Desenzano del Garda — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Plaza, Desenzano del Garda
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 410 opinii
Hotel

Obsługa hotelowa była bardzo pomocna. Dobra cena. Śniadanie było całkiem dobre ale bardzo kiepska kawa. Świetna lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od centrum Desenzano del Garda i portu.

Bardzo głośna klimatyzacja co było bardzo irytujące, zwłaszcza nocą. Hotel niestety lata świetności ma już za sobą.. W naszym pokoju był problem z internetem:(.

S. Ziemowit , 2019-09-22
  • Cechy hotelu Hotel Plaza
  • butelka wody
  • pralnia
  • bar
  • bilety do atrakcji / na występy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 90,8 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na jezioro
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Vittorio, Desenzano del Garda
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 684 opinii
Hotel
  • Via Lungolago Cesare Battisti 1/3 25015 Desenzano del Garda - pokaż na mapie

Personel recepcji był przyjazny i pomocny. Pokój nasz był z balkonem i widokiem na jezioro. Łóżko było wygodne. Doskonała lokalizacja w pobliżu portu, w pobliżu restauracji i sklepów, właściwie wszystko było w odległości spaceru. Śniadania były dobre. Trochę słaba izolacja akustyczna między pokojami.

Teodor R., 2017-10-12
  • Cechy hotelu Hotel Vittorio
  • sejf
  • czujnik dymu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • obsługa pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i częściowym widokiem na jezioro
Pokój dwuosobowy z balkonem i widokiem na jezioro
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
od 130,5 US$
Apartament typu Platinum Suite z tarasem i widokiem na jezioro
+
Apartament typu Gold Suite z balkonem i widokiem na jezioro
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Vittorio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Rosa Hotel Desenzano, Desenzano del Garda
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1288 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne ze świeżymi owocami, lokalnymi wędlinami i serami, etc. Dobra restauracja w hotelu. Hotel położony jest obok jeziora i zaledwie kilka minut spacerem od miejscowości Desenzano del Garda. Pokój był wygodny. Personel był przyjazny i uczynny. Trochę mały basen. W nocy było trochę głośno ale to nie z winy hotelu tylko przez głośno zachowujących się gości:(.

Mateusz H., 2017-08-17
  • Cechy hotelu Villa Rosa Hotel Desenzano
  • obsługa pokoju
  • pralnia
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
od 116,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Apartament typu Junior Suite z balkonem i widokiem na jezioro
Apartament typu Suite z balkonem i widokiem na jezioro
Zobacz wszystkie pokoje Villa Rosa Hotel Desenzano

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Piccola Matilde, Desenzano del Garda
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 146 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, w cichej okolicy, z dala od zgiełku, w odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Desenzano del Garda i jeziora, tuż obok znajduje się bardzo przyjemna kawiarnia, gdzie można było zjeść śniadanie. Zakwaterowanie było proste ale odpowiednie, kuchnia trochę z ograniczonym wyposażeniem.

Bardzo strome schody, słaba izolacja akustyczna, miejsce raczej dla niewymagających osób.

Paula, 2017-07-17
  • Cechy hotelu La Piccola Matilde
  • dostęp do Internetu
  • Faktury
  • bezpłatny parking
  • park wodny
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój trzyosobowy z łazienką
Studio z balkonem
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
od 113,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
38%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Agriturismo B&B Cascina Reciago, Desenzano del Garda
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 503 opinii
Gospodarstwa agroturystyczne

Apartament był dosyć duży i czysty, wszystko działało, dobrze działał nawet internet. Właściciel był bardzo przyjazny. Obiekt usytuowany jest w małej miejscowości, z dala od ruchu i hałasu i niedaleko od wszystkich atrakcji. Smaczne śniadanie. Ściany pomiędzy apartamentami mogłyby być trochę grubsze, dość dobrze było słychać sąsiadów..

Nikol M., 2017-05-17
  • Cechy hotelu Agriturismo B&B Cascina Reciago
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Wizyta w mieście
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na jezioro
od 90,8 US$
Apartament z balkonem i widokiem na jezioro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
30%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Castello Belvedere Residence, Desenzano del Garda
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 369 opinii
Aparthotele
  • Località Belvedere Baresani 2 25015 Desenzano del Garda - pokaż na mapie

Urocze i bardzo malownicze miejsce położenia, około 20 minut spacerem od jeziora, była cisza i spokój, można było odpocząć. Apartament był wygodny z widokiem na jezioro, dobrze był wyposażony. Obiekt mieści się w ładnym, starym budynku na wzniesieniu z widokiem na jezioro. Niewystarczająca ilość ciepłej wody pod prysznicem dla 2 osób, trzeba było jakiś czas poczekć, brak śniadania.

Celina, 2017-03-14
  • Cechy hotelu Castello Belvedere Residence
  • ogród
  • Faktury
  • dostęp do Internetu
  • faks / ksero
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 105,6 US$
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem z widokiem na jezioro
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na jezioro
od 194,1 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na jezioro
+
Zobacz wszystkie pokoje Castello Belvedere Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Maria, Desenzano del Garda
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 156 opinii
Hotel

Bardzo ładny i czysty basen, przyjemny bar obok niego, ładny także i zadbany ogród. Personel był przyjazny i pomocny. Przyjemna lokalizacja ale z dala od jeziora. Sala śniadaniowa w piwnicy, pokój był dość przestronny ale z małym oknem i dlatego w pokoju było bardzo ciemno, nwet w dzień, Wi-Fi było bardzo słabe.

Wojciech, 2017-01-21
  • Cechy hotelu Hotel Villa Maria
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • odkryty basen
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • leżaki lub krzesełka plażowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania
od 123,7 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na jezioro
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
Pokój czteroosobowy z widokiem na ogród
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Maria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Albergo La Quiete, Desenzano del Garda
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 491 opinii
Hotel
  • Via Martiri Italiani delle Foibe 25015 Desenzano del Garda - pokaż na mapie

Obsługa była bardzo miła i życzliwa. Obiekt jest dobrze utrzymany z ładnym i zadbanym ogródkiem, blisko od supermarketu, około 1,5 km od jeziora Garda. Bardzo dobra Pizzeria w obiekcie i smaczne pizzy. Bezpłatny parking. Pokój był czysty i ładnie urządzony. Ogólnie bardzo fajne miejsce na krótki pobyt.

Sławomir, 2016-09-09
  • Cechy hotelu Albergo La Quiete
  • restauracja
  • bezpłatny parking
  • sklep na miejscu
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 79,5 US$
Pokój Trzyosobowy
Apartament – parter – aneks
od 79,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Benaco, Desenzano del Garda
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 941 opinii
Hotel

Pokój był ze staroświeckim już wystrojem ale czysty, wygodne łożko. Personel był przyjazny i pomocny. Fajny ogród i przyjemny basen z dużą ilością leżaków. Dobra lokalizacja, niedaleko od starówki i jeziora. Brakowało nam czajnika, lodówki czy chociaż szklanek w pokoju, monotonne śniadania, codziennie to samo.

Sabina U., 2016-08-27
  • Cechy hotelu Hotel Benaco
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • pralnia chemiczna
  • ogród
  • brodzik
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 68,1 US$
Pokój czteroosobowy typu Economy – parter
+
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój rodzinny z balkonem
+
Pokój typu Comfort z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Economy na parterze
Pokój Trzyosobowy złożony z pokoi połączonych
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Benaco

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Astoria, Desenzano del Garda
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 402 opinii
Hotel

Bardzo przyjazny i pomocny personel. Dobre położenie, w pobliżu centrum miasta i jeziora. Przyzwoite śniadanie. Bardzo fajny taras na dachu, gdzie wieczorem można było wypić drinka. Bardzo podstawowy standard pokoju, zbyt głośna i denerwująca klimatyzacja.

Adam, 2016-08-05
  • Cechy hotelu Hotel Astoria
  • codzienne sprzątanie
  • klimatyzacja
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 61,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Astoria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Desenzano del Garda, Włochy

Witaj w mieście Desenzano del Garda. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 166 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Desenzano del Garda. Zarezerwuj w najniższej cenie! Desenzano del Garda → Hotele Desenzano del Garda, Aparthotele, Gospodarstwa wiejskie Desenzano del Garda, Gospodarstwa agroturystyczne, Obiekty B&B Desenzano del Garda. Tanie noclegi • Noclegi Desenzano del Garda — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Desenzano del Garda! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Włoskie wakacje w Desenzano del Garda

Znakomitym pomysłem na niebanalne wakacje jest wyjazd do włoskiej miejscowości Desenzano del Garda. W trakcie pobytu można poznać Włochy z zupełnie innej strony, a zakwaterowanie znaleźć w jednym z wielu luksusowych hoteli, zapewniających komfortowe warunki i znakomitą atmosferę. Miasto położone jest na terenie prowincji Brescia w samym sercu Lombardii. Liczy nieco ponad 20 tysięcy stałych mieszkańców, dzięki czemu podoba się turystom ceniącym kameralny klimat włoskich miasteczek.

W sąsiedztwie znajduje się jezioro Garda stwarzające możliwość aktywnego wypoczynku fanom żeglowania i innych sportów wodnych. Jezioro jest niezwykle malownicze, znajduje się na kilka dużych wysp i nim wiele małych wysepek. Wokół jego brzegów rośnie bujna roślinność śródziemnomorska: imponujące cyprysy i oleandry, oliwki europejskie, a nawet palmy. Zabytkowa architektura to z kolei atrakcja dla miłośników historii. Warto wybrać się na spacer po mieście i przy okazji skosztować tradycyjnych włoskich przysmaków.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej