Fortuna — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Sierra Arenal, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 630 opinii
Hotel
  • 300 metros oeste de la iglesia católica en la fortuna de San Carlos 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny i dostępny. Śniadanie było dobre. Pokój wyglądał na czysty. Hotel Sierra Arenal znajduje się w odległości około 10 minut spacerem do centrum miasta Fortuna. W pobliżu wielu restauracji i sklepów, stosunkowo blisko od wulkanu. Dobrze działała lokalizacja, ładny balkon.

Bardzo proste usługi ale na kilka nocy w porządku.

Wanda B., 2018-04-18
  • Cechy hotelu Hotel Sierra Arenal
  • parking
  • mały basen
  • codzienne sprzątanie
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 60,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Monte Real, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 241 opinii
Hotel
  • 100m Sur y 300m Este de Parque Central de la Fortuna 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Pokój był prosty ale czysty i wygodny. Ładny i zadbany ogród. Personel był bardzo miły. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od centrum miasteczka La Fortuna z przyjemnymi restauracjami i barami. Na krótki pobyt wszystko było wystarczające.

norbert64, 2018-04-05
  • Cechy hotelu Hotel Monte Real
  • parking
  • klimatyzacja
  • basen
  • transfer z lotniska
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 67,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Premium
+
Pokój z łóżkiem typu king-size

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Luna Hotel & Spa, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 834 opinii
Hotel
  • 1.5 km south and 1.5 km west from the Catholic Church in La Fortuna, San Carlos, Alajuela province. 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Personel był bardzo pomocny. Pokój był wygodny. Spokojne miejsce położenia, w otoczeniu przyrody na skraju Parku Narodowego Arenal. Łatwy był dojazd do centrum miasta Fortuna. Ładny basen ze Spa. Personel recepcji był bardzo pomocny. Kiepskie Wi-Fi, praktycznie było bezużyteczne:(:(:( Brak ciepłej wody przez część pobytu. Bardzo skromne śniadanie.

F. Stefania , 2017-12-08
  • Cechy hotelu Casa Luna Hotel & Spa
  • bilety do atrakcji / na występy
  • transfer
  • przechowalnia bagażu
  • masaż dla par
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard Deluxe
od 75,0 US$
+
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Secreto La Fortuna, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1138 opinii
Hotel

Hotel położony jest stosunkowo blisko od centrum Fortuna z wieloma restauracjami i supermarketami. Miły i przyjazny personel recepcji. Personel był zawsze na miejscu. Dobre śniadanie. Zakwaterowanie było bardzo przyjemne. Mały basen. Nic.

90cyprian, 2017-11-18
  • Cechy hotelu Hotel Secreto La Fortuna
  • ogród
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • bezpłatny parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami typu queen-size
od 59,0 US$
+
Pokój typu Superior z 1 Łóżkiem typu King-Size
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
od 59,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Colores del Arenal & Fitness Center, Fortuna
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 325 opinii
Hotel
  • La Fortuna, San Carlos, 200 metros norte del Supermercado Palí 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Do dyspozycji niezbyt duży basen. Pokój był schludy z prostym ale wystarczającym wyposażeniem. Obsługa była miła i pomocna. Śniadanie niezbyt wyszukane, trzy rodzaje do wyboru. Hotel znajduje się dość daleko od centrum La Fortuna, w przybliżeniu 20 minut na pieszo. W pobliżu duży supermarket. Brak jakiegoś fotela czy hamaka na zewnątrz, fajnie byłoby posiedzieć sobie wieczorem..

Gabriel, 2017-11-11
  • Cechy hotelu Hotel Colores del Arenal & Fitness Center
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • bezpłatny parking
  • transfer z lotniska
  • transfer
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 51,0 US$
+
Pokój Dwuosobowy
od 54,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Tangara Arenal B&B, Fortuna
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 603 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
  • La Fortuna, 300 metros oeste del Servicentro la Cristalina, calle 440A 00011 Fortuna - pokaż na mapie

Mały, ładny obiekt położony w odległości około 500 m od centrum Fortuna. Pokój był czysty. Zadbany ogród z basenem. Personel był przyjazny i dostępny. Śniadanie było dobre. Ogólnie polecam ten hotel!.

Halina, 2017-09-26
  • Cechy hotelu Hotel Tangara Arenal B&B
  • transfer
  • całodobowa recepcja
  • przechowalnia bagażu
  • gaśnice
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Queen
Pokój z 2 łóżkami typu king-size
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
Mały pokój Dwuosobowy
od 67,0 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Tangara Arenal B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Brisas Arenal, Fortuna
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 422 opinii
Domki letniskowe
  • La Fortuna, del super mercado de Z13 un kilometro al sur y 600 mts oeste 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Bardzo podobał nam się ogród z dużą ilością ptaków i kwiatów. Śniadania były smaczne. Domek był ładnie urządzony, w domku było czysto i ładnie. Bardzo miła obsługa. Mieszkaliśmy w najtańszym domku ale komfort był dobry. Jest to idealne miejsce dla osób poszukujących spokoju i bliskości z naturą, dobre miejsce także dla rodzin. Brak restauracji w pobliżu. Słabe połączenie Wi-Fi.

Andżelika, 2017-09-23
  • Cechy hotelu Hotel Brisas Arenal
  • przechowalnia bagażu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • bezpłatne WiFi
  • masaż
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy
od 84,0 US$
+
Pokój rodzinny
+
Apartament typu Suite
Tropikalna Willa
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Brisas Arenal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Arenal Kioro Suites & Spa, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 284 opinii
Hotel

Pokój był przestronny z widokiem na wulkan. Świetne jaccuzzi. Bardzo uprzejmy personel. Śniadanie było smaczne i z dobrym wyborem. Ładnie zagospodarowany ogród. Nie bardzo czyste okna i prysznic. Mały basen gorących źródeł.

Nicola, 2017-08-25
  • Cechy hotelu Hotel Arenal Kioro Suites & Spa
  • masaż całego ciała
  • przechowalnia bagażu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • usługi konsjerża
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Rodzinny apartament typu Suite
od 192,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel El Silencio del Campo, Fortuna
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 242 opinii
Hotel
  • From the Catholic Church in La Fortuna 5 km northwest, road to Volcano National Park, main street on the righ hand side. 21007 Fortuna - pokaż na mapie

Obsługa była bardzo przyjazna i pomocna, dobrze mówiła po angielsku. Doskonała lokalizacja, w pięknej okolicy z widokiem na wulkan. Pokój był przyzwoitej wielkości, bardzo wygodne łóżko. Dobre śniadanie. Ładny odkryty basen termalny. Zbyt wysoka cena!.

Andrzej, 2017-01-14
  • Cechy hotelu Hotel El Silencio del Campo
  • obsługa pokoju
  • zabiegi upiększające
  • kąpiele termalne / gorące źródła
  • peeling ciała
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Domek
od 158,0 US$
+
Domek
od 158,0 US$
Domek rodzinny
+
Willa
Zobacz wszystkie pokoje Hotel El Silencio del Campo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Campo Verde, Fortuna
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 137 opinii
Hotel

Pokój był duży i wygodny wyposażony w lodówkę i sejf, z pokoju mieliśmy wspaniały widok na wulkan Arenal. Personel recepcji był bardzo miły i pomocny, udzielił nam wiele informacji. Hotel położony jest blisko od La Fortuna i wulkanu oraz restauracji w mieście, konieczny jest samochód. Śniadanie było dobre. Pokój wymaga już aktualizacji.

Alan, 2014-06-27
  • Cechy hotelu Hotel Campo Verde
  • wędkowanie
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • część przeznaczona dla palących
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
od 70,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Fortuna, Kostaryka

Witaj w mieście Fortuna. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 221 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Fortuna. Zarezerwuj w najniższej cenie! Fortuna → Hotele Fortuna, Domki letniskowe, Ośrodki wypoczynkowe Fortuna, Hostele, Kompleksy wypoczynkowe Fortuna. Tanie noclegi • Noclegi Fortuna — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Fortuna! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Fortuna, Kostaryka – szalenie malownicze i osobliwe miasteczko, położone u stóp wulkanu Arenal to propozycja dla ciekawych świata globtroterów, żądnych niecodziennej przygody. Turystów zaskoczy soczysta zieleń idealnie wkomponowana w górski pejzaż, który dopełniają liczne, małe strumyki. Wieczorem można podziwiać spektakl wulkanu, który co rusz zieje ogniem niczym niegroźny, acz piękny smok. Przytulne noclegi oferują hotele, jak również ośrodki proponujące domki do wynajęcia. Będąc w Fortuna koniecznie należy zakosztować wrażeń w parku Sky Trek & Tram, gdzie na wszystkich czekają trzy kilometry tras zjazdowych usytuowanych w tropikalnym lesie.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej