[5] › Katania — hotele

Zdjęcia hotelu: City-In Hostel B&B, Katania
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 208 opinii
Hostel/Schronisko

Zakwaterowanie było ładne i zadbane z klimatyzacją. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Dogodne położenie w pobliżu centrum Katanii, bardzo blisko od katedry, około 4 minuty od pobliskiego rynku, gdzie można było kupić świeże owoce i owoce morza. Dostępna była dla gości ładna i bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Przystępna cena. Nic.

Adela, 2016-03-02
  • Cechy hotelu City-In Hostel B&B
  • toaleta z uchwytami
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • nurkowanie z rurką
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z łazienką i balkonem
+
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi oraz wspólną łazienką - poddasze
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 16,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Economy - Poddasze
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje City-In Hostel B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NH Catania Centro, Katania
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 662 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre, każdy coś dla siebie znalazł. Personel był bardzo życzliwy i dostępny, mieliśmy bardzo przyjazne powitanie. Dość centralna lokalizacja, około 15 minut na pieszo od centrum zabytkowego miasta. Pokój był z dobrym komfortem. Bardzo przydatny byłby czajnik w pokoju.

Monika , 2016-02-24
  • Cechy hotelu NH Catania Centro
  • parking
  • prasa do spodni
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 116,1 US$
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i panoramicznym widokiem
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny XXL
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z panoramicznym widokiem
Zobacz wszystkie pokoje NH Catania Centro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Duca di Uzeda Luxury and Style, Katania
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 483 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był gościnny i chętny do pomocy. Pokój był prosty ale ładnie urządzony, łazienka była mała ale ładna. Bezpłatny parking tuż przed budynkiem. Śniadanie typowo włoskie. Obiekt jest dobrze położony, w pobliżu centrum miasta, bardzo blisko od katedry. Zbyt słabe oświetlenie w pokoju, brak sejfu w pokoju, hałas w godzinach porannych ze względu na bliskie położenie od rynku rybnego.

46Ziemowit, 2016-01-17
  • Cechy hotelu Duca di Uzeda Luxury and Style
  • parking w garażu
  • ogrzewanie
  • przechowalnia bagażu
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 79,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 71,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Duca di Uzeda Luxury and Style

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ferrini Home - Residence 150, Katania
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 453 opinii
Apartament

Apartament był dobrze wyposażony, cena była bardzo rozsądna. Bardzo uprzejmy personel recepcji, dostaliśmy wiele przydatnych informacji na temat okolicy. Dobre położenie, blisko od centrum miasta, łatwo było dojść na pieszo. Mała i wąska winda, dobrze było słychać odgłosy z innych pomieszczeń.

Maja, 2015-12-03
  • Cechy hotelu Ferrini Home - Residence 150
  • faks / ksero
  • kąpiel stóp
  • parking w garażu
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Executive
od 66,3 US$
Apartament typu Standard
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament typu Flexible
Apartament z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Ferrini Home - Residence 150

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Four Points by Sheraton Catania Hotel, Katania
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1821 opinii
Hotel

Wygodny parking na terenie hotelu. Pokój był z balkonem i z ładnym widokiem na morze, pokój niedawno był odnowiony. Ładny basen z widokiem na morze. Przestarzała łazienka, brakowało ciepłej wody w godzinach szczytu, przestarzały wystrój pokoju, hotel najlepsze lata niestety ma już niestety za sobą, wymaga aktualizacji, trochę daleko od centrum Katanii.

76aniela, 2015-09-04
  • Cechy hotelu Four Points by Sheraton Catania Hotel
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • ogrzewanie
  • bar przy basenie
  • transfer
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój typu Twin Classic
od 77,0 US$
Pokój typu Twin Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Twin Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Apartament Prezydencki
Apartament Dyplomatyczny
Zobacz wszystkie pokoje Four Points by Sheraton Catania Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Art & Jazz Hotel, Katania
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 674 opinii
Hotel

Pokój był dość przestronny i czysty, bardzo wygodne było łóżko. Wszyscy pracownicy byli bardzo przyjaźni i pomocni. Hotel położony jest w odległości około 4 minut spacerem od dworca autobusowego z którego autobusy odjeżdżają do Etna, Syrakuz czy Taorminy oraz innych atrakcji turystycznych, do centrum miasta można było dojść na pieszo, około 25 minut. Niestety parking nie jest wliczony w cenę.

oliwia99, 2015-09-03
  • Cechy hotelu Art & Jazz Hotel
  • parking w garażu
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • transfer na lotnisko
  • transfer
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Dwupoziomowy pokój dwuosobowy typu Comfort
Dwupoziomowy Pokój Dwuosobowy typu Superior
Dwupoziomowy pokój jednoosobowy typu Comfort
od 69,9 US$
Pokój typu Junior
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 81,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Art & Jazz Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Trieste, Katania
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 138 opinii
Hotel

Właściciel był wyjątkowo bardzo przyjazny i pomocny, udzielił mi wielu przydatnych informacji, oraz polecił miejsca warte zobaczenia. Bardzo dobra lokalizacja, tuż obok wszystkich głównych atrakcji, restauracji i barów. Pokój był czysty i przestronny. Bardzo niestabilny internet, hałas z ulicy ale to oczywiście ze względu na centralną lokalizację.

48Jagoda, 2015-07-27
  • Cechy hotelu Hotel Trieste
  • transfer
  • gry planszowe / puzzle
  • WiFi
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
od 45,0 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Hotel Mediterraneo, Katania
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 420 opinii
Hotel

Mieliśmy pokój z balkonem, wyposażony w klimatyzację. Dobra lokalizacja, w odległości spaceru od centrum, dobra restauracja znajduje się za rogiem, łatwy był dostęp do głównych atrakcji miasta. Personel był bardzo miły i przyjazny. Dobre śniadanie. Słabe połączenie internetu bezprzewodowego w pokoju, parking przy hotelu jest ograniczony.

Agnieszka , 2015-06-25
  • Cechy hotelu Best Western Hotel Mediterraneo
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • sejf
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 74,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Business
Pokój trzyosobowy typu Standard z łóżkiem typu queen-size i łóżkiem pojedynczym
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Hotel Mediterraneo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Nettuno, Katania
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1085 opinii
Hotel

Hotel położony jest nie daleko od centrum miasta. Pokój był wygodny z pięknym widokiem na morze. Śniadanie było różnorodne i dobrej jakości. Bardzo podobał nam się basen. Personel był bardzo przyjemny i kompetentny. Zbyt głośna klimatyzacja, bardzo cienkie ściany, dokładnie było słychać rozmowy z pokoju obok, było bardzo głośno, hotel jest usytuowany tuż przy ruchliwej ulicy.

74Konstancja, 2015-06-16
  • Cechy hotelu Hotel Nettuno
  • masaż stóp
  • taras
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
od 93,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 99,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Nuovo Hotel Regina Margherita, Katania
5,0 /5
Znakomity
Całkowita ocena hotelu
Hotel

Wyjątkowo przyjazny i pomocny był personel. Pokój był z wysokim sufitem, wygodne łóżka i duża łazienka, dobre było połączenie Wi-Fi. Hotel położony jest w centrum Katanii, w pobliżu wszystkich atrakcji, w pobliżu dworca kolejowego i w pobliżu przystanku autobusowego na pobliskie lotnisko. Mało skuteczna klimatyzacja, przeciętne śniadanie.

Edyta , 2015-06-13
  • Cechy hotelu Nuovo Hotel Regina Margherita
  • całkowity zakaz palenia
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami
od 40,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Zobacz wszystkie pokoje Nuovo Hotel Regina Margherita

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Katania, Włochy

Witaj w mieście Katania. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 501 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Katania. Zarezerwuj w najniższej cenie! Katania → Obiekty B&B Katania, Hotele, Apartamenty Katania, Pensjonaty, Aparthotele Katania. Tanie noclegi • Noclegi Katania — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Katania! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Katania to włoskie miasto położone u podnóża Etny. Atrakcyjna lokalizacja oraz wielość zabytków sprawia, że przybywa tutaj wielu turystów.

I Ty chcesz poznać Katanię? Zarezerwuj miejsce do spania i zatrzymaj się tutaj nawet kilka dni. Baza noclegowa jest dobrze rozwinięta, dzięki czemu każdy turysta znajdzie nocleg na miarę swoich oczekiwań i możliwości.

Na osoby zamożne czekają luksusowe hotele, które oferują nie tylko przestronne pokoje i ekskluzywne apartamenty, ale również dogodną lokalizację. Położone w samym centrum Katanii, ale jednocześnie z dala od turystycznego zgiełku, pozwalają na komfortowy wypoczynek. Obiekty cztero- i pięciogwiazdkowe dają dostęp do wszystkich udogodnień, oferują smaczną kuchnię w restauracjach oraz dostęp do centrum odnowy biologicznej.

Poszukując taniego zakwaterowania, warto zwrócić uwagę na hotele niższego standardu, ale mających do zaoferowania atrakcyjne warunki bytowe. Pokoje może nie są luksusowymi apartamentami, jednakże są w pełni wyposażone. Szukając tanich miejsc do spania, zawsze można zatrzymać się w katańskich hostelach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej