Alghero — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Catalunya, Alghero
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 711 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka kroków od Starego Miasta Alghero z dużą ilością restauracji i kawiarni, około 15 minut od plaży hotelowej. Pokój był dobrej wielkości, łóżko było wygodne. Śniadanie było dobre z niesamowitym widokiem na zatokę.- Prysznic przeciekał.

Martyna O., 2020-03-05
  • Cechy hotelu Hotel Catalunya
  • apartament dla nowożeńców
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • przechowalnia bagażu
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 102,5 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Catalunya

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Picalè, Alghero
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 520 opinii
Aparthotele

Pracownicy w recepcji byli bardzo pomocni : Świetna lokalizacja : spacerem wybrzeżem można było dojść do centrum Alghero : Blisko było od plaży i restauracji : Obok supermarketu : Apartament z przyjemnym wystrojem : Piękny widok na morze.

- Może być problem z zaparkowaniem samochodu w pobliżu, hotel zapewnia tylko ograniczoną liczbę miejsc na parkingu.

98aleks, 2020-01-10
  • Cechy hotelu Residence Picalè
  • gaśnice
  • część przeznaczona dla palących
  • solarium
  • winda
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+
Studio typu Standard
Apartament typu Standard z 2 sypialniami
+
Studio typu Comfort z bocznym widokiem na morze
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i bocznym widokiem na morze
+
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią
+
Apartament typu Studio Superior z tarasem z widokiem na morze
Apartament typu Superior z 1 sypialnią, tarasem oraz widokiem na morze
+
Apartament o podwyższonym standardzie z 2 sypialniami i tarasem oraz widokiem na morze
+
Studio typu Comfort
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i bocznym widokiem na morze
+
Apartament typu Penthouse
Apartament typu Superior z 1 sypialnią, tarasem, wanną z hydromasażem i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Residence Picalè

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Whale B&B, Alghero
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 65 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był ładny, niedawno odnowiony. Przestronna łazienka. Śniadanie było dobre, były sery, wędliny, soki, kawa, herbata, plasterki owoców, jogurt, rogaliki, na pewno głodni nie byliśmy. Dogodna lokalizacja, w odległości spaceru od Starego Miasta w Alghero i plaży.

Słabe i niestabilne Wi-Fi☹️.

Patryk, 2019-10-03
  • Cechy hotelu The Whale B&B
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • dostęp do Internetu
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 64,4 US$
Pokój trzyosobowy
od 83,5 US$
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Il Mare di Alida, Alghero
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 60 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne i dobrze wyposażone, była nawet pralka. Właściciel był bardzo miły i chętny do pomocy. Bardzo dobra lokalizacja, tuż przy plaży, około 15 minut spacerem od centrum Alghero. Blisko od sklepów spożywczych.

Prysznic mógłby być trochę większy. Wi-Fi praktycznie nie działało!.

Julianna, 2019-08-04
  • Cechy hotelu Il Mare di Alida
  • taras
  • przechowalnia bagażu
  • pokoje rodzinne
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią i bocznym widokiem na morze
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 88,2 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Il Mare di Alida

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel San Giuan, Alghero
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 199 opinii
Hotel

Personel w recepcji był bardzo miły i życzliwy. Recepcja czynna przez całą dobę. Hotel położony jest w pobliżu plaży i starego miasta w Alghero. W pobliżu także przystanku autobusowego. Śniadanie typowo włoskie, dużo owoców. Pani właścicielka była bardzo przyjemna i przyjazna.

Hałas z ulicy. Kiepski internet, praktycznie był bezużyteczny.

Eryk, 2019-07-17
  • Cechy hotelu Hotel San Giuan
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • ogród
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel San Giuan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Il Giardino del Nespolo, Alghero
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 160 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt znajduje się na spokojnej ulicy, blisko od morza i od starego miasta w Alghero, w pobliżu portu i sklepów. Pokój był czysty. Właścicielka obiektu była bardzo życzliwa i miła. Śniadania typowo włoskie, na słodko ale dobre. Wszystko było OK.

10Jan, 2019-05-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Il Giardino del Nespolo
  • bezpłatne WiFi
  • wspólny salon / sala TV
  • pokoje dla niepalących
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
od 47,7 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: KaRol Casa Vacanze, Alghero
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 102 opinii
Aparthotele

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od plaży, zaledwie kilka minut od centrum miasta Alghero i portu. Apartament był cichy i czysty z dobrze wyposażoną kuchnią. Plusem był duży taras i prywatny parking ale za dodatkową opłatą. Zdecydowanie polecam.

Angelika K., 2019-01-18
  • Cechy hotelu KaRol Casa Vacanze
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • kajakarstwo
  • nurkowanie z rurką
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe)
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje KaRol Casa Vacanze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Arco 37, Alghero
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 36 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, bardzo blisko od portu i zabytkowego centrum miasta Alghero, blisko od plaży. W pobliżu także dworca autobusowego. Mieszkanie było czyste i wygodne, w mieszkaniu było wszystko co potrzebne. Bardzo sympatyczny właściciel. Nic:).

Dorota, 2018-05-02
  • Cechy hotelu Arco 37
  • bezpłatne WiFi
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • całodobowa recepcja
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwupoziomowy z 2 sypialniami
od 71,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Riviera, Alghero
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1338 opinii
Hotel

Śniadania jak na włoskie były całkiem dobre. Personel był miły i uprzejmy. Pokój był z prostym wystrojem ale łóżka były ok. Dobra lokalizacja, około 2 minuty od morza

Jan, 2017-10-22
  • Cechy hotelu Hotel Riviera
  • pokoje dla niepalących
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • WiFi
  • Basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Riviera

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Country Hotel Vessus, Alghero
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 135 opinii
Gospodarstwa wiejskie

Pokój był schludny i czysty. Bardzo przyjazny był właściciel i personel. Dobra lokalizacja, w nocy było cicho, około 25 minut na pieszo od starego miasta lub kilka minut jazdy samochodem. Duży basen z pięknym ogrodem. Słaba izolacja akustyczna, słychać było hałas z innych pokoi. Bardzo przyjemne miejsce w otoczeniu starego gaju oliwnego. Wi-Fi w czasie naszego pobytu nie działało.

Dorian, 2017-09-19
  • Cechy hotelu Country Hotel Vessus
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • sejf
  • zamykane szafki
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Dwupoziomowy Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Country Hotel Vessus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Alghero, Włochy

Witaj w mieście Alghero. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 284 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Alghero. Zarezerwuj w najniższej cenie! Alghero → Hotele Alghero, Aparthotele, Pensjonaty Alghero, Kompleksy wypoczynkowe, Apartamenty Alghero. Tanie noclegi • Noclegi Alghero — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Alghero! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Alghero to typowe włoskie miasteczko turystyczne ze wszystkim, czego może zapragnąć poszukujący wypoczynku letnik. Można tu przyjechać z całą rodziną, w tym z małymi dziećmi, bowiem spokój, piękna pogoda i czysta plaża zapewnią bezpieczny i efektywny wypoczynek. Miasteczko nie jest duże, wiec cechuje je ten charakterystyczny klimat wąskich uliczek, kawiarenek i restauracyjek, w których można zjeść dobrze po włosku, poprawiając suty posiłek doskonałymi lodami.

W Alghero można też spacerować po godzinach plażowania i morskich kąpieli, popływać na łódce i oczywiście zanocować w klasycznym włoskim pensjonacie. O luksusowe hotele lepiej w Alghero nie pytać nie dlatego, że ich nie ma, ale dlatego, że odbierają one cały urok temu miejscu. Idealnym rozwiązaniem są wille i prywatne kwatery w niewielkich typowych dla Sardynii domach, których jest tu mnóstwo. Ceny też są przystępne, bowiem już za 40 euro można wynająć cały domek. Sporo jest też w mieście pensjonatów i obiektów hotelowych typu break & breakfast.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej