Lignano Sabbiadoro — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Lignano Sabbiadoro

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Lignano Sabbiadoro) - GPS: 45.6905, 13.1452
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Lignano Sabbiadoro

Miasta w pobliżu – Lignano Sabbiadoro

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Meublè Nazionale, Lignano Sabbiadoro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 186 opinii
Hotel

+ Bardzo fajny hotel + położony bardzo blisko od morza i blisko od wielu restauracji + Personel był bardzo miły + Pomimo ograniczonego wyboru na śniadanie wszystkie produkty były dobrej jakości + Na pewno wrócimy!

- Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem.

Lilia J., 2020-03-18
  • Cechy hotelu Hotel Meublè Nazionale
  • bezpłatny parking
  • pralnia
  • taras
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój jednoosobowy z balkonem
2 Pokoje Połączone z balkonem (3 osoby dorosłe)
2 połączone pokoje dwuosobowe
+
Apartament typu Suite
Pokój typu Flexible
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Meublè Nazionale

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appartamenti Vacanza Albatros, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 305 opinii
Apartament
  • Different Locations in Lignano Sabbiadoro (Check-in at Via Sabbiadoro 1) 33054 Lignano Sabbiadoro - pokaż na mapie

Świetna lokalizacja, blisko od plaży i atrakcji, w pobliżu supermarketów, centrum miasta Lignano znajduje się w odległości około 20 minut. Pokój był wygodny.

Bardzo słabe Wi-Fi, włączało się i rozłączało:(:(:(.

N. Mariusz , 2020-03-12
  • Cechy hotelu Appartamenti Vacanza Albatros
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • winda
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard z 2 sypialniami – Via Julia 3/5
+
Studio – Via Julia 3/5
Apartament typu Superior z 2 sypialniami (7 osób dorosłych) – Via Julia 3/5
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią (5 osób dorosłych) – Via Julia 3/5
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe) – Via Julia 3/5
+
Apartament typu Superior z 3 sypialniami – Via Julia 3/5
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami (6 osób dorosłych) – Via Julia 3/5
+
Duży apartament z 2 sypialniami – Via Julia 13
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią – Via Julia 13
+
Apartament typu Standard z 2 sypialniami – Via Julia 13
+
Duży Apartament z 3 sypialniami – Via Stiria 2
+
Zobacz wszystkie pokoje Appartamenti Vacanza Albatros

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Marco Polo, Lignano Sabbiadoro
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 176 opinii
Hotel

Idealne położenie na wakacje, w pobliżu plaży i centrum miejscowości Lignano Sabbiadoro. Śniadanie było dobre. Personel był miły i przyjazny. Pokój był z prostym wystrojem ale zadbany i czysty.

Nic.

Filip R., 2019-10-16
  • Cechy hotelu Hotel Marco Polo
  • przechowalnia bagażu
  • restauracja
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój Dwuosobowy na parterze
Pokój Jednoosobowy typu Classic z balkonem
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Mały Pokój Dwuosobowy na parterze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Marco Polo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Albatros, Lignano Sabbiadoro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 534 opinii
Aparthotele

Bardzo centralna lokalizacja ; praktycznie wszystko w odległości spaceru ; blisko od plaży ; Na plaży leżaki w cenie pobytu ; W hotelu przede wszystkim rodziny z dziećmi - Ogólnie w pokoju było czysto - Sam hotel wymaga remontu - Monotonne śniadania.

Konstancja, 2019-08-29
  • Cechy hotelu Aparthotel Albatros
  • winda
  • wycieczki rowerowe
  • faks / ksero
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio Comfort z balkonem
+
Studio Superior z balkonem
+
Studio typu Deluxe
+
Studio z widokiem na basen
+
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Albatros

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Old River, Lignano Sabbiadoro
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 40 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w spokojnej części Riwiery i w pobliżu plaży, plaża przyjemna i piaszczysta. Śniadanie było w porządku ale mogłoby być lepsze.. Zakwaterowanie było czyste. Personel był bardzo przyjazny. Duży i głeboki basen.

Mało skuteczna klimatyzacja. Prosty sprzęt.

Inga U., 2019-08-22
  • Cechy hotelu Hotel Old River
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • codzienne sprzątanie
  • taras
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Columbus Dependance, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 402 opinii
Hotel

Pokój był duży i czysty. Doskonała lokalizacja, przed hotelem szeroka, piaszczysta plaża, niedaleko od centrum Lignano. Zewnętrzny ładny basen. Dostępna bezpłatna wypożyczalnia rowerów. Personel był bardzo miły!

Stary i głośny klimatyzator. Kiepskie śniadanie.

Eryk, 2019-07-25
  • Cechy hotelu Columbus Dependance
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • lokalizacja przy samej plaży
  • czyszczenie butów
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Columbus Dependance

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Bristol, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 305 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w stosunkowo spokojnej okolicy, tuż przy plaży. Ładny i zadbany ogród oraz ładny i dobrze utrzymany basen. Personel był bardzo miły i przyjazny. Śniadanie było bardzo dobre. Trochę za mały pokój w stosunku do standardu hotelu!.

Stefan, 2019-02-01
  • Cechy hotelu Hotel Bristol
  • bar
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • WiFi
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój jednoosobowy typu Basic
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój trzyosobowy typu Superior
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Basic
Mały pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Bristol

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Doimo, Lignano Sabbiadoro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 207 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, zaledwie dwie minuty spacerem od plaży i około jednej minuty spacerem od głównej promenady w centrum miejscowości Lignano. Personel był bardzo przyjazny. Ładny basen na dachu.

Mały pokój. Połączenie Wi-Fi mogłoby być lepsze. Zużyty prysznic.

Hugo, 2018-11-28
  • Cechy hotelu Hotel Villa Doimo
  • prasa
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • winda
  • basen
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament typu Suite
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Basic z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Doimo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Luna, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 105 opinii
Apartament

1. Najlepsza była lokalizacja, blisko od plaży i od centrum miasta Lignano Sabbiadoro. 2. Obok przystanku autobusowego. 3. Blisko od sklepów spożywczych, pizzerii i kawiarni. 4. Samo mieszkanie przyzwoitej wielkości z balkonem, dobrze była wyposażona kuchnia. 5. My sami przyrządzaliśmy posiłki, był wszystki potrzebny sprzęt. 6. Czysta łazienka. 1. Trochę mało kontaktów i brak czajnika.

Dominik, 2018-11-22
  • Cechy hotelu Residence Luna
  • klimatyzacja
  • parking
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i bocznym widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament
Apartament typu Penthouse
od 103,4 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Residence Luna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Luisa, Lignano Sabbiadoro
3,0 /5
Dobry
Ocena na podstawie 31 opinii
Apartament

+Byliśmy zadowoleni przede wszystkim z dobrej lokalizacji, na cichej ulicy, w pobliżu lasu. około 5 minut od morza i 10 minut do supermarketu Lidl. +Pokój był duży z kuchnią. -W pokoju było trochę wilgoci ze względu na specyfikę klimatu. -Brak bezpłatnego internetu. -Niedrożny odpływ wody w umywalce w łazience.

Bartek P., 2018-08-06
  • Cechy hotelu Villa Luisa
  • parking
  • parking na miejscu
  • prywatny parking
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Pergola Hotel, Lignano Sabbiadoro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 416 opinii
Hotel

+ Idealne położenie hotelu, w spokojnej okolicy, około 10 minut spacerem od plaży, w tej samej odległości od centrum miejscowości Lignano Sabbiadoro. + Personel był bardzo przyjazny. + Ładny ogród z placem zabaw dla dzieci i czysty basen. - Słaba izolacja akustyczna, w pokoju wszystko było słychać z korytarza. - Zbyt głośna klimatyzacja.

Klara, 2018-07-09
  • Cechy hotelu La Pergola Hotel
  • prasa
  • park wodny
  • kort tenisowy
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Trzyosobowy typu Economy
+
Pokój rodzinny
+
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje La Pergola Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Santa Cruz, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 184 opinii
Hotel

Pokój był wystarczająco czysty. Bardzo dobra lokalizacja, bardzo blisko od centrum miejscowości Lignano i plaży. Personel był pomocny i przyjazny. Była możliwość bezpłatnego korzystania z rowerów. Śniadanie było całkiem dobre, do wyboru słone i słodkie.
-Umeblowanie było już trochę stare.
-Sam hotel jest trochę zaniedbany.
-Dodatkowa opłata za lodówkę, która była stara i bardzo głośna!!!.

Marek M., 2018-03-01
  • Cechy hotelu Hotel Santa Cruz
  • faks / ksero
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
+
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
Pokój typu Flexible
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Santa Cruz

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Camping Sabbiadoro, Lignano Sabbiadoro
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1093 opinii
Kempingi

Teren Campingu Sabbiadoro był czysty. Domek nasz również był czysty. Dość blisko od plaży, obok siebie supermarket, bary i restauracje. Fajne baseny. Blisko od parków rozrywki. Obsługa była miła i chętna do pomocy. Ogólnie świetne miejsce na pobyt dla całej rodziny. Parking przy obiekcie. Brak klimatyzacji. Basen powinien być czynny cały czas.. Połączenie Wi-Fi było bardzo słabe.

D. Oskar , 2017-09-29
  • Cechy hotelu Camping Sabbiadoro
  • odkryty basen
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele miłości
Domek holenderski z 2 łóżkami pojedynczymi
Domek holenderski typu Comfort
+
Domek holenderski typu Basic
+
Domek holenderski typu Standard
+
Domek holenderski typu Leisure
+
Rodzinny domek holenderski typu Dependence
+
Rodzinny domek holenderski typu Plus
+
Domek holenderski Wood
+
Domek holenderski typu Sunshine
+
Zobacz wszystkie pokoje Camping Sabbiadoro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Colorado, Lignano Sabbiadoro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 166 opinii
Hotel

Śniadania były smaczne i dosyć różnorodne. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od plaży. Duży parking. Plac zabaw dla dzieci w lasku obok hotelu. Personel był bardzo uprzejmy. Basen niezbyt duży ale ok. Pokój mógłby być trochę większy. Słaba izolacja alustyczna pomiędzy pokojami.

Antonina, 2017-09-18
  • Cechy hotelu Hotel Colorado
  • dostęp do Internetu
  • system alarmowy
  • bar
  • całodobowa ochrona
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appart-Hotel Holiday, Lignano Sabbiadoro
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 266 opinii
Aparthotele

Świetna lokalizacja, blisko od centrum Lignano i wielu udogodnień, około 10 minut na pieszo od plaży, naprzeciwko supermarketu. Meble dość zużyte. Łóżka były krótkie i nie bardzo wygodne. Słaba izolacja akustyczna, wszystko było słychać co się dzieje w sąsiednich pokojach.

M. Alex , 2017-07-26
  • Cechy hotelu Appart-Hotel Holiday
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • ogrzewanie
  • sklep na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 77,8 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Rex, Lignano Sabbiadoro
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 324 opinii
Hotel

Jedzenie w restauracji było bardzo smaczne. Bardzo pomocny personel. Dobra lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od plaży, w pobliżu znajduje się kilka restauracji. Ładny basen. Dobre także śniadanie. Powolny internet, zbyt mała liczba miejsc parkingowych.

Emil O., 2017-06-10
  • Cechy hotelu Hotel Rex
  • prasa
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • przechowalnia bagażu
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy
Apartament typu Junior Suite (3 osoby dorosłe)
Pokój rodzinny
+
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
Apartament typu Junior Suite (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rex

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Nuova Graziosa, Lignano Sabbiadoro
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 344 opinii
Hotel

Pokój był czysty ale mały. Dobra lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta, w odległości krótkiego spaceru od plaży, leżaki i parasole na plaży. Miły i przyjazny personel. Mały pokój, ciasny prysznic, śniadanie nie jest wliczone w cenę.

Róża, 2017-05-26
  • Cechy hotelu Hotel Nuova Graziosa
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy z tarasem
Pokój Dwuosobowy z tarasem
2 Pokoje Połączone z tarasem
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Nuova Graziosa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Carlton, Lignano Sabbiadoro
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 407 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości z widokiem na dziedziniec, w nocy było bardzo cicho, nie słychać było hałasu z ulicy. Hotel położony jest blisko od centrum i plaży. Personel był bardzo przyjazny. Fajny basen. Pokój chociaż był czysty ale wymaga już odnowienia, mały parking.

Zoja N., 2017-03-13
  • Cechy hotelu Hotel Carlton
  • parking
  • klimatyzacja
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • taras
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój typu Flexible
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Carlton

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Daniele, Lignano Sabbiadoro
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 374 opinii
Hotel

Jest to wygodny hotel z niezwykle miłą obsługą. Śniadania były smaczne. Pokój nie był duży ale nowoczesny i dobrze utrzymany. Była możliwość bezpłatnie wypożyczenia roweru. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy i blisko na pieszo od plaży, plaża była dobrze utrzymana i było to idealne miejsce na relaks. Miłym akcentem przy wyjeździe w prezencie była oferowana oliwa z chili:) leżaki i parasole nie są wliczone w cenę.

Victoria, 2017-02-17
  • Cechy hotelu Hotel Daniele
  • klimatyzacja
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • gry planszowe / puzzle
  • usługi konsjerża
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Daniele

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Lampara, Lignano Sabbiadoro
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 727 opinii
Hotel

Jest to przyjemny i czysty hotel, usytuowany bardzo blisko od plaży, blisko także od centrum handlowego. Personel recepcji był bardzo miły i uprzejmy. Pokój był mały ale czysty. Śniadanie w formie bufetu było z dobrym wyborem, było w czym wybrać. Brak lodówki w pokoju, zbyt głośna
muzyka z okolicznych lokali do pożnych godzin.

Rafał, 2017-02-01
  • Cechy hotelu Hotel Lampara
  • kajakarstwo
  • bezpłatne WiFi
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Standard z balkonem i częściowym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Apartament typu Suite
+
Pokój typu Flexible
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Lampara

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lignano Sabbiadoro, Włochy

Witaj w mieście Lignano Sabbiadoro. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 631 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lignano Sabbiadoro. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lignano Sabbiadoro → Hotele Lignano Sabbiadoro, Aparthotele, Kompleksy wypoczynkowe Lignano Sabbiadoro, Apartamenty, Kempingi Lignano Sabbiadoro. Tanie noclegi • Noclegi Lignano Sabbiadoro — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lignano Sabbiadoro! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Co można powiedzieć o włoskiej miejscowości Lignano Sabbiadoro? Z pewnością to, że jest to turystyczny kawałek raju na ziemi. Niewielka miejscowość we Włoszek ulokowała się na wychodzącym w morze wąskim półwyspie, który od krawędzi do krawędzi wypełniony jest rzędami malowniczych domków. Samo Lignano Sabbiadoro liczy zaledwie niewiele ponad 5 tysięcy mieszkańców, ale w sezonie turystycznym jest tu dosłownie tłum turystów. Plaże są doskonale przygotowane, a życie toczy się wokół przyjezdnych gości. Nie brakuje tu małych lokalików i znanych doskonałych restauracji, miejsce jest pełne zieleni, wyposażone w trasy dla pieszych.

Noclegi w Lignano Sabbiadoro to przede wszystkim niezwykle bogata oferta apartamentów. Są tu także hotele, bardziej i mniej ekskluzywne, można nawet znaleźć ofertę pięciogwiazdkową pomimo niewielkich rozmiarów miejscowości, natomiast luksusowy apartament za około 3 tysięcy złotych można znaleźć w wielu miejscach. Zdecydowanie tańsze i zapewniające większą intymność są oferowane w Lignano domki letniskowe. Najtańsze kwatery to około 100 euro za dobę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej