Livigno — hotele

Zdjęcia hotelu: Montivas Lodge, Livigno
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 381 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre. Pracownicy recepcji byli bardzo mili. Dobra lokalizacja, w centrum miasta Livigno, w pobliżu wyciągów narciarskich. Blisko od przystanku autobusowego i sklepów. Dostępny duży pokój do przechowywania sprzętu narciarskiego. Pokój był ładny.

Brak suszarki do butów narciarskich, tylko półki do przechowywania.

Julianna, 2020-03-31
  • Cechy hotelu Montivas Lodge
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • monitoring wokół obiektu
  • pokoje dla alergików
  • piesze wycieczki
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 98,3 US$
Pokój jednoosobowy
od 63,2 US$
Pokój Trzyosobowy
od 146,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Cervo, Livigno
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 151 opinii
Hotel

1) Śniadania były w porządku. 2) Super lokalizacja, w centrum miasta Livigno, w ciągu dwóch minut na pieszo można było dotrzeć do wyciągu. 3) Wellness było idealne po dniu spędzonym na nartach.

1) Praktycznie wszystkie programy telewizyjne były włoskie, byłoby dobrze, żeby chociaż kilka programów informacyjnych były w języku angielskim.

Maciej, 2020-03-20
  • Cechy hotelu Hotel Cervo
  • wypożyczalnia sprzętu narciarskiego (na miejscu)
  • jazda konna
  • sklepy na miejscu
  • fryzjer / salon piękności
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 99,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Chalet Mottolino, Livigno
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 46 opinii
Aparthotele

Super lokalizacja do narciarstwa, raptem 2 minuty spacerem od wyciągu narciarskiego Mottolino. W odległości krótkiego spaceru od miasta Livigno. Personel był bardzo miły i pomocny. Pani właścicielka była bardzo miła i mówiła po angielsku!

Słaby sygnał Wi-Fi????.

Teodor M., 2020-03-10
  • Cechy hotelu Chalet Mottolino
  • ogród
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • fryzjer / salon piękności
  • szkółka narciarska
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 93,6 US$
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 81,9 US$
Apartament typu studio
od 91,3 US$
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
od 208,3 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Chalet Mottolino

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bellavista, Livigno
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 275 opinii
Aparthotele

Apartament był nowoczesny i dobrze wyposażony. Personel był bardzo przyjazny. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, blisko od wyciągu i restauracji. Łóżka mogłyby być bardziej wygodne:).

Jan, 2020-03-10
  • Cechy hotelu Bellavista
  • przechowalnia nart
  • WiFi
  • piesze wycieczki
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i prysznicem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy z prysznicem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry
+
Apartament z 1 sypialnią i prysznicem
+
Apartament z 2 sypialniami i 2 łazienkami
+
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami i 2 łazienkami
+
Apartament typu Superior z 2 łazienkami
+
Apartament z 2 łazienkami
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami i 2 łazienkami
+
Zobacz wszystkie pokoje Bellavista

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
45%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Margherita, Livigno
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 296 opinii
Hotel

Hotel Margherita znajduje się dwie minuty w butach narciarskich od najbliższego wyciągu narciarskiego podłączonego do Motolino. My osobiście wolimy ośrodek narciarski Carosello, który znajduje się po drugiej stronie Livigno ale dostępny jest autobus dla narciarzy w odległości 100 m od hotelu. Zakwaterowanie było czyste i nowoczesne. Piękne otoczenie.

Wi-Fi w pokoju było bardzo słabe.

Szymon, 2020-02-03
  • Cechy hotelu Hotel Margherita
  • prasa
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • ogród
  • winda
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Dwa Pokoje Połączone (4 osoby dorosłe)
Pokój typu Queen
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój jednoosobowy
od 55,0 US$
Pokój typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Luxury
Pokój Czteroosobowy typu Luxury
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Margherita

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Touring, Livigno
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 312 opinii
Hotel

~~ Bardzo dobra lokalizacja ~~ w centrum miasta Livigno ~~ w strefie dla pieszych ~~ w pobliżu wyciągów narciarskich ~~ Personel był miły i uprzejmy ~~ Śniadanie było dobre ~~ Pokój był duży z ładną łazienką.

- Łóżka mogłyby być bardziej wygodne.

Felicja E., 2019-12-20
  • Cechy hotelu Hotel Touring
  • przechowalnia nart
  • plac zabaw
  • bramki zabezpieczające dla dzieci
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 177,9 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 101,8 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Superior
Pokój rodzinny
Rodzinny apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Touring

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Spol - Feel At Home, Livigno
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 131 opinii
Hotel

Idealna lokalizacja ; tylko kilka kroków od centrum Livigno ; raptem kilka kroków od wyciągu narciarskiego Valandrea ; Personel w recepcji był bardzo przyjazny i pomocny ; Do dyspozycji basen i Spa.

- Pokoje w starej części hotelu niestety nie były o standardzie czterogwiazdkowego hotelu - Łazienki były małe i klaustrofobiczne - Brak zestawu do kawy i herbaty, która powinna być dostępna - Woda pod prysznicem mogłaby być cieplejsza.

B. Elżbieta , 2019-10-30
  • Cechy hotelu Hotel Spol - Feel At Home
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • sejf
  • sala zabaw
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 183,8 US$
Pokój jednoosobowy
od 90,1 US$
Apartament typu Junior Suite z widokiem na góry
Duży pokój dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój z łóżkiem typu king-size i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Spol - Feel At Home

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Casa Longa, Livigno
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 74 opinii
Apartament

Świetna lokalizacja, blisko od przystanku autobusowego i sklepów. Apartament był wyposażony we wszystko co potrzebne. Wystarczające wyposażenie kuchni. Bardzo łatwy odbiór kluczy-kart. Wystrój mieszkania nie najnowszy ale był czysty. Na dole miejsca na narty.

Kiepski odpływ wody z prysznica co utrudniało z niego korzystanie zwłaszcza kilku osobom po sobie, groziło to także zalaniem łazienki.

Gustaw, 2019-08-17
  • Cechy hotelu Residence Casa Longa
  • punkt sprzedaży karnetów narciarskich
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • kajakarstwo
  • przechowalnia nart
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami – 1. piętro
od 107,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na góry
od 100,7 US$
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament z 2 sypialniami – najwyższe piętro
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 96,0 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem
+
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Residence Casa Longa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel San Giovanni, Livigno
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 271 opinii
Hotel

- Właściciele i personel byli bardzo przyjażni - Oferowane bezpłatne miejsca parkingowe - Śniadania były smaczne - Dogodna lokalizacja w stosunku do centrum miasta Livigno i stoków narciarskich - Bardzo miła była atmosfera - Pokój był dość przestronny i czysty.

- Ciśnienie wody mogłoby być lepsze.

Marlena24, 2019-06-26
  • Cechy hotelu Hotel San Giovanni
  • posiłki dla dzieci
  • jazda na rowerze
  • pokoje rodzinne
  • faks / ksero
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 64,4 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 98,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel San Giovanni

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Loredana, Livigno
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 302 opinii
Hotel

1) Mieliśmy pokój słoneczny z dużymi oknami, było czysto. 2) Codziennie były wymieniane ręczniki. 3) Śniadania europejskie, były smaczne i obfite. 4) Bardzo dobre były obiadokolacje. 5) Bardzo dobra lokalizacja, na początku Livigno, blisko od skibuska i wyciągu. 6) Sauna czynna codziennie w godz od godziny 15 do 19. 7) Obsługa była miła i pomocna. 1) Trochę mały brodzik. 2) Cienkie ściany, słychać było odgłosy z sąsiedniego pokoju.

Karina, 2019-04-01
  • Cechy hotelu Hotel Loredana
  • sklep na miejscu
  • prywatny parking
  • sejf
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój czteroosobowy typu Budget
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy typu Budget
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy
od 74,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Loredana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Livigno, Włochy

Witaj w mieście Livigno. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 328 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Livigno. Zarezerwuj w najniższej cenie! Livigno → Hotele Livigno, Obiekty B&B, Apartamenty Livigno, Aparthotele, Domy wakacyjne Livigno. Tanie noclegi • Noclegi Livigno — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Livigno! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Livigno to miejscowość położona we włoskiej Lombardii, która jest bardzo ważnym ośrodkiem turystycznym. Jako że jest ośrodkiem narciarskim, sprzyja napływowi szczególnie tych turystów, którzy są miłośnikami „białego szaleństwa” na śniegu. Specyficzny klimat tego regionu sprawia, że dobre warunki do szusowania utrzymują się nawet do kwietnia. Tym, co sprzyja napływowi turystów właśnie w Livigno jest strefa wolnocłowa. To tutaj ceny w sklepach, szczególnie z alkoholem, perfumami i elektroniką, są bardzo korzystne.

Nie wiesz, gdzie zatrzymać się w Livigno? Do Twojej dyspozycji oddawana jest bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa. Czekają na Ciebie przede wszystkim hotele.

Jeżeli poszukujesz luksusowych warunków, które dadzą Ci dostęp do wszystkich udogodnień, zdecyduj się na obiekty o podwyższonym standardzie.

Jeżeli zależy Ci na rezerwacji taniego zakwaterowania, wybierz mniej prestiżowe i bardziej kameralne hotele - najlepiej dwugwiazdkowe.

Do Twojej dyspozycji są jeszcze prywatne apartamenty oraz pensjonaty. I te obiekty oferują zróżnicowane warunki bytowe, w zależności od możliwości finansowych oraz oczekiwań.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej