Canazei — hotele

Zdjęcia hotelu: Fedaia Joy B&B, Canazei
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 319 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre i obfite, bardzo dobra kawa. Duży wybór wędlin i serów. Do tego jajka serwowane na wiele sposobów, wyciskany sok z pomarańczy. Dostępny wygodny parking. Hotel jest dobrze położony, blisko od wyciągu. Wszyscy pracownicy byli bardzo mili:).

Klementyna, 2020-01-07
  • Cechy hotelu Fedaia Joy B&B
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • sauna
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Basic z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Joy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łózkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 56,8 US$
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Fedaia Joy B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Azalea Codice Cipat 22039-AT-65309, Canazei
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 23 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w centrum miasta Canazei, blisko od wyciągu narciarskiego i od wszystkiego w mieście. Właściciel był miły i bardzo gościnny. Po nartach dobre jacuzzi i sauna. Mieszkanie było przestronne, mieliśmy wystarczająco dużo miejsca. Fajne miejsce także na spacery po mieście, w pobliżu restauracji.

Nic, wszystko było dobrze.

Jarosław, 2019-07-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Azalea Codice Cipat 22039-AT-65309
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z sauną
od 218,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
49%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: IHR Hotel Villa Emma, Canazei
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 421 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, blisko od wyciagów w Canazei i Albie. Śniadania obiady i kolacje były bardzo dobre. Personel był bardzo przyjazny. Pokój był odpowiedni. Nic szczególnego:).

Jeremiasz71, 2019-07-10
  • Cechy hotelu IHR Hotel Villa Emma
  • ogród
  • przechowalnia nart
  • winda
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
od 191,7 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
2 połączone Pokoje Dwuosobowe (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 142,0 US$
Pokój jednoosobowy
od 78,1 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje IHR Hotel Villa Emma

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Garnì Stella Alpina, Canazei
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 110 opinii
Hotel

1. Śniadania były naprawdę dobre. 2. Obsługa była bardzo sympatyczna. 3. Bardzo dobra lokalizacja, w niewielkiej odległości od stoków i stacji kolejki linowej Belvedere. 4. Pokój był czysty i przytulny. 5. Personel byl bardzo miły i przyjazny. 6. Wszystko było w porządku.

90monika, 2019-06-18
  • Cechy hotelu Garnì Stella Alpina
  • codzienne sprzątanie
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • czujnik dymu
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem
od 140,8 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem
od 159,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Gonzaga, Canazei
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 61 opinii
Aparthotele

Idealne położenie dla narciarzy, w pięknej i spokojnej okolicy, tuż przy stoku narciarskim. Mieszkanie było przestronne. Ładny basen, sauna. Jeden z najpiękniejszych widoków w Alpach. Jedzenie w hotelowej restauracji było bardzo smaczne. Kuchnia powinna być trochę lepiej wyposażona..

Nel T., 2019-04-08
  • Cechy hotelu Apartments Gonzaga
  • parking na miejscu
  • pokój gier
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • łaźnia parowa
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Rodzinny (5 osób dorosłych)
+
Apartament rodzinny (4 osoby dorosłe)
od 182,2 US$
+
Apartament rodzinny (3 osoby dorosłe)
od 160,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Sassleng, Canazei
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 37 opinii
Hotel

Hotel Sassleng jest dogodnie położony, tuż obok przystanku autobusu dla narciarzy. W odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Alba. Pokój był ładny, wygodne łóżko. W pokoju było czysto. Właściciele byli bardzo przyjaźni. Jedzenie było smaczne, zwłaszcza kolacje. Bardzo dobre śniadania. Hotel dla nas był bardzo dobrym na wypoczynek na nartach.

Byłoby dobrze gdyby pokój wyposażony był w czajnik elektryczny..

Dominik H., 2018-12-14
  • Cechy hotelu Hotel Sassleng
  • sauna
  • dostęp za pomocą kluczy
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • ogrzewanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 134,9 US$
Pokój rodzinny
od 236,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Cèsa Planber Mountain View, Canazei
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 222 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był dobry i w sumie bez zarzutu. Właściciele byli bardzo sympatyczni. Dobre Wi-Fi. Śniadania kontynentalne ale nam to wystarczało na początek dnia. Czajnik w pokoju! Bez problemu przygotowano nam pakiet śniadaniowy na wyjazd. Spokojna lokalizacja, idealne miejsce na spacer do miasta. Canazei to doskonały punkt wypadowy do zwiedzania pięknych okolic Dolomitów. Wszystko nam się podobało.

Malwina, 2018-11-20
  • Cechy hotelu B&B Cèsa Planber Mountain View
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • czekoladki lub ciastka
  • łucznictwo
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Comfort z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Studio Deluxe z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz balkonem z panoramicznym widokiem na okolicę
Apartament rodzinny typu Deluxe Suite
+
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
od 88,7 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką
Zobacz wszystkie pokoje B&B Cèsa Planber Mountain View

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Piccolo Hotel, Canazei
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 57 opinii
Hotel

Pokój był trochę mały ale funkcjonalny. Odpowiednia łazienka. Dobry prysznic. Personel był bardzo przyjemny i przyjazny:) Plusem był transfer pod wyciąg bezpośrednio z hotelu:) Hotel położony jest 10 minut spacerem od centrum miasteczka Canazei. Śniadania niestety nie powalały..

Leonard P., 2018-09-03
  • Cechy hotelu Piccolo Hotel
  • przechowalnia bagażu
  • masaż
  • kryty basen
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Albolina, Canazei
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 77 opinii
Hotel

+ Pokój był czysty i dokładnie był sprzątany. + Niewielki basen z hydromasażem w piwnicy. + Miła obsługa. + Dobre usytuowanie hotelu, w spokojnym górskim otoczeniu, w odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Canazei. + Dogodny dojazd. - Basen czynny tylko od godziny 15 do 19. - Cienkie ściany, dobrze było słychać rozmowy z sąsiednich pokoi jak i z korytarza.

Kazimierz, 2018-03-03
  • Cechy hotelu Hotel Albolina
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • prasa
  • bezpłatne rowery
  • masaż stóp
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 171,6 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 136,1 US$
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Albolina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Col di Lana, Canazei
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 327 opinii
Hotel

1. Śniadanie i kolacja były smaczne. 2. Pokój był ładny i czysty. 3. Hotel był dobrą bazą wypadową w góry. 4. W pobliżu szlaków turystycznych, naprzeciwko stacji kolejki linowej Sass Pordio. 1. Brak windy i wąskie schody. 2. Hałas z sąsiednich pokoi do późnych godzin w nocy.

Maksym, 2017-12-06
  • Cechy hotelu Hotel Col di Lana
  • sklep z upominkami
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • WiFi
  • taras
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 59,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
2 połączone pokoje dwuosobowe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Canazei, Włochy

Witaj w mieście Canazei. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 143 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Canazei. Zarezerwuj w najniższej cenie! Canazei → Hotele Canazei, Zajazdy, Aparthotele Canazei, Pensjonaty, Apartamenty Canazei. Tanie noclegi • Noclegi Canazei — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Canazei! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Canazei - zimowa turystyczna stolica Włoch.

Pomimo, że w pierwszej chwili Włochy kojarzą się większości z nas ze słonecznymi plażami, nie można zapominać, że ze względu na swoje położenie, jest to także wspaniały ośrodek sportów zimowych. Canazei to jedna z tych miejscowości, które ściągają do Włoch miłośników białego szaleństwa z całego świata.

POŁOŻENIE
Miejscowość Canazei położona jest w regionie Trydent-Górna Adyga, w prowincji Trydent. Sąsiaduje z miastami takimi jak: Gries, Chieva, Alba i Penia. Umiejscowiona 1460 m n.p.m. tuż u podnóża góry Col Rodella, stanowi jeden z ważniejszych ośrodków narciarskich we Włoszech.

ATRAKCJE
Liczne wyciągi narciarskie, wspaniałe trasy zjazdowe i biegowe sprawiają, że Canazei to jeden z najatrakcyjniejszych ośrodków zimowej turystyki. Jeżeli dodamy do tego liczne puby, kluby, restauracje, kino, teatr czy salon gier, otrzymujemy miejsce, które idealnie nadaje się do spędzenia urlopu.

TURYSTYKA
Canazei jest niezwykle popularnym miejscem, do którego tłumnie ściągają turyści z całej Europy i nie tylko. Na całe szczęście miasto jest na to doskonale przygotowane i rozbudowana baza noclegowa sprawia, że zakwaterowanie nie jest dużym problemem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej