzo mili i uczynni. W pokoju było czysto. Na życzenie dobre, włoskie śniadanie.

Eryk, 2020-08-03
  • Cechy hotelu Hotel Oria
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • klimatyzacja
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój czteroosobowy typu Classic
    +
    Pokój jednoosobowy
    Pokój Trzyosobowy typu Basic
    Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Oria

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Le Rose Suite Hotel, Rimini
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 642 opinii
    Hotel

    - Śniadanie było smaczne i urozmaicone - Obsługa była miła i bardzo uprzejma - Wspaniała lokalizacja - blisko od plaży - restauracji i sklepów - W pobliżu znajduje się przystanek autobusowy - Basen w porządku - Pokój był czysty i wygodny - Nic szczególnego.

    Norbert54, 2020-05-29
    • Cechy hotelu Le Rose Suite Hotel
    • kryty basen (czynny przez cały rok)
    • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
    • ogrzewanie
    • wanna z hydromasażem / jacuzzi
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
    od 64,3 US$
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z dostępem do spa
    Apartament typu Suite ze wstępem do spa w cenie
    Apartament typu Suite
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Superior
    Pokój typu Flexible
    Apartament typu Junior Suite z bocznym widokiem na morze
    Apartament typu Suite z widokiem na morze
    +
    Apartament typu Junior Suite z bocznym widokiem na morze i dostępem do spa
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
    Zobacz wszystkie pokoje Le Rose Suite Hotel

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Palos, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 90 opinii
    Hotel

    Pokoje były czyste. Obsługa była bardzo miła. Doskonała lokalizacja, tuż przy samej plaży. W okolicy znajduje się wiele restauracji i barów. Łatwy dojazd do San Marino. Personel był wyjątkowo miły. Hotel niestety najlepsze swoje lata ma już za sobą i to było widać ale jest odnowiony.

    Bardzo słabe śniadania.

    G. Dominika , 2020-03-09
    • Cechy hotelu Hotel Palos
    • prasa
    • sejf
    • całodobowa ochrona
    • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
    Pokój trzyosobowy z bocznym widokiem na morze
    Pokój czteroosobowy z bocznym widokiem na morze
    +
    Pokój Dwuosobowy
    Pokój czteroosobowy typu Economy – w aneksie
    +
    Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
    Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
    Pokój dwuosobowy – aneks
    Pokój Czteroosobowy z widokiem na morze
    +
    Apartament typu Junior Suite z tarasem - aneks
    Apartament typu studio
    Pokój trzyosobowy - aneks
    Pokój czteroosobowy - Aneks
    +
    Pokój Dwuosobowy z balkonem
    Pokój trzyosobowy z balkonem
    Pokój Czteroosobowy z balkonem
    +
    Mniejszy Apartament z widokiem na morze - aneks
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Palos

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Arpa, Rimini
    4,0 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 137 opinii
    Hotel

    Bardzo dobra lokalizacja, raptem kilka kroków od morza i od centrum Rimini. Blisko od restauracji, autobusów i małych sklepów. Obsługa była bardzo miła. Bardzo miła była atmosfera.

    Mały pokój. Przestarzałe meble. Mała łazienka.

    Dorota E., 2020-01-30
    • Cechy hotelu Hotel Arpa
    • biblioteka
    • prywatny parking
    • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
    • parking
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój trzyosobowy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
    Pokój Czteroosobowy typu Economy
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Arpa

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Okinawa, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 645 opinii
    Hotel

    Świetna lokalizacja, w cichej i spokojnej okolicy, raptem parę kroków od plaży, w pobliżu hotelu fajne restauracje. Personel był bardzo miły i pomocny. Pokój był czysty, wygodne łóżka. Śniadanie było smaczne. Polecam!!!.

    Stanisław, 2020-01-02
    • Cechy hotelu Hotel Okinawa
    • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
    • śniadanie w pokoju
    • apartament dla nowożeńców
    • pokoje dla niepalących
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy z balkonem
    od 25,5 US$
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Okinawa

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel St Pierre, Rimini
    4,0 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 849 opinii
    Hotel

    Bardzo dobre miejsce położenia, tuż przy plaży. Blisko od restauracji i transportu publicznego. Śniadania były całkiem dobre. Sam pokój był czysty. Właściciele byli mili i przyjażni. Ogólnie bardzo przyjemne miejsce na pobyt.

    Pokój dla czterech osób był trochę mały, na trzy osoby byłby w miarę ok.

    Klementyna O., 2019-11-13
    • Cechy hotelu Hotel St Pierre
    • pokoje dla niepalących
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • ogród
    • biuro informacji turystycznej
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój jednoosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel St Pierre

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Appartamenti Montmartre, Rimini
    4,2 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 245 opinii
    Aparthotele

    Personel był bardzo przyjazny. Ładny basen. Przyjemne położenie, przy samej plaży w Rimini. Mieliśmy apartament na cztery osoby, było czysto i schludnie. Śniadania były smaczne i obfite.

    Bez uwag.

    L. Ernest , 2019-10-22
    • Cechy hotelu Appartamenti Montmartre
    • łaźnia turecka / parowa
    • Maseczki dla gości
    • ogrzewanie
    • wanna z hydromasażem / jacuzzi
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Residence Millennium, Rimini
    4,7 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 97 opinii
    Aparthotele

    + Mieliśmy dwupokojowy apartament + który był przestronny i dobrze wyposażony + było czysto + Dobra lokalizacja + blisko od plaży + około 3 minuty spacerem + Na dachu duży taras - Z obiektu widok na ulicę, w ofercie miał być widok na plażę co jest niemożliwe..

    Gaja, 2019-10-14
    • Cechy hotelu Residence Millennium
    • pokój gier
    • pralnia
    • sklepy na miejscu
    • automat z napojami
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Studio (2 osoby dorosłe)
    Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
    od 70,3 US$
    Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    +
    Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Residence Millennium

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Merope, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 206 opinii
    Hotel

    Śniadanie było dobre. Panie recepcjonistki były bardzo miłe i pomocne. Dogodna lokalizacja, blisko od plaży, bardzo blisko od przystanku autobusowego. Dobrze działała klimatyzacja. - Dość stare meble w pokoju. - Niewystarczająco czysty pokój.

    Miłosz U., 2019-09-05
    • Cechy hotelu Hotel Villa Merope
    • bar
    • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
    • zaplecze bankietowe / konferencyjne
    • sklepy na miejscu
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Merope

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Sport, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 544 opinii
    Hotel

    Personel był bardzo miły i pomocny. Atutem hotelu jest na pewno lokalizacja, plaża znajduje się po drugiej stronie ulicy, jest to bardzo spokojna okolica. Blisko od przystanku autobusowego z połączeniem dla Rimini. Nie było problemu ze znalezieniem parkingu przy ulicy, bezpłatny. Zakwaterowanie było czyste i schludne. Śniadania były całkiem dobre. Ogólnie polecam to miejsce!.

    Jolanta, 2019-08-21
    • Cechy hotelu Hotel Sport
    • pokoje dla niepalących
    • nurkowanie
    • jazda na rowerze
    • całkowity zakaz palenia
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sport

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Colombo, Rimini
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 47 opinii
    Hotel

    Przystępna cena. Pokój był z pięknym widokiem na morze. W pokoju klimatyzacja. Personel był bardzo miły i przyjazny - Monotonne śniadania, praktycznie przez cały tydzień było to samo..

    C. Zygmunt , 2019-08-07
    • Cechy hotelu Hotel Colombo
    • prywatny parking
    • restauracja
    • WiFi
    • taras
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    Pokój trzyosobowy z balkonem
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój rodzinny
    +
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Colombo

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Residence 2 Studio and Suites, Rimini
    3,9 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 133 opinii
    Aparthotele

    Bardzo dobre umiejscowienie obiektu, obok pięknego parku, mniej więcej 10 minut od plaży i w zasadzie tyle samo od supermarketu. Bardzo blisko do wszystkich atrakcji w Rimini. Personel był miły i zawsze dostępny. Apartament był przyzwoitej wielkości - Prysznic w złym stanie - Trudno było uregulować temperaturę wody.

    franciszek22, 2019-07-29
    • Cechy hotelu Residence 2 Studio and Suites
    • ogrzewanie
    • pokoje dla niepalących
    • WiFi
    • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele designerskie
    Studio
    od 43,7 US$
    Apartament z 1 sypialnią
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Residence 2 Studio and Suites

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Aros, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 117 opinii
    Hotel

    Personel miły i zawsze chętny do pomocy. Śniadanie na słodko, jak ktoś lubi to może najeść się do oporu. W pokoju było czysto. Dobra lokalizacja, tuż przy plaży, w odległości krótkiego spaceru od dworca kolejowego.

    Jacek, 2019-07-19
    • Cechy hotelu Hotel Aros
    • WiFi
    • klimatyzacja
    • prywatny parking
    • bezpłatny parking
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    Pokój Trzyosobowy typu Standard
    Pokój czteroosobowy typu Standard
    +
    Pokój jednoosobowy typu Economy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Aros

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Gallia Palace, Rimini
    4,1 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 1687 opinii
    Hotel

    Obsługa była bardzo miła i pomocna. Śniadania w formie bufetu były całkiem dość dobre. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od plaży, w pobliżu wielu restauracji. Panie recepcjonistki były miłe kompetentne. Pokój był czysty i z bardzo ładnym wystrojem.

    Na miejscu brak bezpłatnego parkingu.

    Kajetan, 2019-06-25
    • Cechy hotelu Hotel Gallia Palace
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • usługi konsjerża
    • dostęp do Internetu
    • całkowity zakaz palenia
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Classic
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Pokój Trzyosobowy typu Classic
    Pokój czteroosobowy typu Classic
    +
    Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    Pokój czteroosobowy typu Deluxe
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Pokój Dwuosobowy typu Superior
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gallia Palace

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Caesar Paladium, Rimini
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 79 opinii
    Hotel

    Bardzo dobra lokalizacja hotelu, tuż przy plaży, około 30 minut spacerem od Rimini. Mieliśmy pokój z widokiem na morze. Śniadanie typowo włoskie. - Nie wszyscy pracownicy dobrze mówili po angielsku więc trudno było się z nimi porozumieć.

    60ignacy, 2019-06-19
    • Cechy hotelu Hotel Caesar Paladium
    • WiFi
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • odkryty basen
    • prasa
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z dodatkowym łóżkiem i widokiem na morze
    +
    Apartament typu Suite
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Caesar Paladium

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Pigalle, Rimini
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 84 opinii
    Hotel

    Hotel Pigalle znajduje się około 5 minut od morza, w odległości 200 metrów od restauracji, barów i pizzerii. Pracownicy byli bardzo mili.
     
    Bardzo mały pokój. Nie ma klimatyzacji, w pokoju było bardzo gorąco. Większość pracowników nie mówi po angielsku.

    Adrianna L., 2019-06-13
    • Cechy hotelu Hotel Pigalle
    • gaśnice
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
    • sejf
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    Pokój jednoosobowy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pigalle

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Residence Marconi Mare, Rimini
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 21 opinii
    Aparthotele

    + Bardzo dobre zwłaszcza położenie + blisko do plaży, sklepów i restauracji + Personel był miły i uprzejmy + Podziemny parking + Mieszkanie było dość czyste + klimatyzacja - Trochę już przestarzałe wnętrze mieszkania.

    Nina C., 2019-04-22
    • Cechy hotelu Residence Marconi Mare
    • przechowalnia bagażu
    • winda
    • sejf
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Studio (2 osoby dorosłe)
    od 327,5 US$
    Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Glenn, Rimini
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 113 opinii
    Hotel

    1. Hotel położony jest blisko od plaży, plaża z drobnym piaskiem. 2. Główna ulica w Rimini
    wieczorami była wyłączona z ruchu i była bardzo bezpieczna podczas wieczornego spaceru. 3. Personel był przyjazny i pomocny. 4. Dobre włoskie jedzenie. 1. Pokój był bardzo mały. 2. Brak jakichkolwiek warzyw na śniadanie. 3. Wi-Fi nie działało, bardzo słaby sygnał.

    C. Dominika , 2019-03-06
    • Cechy hotelu Hotel Glenn
    • pokoje dla niepalących
    • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
    • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
    • prywatny parking
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój Czteroosobowy
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Stella D'Oro, Rimini
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 76 opinii
    Hotel

    + Personel był miły i pomocny + Hotel jest dobrze położony + blisko od przystanku autobusowego i głównej ulicy w Rimini ze sklepami i restauracjami + w odległości spaceru od morza - Mały pokój i łazienka - W pokoju było słychać hałas z korytarza.

    Tymoteusz, 2019-02-18
    • Cechy hotelu Hotel Stella D'Oro
    • bezpłatne WiFi
    • bar
    • winda
    • ręczniki kąpielowe/plażowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Jednoosobowy typu Comfort
    Pokój Trzyosobowy typu Comfort
    Pokój jednoosobowy typu Economy
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort z dostępem do plaży
    Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci) – z pakietem plażowym
    Pokój typu Deluxe
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Stella D'Oro

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Szukaj noclegów w mieście Rimini, Włochy

    Witaj w mieście Rimini. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 536 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Rimini. Zarezerwuj w najniższej cenie! Rimini → Aparthotele Rimini, Hotele, Hostele Rimini, Gospodarstwa agroturystyczne, Apartamenty Rimini. Tanie noclegi • Noclegi Rimini — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Rimini! Od tanich hoteli do ofert last minute.

    Rimini to włoskie miasto, które jest bardzo często odwiedzanym ośrodkiem turystyczno-wypoczynkowym. Odpowiednia lokalizacja oraz sprzyjające warunki klimatyczne sprawiają, że każdego roku przez Rimini przewijają się miliony turystów z całego świata.

    Na szczęście miasto to jest bardzo dobrze przygotowane na „inwazję” turystów. Bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa pozwala znaleźć najlepsze miejsce do spania, które spełni wszystkie oczekiwania. Jakie są możliwości?

    W Rimini znajdują się przede wszystkim hotele. Te zaś, ze względu na znaczne zróżnicowanie cenowe, dostępne są dla każdego turysty, chcącego wypocząć w tym mieście. Dla osób zamożnych, które chcą spędzić wakacyjny urlop w bardzo komfortowych, niemalże iście królewskich warunkach, powinny zapoznać się z ofertą hoteli pięciogwiazdkowych. Ceny są dość wysokie, jednak możliwość rezerwacji przestronnych apartamentów z wszelkimi udogodnieniami i najlepsza lokalizacja muszą kosztować.

    Znacznie mniej zapłacimy w hotelach dwu i trzygwiazdkowych. Pokój dwuosobowym można zarezerwować już za niewiele ponad 200 zł.

    Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
    Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
    Bezstronne opinie
    Bezstronne opinie

    Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

    Największy wybór hoteli
    Największy wybór hoteli

    ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

    Miejsca na nocleg
    Miejsca na nocleg

    Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

    Strona w Twoim języku
    Strona w Twoim języku

    Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

    Pokaż hotele na mapie
    Szukaj noclegu w okolicy na dziś
    Nie tego szukasz? Szukaj dalej