Cefalù — hotele

Zdjęcia hotelu: B&B Villa Seta, Cefalù
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 187 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciele pensjonatu byli bardzo sympatyczni i pomocni. Pokój był czysty i komfortowy.
Piękny widok na miasto Cefalu, ruiny zamku na skałach i morze. Śniadanie było dobre. Personel był bardzo przyjazny. Wspaniały basen. Polecamy!.

Ziemowit G., 2020-01-15
  • Cechy hotelu B&B Villa Seta
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
od 106,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
od 116,0 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje B&B Villa Seta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Magarà, Cefalù
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 110 opinii
Apartament

1) Bardzo ładny basen, który wieczorem był podświetlany. 2) W ogóle piękne miejsce, było cicho i spokojnie i przepiękny widok. 3) Apartament był czysty i zadbany. 4) Wygodne łóżka. 5) Obiekt Residence Magara znajduje się około 20 minut spacerem od centrum Cefalu ale dla nas nie było to problemem. 6) Bardzo miły i pomocny właściciel.

1) Prysznic mógłby być trochę większy. 2) Brak czajnika.

Daniel, 2019-12-09
  • Cechy hotelu Residence Magarà
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • parking
  • solarium
  • taras słoneczny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 91,2 US$
+
Dwupoziomowy Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Santa Barbara, Cefalù
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 286 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni z lokalizacji, w spokojnej okolicy o jednocześnie blisko od miejscowości Cefalu. Wspaniały basen. Pan recepcjonista był bardzo przyjazny. Pokój był duży z dobrze wyposażoną kuchnią. Zdecydowanie polecam obiekt Villa Santa Barbara????

Przydałby się ekspres do kawy w pokoju.

Ernest L., 2019-08-02
  • Cechy hotelu Villa Santa Barbara
  • park wodny
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • plac zabaw
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Pokój rodzinny z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 62,7 US$
Apartament typu Executive z widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Santa Barbara

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gaia Holidays, Cefalù
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 70 opinii
Apartament
  • Different Locations in Cefalù city centre 90015 Cefalù - pokaż na mapie

Najlepsza była lokalizacja, w centrum miasta Cefalu, w odległości spaceru od wszystkiego co potrzebne, morze, główne atrakcje, sklepy i restauracje. Blisko od katedry. Mieszkanie było czyste, w zasadzie było wszystko co potrzebne. Właściciel był bardzo miły i pomocny. Ogólnie wszystko było dobrze:):):).

T. Aniela , 2019-02-13
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Gaia Holidays
  • Możliwe wystawienie faktury
  • lokalizacja przy samej plaży
  • jazda konna
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze – Via Candeloro 43
+
Apartament z 1 sypialnią – Via Francavilla 11
od 94,7 US$
+
Apartament na 1. piętrze z 1 sypialnią – Via Francavilla 11
od 94,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Blue Bay, Cefalù
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 569 opinii
Aparthotele

Śniadania były smaczne. Świetne położenie, tuż przy plaży, w odległości bardzo przyjemnego spaceru od centrum miejscowości Cefalu. Bardzo miły personel. Była możliwość bezpłatnego korzystania z leżaków, parasoli, kajaków i rowerów wodnych. Pokoje były proste ale w dobrym stanie. Byliśmy zbyt krótko!!!.

Gracjan, 2018-02-01
  • Cechy hotelu Blue Bay
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • pralnia
  • wędkowanie
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 149,2 US$
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Apartament typu Suite z sauną i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Blue Bay

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Margherita, Cefalù
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 248 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciel Willi był bardzo sympatyczny i przyjazny. Pensjonat jest bardzo dobrze położony, blisko od bardzo ładnej plaży i trochę dalej od zgiełku turystycznego. Śniadania były bardzo dobre, serwowane na życzenie, na tarasie. Do dyspozycji gości taras na dachu willi z widokiem na morze. Bezpłatny parking. Zatrzymaliśmy się tylko na dwie noce..stanowczo za krótko. NIC.

Robert, 2018-01-24
  • Cechy hotelu Villa Margherita
  • taras
  • lokalizacja przy samej plaży
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 61,6 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 74,6 US$
Pokój typu Flexible

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Palazzo Raho, Cefalù
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 457 opinii
Pensjonaty

Hotel jest bardzo centralnie położony, bardzo blisko od centrum Cefalu, w pobliżu wszystkich atrakcji i restauracji, około 5 minut od plaży. Wszyscy pracownicy byli bardzo przyjaźni i pomocni, dostaliśmy informacje na temat miasta i transportu publicznego. Pokój był czysty. Bardzo przydatna byłaby lodówka w pokoju.

14Tobiasz, 2017-09-05
  • Cechy hotelu Palazzo Raho
  • lekcje gotowania
  • jazda konna
  • klimatyzacja
  • kort tenisowy
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Mały pokój Dwuosobowy
od 79,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Economy - parter
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Flexible
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo Raho

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Madema B&B, Cefalù
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 213 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Dobre kontynentalne śniadanie. Dobra cena jak na Cefalu, które naprawdę warto zobaczyć. Dobra lokalizacja w pobliżu plaży i centrum miasta, w odległości krótkiego spaceru od katedry. Personel był przyjazny i pomocny. Brak możliwości dojazdu pod hotel samochodem, problemem było znalezienie miejsca do zaparkowania w mieście.

Lilia, 2017-01-09
  • Cechy hotelu Madema B&B
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje rodzinne
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 45,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Madema B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cefalù Sea Palace, Cefalù
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 409 opinii
Hotel

Jest to czysty i nowoczesny hotel położony w pobliżu zabytkowego centrum miasta, naprzeciwko plaży, dostępne były bezpłatne leżaki i ręczniki na plaży. Bezpłatny parking prywatny. Personel był uprzejmy i przyjazny, dobrze mówił po angielsku. Pokój był ładny i duży, który codziennie był sprzątany. Duży i czysty basen. Brak międzynarodowych kanałów w telewizji.

Tomasz, 2016-08-27
  • Cechy hotelu Cefalù Sea Palace
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • łaźnia turecka / parowa
  • bezpłatny parking
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 142,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Rosa dei Venti, Cefalù
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 258 opinii
Apartament

Mieszkanie było wyposażone w nowoczesne udogodnienia, kuchnia była mała ale funkcjonalna, fajny prysznic, dobre łóżko, ogólnie było nam wygodnie. Personel był bardzo przyjazny. Doskonała lokalizacja, na starym mieście, blisko od plaży. Brak możliwości dojazdu samochodem do apartamentu.

Ksenia, 2016-06-08
  • Cechy hotelu La Rosa dei Venti
  • wypożyczalnia samochodów
  • klimatyzacja
  • bezpłatny parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
od 105,4 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i rozkładaną sofą
od 105,4 US$
+
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
od 105,4 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 105,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje La Rosa dei Venti

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Cefalù, Włochy

Witaj w mieście Cefalù. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 271 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Cefalù. Zarezerwuj w najniższej cenie! Cefalù → Obiekty B&B Cefalù, Hotele, Apartamenty Cefalù, Pensjonaty, Aparthotele Cefalù. Tanie noclegi • Noclegi Cefalù — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Cefalù! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Miasto Normanów

Włochy, to niezaprzeczalnie kraj pełen uroku i niepowtarzalnego piękna. Warto jednak zwiedzanie zacząć od miejsc mniej znanych i nie tak bardzo obleganych przez turystów, jak najbardziej popularne w Italii miejsca. Dlatego jeśli będziecie wybierać się do Włoch, koniecznie pomyślcie, by wynająć pokoje poza największymi centrami.
Dobrym pomysłem na podróż po Italii jest odwiedzenie Cefalù, zwanego Miastem Normanów. To sycylijskie miasto leżące około 50 kilometrów od Palermo.
To niezwykle urokliwe miasto, którego początki sięgają V w. p.n.e. a być może i czasów dużo wcześniejszych.

Dziś zobaczyć można tu mnóstwo zabytków, poczynając od megalitycznej świątyni Diany (z VII w. p.n.e.), poprzez XII - wieczną katedrę ufundowaną przez normańskiego króla Rogera II, czy też mnóstwo innych zabytkowych budowli sakralnych, pochodzących z okresu wczesnego średniowiecza.
Najbardziej znaną budowlą jest jednak wzmiankowana Katedra, przykład architektury normańskiej, zbudowana w latach 1131-1240.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej