Florencja — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Florencja

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Florencja) - GPS: 43.771427, 11.254021
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Florencja

Miasta w pobliżu – Florencja

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Fedora, Florencja
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 649 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Śniadania w porządku, głodni nie byliśmy. Hotel Fedora znajduje się w starej kamienicy, okolica raczej głośna, hotel znajduje się przy ruchliwej ulicy ale za to w przystępnej cenie. Blisko od centrum Florencji, około 10 minut spacerkiem. Pokój był dwupoziomowy, łóżka były bardzo wygodne. Łazienka była czysta ale malutka.

Hotel na krótki pobyt w mieście był dobrym miejscem na pobyt:).

Filip D., 2020-12-31
  • Cechy hotelu Hotel Fedora
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
od 48 EUR
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bed and Breakfast Locanda di Mosconi, Florencja
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 429 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

- Właściciele byli bardzo mili i serdeczni - Świetna lokalizacja - w odległości około 10 minut od dworca kolejowego - blisko od centrum Florencji - w pobliżu kawiarni i restauracji - Pokój był czysty - Wygodne łóżko - Przyjazny personel - Wszystko ok.

Adrianna, 2020-03-03
  • Cechy hotelu Bed and Breakfast Locanda di Mosconi
  • wspólna kuchnia
  • transfer lotniskowy
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • pokoje rodzinne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 80 EUR
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Pokój typu Queen
Zobacz wszystkie pokoje Bed and Breakfast Locanda di Mosconi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Duomo View, Florencja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 192 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był bardzo pomocny i serdeczny. Znakomite położenie, w samym sercu Florencji z widokiem na katedrę! Nie daleko od dworca kolejowego. W odległości krótkiego spaceru do innych atrakcji. Łóżko było wygodne. Czysta łazienka. W pokoju było czysto.

Słabe śniadanie, kawa i rogaliki.

J. Seweryn , 2020-02-18
  • Cechy hotelu Duomo View
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z prywatną łazienką poza pokojem
od 60 EUR
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Mały pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Duomo View

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Firenze Centro, Florencja
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 209 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i pomocny. Mieliśmy duży i czysty pokój wyposażony we wszystkie udogodnienia. Doskonała lokalizacja, bardzo blisko od dworca kolejowego jak również spacerem do głównych atrakcji turystycznych Florencji. W bardzo bliskiej odległości znajduje się wiele
dobrych knajpek i restauracji

Zdecydowanie śniadanie jak na czterogwiazdkowy hotel mogłoby być lepsze!!!.

Irena A., 2019-11-07
  • Cechy hotelu Mercure Firenze Centro
  • winda
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 93 EUR
Pokój Dwuosobowy z Łóżkiem typu Queen-Size
od 93 EUR
Pokój typu Twin Superior z rozkładaną sofą
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Firenze Centro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Borgo Ponte dell'Asse, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 33 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właścicielka pensjonatu była niezwykle miła i pomocna, udzieliła nam wielu przydatnych wskazówk dotyczących zwiedzania Florencji. Pensjonat położony jest w pobliżu centrum handlowego i przystanku tramwajowego z którego można było dojechać do centrum Florencji.

Brak klimatyzacji.

C. Felicja , 2019-10-08
  • Cechy hotelu B&B Borgo Ponte dell'Asse
  • ogrzewanie
  • dostawa artykułów spożywczych
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • wspólny salon / sala TV
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Wine Apartments Florence Colorino, Florencja
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 72 opinii
Apartament

Doskonałe położenie ; blisko od restauracji i głównych atrakcji Florencji ; okolica dość bezpieczna i cicha ; Dobra cena ; Dobre wyposażenie ; Właściciele byli bardzo mili i łatwo dostępni - Mieszkanie było już trochę zaniedbane - Brudne ściany - Średnia czystość w łazience.

Antonina T., 2019-07-11
  • Cechy hotelu Wine Apartments Florence Colorino
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami
od 87 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Affittacamere Benedetta, Florencja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 220 opinii
Pensjonaty

Obiekt znajduje się przy cichej ulicy, około 10 minut spacerem do dworca kolejowego i około 30 minut spacerem od większości głównych atrakcji we Florencji. Pokój nie był duży ale czysty, czyste ręczniki. Właściciel był miły i sympatyczny, nie mieliśmy problemu z późniejszym przyjazdem czy wyjazdem. W holu przydałby się aneks kuchenny, można by było usiąść przy stole i rano zjeść śniadanie czy wypić kawę:).

Mieszko, 2019-06-21
  • Cechy hotelu Affittacamere Benedetta
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 45 EUR
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Affittacamere Benedetta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Palazzo D'Oltrarno - Residenza D'Epoca, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 456 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt jest dobrze położony, około 5 minut spacerem od mostu Ponte Vecchio we Florencji. Sam obiekt znajduje się w starym pałacu florenckim, ulica na której znajduje się obiekt jest pełna życia ale to typowe dla Florencji. W odległości spaceru od wszystkich głównych atracji miasta. Personel był bardzo miły i przyjazny. Trochę dokuczliwy hałas z ulicy, na której znajduje się wiele barów i restauracji ale w końcu to jest Florencja!!!.

Kacper, 2019-05-28
  • Cechy hotelu Palazzo D'Oltrarno - Residenza D'Epoca
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 80 EUR
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo D'Oltrarno - Residenza D'Epoca

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maison Sara, Florencja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 27 opinii
Apartament

+ Wyjątkowo dobre położenie obiektu + około 5 min spacerem od najlepszych miejsc we Florencji + Blisko od sklepów i supermarketów + Apartament był wygodny + w mieszkaniu było wszystko co potrzebne - Klimatyzacja nie działała - Zbyt słabe ciśnienie wody.

H. Nina , 2018-12-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Maison Sara
  • sklep na miejscu
  • Możliwe wystawienie faktury
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
od 80 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Locandiera B&B, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 275 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania Florencji, blisko od dworca kolejowego i starówki. Na wyciągnięcie ręki od przystanku autobusowego. Pokój był duży. W pokoju było czysto ale był prosty i skromny. Sama Florencja niestety tania nie jest.

Milena, 2018-12-06
  • Cechy hotelu La Locandiera B&B
  • pokoje rodzinne
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 63 EUR
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje La Locandiera B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Appartamento Piazza San Marco, Florencja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo mili i pomocni. Świetna lokalizacja, wszystkie główne atrakcje turystyczne we Florencji są w odleglosci spaceru. Blisko od kumunikacji miejskiej. Mieszkanie było wygodne i czyste, wszystko działało. Ze względu na położenie w nocy i od wczesnych godzin rannych było dość głośno. Nawet z zamkniętymi oknami hałas z ulicy był słyszalny..

Julia Z., 2018-09-20
  • Cechy hotelu Appartamento Piazza San Marco
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • klimatyzacja
  • pokoje rodzinne
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residenza d'Epoca Visacci, Florencja
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 135 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Doskonała lokalizacja, na starym mieście we Florencji, bardzo blisko do katedry Santa Maria del Fiore. Pracownicy byli bardzo przyjażni! Pokój był czysty.

Wi-Fi niby było ale tak naprawdę nie działało. Trochę cienkie ściany.

Marcelina, 2018-09-07
  • Cechy hotelu Residenza d'Epoca Visacci
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • sklep z upominkami
  • pokoje dla niepalących
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Apartament typu Junior Suite z tarasem
Apartament typu Suite z tarasem
+
Pokój rodzinny typu Deluxe
od 157 EUR
Zobacz wszystkie pokoje Residenza d'Epoca Visacci

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Giuliani Home, Florencja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 179 opinii
Pensjonaty

Doskonała lokalizacja, blisko od dworca kolejowego Rifredi, dzięki temu w ciągu 5 minut można było dojechać do centrum Florencji. Mieszkanie było czyste i wygodne. Miły personel. Ogólnie mieliśmy bardzo przyjemny pobyt.

Łucja, 2018-07-01
  • Cechy hotelu Giuliani Home
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Możliwe wystawienie faktury
  • klimatyzacja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 60 EUR
Apartament typu Suite
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
od 60 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Emy Guest House, Florencja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 64 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo uprzejmy i pomocny. Obiekt położony jest w doskonałej okolicy we Florencji. W pobliżu dworca kolejowego Santa Maria Novella oraz w odległości krótkiego spaceru od starego mostu a następnie od centrum samej Florencji! Blisko od przystanku autobusowego. Mieszkanie było czyste i ładnie urządzone. Bardzo mała kabina prysznicowa:(.

Iwo, 2018-06-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Emy Guest House
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami
od 170 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Girasole House, Florencja
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 61 opinii
Pensjonaty

Pokój był prosty ale czysty z łazienką. Dobry prysznic. Girasole House znajduje się blisko od dworca kolejowego, dzięki temu wszystko było łatwo dostępne we Florencji. W pobliżu miejsc gdzie można było zjeść. Personel był bardzo przyjazny ale dość słabo mówił po angielsku. Podstawowe śniadanie. Brak windy.

Maksym N., 2018-06-08
  • Cechy hotelu Girasole House
  • parking
  • część przeznaczona dla palących
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • sklep na miejscu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 39 EUR
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 50 EUR

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Palazzo Capponi, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 207 opinii
Apartament

Pani właścicielka była niezwykle przyjazna. Świetna lokalizacja, w centrum Florencji, około 3 minuty spacerem od mostu Ponte Vecchio. Dobry był dostęp do wszystkich ważniejszych obiektów we Florencji. Apartament był dobrze wyposażony. Niezłe wyposażenie kuchni i łazienki. Przyjemnością było mieszkać w autentycznym pałacu ale oczywiście w skromniejszej części przeznaczonej dla gości. Bardzo drogie okoliczne parkingi! Brak telewizora.

Marta, 2018-06-05
  • Cechy hotelu Palazzo Capponi
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • codzienne sprzątanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z tarasem - Dwupoziomowy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Superior
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo Capponi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Palazzo Guicciardini, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 635 opinii
Hotel

Butikowy hotel położony w samym sercu Florencji, prawie do wszystkiego można było dojść na pieszo. Pani recepcjonistka była naprawdę miła i pomocna. Pokój był dość przestronny. Śniadanie mogłoby być lepsze.

Julianna, 2018-04-18
  • Cechy hotelu Palazzo Guicciardini
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • bar
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Junior Suite (2 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 65 EUR
Apartament typu Junior Suite (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Junior Suite (3 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Suite
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo Guicciardini

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Greenhouse, Florencja
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 81 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo miły i życzliwy, polecił nam miejsca warte do odwiedzenia we Florencji. Dobre położenie, w ładnej i spokojnej okolicy Florencji, około 15 minut na pieszo od mostu Ponte Vecchio i innych atrakcji turystycznych, w pobliżu wielu dobrych restauracji i barów. Mieszkanie było ładne i przestronne oraz gustownie urządzone. Ogólnie podobało nam się wszystko.

Diana, 2018-03-12
  • Cechy hotelu Greenhouse
  • bezpłatne WiFi
  • Możliwe wystawienie faktury
  • WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i prywatnym ogrodem
od 100 EUR
+
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
od 100 EUR
+
Apartament dwupoziomowy z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Palazzo Lombardo, Florencja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 751 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był wygodny i czysty ale nic więcej. Palazzo Lombardo znajduje się w cichej okolicy, około 20 minut spacerem od centrum Florencji, można było dojechać autobusem. Właściciel był bardzo miły i pomocny. Śniadanie nie było wliczone w cenę. W zasadzie Wi-Fi nie działało.

Jakub W., 2018-02-16
  • Cechy hotelu Palazzo Lombardo
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Classic - Aneks
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
od 42 EUR
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo Lombardo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Be-ONE Art and Luxury Home, Florencja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 225 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjazny, udzielił nam wielu przydatnych wskazówek. Doskonała lokalizacja, w centrum Florencji. Pokój był wygodny. Dobre łóżko. Dość przystępna cena. Hałas z ulicy i baru poniżej.

Nadia S., 2018-01-18
  • Cechy hotelu Be-ONE Art and Luxury Home
  • opieka nad dziećmi
  • prasa
  • biblioteka
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
+
Apartament typu Junior Suite z wanną z hydromasażem
+
Apartament z łóżkiem typu king-size i wanną z hydromasażem
+
Zobacz wszystkie pokoje Be-ONE Art and Luxury Home

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Florencja, Włochy

Witaj w mieście Florencja. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1667 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Florencja. Zarezerwuj w najniższej cenie! Florencja → Aparthotele Florencja, Hotele, Obiekty B&B Florencja, Pensjonaty, Apartamenty Florencja. Tanie noclegi • Noclegi Florencja — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Florencja! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Miłośnicy Toskanii powinni koniecznie wybrać się do Florencji. Jest to miasto położone w środkowej części Włoch, które przyciąga każdego roku miliony turystów. Może nie jest to miasto typowo turystyczne, aczkolwiek na ilość zabytków nie można narzekać. Warto więc, choć część swojego urlopu poświęcić na pobyt właśnie we Florencji. Tym bardziej, że baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta. Stacjonuje tutaj ponad 500 obiektów noclegowych o bardzo zróżnicowanym standardzie i cenach.

Noclegi oferują zarówno luksusowe hotele pięciogwiazdkowe. Zarezerwować można ekskluzywne apartamenty, które wyposażone są we wszelkie hotelowe udogodnienia. Trzeba jednak liczyć się z bardzo wysoką ceną za dobę, która nierzadko może przekraczać nawet 2000 złotych. Zatrzymać się można i w pokojach gościnnych, ale i tutaj trzeba liczyć się z dość wysoką ceną, w zależności od lokalizacji oraz dodatkowych udogodnień. Znacznie tańsze, ale komfortowe pokoje oferują hotele trzygwiazdkowe. Dla osób, dla których bardziej niż dodatkowe udogodnienia liczy się cena, korzystnym rozwiązaniem będą albo pokoje w hotelach jednogwiazdkowych, albo pokoje w schroniskach i hostelach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej