Durrës — hotele

Zdjęcia hotelu: Aragosta Hotel & Restaurant, Durrës
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 193 opinii
Hotel
  • Lagjia 1, rruga Taulantia, Currila, Durres 2001 Durrës - pokaż na mapie

Personel był wyjątkowo przyjazny i pomocny. Apartament był bardzo duży z częścią wypoczynkową i wygodnymi łóżkami. Śniadanie było dobre w pięknym nadmorskim otoczeniu. Obiekt położony jest bardzo blisko od centrum Durres i z przodu przy plaży. Szybki bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Klimatyzacja nie działała!.

Dorian, 2020-01-29
  • Cechy hotelu Aragosta Hotel & Restaurant
  • winda
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Wynajem rowerów
  • miejsce na piknik
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Mały pokój Dwuosobowy
od 69,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Jednoosobowy/Pokój typu Twin
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Deluxe Suite z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Aragosta Hotel & Restaurant

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Turtle Apartments, Durrës
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 38 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja tuż przy plaży. Blisko od wielu sklepów i restauracji. Świetny taras słoneczny. Właściciel był bardzo pomocny, udzielił nam pomocnych wskazówek na temat wycieczek i miejsc wartych odwiedzenia. Podziemny parking.

Witold H., 2020-01-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Turtle Apartments
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • parking strzeżony
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na morze
+
Apartament z tarasem
od 46,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Durres Hill Side Beach, Durrës
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 259 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, około jednej minuty od morza. Bardzo blisko od sklepów i restauracji, około 5 minut jazdy samochodem do centrum miasta. Personel był pomocny i przyjazny. Śniadanie było dobre i zróżnicowane. Pokój był czysty. Dla nas było to idealne miejsce na pobyt w Durres:).

Karol, 2019-12-14
  • Cechy hotelu Hotel Durres Hill Side Beach
  • piesze wycieczki
  • opcje śniadaniowe
  • piesze wycieczki
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z widokiem na góry
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Pokój rodzinny z widokiem na góry
Pokój Dwuosobowy
od 35,4 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Durres Hill Side Beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Guesthouse Aliger, Durrës
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 58 opinii
Pensjonaty
  • RR Pavaresia 13 RR Andon Boshnjaku crossing 2008 Durrës - pokaż na mapie

Bardzo miły pensjonat położony bardzo blisko od morza, dla nas tylko to się liczyło. Właściciele byli bardzo mili! Mieszkanie było małe ale dość dobrze urządzone. Dobry stosunek ceny do jakości. Nie oczekiwaliśmy zbyt wiele bo to Albania i inne standardy:).

Mila, 2019-10-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guesthouse Aliger
  • przechowalnia bagażu
  • bar
  • część przeznaczona dla palących
  • usługa prasowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 23,6 US$
Rodzinny apartament typu Suite
od 38,9 US$
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 25,9 US$
Studio
Zobacz wszystkie pokoje Guesthouse Aliger

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Amfiteatri Boutique Hotel, Durrës
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 137 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty ; wygodne łóżko ; Personel był bardzo przyjazny i mówił po angielsku ; Dobra lokalizacja do zwiedzenia miasta Durres i zaledwie kilka minut od plaży.

- Brak balkonu - Śniadanie mogłoby być lepsze.

Natan, 2019-07-31
  • Cechy hotelu Amfiteatri Boutique Hotel
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • apartament dla nowożeńców
  • pokoje dla niepalących
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 68,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Amfiteatri Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Bella Vista, Durrës
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 103 opinii
Apartament

Śniadanie było z dość dużym wyborem dostosowane dla Europejczyków. Dobra lokalizacja, blisko od plaży, leżak w cenie. W pobliżu wielu restauracji, przystanku autobusowego oraz blisko od głównego deptaku. Panie w recepcji były bardzo miłe i pomocne.

Obok hotelu trasa szybkiego ruchu, przy otwartym oknie nie można było usnąć. Apartament z lat 80-tych, stare meble, stara kuchnia.

Aneta B., 2019-06-26
  • Cechy hotelu Apartments Bella Vista
  • część przeznaczona dla palących
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 47,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Arvi, Durrës
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 120 opinii
Hotel

Hotel położony jest w bliskiej odległości od plaży. Pokój codziennie był sprzątany, z okna piękny widok na morze. Ogólnie bardzo przyzwoity hotel, nie odbiegający standardem od tych europejskich. Dobry stosunek jakości do ceny.

Dość mały prywatny parking, samochody wzajemnie się zastawiały. Śniadanie tylko do 9.30..

Liwia G., 2019-06-21
  • Cechy hotelu Hotel Arvi
  • masaż dla par
  • klimatyzacja
  • parking przy ulicy
  • masaż pleców
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze i balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 67,2 US$
Pokój Dwuosobowy
od 67,2 US$
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Arvi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Empire, Durrës
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 22 opinii
Hotel

Dziękujemy wszystkim pracownikom Empire za pomoc, miłą atmosferę i okazaną sympatię. To nasz trzeci pobyt w tym pięknym i gościnnym kraju. Za rok wracamy :-).

Katarzyna, 2019-06-18
  • Cechy hotelu Hotel Empire
  • wypożyczalnia samochodów
  • parking w garażu
  • piesze wycieczki
  • wino / szampan
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój Trzyosobowy
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Trzyosobowy typu Luxury
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Empire

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Klebrido, Durrës
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 48 opinii
Hotel

Właściciel był bardzo miły i trochę mówił po angielsku. Dobre położenie hotelu, bezpośrednio przy plaży, do dyspozycji gości bezpłatne leżaki i parasol. W pobliżu dyskoteka, drink bary, kantory i markety. Na dole fajna restauracja, jedzenie było dobre i w rozsądnej cenie. Kelner przynosił posiłki do pokoju. W pokoju było wystarczająco cicho. Brak podstawowego wyposażenia w pokoju, brak suszarki, szklanek..

Helena B., 2019-06-15
  • Cechy hotelu Hotel Klebrido
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • ogrzewanie
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
od 38,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kadrisa Hotel, Durrës
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 227 opinii
Hotel

+ Personel był bardzo przyjazny + Idealna lokalizacja w odległości około 100 m od plaży + blisko od rynku + gdzie można było coś zjeść czy napić się piwa + W pobliżu apteki + piekarni i restauracji + Pokój był czysty i komfortowy + Śniadania były całkiem dobre + Właściciel był bardzo sympatyczny + Na terenie hotelu mały plac zabaw.

- Widok z okna na tory i sąsiedni hotel - Słabe Wi-Fi.

Lech, 2019-06-05
  • Cechy hotelu Kadrisa Hotel
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • opcje śniadaniowe
  • całodobowa recepcja
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 29,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Kadrisa Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Durrës, Albania

Witaj w mieście Durrës. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 422 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Durrës. Zarezerwuj w najniższej cenie! Durrës → Hotele Durrës, Pensjonaty, Aparthotele Durrës, Hostele, Apartamenty Durrës. Tanie noclegi • Noclegi Durrës — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Durrës! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej