Genua — hotele

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Locanda Villa Moderna, Genua
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 179 opinii
Hotel

Pokój był czysty i przyzwoitej wielkości z wygodnym łóżkiem i dobrze wyposażoną łazienką. Śniadanie było wystarczająco dobre. Spokojna okolica, blisko od zabytków w miasteczku Nervi. Było to krótkie ale przyjemne doświadczenie!.

Kazimierz61, 2020-02-11
  • Cechy hotelu Locanda Villa Moderna
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • bezpłatne WiFi
  • pralnia
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 93,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Locanda Villa Moderna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Genova Suite Art, Genua
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 484 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo sympatyczni i pomocni, udzielili nam wielu przydatnych wskazówek na temat miasta Genua. Doskonała lokalizacja, w samym centrum miasta, zaledwie kilka kroków od głównych zabytków. Bardzo miła była atmosfera. Pokoj był przestronny, łóżko było bardzo wygodne. Było bardzo czysto. Miła obsługa. Było naprawdę przyjemnie????

Hałas z pobliskiej ulicy.

Eryk R., 2019-05-23
  • Cechy hotelu Genova Suite Art
  • WiFi
  • wspólna kuchnia
  • pokoje rodzinne
  • faks / ksero
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Mały pokój jednoosobowy
od 64,5 US$
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Genova Suite Art

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Piazzetta Rooms, Genua
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 378 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo mili.Bardzo centralne połozenie, łatwo było dotrzeć do wszystkich głównych atrakcji miasta Genua.
- Aby dostać się do łazienki trzeba było wyjść z pokoju i iść korytarzem.
- Słabo dżwiękoszczelne drzwi od pokoju, słychać było dobrze odgłosy z korytarza, zwłaszcza, jeżeli goście są zbyt głośni.

Rafał, 2019-01-16
  • Cechy hotelu La Piazzetta Rooms
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • całkowity zakaz palenia
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i prywatną łazienką na zewnątrz pokoju
od 70,4 US$
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Apartament
2 pokoje przylegające z prywatną łazienką poza pokojem
+
Zobacz wszystkie pokoje La Piazzetta Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Vittoria Rooms, Genua
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 220 opinii
Pensjonaty

Świetne miejsce położenia, blisko od dworca kolejowego Brignole, tuż przy świetnych restauracjach i barach w centrum Genui. Pokój był ładny i wygodny. Miła i pomocna obsługa.

Personel recepcji nie pracuje w pełnym wymiarze czasu.

Roksana, 2018-10-09
  • Cechy hotelu Vittoria Rooms
  • WiFi
  • wspólny salon / sala TV
  • transfer lotniskowy
  • winda
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 58,6 US$
+
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Vittoria Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Agnello d'Oro Genova, Genua
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 259 opinii
Hotel

Bardzo miła obsługa, po wymeldowaniu można było zostawić bagaże, mogliśmy jeszcze pozwiedzać przed wyjazdem. Dogodna lokalizacja, zaledwie kilka kroków od dworca kolejowego i portu, blisko od centrum Genua, w odległości spaceru od głównych atrakcji w mieście. Pokój był czysty i schludny. Nic szczególnego.

Juliusz O., 2018-02-24
  • Cechy hotelu Hotel Agnello d'Oro Genova
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • sejf
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 58,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Agnello d'Oro Genova

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Nuovo Nord, Genua
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 821 opinii
Hotel

Pokój był czysty. Personel był bardzo przyjazny. Hotel Nuovo Nord znajduje się praktycznie w ścisłym centum Genui, niedaleko od dworca kolejowego. Hotel jest w dobrym stanie. Parking garaż dodatkowo płatny, w odległości kilkadziesiąt metrów od hotelu. Plusem była możliwość zatrzymania się na chwilę, żeby wypakować bagaże, praktycznie pod samym wejściem. W pokoju było trochę ciemno, zbyt słabe oświetlenie. Mały prysznic. .

Jagna O., 2018-02-21
  • Cechy hotelu Hotel Nuovo Nord
  • śniadanie w pokoju
  • obsługa pokoju
  • usługi konsjerża
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 57,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój czteroosobowy - dwupoziomowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Nuovo Nord

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Chiossone Suites, Genua
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 187 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, w samym centrum Genui, do najciekawszych miejsc w mieście można było dotrzeć na pieszo, blisko od wielu kawiarni, restauracji i sklepów. Personel był bardzo miły i pomocny. Śniadanie było trochę lepsze niż typowo włoskie, tj. kawa i rogalik. Pokój był czysty. Brak Wi-Fi w pokoju. Osługa w zasadzie mówiła jedynie po włosku, dobrze, że moja żona mówiła trochę po włosku..

Błażej, 2018-02-17
  • Cechy hotelu Chiossone Suites
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • klimatyzacja
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój czteroosobowy - dwupoziomowy
+
Pokój Dwuosobowy
od 79,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Classic z łazienką
od 68,0 US$
Apartament typu Junior Suite z wanną z hydromasażem
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
od 76,2 US$
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje Chiossone Suites

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Fiume, Genua
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 806 opinii
Hotel

Pani recepcjonistka była bardzo pomocna i przyjazna. Dobra lokalizacja, w samym centrum Genui, zaledwie kilka kroków od dworca kolejowego, w pobliżu wielu kawiarni. Pokój był czysty i schludny. Polecam !!!.

Gracjan L., 2018-01-16
  • Cechy hotelu Hotel Fiume
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Maseczki dla gości
  • czujnik dymu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 51,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój czteroosobowy (2 pokoje połączone)
+
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fiume

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Premier CHC Airport, Genua
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1358 opinii
Hotel

Śniadanie było całkiem dobre i różnorodne. Świeżo wyciskany sok. Dobra kawa. Pokój był czysty. Miła i kompetentna obsługa. Do centrum Genui zaledwie kilka minut jazdy samochodem.

Był problem z zaparkowaniem samochodu przy hotelu, zbyt mało bezpłatnych miejsc. Dodatkowo parking płatny 12 euro za dzień.

Adrian, 2018-01-12
  • Cechy hotelu Best Western Premier CHC Airport
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • winda
  • sauna
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 68,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 72,7 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Premier CHC Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Genova Liberty, Genua
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1977 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre, były dobre sery i wędliny. Dobra lokalizacja, w samym centrum starego miasta Genua. Właściciele byli bardzo mili i zawsze byli dostępni. Pokój i łazienka były czyste. Przyjazny personel. Na krótki pobyt OK..

Ziemowit F., 2017-12-30
  • Cechy hotelu Hotel Genova Liberty
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały Pokój Dwuosobowy (1 osoba dorosła)
od 53,9 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy typu Superior
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
od 65,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Genova Liberty

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Genua, Włochy

Witaj w mieście Genua. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 269 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Genua. Zarezerwuj w najniższej cenie! Genua → Hotele Genua, Pensjonaty, Aparthotele Genua, Apartamenty, Obiekty B&B Genua. Tanie noclegi • Noclegi Genua — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Genua! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Genoa to włoskie miasto, które cieszy się popularnością wśród turystów. Napływowi gości zagranicznych sprzyja przede wszystkim wielość zabytków. Wybierając Genoa jako cel podróży, trzeba obejrzeć wszystkie kościoły, pałace, parki oraz fortece. Dlatego warto zatrzymać się tutaj co najmniej kilka dni.

Genoa jest celem Twojego wakacyjnego urlopu? Nie wiesz, gdzie się zatrzymać, by obiekty spełniły Twoje oczekiwania? Baza noclegowa jest tutaj bardzo dobrze rozwinięta oraz dość zróżnicowana.

Na turystów czekają przede wszystkim hotele. Są to obiekty zróżnicowane pod względem standardu, dlatego dostępne dla każdego gościa. Hotele prestiżowe, położone w najlepszych lokalizacjach Genoa to opcja dla osób zamożnych. Jeżeli cenisz sobie luksus i ekskluzywne warunki za niebagatelną cenę, postaw na hotele cztero- i pięciogwiazdkowe. Jeśli jednak nie ma większych wymagań, a wystarczy Ci wygodne łóżko, zdecyduj się na jeden z wielu hoteli dwu- lub trzygwiazdkowych.

Zakwaterowanie można znaleźć również w prywatnych rezydencjach (opcja dla bogatszych turystów) oraz pokojach gościnnych (rozwiązanie dla osób mniej zamożnych).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej