Rimini — hotele

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Le Rose Suite Hotel, Rimini
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 587 opinii
Hotel

- Śniadanie było smaczne i urozmaicone - Obsługa była miła i bardzo uprzejma - Wspaniała lokalizacja - blisko od plaży - restauracji i sklepów - W pobliżu znajduje się przystanek autobusowy - Basen w porządku - Pokój był czysty i wygodny - Nic szczególnego.

Norbert54, 2020-05-29
  • Cechy hotelu Le Rose Suite Hotel
  • sauna
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
od 72,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z dostępem do spa
Apartament typu Suite ze wstępem do spa w cenie
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Flexible
Apartament typu Junior Suite z bocznym widokiem na morze
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Apartament typu Junior Suite z bocznym widokiem na morze i dostępem do spa
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Le Rose Suite Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Palos, Rimini
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 88 opinii
Hotel

Pokoje były czyste. Obsługa była bardzo miła. Doskonała lokalizacja, tuż przy samej plaży. W okolicy znajduje się wiele restauracji i barów. Łatwy dojazd do San Marino. Personel był wyjątkowo miły. Hotel niestety najlepsze swoje lata ma już za sobą i to było widać ale jest odnowiony.

Bardzo słabe śniadania.

G. Dominika , 2020-03-09
  • Cechy hotelu Hotel Palos
  • ogród
  • taras
  • sklep z upominkami
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Royal Plaza, Rimini
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1220 opinii
Hotel

Personel był bardzo uprzejmy i pomocny : Na miejscu parking : Świetna lokalizacja : blisko od morza : w odległości spaceru od barów : restauracji i sklepów : Śniadania były dość monotonne ale w sumie smaczne.

- Ściany w hotelu są bardzo cienkie i wszystko było słychać - Słaby internet w pokoju - zwłaszcza w w godzinach wieczornych - Brak czajnika w pokoju.

Stanisław R., 2020-02-27
  • Cechy hotelu Hotel Royal Plaza
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • czujnik dymu
  • ogród
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
od 33,8 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Royal Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Okinawa, Rimini
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 588 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w cichej i spokojnej okolicy, raptem parę kroków od plaży, w pobliżu hotelu fajne restauracje. Personel był bardzo miły i pomocny. Pokój był czysty, wygodne łóżka. Śniadanie było smaczne. Polecam!!!.

Stanisław, 2020-01-02
  • Cechy hotelu Hotel Okinawa
  • prasa
  • plac zabaw dla dzieci
  • ogród
  • piesze wycieczki
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z balkonem
od 24,5 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Okinawa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel St Pierre, Rimini
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 814 opinii
Hotel

Bardzo dobre miejsce położenia, tuż przy plaży. Blisko od restauracji i transportu publicznego. Śniadania były całkiem dobre. Sam pokój był czysty. Właściciele byli mili i przyjażni. Ogólnie bardzo przyjemne miejsce na pobyt.

Pokój dla czterech osób był trochę mały, na trzy osoby byłby w miarę ok.

Klementyna O., 2019-11-13
  • Cechy hotelu Hotel St Pierre
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • opieka nad dziećmi
  • gry planszowe / puzzle
  • usługa prasowania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 33,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel St Pierre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Nettunia, Rimini
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 422 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, w przybliżenu 20 minut jazdy autobusem od centrum Rimini, mniej więcej 50 metrów do prywatnej plaży. Blisko od przystanku autobusowego. Dobry standard pokoju. Śniadania były bardzo dobre. Personel był bardzo przyjazny. Polecam zwłaszcza dla par????.

Leonard O., 2019-10-29
  • Cechy hotelu Hotel Nettunia
  • solarium
  • usługi konsjerża
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • śniadanie w pokoju
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Appartamenti Montmartre, Rimini
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 217 opinii
Aparthotele

Personel był bardzo przyjazny. Ładny basen. Przyjemne położenie, przy samej plaży w Rimini. Mieliśmy apartament na cztery osoby, było czysto i schludnie. Śniadania były smaczne i obfite.

Bez uwag.

L. Ernest , 2019-10-22
  • Cechy hotelu Appartamenti Montmartre
  • faks / ksero
  • część przeznaczona dla palących
  • Możliwe wystawienie faktury
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 39,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Residence Millennium, Rimini
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 96 opinii
Aparthotele

+ Mieliśmy dwupokojowy apartament + który był przestronny i dobrze wyposażony + było czysto + Dobra lokalizacja + blisko od plaży + około 3 minuty spacerem + Na dachu duży taras - Z obiektu widok na ulicę, w ofercie miał być widok na plażę co jest niemożliwe..

Gaja, 2019-10-14
  • Cechy hotelu Residence Millennium
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe)
od 58,3 US$
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Residence Millennium

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Merope, Rimini
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 202 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre. Panie recepcjonistki były bardzo miłe i pomocne. Dogodna lokalizacja, blisko od plaży, bardzo blisko od przystanku autobusowego. Dobrze działała klimatyzacja. - Dość stare meble w pokoju. - Niewystarczająco czysty pokój.

Miłosz U., 2019-09-05
  • Cechy hotelu Hotel Villa Merope
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • wspólny salon / sala TV
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Merope

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Jana, Rimini
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 739 opinii
Hotel

~~ Pokój był raczej niewielki ale czysty i schludny ~~ Śniadania były dobre ~~ Obsługa była bardzo miła ~~ bez problemu można było porozumieć się po angielsku ~~ Hotel jest dobrze położony ~~ zaledwie kilka metrów od plaży ~~ tuż obok dobra restauracja i bar.

- Opłata za klimatyzację - Ściany w pokoju przydałoby się już odświeżyć.

Maria D., 2019-08-29
  • Cechy hotelu Hotel Jana
  • przechowalnia bagażu
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • parking na miejscu
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 26,8 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Jana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Rimini, Włochy

Witaj w mieście Rimini. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 631 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Rimini. Zarezerwuj w najniższej cenie! Rimini → Aparthotele Rimini, Hotele, Hostele Rimini, Obiekty B&B, Apartamenty Rimini. Tanie noclegi • Noclegi Rimini — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Rimini! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Rimini to włoskie miasto, które jest bardzo często odwiedzanym ośrodkiem turystyczno-wypoczynkowym. Odpowiednia lokalizacja oraz sprzyjające warunki klimatyczne sprawiają, że każdego roku przez Rimini przewijają się miliony turystów z całego świata.

Na szczęście miasto to jest bardzo dobrze przygotowane na „inwazję” turystów. Bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa pozwala znaleźć najlepsze miejsce do spania, które spełni wszystkie oczekiwania. Jakie są możliwości?

W Rimini znajdują się przede wszystkim hotele. Te zaś, ze względu na znaczne zróżnicowanie cenowe, dostępne są dla każdego turysty, chcącego wypocząć w tym mieście. Dla osób zamożnych, które chcą spędzić wakacyjny urlop w bardzo komfortowych, niemalże iście królewskich warunkach, powinny zapoznać się z ofertą hoteli pięciogwiazdkowych. Ceny są dość wysokie, jednak możliwość rezerwacji przestronnych apartamentów z wszelkimi udogodnieniami i najlepsza lokalizacja muszą kosztować.

Znacznie mniej zapłacimy w hotelach dwu i trzygwiazdkowych. Pokój dwuosobowym można zarezerwować już za niewiele ponad 200 zł.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej