Alghero — hotele

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Catalunya, Alghero
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 649 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka kroków od Starego Miasta Alghero z dużą ilością restauracji i kawiarni, około 15 minut od plaży hotelowej. Pokój był dobrej wielkości, łóżko było wygodne. Śniadanie było dobre z niesamowitym widokiem na zatokę.- Prysznic przeciekał.

Martyna O., 2020-03-05
  • Cechy hotelu Hotel Catalunya
  • parking w garażu
  • bilety do atrakcji / na występy
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 112,4 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
od 147,6 US$
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Catalunya

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Residence Picalè, Alghero
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 414 opinii
Aparthotele

Pracownicy w recepcji byli bardzo pomocni : Świetna lokalizacja : spacerem wybrzeżem można było dojść do centrum Alghero : Blisko było od plaży i restauracji : Obok supermarketu : Apartament z przyjemnym wystrojem : Piękny widok na morze.

- Może być problem z zaparkowaniem samochodu w pobliżu, hotel zapewnia tylko ograniczoną liczbę miejsc na parkingu.

98aleks, 2020-01-10
  • Cechy hotelu Residence Picalè
  • opcje śniadaniowe
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • tenis stołowy
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+
Studio typu Standard
od 118,1 US$
Apartament typu Standard z 2 sypialniami
+
Studio typu Comfort z bocznym widokiem na morze
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i bocznym widokiem na morze
+
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią
+
Apartament typu Studio Superior z tarasem z widokiem na morze
Apartament typu Superior z 1 sypialnią, tarasem oraz widokiem na morze
+
Apartament o podwyższonym standardzie z 2 sypialniami i tarasem oraz widokiem na morze
+
Studio typu Comfort
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i bocznym widokiem na morze
+
Apartament typu Penthouse
Apartament typu Superior z 1 sypialnią, tarasem, wanną z hydromasażem i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Residence Picalè

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: B&B Vecchia Alghero, Alghero
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 122 opinii
Pensjonaty

Właściciel pan Luca był bardzo sympatyczny i pomocny. Bardzo fajna lokalizacja, w samym środku starego miasta Alghero, wokół znajduje się wiele kawiarni, restauracji i sklepów. Pokój z łazienką był przestronny. Mieliśmy bardzo przyjemny pobyt.

Maciej, 2019-10-09
  • Cechy hotelu B&B Vecchia Alghero
  • Faktury
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 85,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Whale B&B, Alghero
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 49 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był ładny, niedawno odnowiony. Przestronna łazienka. Śniadanie było dobre, były sery, wędliny, soki, kawa, herbata, plasterki owoców, jogurt, rogaliki, na pewno głodni nie byliśmy. Dogodna lokalizacja, w odległości spaceru od Starego Miasta w Alghero i plaży.

Słabe i niestabilne Wi-Fi☹️.

Patryk, 2019-10-03
  • Cechy hotelu The Whale B&B
  • nurkowanie
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking przy ulicy
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 71,5 US$
Pokój Trzyosobowy
od 97,6 US$
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 76,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Il Mare di Alida, Alghero
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 49 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne i dobrze wyposażone, była nawet pralka. Właściciel był bardzo miły i chętny do pomocy. Bardzo dobra lokalizacja, tuż przy plaży, około 15 minut spacerem od centrum Alghero. Blisko od sklepów spożywczych.

Prysznic mógłby być trochę większy. Wi-Fi praktycznie nie działało!.

Julianna, 2019-08-04
  • Cechy hotelu Il Mare di Alida
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • klimatyzacja
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią i bocznym widokiem na morze
od 141,9 US$
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 126,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Il Mare di Alida

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
36%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel San Giuan, Alghero
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 180 opinii
Hotel

Personel w recepcji był bardzo miły i życzliwy. Recepcja czynna przez całą dobę. Hotel położony jest w pobliżu plaży i starego miasta w Alghero. W pobliżu także przystanku autobusowego. Śniadanie typowo włoskie, dużo owoców. Pani właścicielka była bardzo przyjemna i przyjazna.

Hałas z ulicy. Kiepski internet, praktycznie był bezużyteczny.

Eryk, 2019-07-17
  • Cechy hotelu Hotel San Giuan
  • ogrzewanie
  • sejf
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 126,0 US$
Pokój jednoosobowy
od 73,8 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel San Giuan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Rosada Alghero, Alghero
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 79 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo mili, zameldowanie i wymeldowanie było łatwe. Apartament był czysty i schludny, dla dwóch osób był wygodny! Dobre Wi-Fi. Dobra lokalizacja, około 15 min spacerem od starego miasta Alghero, blisko od sklepów i hali targowej. Polecam:).

Lena T., 2019-06-17
  • Cechy hotelu Casa Rosada Alghero
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
od 79,5 US$
Apartament z 2 sypialniami
od 101,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Il Giardino del Nespolo, Alghero
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 149 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt znajduje się na spokojnej ulicy, blisko od morza i od starego miasta w Alghero, w pobliżu portu i sklepów. Pokój był czysty. Właścicielka obiektu była bardzo życzliwa i miła. Śniadania typowo włoskie, na słodko ale dobre. Wszystko było OK.

10Jan, 2019-05-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Il Giardino del Nespolo
  • przechowalnia bagażu
  • całodobowa recepcja
  • pokoje dla niepalących
  • klimatyzacja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
od 56,8 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
od 85,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: B&B La Terrazza, Alghero
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 57 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie w stosunku do włoskiego standardu było wystarczające. Właściciele pensjonatu byli mili i uprzejmi. Doskonała lokalizacja, zaledwie 5 minut od centrum Alghero, morza i przystanku autobusowego. W przybliżeniu 3 km od czystej plaży, około 40 minut spacerem ale blisko od przystanku z którego można było tam podjechać.

Trochę mały pokój. Pobliska plaża była brudna.

Julian, 2019-04-30
  • Cechy hotelu B&B La Terrazza
  • Goście mogą zrezygnować z usługi sprzątania
  • obsługa pokoju
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
od 90,8 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size z widokiem na morze
od 62,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
44%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: KaRol Casa Vacanze, Alghero
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 120 opinii
Aparthotele

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od plaży, zaledwie kilka minut od centrum miasta Alghero i portu. Apartament był cichy i czysty z dobrze wyposażoną kuchnią. Plusem był duży taras i prywatny parking ale za dodatkową opłatą. Zdecydowanie polecam.

Angelika K., 2019-01-18
  • Cechy hotelu KaRol Casa Vacanze
  • windsurfing
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • Zasady dystansu społecznego
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe)
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze (4 osoby dorosłe)
od 181,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
od 102,2 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje KaRol Casa Vacanze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Alghero, Włochy

Witaj w mieście Alghero. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 354 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Alghero. Zarezerwuj w najniższej cenie! Alghero → Hotele Alghero, Aparthotele, Pensjonaty Alghero, Obiekty B&B, Apartamenty Alghero. Tanie noclegi • Noclegi Alghero — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Alghero! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Alghero to typowe włoskie miasteczko turystyczne ze wszystkim, czego może zapragnąć poszukujący wypoczynku letnik. Można tu przyjechać z całą rodziną, w tym z małymi dziećmi, bowiem spokój, piękna pogoda i czysta plaża zapewnią bezpieczny i efektywny wypoczynek. Miasteczko nie jest duże, wiec cechuje je ten charakterystyczny klimat wąskich uliczek, kawiarenek i restauracyjek, w których można zjeść dobrze po włosku, poprawiając suty posiłek doskonałymi lodami.

W Alghero można też spacerować po godzinach plażowania i morskich kąpieli, popływać na łódce i oczywiście zanocować w klasycznym włoskim pensjonacie. O luksusowe hotele lepiej w Alghero nie pytać nie dlatego, że ich nie ma, ale dlatego, że odbierają one cały urok temu miejscu. Idealnym rozwiązaniem są wille i prywatne kwatery w niewielkich typowych dla Sardynii domach, których jest tu mnóstwo. Ceny też są przystępne, bowiem już za 40 euro można wynająć cały domek. Sporo jest też w mieście pensjonatów i obiektów hotelowych typu break & breakfast.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej