Ischia — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Ischia

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Ischia) - GPS: 40.7378082275391, 13.9483909606934
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Ischia

Miasta w pobliżu – Ischia

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Casa Nicola, Ischia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 116 opinii
Hotel

1) Optymalna lokalizacja, w cichej i spokojnej okolicy. 2) Do miejscowości Sant Angelo można było dotrzeć na pieszo w ciągu kilku minut, przystanek autobusowy znajduje się w odległości zaledwie 10 metrów. 3) Stosunkowo blisko od plaży.

1) Pokój i łazienka były już trochę zużyte. 2) W pokoju było pełno mrówek.

Marta, 2020-02-05
  • Cechy hotelu Hotel Casa Nicola
  • restauracja
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • piesze wycieczki
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 34,0 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój dwuosobowy z pakietem spa
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Casa Nicola

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Family Spa Hotel Le Canne, Ischia
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 91 opinii
Hotel

+ Personel był przyjazny i bardzo uczynny + Pokój był czysty i wygodny + W sumie przyjemny rodzinny hotel z bardzo ładnym ogrodem i basenem.

- Brak w pokoju choćby małej lodówki - Słabe śniadanie - Bardzo cienkie ściany i drzwi, było dość głośno - nawet w nocy.

Melania, 2019-09-30
  • Cechy hotelu Family Spa Hotel Le Canne
  • parking na miejscu
  • restauracja
  • piesze wycieczki
  • jazda konna
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny typu Economy (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Superior z tarasem na poziomie ogrodu
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Apartament z widokiem na ogród
+
Pokój rodzinny z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Family Spa Hotel Le Canne

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ape Regina, Ischia
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 130 opinii
Hotel

Bardzo przyjemny hotel z pięknym widokiem na morze i okolicę. Obsługa była niezwykle miła i uprzejma. Klimatyzacja w pokoju dobrze działała. Śniadania były dobre, na życzenie kawa z ekspresu. Przystanek autobusowy znajduje się 100 m od hotelu. Basen z leżakami. Była cisza i spokój. Polecam!.

Jarosław, 2019-09-09
  • Cechy hotelu Hotel Ape Regina
  • basen
  • biuro informacji turystycznej
  • taras
  • klimatyzacja
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ape Regina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Terme Principe, Ischia
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 134 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i pomocny. Dobra lokalizacja, hotel znajduje się blisko od przystanku autobusowego i centrum miasta. Pokój był mały ale na krótki pobyt wystarczający. Śniadanie jak na włoskie było dobre.

Pokój był już zużyty. Stare meble.

Borys E., 2019-05-28
  • Cechy hotelu Hotel Terme Principe
  • przechowalnia bagażu
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • ogrzewanie
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Terme Principe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Albergo Locanda Sul Mare, Ischia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 166 opinii
Hotel

Bardzo dogodne położenie ; tuż przy przystani w Ischia ; w odległości około 5 minut spacerem od dworca autobusowego ; w otoczeniu wielu restauracji i sklepów ; Pokój z widokiem z okna na port ; Blisko od dwóch plaż ; Śniadanie było dobre ; rogalik i kawa ; Właściciele byli bardzo mili i uczynni ; pozwolili nam na przechowanie bagażu już po wymeldowaniu:) - Tylko letnia woda pod prysznicem - Wystrój pokoju z lat 90-tych - Stary telewizor.

Oliwier W., 2019-05-09
  • Cechy hotelu Albergo Locanda Sul Mare
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy z widokiem na morze
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 30,3 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
od 54,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Albergo Locanda Sul Mare

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence La Rotonda Sul Mare, Ischia
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 168 opinii
Aparthotele

1. Naprawdę dobra lokalizacja, nad morzem, w odległości spaceru od miasta Ischia. 2. Niedaleko od wspaniałej, piaszczystej plaży. 3. Personel był uprzejmy i bardzo pomocny. 4. Dobre wyposażenie kuchni. 5. Ogólnie było czysto. 1. Cienkie ściany, przy zbyt hałaśliwych sąsiadach może to stanowić problem.

Hubert, 2019-01-04
  • Cechy hotelu Residence La Rotonda Sul Mare
  • dostęp do Internetu
  • przechowalnia bagażu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • bezpłatne rowery
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (3 Osoby)
+
Studio Czteroosobowe
+
Studio dwuosobowe (dla maksymalnie 4 osób)
+
Studio (2 osoby)
Zobacz wszystkie pokoje Residence La Rotonda Sul Mare

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Terme Marina, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 60 opinii
Hotel

Hotel jest bardzo dobrze położony, nad morzem, przy prywatnej plaży. Mieliśmy pokój czteroosobowy, który składał się z dwóch połączonych pokoi dwuosobowych. Było to dla nas bardzo wygodne ze względu na dzieci. Śniadanie było smaczne i dość zróżnicowane. Personel był bardzo miły i pomocny. Jedynym minusem było to, że pokój był na 3 piętrze bez windy i zbyt wiele schodów:(.

Karina E., 2018-06-29
  • Cechy hotelu Hotel Terme Marina
  • obiady na wynos
  • centrum fitness
  • sejf
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i częściowym widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dostępem do plaży
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Terme Marina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pineta, Ischia
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 432 opinii
Hotel

Śniadanie jak na włoskie było dobre. Pokój codziennie był sprzątany. Personel był uprzejmy i przyjazny. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu zamku. Do dyspozycji dwa baseny. Pokój nasz był dwuosobowy ale zamiast podwójnego łóżka mieliśmy dwa łóżka razem połączone, niestety Wi-Fi działało tylko przy wejściu.

Sebastian O., 2017-06-01
  • Cechy hotelu Hotel Pineta
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
  • ogród
  • nurkowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pineta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Torre Sant'Angelo, Ischia
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 530 opinii
Hotel

Właściciele hotelu byłi wyjątkowo mili. Pokój nasz był duży z tarasem i z pięknym widokiem na morze, ogólnie pokój był czysty i zadbany. Ładny i zadbany basen. Śniadania było smaczne, które można było zjeść na dużym tarasie z przepięknym widokiem. Bardzo miły i pomocny personel. Nic, byliśmy zadowoleni z pobytu i w najbliższej przyszłości zamierzamy wrócić:).

69Bolesław, 2017-02-23
  • Cechy hotelu Hotel Torre Sant'Angelo
  • wypożyczalnia samochodów
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z bocznym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój rodzinny
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Vacanze Parco Del Generale, Ischia
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 289 opinii
Aparthotele

Super lokalizacja, blisko od portu i centrum Forio, obok przystanku autobusowego. Basen kryty i odkryty z ciepą wodą. Apartament był wygodny, było wszystko co niezbędne. Personel był bardzo uprzejmy i pomocny. Właściciel sympatyczny i pomocny, udzielił nam kilku cennych wskazówek do przyjemnego wypoczynku. Było to bardzo przyjemne doświadczenie.

Sebastian L., 2017-01-26
  • Cechy hotelu Casa Vacanze Parco Del Generale
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • taras
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • część przeznaczona dla palących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Studio typu Deluxe z tarasem
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami i tarasem
+
Studio z widokiem na morze i antresolą
Apartament z 1 sypialnią i antresolą (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
+
Zobacz wszystkie pokoje Casa Vacanze Parco Del Generale

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Albatros, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 419 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i dyskretny. Doskonała lokalizacja, około 15 minut spacerem od portu i mniej więcej 15 minut spacerem od ogrodów Posejdona, przystanek autobusowy znajduje się naprzeciwko hotelu. Pokój był z ładnym widokiem na morze. Basen był w porządku. Brak Wi-Fi w pokojach, obiekt jest trochę oddalony od centrum miasta..

Olga E., 2017-01-24
  • Cechy hotelu Hotel Albatros
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • posiłki dla dzieci
  • prasa
  • Maseczki dla gości
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój czteroosobowy typu Standard z widokiem na morze
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój czteroosobowy typu Superior z widokiem na morze
+
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Albatros

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Le Querce Terme & Spa, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 202 opinii
Hotel

Jedzenie było w porządku. Hotel jest bardzo wygodny, pokój nasz był przestronny z balkonem i wspaniałym widokiem na plażę, pokój był czysty, codziennie były zmieniane ręczniki. Personel był wyjątkowo gościnny i przyjazny, bardzo sympatyczny właściciel hotelu. Bardzo dobre położenie hotelu, zaledwie 10 minut spacerem od centrum miasta lub dwa przystanki autobusem. Zamiast wygodnego, podwójnego łóżka mieliśmy dwa pojedyńcze...

Sylwia , 2015-12-22
  • Cechy hotelu Hotel Le Querce Terme & Spa
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • biuro informacji turystycznej
  • bezpłatne WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic z bocznym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic z widokiem na ogród
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Superior z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Le Querce Terme & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Posidonia Residence, Ischia
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 95 opinii
Aparthotele

Mieszkanie było przestronne i funkcjonalne, dobrze była wyposażona kuchnia, wystarczająca ilość naczyń, nowe meble. Właściciele byli bardzo przyjażni i uprzejmi. Bardzo dogodna lokalizacja, prawie w centrum miasta, około 5 minut na pieszo, około 8 minut na pieszo od publicznej plaży, w przybliżeniu 10 minut od portu i dworca autobusowego, niedaleko też od supermarketu. W sumie mieliśmy przyjemny pobyt!.

elżbieta68, 2015-08-03
  • Cechy hotelu Posidonia Residence
  • przechowalnia bagażu
  • winda
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
+
Studio
Studio (3 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Posidonia Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Mare Blu Terme, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 166 opinii
Hotel

Personel recepcji był miły i uprzejmy. Mieliśmy ładny, przestronny pokój z dużym tarasem, pościel i ręczniki były codziennie zmieniane. Śniadanie w formie bufetu było z dobrym wyborem. Jest to bardzo wygodny hotel, położony w ładnej okolicy z pięknym widokiem na zamek, plaża przed hotelem jest bardzo ładna, miasto jest dość małe z wieloma restauracjami. Brak internetu w pokoju!.

Jacek, 2015-06-13
  • Cechy hotelu Hotel Mare Blu Terme
  • obsługa pokoju
  • biuro informacji turystycznej
  • odkryty basen
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i pakietem Wellness
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mare Blu Terme

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Don Felipe, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 372 opinii
Hotel

Pokój był czysty i wygodny z dobrą łazienką, z pięknym widokiem na zamek i morze. Bardzo ładne były widoki z tarasu. Bardzo przyjazny i pomocny był personel jak i oczywiście właściciel. Śniadanie było proste ale smaczne. Przed hotelem znajduje się przystanek autobusowy, tuż przed hotelem jest mała plaża. Zbyt wiele schodów i brak windy, Wi-Fi działało tylko w pobliżu basenu, trochę daleko od centrum.

Nikodem92, 2015-06-03
  • Cechy hotelu Hotel Don Felipe
  • basen
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • czujnik dymu
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Don Felipe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Conte, Ischia
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 236 opinii
Hotel

Śniadanie jak na włoskie nie było takie złe. Pokój był dosyć duży z balkonem i widokiem na góry, dobrze działała klimatyzacja. Hotel znajduje się w cichej i spokojnej okolicy, przy głównej ulicy, w pobliżu portu i dworca autobusowego. Personel recepcji był w każdej chwili chętny do pomocy. Stary, przedpotopowy telewizor, przestarzały wystrój pokoju, cienkie ściany i hałas od innych gości.

Leon, 2015-06-02
  • Cechy hotelu Hotel Conte
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • restauracja
  • ogrzewanie
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 36,4 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Conte

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Gemma, Ischia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 554 opinii
Hotel

Mieliśmy pokój z wspaniałym widokiem na morze. Personel był bardzo miły i przyjazny. Śniadanie było z dobrym wyborem. Hotel znajduje się w pobliżu przystanku autobusowego, około 10 minut od portu i 15 minut do plaży. Trochę mały i przez to niewygodny prysznic, brak Wi-Fi w pokoju, musiałem schodzić do holu.

Tola, 2015-03-14
  • Cechy hotelu Hotel Gemma
  • ogrzewanie
  • taras słoneczny
  • bezpłatny parking
  • sejf
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój Czteroosobowy z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gemma

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ulisse, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 876 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i pomocny. Pokój nasz był czysty z doskonałym prysznicem i fantastycznym widokiem na morze, łóżka były wygodne, czysta łazienka. Śniadanie było wystarczające. Świetny był taras na dachu. Zbyt monotonne śniadanie, przez pięć dni naszego pobytu było to samo, niestabilne Wi-Fi, były przerwy w połączeniach.

Zygmunt, 2015-02-11
  • Cechy hotelu Hotel Ulisse
  • dostęp do Internetu
  • Dostęp do personelu medycznego
  • winda
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój rodzinny typu Classic
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ulisse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Punta Chiarito Resort & Apartments, Ischia
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 300 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, z widokiem na morze i mniej więcej kilkaset metrów od prywatnej plaży. Jest to świetny, rodzinny hotel i bardzo nam się podobało. Właściciele byli bardzo życzliwi i sympatyczni. Bardzo fajny był basen. Pokój był prosty ale wygodny. Dość wysokie ceny posiłków w restauracji.

Dominika, 2015-01-06
  • Cechy hotelu Punta Chiarito Resort & Apartments
  • przechowalnia bagażu
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • ogrzewanie
  • gry planszowe / puzzle
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy - znajdujący się w oddzielnym budynku
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy
Studio z widokiem na morze
Apartament typu Studio z widokiem na morze – oddzielny budynek
Zobacz wszystkie pokoje Punta Chiarito Resort & Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Lord Byron, Ischia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 270 opinii
Hotel

Właściwie wszystko nam się podobało. Personel był bardzo sympatyczny i pomocny. Śniadanie było przyzwoite. Ogólnie hotel był czysty. Fantastyczna lokalizacja, hotel jest usytuowany w centrum miasta i blisko od przystanku autobusowego, bardzo blisko było od plaży, łatwy był dostep do wszystkich głównych atrakcji. Bardzo dobre było zaplecze relaksujące, jak ładny basen czy gorące wody termalne. Bardzo dobra cena. Wystrój pokoju...

Olga, 2014-02-15
  • Cechy hotelu Hotel Lord Byron
  • ogrzewanie
  • biblioteka
  • odkryty basen
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy – aneks
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Lord Byron

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Ischia, Włochy

Witaj w mieście Ischia. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 317 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Ischia. Zarezerwuj w najniższej cenie! Ischia → Hotele Ischia, Pensjonaty, Aparthotele Ischia, Gospodarstwa agroturystyczne, Obiekty B&B Ischia. Tanie noclegi • Noclegi Ischia — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Ischia! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wakacje na włoskim wulkanie.

Przepiękna, wyspa położona w prowincji Neapolitańskiej z lazurowym błękitem wody, unikalnym klimatem i bogactwem jakim niezmiennie obdarowuje natura - to Ischia. Wyrosła na wulkanie, Monte Epomeo, który na dzień dzisiejszy przypomina o swoim historycznym istnieniu poprzez najwyższy punkt wyspy Epomeo wznoszący się na wysokość 788 metrów n.p.m.

Otoczona Morzem Tyreńskim posiada nieocenione walory, doceniane od starożytności. Rozliczne wody termalne oraz gorące źródła tworzą idealne warunki dla pobytu uzdrowiskowego. Cieszy się uznaniem i popularnością, dlatego chcąc skorzystać z tych dobrodziejstw nieuniknione są wcześniejsze rezerwacje, jednak nie ma obawy, że pobyt będzie kojarzył się z wszędobylskim tłumem.

Malownicze, kuszące Włochy posiadają wiele atrakcyjnych miejsc, jednak Ischia jest miejscem szczególnym. Nie zawsze można przecież pomieszkać na wyspie wulkanicznej i wkroczyć do Ogrodów Posejdona, które swoim urokiem na zawsze zapadają w pamięci, pozostając jednym z najpiękniejszych wspomnień. To wymarzone miejsce dla całej rodziny.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej