Durrës — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Durrës

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Durrës) - GPS: 41.312853, 19.446166
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Durrës

Miasta w pobliżu – Durrës

Najpopularniejsze miasta: Albania

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Villa Arberia, Durrës
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 126 opinii
Aparthotele

Świetna lokalizacja, raptem kilka kroków od plaży, w cenie mieliśmy leżaki oraz parasol. W pobliżu znajduje się wiele restauracji. Personel był bardzo miły i gościnny.

Słabo wyposażona kuchnia.

Melania, 2020-12-26
  • Cechy hotelu Villa Arberia
  • bar
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje dla niepalących
  • wypożyczalnia samochodów
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
od 35,2 US$
+
Apartament z widokiem na morze
+
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
od 35,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aragosta Hotel & Restaurant, Durrës
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 207 opinii
Hotel
  • Lagjia 1, rruga Taulantia, Currila, Durres 2001 Durrës - pokaż na mapie

Personel był wyjątkowo przyjazny i pomocny. Apartament był bardzo duży z częścią wypoczynkową i wygodnymi łóżkami. Śniadanie było dobre w pięknym nadmorskim otoczeniu. Obiekt położony jest bardzo blisko od centrum Durres i z przodu przy plaży. Szybki bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Klimatyzacja nie działała!.

Dorian, 2020-01-29
  • Cechy hotelu Aragosta Hotel & Restaurant
  • Maseczki dla gości
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • sejf
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój Dwuosobowy
od 50,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Jednoosobowy/Pokój typu Twin
od 50,9 US$
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
+
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Deluxe Suite z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Aragosta Hotel & Restaurant

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Turtle Apartments, Durrës
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 44 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja tuż przy plaży. Blisko od wielu sklepów i restauracji. Świetny taras słoneczny. Właściciel był bardzo pomocny, udzielił nam pomocnych wskazówek na temat wycieczek i miejsc wartych odwiedzenia. Podziemny parking.

Witold H., 2020-01-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Turtle Apartments
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na morze
+
Apartament z tarasem
od 24,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Durres Hill Side Beach, Durrës
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 306 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, około jednej minuty od morza. Bardzo blisko od sklepów i restauracji, około 5 minut jazdy samochodem do centrum miasta. Personel był pomocny i przyjazny. Śniadanie było dobre i zróżnicowane. Pokój był czysty. Dla nas było to idealne miejsce na pobyt w Durres:).

Karol, 2019-12-14
  • Cechy hotelu Hotel Durres Hill Side Beach
  • codzienne sprzątanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • faks / ksero
  • klimatyzacja
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z widokiem na góry
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój rodzinny z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy
od 36,4 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Durres Hill Side Beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sun & Sea Apartment, Durrës
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

+ Idealne położenie, tuż przy plaży, w pobliżu restauracji i sklepów, do centrum Durres łatwo się było dostać autobusem.
+ Właściciel było miły i pomocny.
+ Apartament na pięć osób był trochę mały.
- Nieestetycznie wykończona łazienka, sypiący się sufit.
- Dodatkowa opłata ukryta w opisie.

Malina, 2019-10-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Sun & Sea Apartment
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 30,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Amfiteatri Boutique Hotel, Durrës
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 140 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty ; wygodne łóżko ; Personel był bardzo przyjazny i mówił po angielsku ; Dobra lokalizacja do zwiedzenia miasta Durres i zaledwie kilka minut od plaży.

- Brak balkonu - Śniadanie mogłoby być lepsze.

Natan, 2019-07-31
  • Cechy hotelu Amfiteatri Boutique Hotel
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • sklep na miejscu
  • monitoring wokół obiektu
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 59,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Amfiteatri Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Bella Vista, Durrës
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 109 opinii
Apartament

Śniadanie było z dość dużym wyborem dostosowane dla Europejczyków. Dobra lokalizacja, blisko od plaży, leżak w cenie. W pobliżu wielu restauracji, przystanku autobusowego oraz blisko od głównego deptaku. Panie w recepcji były bardzo miłe i pomocne.

Obok hotelu trasa szybkiego ruchu, przy otwartym oknie nie można było usnąć. Apartament z lat 80-tych, stare meble, stara kuchnia.

Aneta B., 2019-06-26
  • Cechy hotelu Apartments Bella Vista
  • parking na miejscu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • restauracja
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 35,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Arvi, Durrës
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 143 opinii
Hotel

Hotel położony jest w bliskiej odległości od plaży. Pokój codziennie był sprzątany, z okna piękny widok na morze. Ogólnie bardzo przyzwoity hotel, nie odbiegający standardem od tych europejskich. Dobry stosunek jakości do ceny.

Dość mały prywatny parking, samochody wzajemnie się zastawiały. Śniadanie tylko do 9.30..

Liwia G., 2019-06-21
  • Cechy hotelu Hotel Arvi
  • bezpłatny parking
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • usługa prasowania
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze i balkonem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
od 49,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Arvi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Empire, Durrës
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 59 opinii
Hotel

Dziękujemy wszystkim pracownikom Empire za pomoc, miłą atmosferę i okazaną sympatię. To nasz trzeci pobyt w tym pięknym i gościnnym kraju. Za rok wracamy :-).

Katarzyna, 2019-06-18
  • Cechy hotelu Hotel Empire
  • wycieczki rowerowe
  • prywatna plaża
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • ogrzewanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój trzyosobowy
+
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Trzyosobowy typu Luxury
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Empire

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kadrisa Hotel, Durrës
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 248 opinii
Hotel

+ Personel był bardzo przyjazny + Idealna lokalizacja w odległości około 100 m od plaży + blisko od rynku + gdzie można było coś zjeść czy napić się piwa + W pobliżu apteki + piekarni i restauracji + Pokój był czysty i komfortowy + Śniadania były całkiem dobre + Właściciel był bardzo sympatyczny + Na terenie hotelu mały plac zabaw.

- Widok z okna na tory i sąsiedni hotel - Słabe Wi-Fi.

Lech, 2019-06-05
  • Cechy hotelu Kadrisa Hotel
  • usługa prasowania
  • wymiana walut
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 30,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Kadrisa Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Inn Hotel, Durrës
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 443 opinii
Hotel

+ Przyjemny i odnowiony hotel usytuowany blisko od plaży + blisko od wszystkich atrakcji + Na plaży wygodne leżaki + Miejsce parkingowe + Śniadanie w formie bufetu było dobre i pożywne + Właściciele byli bardzo sympatyczni + W stosunku do ceny hotel jest naprawdę w porządku i jest dobrą bazą hotelową do zwiedzania Albani???? - Brak kotary w łazience, po kąpieli cała łazienka była zalana - Mieliśmy pokój od strony ulicy więc...

Józef, 2019-05-23
  • Cechy hotelu Inn Hotel
  • obsługa pokoju
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bezpłatne WiFi
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny
+
Pokój Trzyosobowy typu Standard
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Inn Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Benilva, Durrës
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 59 opinii
Hotel

+ Bardzo dobra lokalizacja + w odległości 50 metrów od plaży + Ładny widok z pokoju + Personel był przyjazny i zawsze chętny do pomocy - Niewystarczająca czystość w pokoju i w łazience!.

Henryk D., 2019-05-09
  • Cechy hotelu Hotel Benilva
  • transfer lotniskowy
  • bar przekąskowy
  • dostęp do Internetu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 21,8 US$
Pokój czteroosobowy z balkonem i widokiem na ocean
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi, balkonem i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z balkonem i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Benilva

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Diamond Beach Residence Hotel, Durrës
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 183 opinii
Hotel

* W pokoju było czysto * Parking przed obiektem * Do plaży najlepiej dojechać samochodem * około 2 minuty jazdy * Personel był bardzo pomocny i miły.

Pokój mógłby być wyposażony w czajnik. Śniadania wydawane są w godzinach od 7 do 9 więc dłużej nie można było pospać.

borys95, 2019-04-11
  • Cechy hotelu Diamond Beach Residence Hotel
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Drini Hotel, Durrës
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 79 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze utrzymany z ładnym ogrodem. Personel był bardzo miły. Kolacja w restauracji była bardzo smaczna. Obiekt położony jest około 5 km od centrum Durres ale można było wynająć samochód.

W łazience nieprzyjemny zapach. Przestarzały wystrój pokoju. Ze względu na to, że hotel znajduje się poza centrum miasta nie byliśmy pewni czy jest bezpiecznie..

Radosław, 2019-04-04
  • Cechy hotelu Drini Hotel
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 36,4 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy z balkonem
+
Pokój jednoosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Drini Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Espana, Durrës
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 187 opinii
Aparthotele

Pokój był wygodny z balkonem i widokiem na morze ; Czysta łazienka ; Doskonała lokalizacja ; około 30 metrów od brzegu morza ; Czysta plaża ; są parasole i leżaki ; Bardzo ładne miejsce - Nie wszyscy pracownicy mówili po angielsku więc nieraz były problemy z porozumieniem się.

U. Leo , 2019-04-04
  • Cechy hotelu Aparthotel Espana
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking na miejscu
  • monitoring wokół obiektu
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na góry
od 47,3 US$
+
Apartament typu Suite z balkonem z widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy
od 38,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Espana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kamomil, Durrës
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 291 opinii
Hotel

1. Hotel na dobrym poziomie, biorąc pod uwagę śniadanie i kolację w cenie. 2. Obsługa była bardzo miła. 3. Plaża tuż przy hotelu, było cicho i spokojnie. 4. Spod hotelu jeździ autobus do miasta. 5. W pobliżu były dostępne sklepy. 6. Pokój był czysty i wygodny, regularna wymiana ręczników i pościeli. 1.Leżaki niestety do wymiany.

A. Gabriel , 2019-03-28
  • Cechy hotelu Hotel Kamomil
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • śniadanie w pokoju
  • posiłki dla dzieci
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
od 44,9 US$
Apartament rodzinny typu Deluxe Suite
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Vila Lule, Durrës
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 119 opinii
Hotel

Mieszkanie było bardzo duże i czyste ; Balkon z widokiem na morze ; Personel był bardzo miły i chętny do pomocy ; Hotel położony jest bardzo blisko od plaży ; duża ilość leżaków i parasoli - Brak w pokoju czajnika - Brak herbaty lub kawy - Plaża była trochę brudna.

Kazimierz J., 2019-03-01
  • Cechy hotelu Hotel Vila Lule
  • prywatna plaża
  • lokalizacja przy samej plaży
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój rodzinny z balkonem
+
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Jednoosobowy typu Comfort z balkonem
od 36,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Vila Lule

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Palma, Durrës
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 11 opinii
Hotel

Pokój w tej cenie był dobry. W pokoju telewizor. Podobało mi się, że był balkon. Sam hotel znajduje się mniej więcej 300 metrów od plaży, w bardzo spokojnej okolicy, w nocy było cicho, około 5 minut od przystanku autobusowego z dobrym połączeniem do miasta.

Niestety, personel w ogóle nie mówił po angielsku, komunikacja była dość trudna. Wi-Fi nie było dostępne w pokoju, dobry sygnał był tylko w recepcji.

Andżelika H., 2019-02-27
  • Cechy hotelu Hotel Palma
  • klimatyzacja
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • pralnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe)
od 30,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem (3 osoby dorosłe)
+
Rodzinny pokój dwuosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Palma

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tropikal Bungalows, Durrës
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 114 opinii
Hotel

Bardzo ładny i czysty obiekt. Jedzenie było dobre. Muzyka przy basenie i plaży co nam się podobało. Przyjazny personel - Nie polecam bungalowu, wyczuwalny zapach wilgoci i stęchlizny! Brudna pościel i ręczniki..

Apolonia, 2019-02-22
  • Cechy hotelu Tropikal Bungalows
  • centrum biznesowe
  • codzienne sprzątanie
  • całodobowa ochrona
  • plac zabaw dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Pokój Trzyosobowy typu Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bel Conti Hotel, Durrës
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 169 opinii
Hotel

+ Pokoj był z balkonem i przepięknym widokiem na morze + Personel w recepcji był bardzo przyjazny i pomocny + Doskonała lokalizacja + czysta plaża tuż przed hotelem + komfortowe leżaki plażowe - Śniadania z bałkańskim standardem - Zbyt duża ilość ludzi na całej plaży.

Nicola P., 2019-01-23
  • Cechy hotelu Bel Conti Hotel
  • prywatny parking
  • bar przy basenie
  • ogrzewanie
  • bar
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 42,4 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Bel Conti Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Durrës, Albania

Witaj w mieście Durrës. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 330 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Durrës. Zarezerwuj w najniższej cenie! Durrës → Hotele Durrës, Pensjonaty, Aparthotele Durrës, Apartamenty, Domy wakacyjne Durrës. Tanie noclegi • Noclegi Durrës — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Durrës! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej