Tirana — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Oresti Center, Tirana
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 569 opinii
Hotel

Śniadania były smaczne. Naprawdę fajne miejsce na pobyt, tuż przy samym centrum Tirani, wszędzie było blisko. W pobliżu znajduje się wiele małych sklepików i kawiarni. W pokoju było czysto. Całkiem dobrze działał internet. Bardzo miły personel.

Hałas z ulicy słychać było nawet przy zamkniętych oknach, trochę nam przeszkadzał:(.

Marcelina E., 2020-09-03
  • Cechy hotelu Hotel Oresti Center
  • śniadanie w pokoju
  • sklep na miejscu
  • WiFi
  • winda
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 35,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Pięcioosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Oresti Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: comfy room 10 min from center (private bathrom), Tirana
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 60 opinii
Pensjonaty
  • street mine peza and kongresi i tiranes, apartament 31 1057 Tirana - pokaż na mapie

Pokój i łazienka były czyste. Dobra lokalizacja, blisko od centrum miasta i placu miejskiego, międzynarodowego dworca autobusowego, przystanku autobusowego, wielu rynków, restauracji i barów.

Minusem było to, że po prysznicu w łazience zawsze była mokro i nie było czym wycierać..

Zofia, 2020-07-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu comfy room 10 min from center (private bathrom)
  • usługa prasowania
  • pokoje dla niepalących
  • całkowity zakaz palenia
  • pralnia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 14,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Vila e Arte City Center, Tirana
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 651 opinii
Hotel
  • Rr Qemal Stafa prane Prokurorise se Pergjithshme 1001 Tirana - pokaż na mapie

Śniadanie było smaczne i urozmaicone. Przyjemne patio. Dobra lokalizacja, w samym sercu Tirany, w pobliżu wielu restauracji. Personel był bardzo przyjazny. Pokój był do zaakceptowania, wygodne łóżka, klimatyzacja i Wi-Fi działało bez zarzutu. - Dość długo trzeba było czekać na ciepłą wodę.

Seweryn, 2020-06-16
  • Cechy hotelu Hotel Vila e Arte City Center
  • parking
  • klimatyzacja
  • wymiana walut
  • prywatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 33,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Apartament
+
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Vila e Arte City Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Star Hotel, Tirana
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 96 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja ; w centrum miasta Tirana ; tuż obok placu Skanderbeg ; za rogiem znajduje się wiele sklepów i kawiarni ; Personel był bardzo przyjazny i mówił po angielsku ; Pokój był dobry.

- Brak międzynarodowych kanałów telewizyjnych - Wi-Fi nie działało w moim pokoju.

Anna, 2020-04-25
  • Cechy hotelu Star Hotel
  • klimatyzacja
  • WiFi
  • obsługa pokoju
  • pokoje rodzinne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Star Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Elisabet Tirana, Tirana
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 226 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, w samym centrum Tirany, raptem kilka minut spacerem od głównych muzeów i restauracji. W pokoju było wszystko co potrzebne, sam pokój był czysty i schludny. Właściciel był bardzo pomocny i uprzejmy!

Wszystko było dobrze.

Kacper, 2020-04-01
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Elisabet Tirana
  • bar przekąskowy
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • usługa parkingowego
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 15,2 US$
Apartament
Apartament z balkonem
Apartament
od 15,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Elisabet Tirana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tirana City Center, Tirana
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 72 opinii
Apartament

Największą zaletą apartamentu była lokalizacja, w centrum miasta, w pobliżu wszystkich najważniejszych atrakcji turystycznych w Tiranie. Mieszkanie było dobre i przytulne. Właściciele mieszkania byli bardzo mili i pomocni, udzielili nam wielu przydatnych rad.

Łóżko mogłoby być bardziej wygodne.

Adrian, 2020-03-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Tirana City Center
  • dostęp do Internetu
  • wymiana walut
  • parking na miejscu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 26,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Europa Apartment, Tirana
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 45 opinii
Apartament
  • Rruga Luigj Gurakuqi Pallatet 9 Kateshe 2/2 ,Kati 1,Siper EUROPA Caffe 1000 Tirana - pokaż na mapie

Doskonała lokalizacja, w samym sercu miasta, dość blisko od kawiarni, rynku, dworca autobusowego i kilku miejsc, w których można było coś zjeść. Zameldowanie było łatwe i szybkie. Pokój na krótki pobyt był dobry.

Na prześcieradlach było kilka plam, dlatego musieliśmy je usunąć..

Wanda, 2020-03-19
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Europa Apartment
  • parking
  • wypożyczalnia samochodów
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 35,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa 22, Tirana
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 162 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny. Śniadanie było dobre. Pokój i łazienka były czyste. Wygodne łóżka. Bardzo dobra lokalizacja, w centrum Tirany, na pieszo można było dojść do wszystkich atrakcji.

Hotel trochę trudno było znaleźć w tym labiryncie ulic..Były problemy z Wi-Fi.

Andżelika W., 2020-02-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hotel Villa 22
  • bezpłatny parking
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • bezpłatne WiFi
  • faks / ksero
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 30,4 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa 22

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Rimini Tirana, Tirana
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 40 opinii
Hotel

Hotel znajduje się we wschodniej części Tirany, blisko od jeziora. W okolicy wiele kawiarni, restauracji i sklepów. Personel był bardzo przyjemny i pomocny. Bezpłatne miejsce parkingowe, w okolicy jest bardzo cieżko zaparkować. Pokój był czysty. - Dość słabe śniadanie.

Eryk, 2020-01-20
  • Cechy hotelu Hotel Rimini Tirana
  • parking
  • wymiana walut
  • część przeznaczona dla palących
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 41,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
od 35,1 US$
Pokój Trzyosobowy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rimini Tirana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Orchidea Hotel, Tirana
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 202 opinii
Hotel

Bardzo fajny basen, który był idealnym miejscem na relaks???? Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 15 minut spacerem od miasta. Personel był bardzo przyjazny i pomocny.

Niezbyt dobra kawa na śniadanie. Trochę za twarde łóżka.

Bartek K., 2020-01-20
  • Cechy hotelu Orchidea Hotel
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • dostęp do Internetu
  • prywatny parking
  • centrum biznesowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 48,0 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Orchidea Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Tirana, Albania

Witaj w mieście Tirana. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 504 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Tirana. Zarezerwuj w najniższej cenie! Tirana → Hotele Tirana, Ośrodki wypoczynkowe, Aparthotele Tirana, Apartamenty, Hostele Tirana. Tanie noclegi • Noclegi Tirana — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Tirana! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Mimo iż Albania to raczej nie jest najpopularniejszy kierunek obierany na wakacje, Tirana jest miejscem, w którym można spędzić niezapomniany urlop. Miasto jest doskonale rozwinięte, również jeśli chodzi o bazę turystyczną. Posiada hotele o wysokim standardzie, mniej lub bardziej luksusowe, pokoje gościnne czy domki letniskowe.

Klimat państwa powoduje, że pogoda dopisuje niemal przez cały czas, ale to bynajmniej nie jedyna atrakcja kraju i miasta. W Tiranie - kulturalnym centrum kraju, znajduje się wiele ciekawych obiektów, które mogą zainteresować turystów żądnych rozrywek kulturalnych i rekreacyjnych. Jeśli chodzi o kulturę, to warto odwiedzić na przykład meczet Etehem Bey, który stanowi najważniejszy zabytek miasta. Można też odwiedzić Muzeum Narodowe, Dom Envera Hodży czy po prostu spacerować malowniczymi uliczkami i podziwiać kolorowe tirańskie domki.
Warto również spróbować znakomitej albańskiej kuchni i zainteresować się wyrobami rękodzielniczymi, które są naprawdę wspaniałe i mogą być znakomitą pamiątką z podróży.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej