Bergamo — hotele

Zdjęcia hotelu: B&B Hotel Bergamo, Bergamo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2692 opinii
Hotel

Super lokalizacja hotelu, w odleglosci 500 metrów od kawiarni i restauracji, niedaleko od centrum Bergamo, około 10 minut na pieszo. Blisko od dworca kolejowego i autobusowego. Ogólnie przyzwoity hotel. Pokój był czysty i przestronny.

Szkoda, że śnadania nie są wliczone w cenę, trzeba było dokupić je w recepcji.

Alicja E., 2020-04-25
  • Cechy hotelu B&B Hotel Bergamo
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • przechowalnia bagażu
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 55,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje B&B Hotel Bergamo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Excelsior San Marco, Bergamo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2927 opinii
Hotel

Pokój był przestronny i wygodny. Wygodne łóżka. Pokój codziennie był sprzątany. Piękny widok z balkonu na Stare Bergamo. Śniadania były dobre, duży wybór produktów. Znakomita lokalizacja, naprzeciwko hotelu znajduje się przystanek autobusowy, docelowy z lotniska i na lotnisko, około 5 minut od kolejki do Starego Miasta. Wszystko ok????.

Wincenty, 2020-04-23
  • Cechy hotelu Hotel Excelsior San Marco
  • kawiarnia na miejscu
  • sejf
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • monitoring wokół obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 88,7 US$
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój przydzielany przy zameldowaniu
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Excelsior San Marco

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Le Funi Hotel, Bergamo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1014 opinii
Hotel

Pokój był czysty i nowocześnie urządzony. Śniadanie było dobre i urozmaicone, dobry wybór włoskich serów i wędlin, sporo owoców. Parking przy hotelu. Świetna lokalizacja, w samym środku starego miasta Bergamo, główne atrakcje w odległości 5 minut, około 2 minuty od stacji kolejki linowej. Przyjazny personel.

Brak uwag.

Bianka, 2020-02-13
  • Cechy hotelu Le Funi Hotel
  • bilety do atrakcji / na występy
  • wino / szampan
  • butelka wody
  • dostęp za pomocą karty
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 82,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Classic – w aneksie
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
od 88,7 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Le Funi Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Mario Lupo, Bergamo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 233 opinii
Apartament

Obiekt Casa Mario Lupo był dla nas bardzo dobrym miejscem na krótki pobyt w Bergamo. Właściciel był bardzo sympatyczny i uśmiechnięty, pomógł nam znaleźć miejsce parkingowe. Świetna lokalizacja, w samym centrum starego miasta Bergamo. Apartament był wygodny i czysty oraz gustownie urządzony. Śniadanie było smaczne podane w ogrodzie. Szkoda tylko, że byliśmy tak krótko.

Dagmara B., 2018-12-27
  • Cechy hotelu Casa Mario Lupo
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Studio z tarasem
od 112,4 US$
Studio
od 87,6 US$
Pokój Trzyosobowy
od 98,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Baker Street, Bergamo
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 416 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty. Wygodne łożko. Śniadanie było dobre. Pensjonat Baker Street znajduje się w odległości krótkiego spaceru od dworca kolejowego, w pobliżu wielu restauracji w Bergamo. W pobliżu także lotniska. Łazienki były na korytarzu, były w miarę czyste jednak w łazienkach był bardzo nieprzyjemny zapach. Recepcja znajduje się w innym budynku, trudno było znaleźć!.

Aleksandra, 2018-02-17
  • Cechy hotelu Baker Street
  • Maseczki dla gości
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 56,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dèpendance Rivola, Bergamo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 395 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo miła i pomocna. Świetna lokalizacja, w samym centrum starego miasta Bergamo, wszędzie było blisko, miedzy innymi do komunikacji publicznej oraz do bardzo przyjemnych kawiarni i restauracji. Bardzo dogodny dojazd z lotniska. Pokój był wygodny i ładnie urządzony. Smaczne śniadanie, poza słodkim jedzeniem były jeszcze lokalne sery i wędliny. Trochę słaba izolacja akustyczna pomiędzy pokojami.

H. Jeremiasz , 2018-01-22
  • Cechy hotelu Dèpendance Rivola
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • pokoje dla alergików
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Prenditempo, Bergamo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 479 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa była bardzo miła. Pokój był czysty. Dla wszystkich gości dostępna była duża kuchnia. Wygodne łóżka. Śniadania były smaczne. Świetna lokalizacja! około 10 min od przystanku autobusowego z którego można było dojechać na lotnisko, niedaleko na pieszo od centrum Bergamo i od starego miasta. Ogólnie polecamy.

O. Maria , 2018-01-04
  • Cechy hotelu Prenditempo
  • fryzjer / salon piękności
  • WiFi
  • butelka wody
  • opcje śniadaniowe
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 40,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 63,9 US$
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Donizetti Royal, Bergamo
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 271 opinii
Pensjonaty

Bardzo dobra lokalizacja! około 10 minut spacerem od dworca kolejowego, w ładnej ale mało znanej części Bergamo, niedaleko od obiektu znajduje się przystanek autobusowy, obok sklepu. Właściciele byli bardzo gościnni i pomocni. Pokój był ładny, przestronna łazienka, było czysto. Polecam.

Berenika, 2017-11-29
  • Cechy hotelu Donizetti Royal
  • wypożyczalnia samochodów
  • pokoje rodzinne
  • klimatyzacja
  • biblioteka
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size i prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 42,6 US$
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Apartament typu Penthouse
+
Zobacz wszystkie pokoje Donizetti Royal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Academia Residence, Bergamo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 407 opinii
Aparthotele

Apartament był czysty i wygodny. Pokoje były przestronne, dostępna była pralka, suszarka, ręczniki, szampony i mydła. Był także czajnik elektryczny i lodówka. Obiekt Academia Residence znajduje się bardzo blisko od zabytkowej części Bergamo, bardzo blisko od przystanku autobusowego. Obiekt mieści się w kamienicy z windą. Obsługa była sympatyczna i dostępna. Bardzo dobra restauracja w tym samym budynku, która udzielała...

Halina M., 2017-11-08
  • Cechy hotelu Academia Residence
  • Faktury
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 92,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
2 połączone pokoje
od 151,5 US$
+
Pokój Dwuosobowy typu Basic
od 78,1 US$
Apartament – parter
+
Zobacz wszystkie pokoje Academia Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ostello di Bergamo, Bergamo
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1795 opinii
Hostel/Schronisko

Śniadanie było bardzo dobre. Obsługa bardzo sympatyczna i miła. Pokój i łazienka były dobrej wielkości, było czysto. Hostel położony jest w ładnej okolicy ale trochę daleko od starego miasta Bergamo ale dość dobre było połączenie do miasta bezpośrednim autobusem. Kiepskie Wi-Fi. Daleko od centrum.

Natasza, 2017-11-04
  • Cechy hotelu Ostello di Bergamo
  • parking
  • pralnia chemiczna
  • pralnia
  • wydarzenia sportowe na żywo (relacja na żywo)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
+
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym (6 osób dorosłych),
od 22,5 US$
Łóżko pojedyncze w wieloosobowej sali (6 osób dorosłych)
od 22,5 US$
Pokój jednoosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny (6 osób dorosłych)
+
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 mężczyzn
od 22,5 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko pojedyncze w męskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Zobacz wszystkie pokoje Ostello di Bergamo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Bergamo, Włochy

Witaj w mieście Bergamo. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 225 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Bergamo. Zarezerwuj w najniższej cenie! Bergamo → Hotele Bergamo, Hostele, Obiekty B&B Bergamo, Aparthotele, Pensjonaty Bergamo. Tanie noclegi • Noclegi Bergamo — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Bergamo! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Bergamo to niewielka włoska miejscowość, która nie jest ośrodkiem turystycznym. Warto jednak zatrzymać się tutaj na dłużej, by poznać urok tego miejsca. Choć Bergamo to nie Rimini, i tutaj można przeżyć niezapomniany wakacyjny urlop. Jest wiele zabytków, które warto zobaczyć, choćby mury obronne z XVI wieku, Wieżę Miejską, galerię sztuki.

Wybierasz się do Bergamo? Znajdź odpowiedni dla siebie nocleg - na miarę potrzeb i możliwości finansowych. Miejsce do spania oferują zarówno hotele, pensjonaty, a nawet hostele.

Turyści, szukający zakwaterowania w przystępnej cenie, mogą wybierać spośród komfortowych warunków oferowanych w obiektach hotelowych niższego standardu (2 gwiazdki). Tańsze będą też pensjonaty na obrzeżach miasta czy wreszcie - hostele, których na terenie Bergamo nie jest jednak wiele.

Turyści zamożni mogą zatrzymać się w jednym z luksusowych hoteli czterogwiazdkowym, oferującym przestronne pokoje. Atrakcyjna lokalizacja, restauracje i ekskluzywne centrum odnowy biologicznej to atuty tych obiektów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej