Bolonia — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Bolonia

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Bolonia) - GPS: 44.493753, 11.343092
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Bolonia

Miasta w pobliżu – Bolonia

Najpopularniejsze miasta: Włochy

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: UNAHOTELS Bologna Centro, Bolonia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2178 opinii
Hotel

Pokój był z ciekawym wystrojem, komfortowa łazienka, sam pokój był wystarczającej przestrzeni. Obsługa była bardzo miła. Idealna lokalizacja, do najważniejszych zabytków w Bolonii w odległości krótkiego spaceru.

Bardzo ciasny parking i niektóre miejsca z bardzo niskim stropem co przy wyższych samochodach nie można było do końca otworzyć bagażnika.

Fabian, 2020-07-27
  • Cechy hotelu UNAHOTELS Bologna Centro
  • obiady na wynos
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy typu Superior – do pojedynczego wykorzystania
Pokój Dwuosobowy typu Classic – do pojedynczego wykorzystania
od 106,7 US$
Apartament typu Suite do pojedynczego wykorzystania
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Executive – do pojedynczego wykorzystania
Zobacz wszystkie pokoje UNAHOTELS Bologna Centro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Studio Palestro, Bolonia
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 21 opinii
Apartament

Dobre zwłaszcza położenie, w zabytkowym centrum Bolonii ale z dala od głośnych ulic, dobry był dostęp do przystanków autobusowych. Samo mieszkanie nie było rewelacyjne ale dobre na krótki pobyt w mieście. Zbyt wygórowana cena w stosunku do tego co było!!!.

Wanda, 2019-08-15
  • Cechy hotelu Studio Palestro
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
    Studio (2 osoby dorosłe)
    Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Il Convento Dei Fiori Di Seta, Bolonia
    4,1 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 1042 opinii
    Hotel

    Dobra kokalizacja, w spokojnej części Bolonii, około 15 minut spacerem od centrum miasta, w zasadzie do wszystkiego można było dojść na pieszo. Personel był bardzo przyjazny. Pokój był wygodny.

    Śniadanie mogłoby być lepsze..

    Jerzy A., 2019-07-19
    • Cechy hotelu Il Convento Dei Fiori Di Seta
    • WiFi
    • ogród
    • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
    • całodobowa recepcja
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    Apartament typu Junior Suite ze wstępem do spa w cenie
    Pokój dwuosobowy
    od 49,7 US$
    Apartament typu Suite ze wstępem do spa w cenie
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    od 47,3 US$
    Zobacz wszystkie pokoje Il Convento Dei Fiori Di Seta

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Zanhotel Regina, Bolonia
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 2705 opinii
    Hotel

    Super lokalizacja, w samym centrum miasta Bolonia, zaledwie parę kroków od głównego placu miasta. Blisko było do wszystkiego co chcieliśmy zobaczyć. Pokój nie był duży ale w porządku. Śniadanie było bardzo słabe i z małym wyborem:(.

    Emma, 2018-12-17
    • Cechy hotelu Zanhotel Regina
    • całodobowa ochrona
    • bar
    • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy typu Superior
    od 84,9 US$
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Apartament typu Studio - oddzielny budynek
    Apartament - oddzielny budynek
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Zanhotel Regina

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Casa Isolani Piazza Maggiore 1.0, Bolonia
    4,7 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 112 opinii
    Pensjonaty

    Najlepsza była lokalizacja, tuż w pobliżu głównego placu w Boloni, blisko było do wszystkiego, około 20 minut od dworca kolejowego. Pokój był ładnie urządzony. Wygodne łóżko z twardym materacem. Duża łazienka z prysznicem, były kosmetyki. W pomieszczeniu ogólnodostępnym była możliwość zrobienia sobie kawy czy herbaty. Nic szczególnego.

    Hanna, 2018-05-17
    • Cechy hotelu Casa Isolani Piazza Maggiore 1.0
    • śniadanie w pokoju
    • apartament dla nowożeńców
    • pokoje rodzinne
    • galerie sztuki
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
    od 109,2 US$
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Duży pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Casa Isolani Piazza Maggiore 1.0

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: BED in BO Porta San Donato, Bolonia
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 40 opinii
    Apartament

    Świetna lokalizacja, blisko od centrum Boloni, blisko od supermarketu i przystanku autobusowego, łatwo było dojść na pieszo. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Były drobne niedogodności..

    Paula, 2018-05-08
    • Cechy hotelu BED in BO Porta San Donato
    • sklep na miejscu
    • parking
    • system alarmowy
    • pokoje dla niepalących
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament typu studio
    od 54,6 US$
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: B&B Casa Bologna, Bolonia
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 108 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Właściciel był bardzo miły. Zakwaterowanie w stosunku do ceny były dobre. Pokój był cichy i spokojny, bardzo wygodne łóżko, czysta łazienka. Pensjonat znajduje się 25 minut spacerem od centrum Bolonii lub 10 minut jazdy autobusem. W sumie wszystko było dobrze.

    Seweryn, 2018-05-03
    • Cechy hotelu B&B Casa Bologna
    • bezpłatne rowery
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • bezpłatne WiFi
    • ogrzewanie
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i prywatną łazienką
    Pokój Dwuosobowy z balkonem i łazienką
    od 77,6 US$

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: 4 Star Apartments, Bolonia
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 377 opinii
    Apartament

    Idealne miejsce dla osób podróżujących, blisko od centrum Bolonii, blisko także od dworca kolejowego i autobusowego. Pokój był dobrej wielkości i czysty. Cienkie ściany, dobrze było słychać zbyt hałaśliwych sąsiadów. Polecam na krótki pobyt.

    Bolesław, 2018-02-14
    • Cechy hotelu 4 Star Apartments
    • pokoje rodzinne
    • gaśnice
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • dostęp do Internetu
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament typu studio
    Apartament typu Deluxe
    Apartament typu studio
    od 66,7 US$
    Apartament typu studio
    Apartament typu Deluxe
    Apartament z 1 sypialnią
    Zobacz wszystkie pokoje 4 Star Apartments

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: L.T. Schneider B&B, Bolonia
    4,1 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 362 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Właściciele byli bardzo sympatyczni i pomocni, nie było problemu z porozumieniem po angielsku. Pokój był czysty. Łazienka była wspólna ale do pogodzenia z innymi gośćmi. Dobra lokalizacja, pensjonat znajduje się blisko od starego miasta Bolonia i dworca kolejowego, mniej więcej 15 minut wolnym tempem. Śniadanie było dobre, serwowane od bardzo wczesnej godziny, bardzo dobra włoska kawa:) Zdecydowanie polecam.

    K. Maria , 2018-01-28
    • Cechy hotelu L.T. Schneider B&B
    • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
    • dostęp do Internetu
    • tylko dla dorosłych
    • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
    od 53,4 US$
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Bed & breakfast Aurelia, Bolonia
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 538 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Pokój był czysty i duży. Doskonała lokalizacja, około 2 minuty od dworca kolejowego w Bolonii, w przybliżeniu 20 minut na pieszo od placu Piazza Maggiore. Śniadanie mogłoby być lepsze.

    66jan, 2018-01-06
    • Cechy hotelu Bed & breakfast Aurelia
    • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
    • całkowity zakaz palenia
    • klimatyzacja
    • pokoje dla niepalących
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    Pokój dwuosobowy
    Pokój trzyosobowy
    od 42,4 US$
    +
    Duży pokój dwuosobowy
    od 42,4 US$
    Pokój Dwuosobowy typu Standard ze wspólną łazienką
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    Zobacz wszystkie pokoje Bed & breakfast Aurelia

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Agriturismo Ben Ti Voglio, Bolonia
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 417 opinii
    Gospodarstwa agroturystyczne

    Spokojne położenie, bez hałasu ale bardzo blisko od Bolonii. Pokój nasz był na poddaszu, był przestronny z ładnym widokiem z okna. Śniadanie w porządku, typowo włoskie, czyli wszystko na słodko. Było to idealne miejsce na wypoczynek. Może następnym razem wrócimy na dłużej:).

    Józef T., 2017-12-31
    • Cechy hotelu Agriturismo Ben Ti Voglio
    • całkowity zakaz palenia
    • taras
    • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
    • pokoje rodzinne
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Wizyta w mieście
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Duży pokój dwuosobowy
    Pokój Trzyosobowy typu Comfort
    od 76,4 US$
    +
    Pokój czteroosobowy typu Classic
    od 76,4 US$
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Agriturismo Ben Ti Voglio

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Dependance Green Park, Bolonia
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 863 opinii
    Motel

    Śniadanie było dosyć obfite i zróżnicowane. Spokojna lokalizacja ale trochę na uboczu, dla osób tylko przejeżdżających w porządku. Miła obsługa. Wygodne łóżko. Bezpłatny parking. Mało skuteczna klimatyzacja, w pokoju było gorąco, nie można było spać. Bardzo powolny internet w godzinach wieczornych.

    Maria, 2017-12-19
    • Cechy hotelu Hotel Dependance Green Park
    • automat z przekąskami
    • WiFi
    • Maseczki dla gości
    • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Przygoda
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
    od 71,6 US$
    Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
    +
    Pokój jednoosobowy z widokiem na ogród

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Bologna Inn, Bolonia
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 329 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 15 minut spacerem do centrum Bolonii, w odległości spaceru od głównego dworca kolejowego, łatwy był dostęp do sklepów i restauracji. Personel w recepcji był bardzo przyjazny, zameldowanie i wymeldowanie było łatwe. Ze względu na to, że obiekt znajduje się w starym budynku, dobrze było słychać odgłosy z sąsiednich pokoi jak również z górnego piętra. Słaby sygnał Wi-Fi.

    T. Bianka , 2017-11-28
    • Cechy hotelu Bologna Inn
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
    • całodobowa ochrona
    • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    od 72,8 US$

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Savoia Hotel Country House Bologna, Bolonia
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 2129 opinii
    Hotel

    Hotel był bardzo dobrym miejscm na nocleg podczas podróży, wygodny dla osób podróżujących samochodem, w pobliżu zjazdu z autostrady. Śniadanie było bardzo dobre, podawane w uroczej restauracji. Dobry parking.

    Mały i ciemny pokój.

    Karolina, 2017-11-16
    • Cechy hotelu Savoia Hotel Country House Bologna
    • WiFi
    • parking
    • czyszczenie butów
    • plac zabaw dla dzieci
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    od 69,1 US$
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    od 60,6 US$
    Pokój trzyosobowy
    +
    Apartament typu Suite
    Apartament z tarasem
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Savoia Hotel Country House Bologna

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: iH Hotels Bologna Amadeus, Bolonia
    4,0 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 3535 opinii
    Hotel

    Pokój był duży i czysty. Personel był bardzo sympatyczny i przyjazny. Śniadania jak na włoskie były dobre dobre ale brakowało warzyw, jajecznica z proszku. Śniadanie było podawane w dużej sali. Przestronny bar. Hotel położony jest blisko od lotniska, bezpośrednie połączenia komunikacja miejską na lotnisko, autobus linia 54. Dobry był dojazd do centrum Bolonii, około 20 minut jazdy jednym autobusem, który jeździ mniej więcej...

    Antonina P., 2017-11-15
    • Cechy hotelu iH Hotels Bologna Amadeus
    • automat z przekąskami
    • obsługa pokoju
    • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
    • winda
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    od 78,8 US$
    Pokój Trzyosobowy typu Standard
    +
    Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    od 77,6 US$
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 2 podwójnymi łóżkami
    Pokój trzyosobowy typu Superior
    +
    Zobacz wszystkie pokoje iH Hotels Bologna Amadeus

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Santo Stefano Apartments, Bolonia
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 435 opinii
    Apartament

    Obiekt Santo Stefano mieści się w ładnej i zadbanej kamienicy, blisko od centrum Bolonii, w okolicy restauracyjki, sklepiki i zabytki. Mieliśmy apartament na poddaszu z małym balkonikiem w sypialni, ogólnie było czysto. Łóżko było bardzo wygodne, pościel i ręczniki świeże. Do apartamentu wjeżdża się bezpośrednio windą która jest dość hałaśliwa podczas pobytu. Wi-Fi było całkiem dobre. Właściciel i Pani która nas...

    Janusz, 2017-11-07
    • Cechy hotelu Santo Stefano Apartments
    • Dostęp do personelu medycznego
    • Pojemniki na śniadanie na wynos
    • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
    • pokoje dla niepalących
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament typu Superior
    od 76,4 US$
    +
    Apartament z tarasem
    +
    Apartament z 1 sypialnią i widokiem na dziedziniec
    Poddasze z tarasem
    +
    Dwupoziomowy Apartament typu Deluxe
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Santo Stefano Apartments

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Porta San Mamolo, Bolonia
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 407 opinii
    Hotel

    Obsługa była bardzo miła. Dobra lokalizacja, hotel Porta San Mamolo znajduje się przy cichej ulicy i w odległości spaceru od centrum Bolonii. Pokój był już przestarzały. Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem. Słychać było hałas z ulicy i z innych pokoi.

    Helena, 2017-11-04
    • Cechy hotelu Hotel Porta San Mamolo
    • usługi konsjerża
    • parking na miejscu
    • prasa
    • gaśnice
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój czteroosobowy typu Deluxe
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Porta San Mamolo

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: FlyOn Hotel & Conference Center, Bolonia
    3,7 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 2566 opinii
    Hotel

    Pokój był ładny i komfortowy. W łazience suszarka do włosów i potrzebne kosmetyki. Hotel położony jest bardzo blisko od lotniska, bezpłatny dojazd busem. Łatwy był dostęp do wszystkich części Bolonii. Hotel jest już stary i wymaga aktualizacji.

    Magdalena G., 2017-10-03
    • Cechy hotelu FlyOn Hotel & Conference Center
    • posiłki dla dzieci
    • czujnik dymu
    • obsługa pokoju
    • codzienne sprzątanie
    • Często rezerwowany!
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    +
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i parkingiem oraz transferem z i na lotnisko
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Dwuosobowy typu Executive
    Apartament typu Suite
    +
    Apartament typu Suite
    +
    Zobacz wszystkie pokoje FlyOn Hotel & Conference Center

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Astor Hotel, Bolonia
    4,0 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 729 opinii
    Hotel

    Mieliśmy przyzwoity pokój na czwartym piętrze. Klimatyzacja była cicha i skuteczna. Pokój z nowoczesnym wystrojem. Śniadanie jak włoskie było w porządku. Do hotelu można było dojechać autobusem nr 11, przystanek autobusowy znajduje się w odległości około 100 m od hotelu :) Słaba okolica, na obrzeżach Bolonii, trzeba było poruszać się środkami komunikacji miejskiej.

    Aleksy, 2017-09-23
    • Cechy hotelu Astor Hotel
    • całodobowa recepcja
    • sejf
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • czujnik dymu
    • Często rezerwowany!
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Jednoosobowy typu Classic
    od 60,6 US$
    Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Trzyosobowy typu Classic
    +
    Pokój trzyosobowy typu Superior
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Astor Hotel

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Ramada Encore Bologna-Hotel & Natural Spa, Bolonia
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 3129 opinii
    Hotel

    Śniadania jak na włoskie były naprawdę z dobrym wyborem, był żółty ser, szynka, tosty, jajecznica, bekon, warzywa, owoce, ciasta, świeżo wyciskane soki, kawa, herbata. Obsługa była bardzo uprzejma. Pokój był codziennie sprzątany, wygodne łóżka. Pomimo, że hotel położony jest w sąsiedztwie autostrady, było stosunkowo cicho. Obok hotelu jest przystanek autobusowy z którego można było dojechać autobusem do Piazza Magiore....

    Juliusz84, 2017-09-14
    • Cechy hotelu Ramada Encore Bologna-Hotel & Natural Spa
    • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
    • dostęp do Internetu
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami (1 osoba dorosła)
    Pokój dwuosobowy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    2 połączone pokoje
    +
    Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
    od 63,1 US$
    Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin ze sprzętem do ćwiczeń
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wstępem do spa
    Zobacz wszystkie pokoje Ramada Encore Bologna-Hotel & Natural Spa

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Szukaj noclegów w mieście Bolonia, Włochy

    Witaj w mieście Bolonia. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 465 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Bolonia. Zarezerwuj w najniższej cenie! Bolonia → Hotele Bolonia, Kompleksy wypoczynkowe, Apartamenty Bolonia, Obiekty B&B, Aparthotele Bolonia. Tanie noclegi • Noclegi Bolonia — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Bolonia! Od tanich hoteli do ofert last minute.

    Włochy cieszą się od dawna ogromnym uznaniem turystów, zwłaszcza tych, którzy lubią zwiedzanie tajemniczych zakątków, wielowiekowych budynków, kamieniczek pełnych wspomnień, a przoduje w tym Bolonia. Liczba zabytków w tym mieście jest imponująca, a jeszcze więcej i jeszcze bogatsze są zbiory miejscowych muzeów. Niektóre budowle pamiętają jeszcze czasy średniowiecza ukazując współczesnym, jak kiedyś wyglądało życie.

    Poznawanie tych wszystkich monumentalnych bolońskich kościołów wymaga czasu, dlatego warto w mieście zatrzymać się na kilka dni. Hoteli, kwater i domów noclegowych w tym mieście nie brakuje i można z powodzeniem wybrać coś na miarę swoich możliwości. Hotele oferują pokoje w standardzie czterogwiazdkowym i niższym, za dość umiarkowane jak na taki poziom ceny. Najwyższy standard dostępny jest nawet za mniej niż 200 złotych. Nieco inaczej przedstawia się kwestia hosteli, które z założenia powinny być tańsze i dostępne dla przeciętnego turysty. Takie instytucje raczej trudno znaleźć w Bolonii.

    Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
    Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
    Bezstronne opinie
    Bezstronne opinie

    Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

    Największy wybór hoteli
    Największy wybór hoteli

    ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

    Miejsca na nocleg
    Miejsca na nocleg

    Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

    Strona w Twoim języku
    Strona w Twoim języku

    Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

    Pokaż hotele na mapie
    Szukaj noclegu w okolicy na dziś
    Nie tego szukasz? Szukaj dalej