Zagrzeb — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Sliško, Zagrzeb
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 571 opinii
Hotel

Hotel Slisko położony jest blisko od dworca autobusowego i starego miasta w Zagrzebiu. Śniadania były dobre ale skromne. Personel był pomocny i uprzejmy.

Zbyt słabe oświetlenie w pokoju. Niezbyt dokładnie była sprzątana łazienka.

Adrian E., 2020-04-06
  • Cechy hotelu Hotel Sliško
  • część przeznaczona dla palących
  • dostęp do Internetu
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 62,6 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sliško

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel National, Zagrzeb
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1063 opinii
Hotel

Pokój był z nowoczesnym wystrojem. Hotel położony jest bardzo blisko od dworca autobusowego i przystanków komunikacji miejskiej. Położenie na bocznej uliczce zapewniało ciszę i spokój. Śniadania nie braliśmy ponieważ bardzo blisko było od kawiarni oraz od baru przy dworcu autobusowym, trochę dalej od centrum i starego miasta ale w zasadzie wszędzie można było dotrzeć na pieszo a sam Zagrzeb jest bardzo ładnym miastem. Obiekt warty polecenia????.

24arkadiusz, 2020-03-26
  • Cechy hotelu Hotel National
  • sejf
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • meble ogrodowe
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 57,9 US$
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 53,2 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 53,2 US$
Apartament typu Penthouse
Zobacz wszystkie pokoje Hotel National

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Spacious 2BDR Apartment with Beautiful Terrace, Zagrzeb
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 41 opinii
Apartament

+ Mieszkanie było idealne + mieliśmy wszyscy wystarczająco dużo prywatności + Mieszkanie było czyste + Personel był bardzo miły i zawsze chętny do pomocy + Doskonała lokalizacja + raptem kilka minut od rynku głównego w Zagrzebiu + Ogólnie wszystko ok + bardzo dobrze się czuliśmy w Zagrzebiu!.

Emil H., 2020-03-17
  • Cechy hotelu Spacious 2BDR Apartment with Beautiful Terrace
  • pralnia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Main Square Room, Zagrzeb
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 22 opinii
Pensjonaty

Właściciel był bardzo miły i gościnny. W pokoju było czysto i przytulnie. Doskonała lokalizacja, około 30 metrów od głównego placu w Zagrzebiu, łatwy był dostęp do sklepów, restauracji i pubów. Blisko od linii tramwajowych.

Bardzo mała umywalka. Obiekt nie posiada własnego parkingu.

P. Igor , 2020-03-11
  • Cechy hotelu Main Square Room
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatne WiFi
  • opcje śniadaniowe
  • Faktury
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
od 63,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Spectre, Zagrzeb
5,0 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 230 opinii
Apartament
  • 12 Glamočka ulica Stan u potkrovlju privatne kuće 10000 Zagrzeb - pokaż na mapie

Bardzo dobre miejsce położenia, blisko od centrum Zagrzebia, w pobliżu wszystkich sklepów, rynków i także w pobliżu starego miasta. Apartament był czysty, łóżka były wygodne. Przyjemny taras. Bardzo sympatyczni i życzliwi właściciele. Szkoda, że nie mogliśmy zostać trochę dłużej!!!.

Julita, 2020-02-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Spectre
  • sejf
  • prywatny parking
  • czekoladki lub ciastka
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 48,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Britanac, Zagrzeb
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 189 opinii
Apartament

Apartament był czysty i komfortowy. Dobre Wi-Fi. Dobra lokalizacja, blisko od centrum Zagrzebia. W pobliżu supermarketu. Dobry był kontakt z właścicielem. Miejsce warte polecenia:).

Nadia, 2020-01-23
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Britanac
  • ogrzewanie
  • pokoje rodzinne
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • Faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 61,4 US$
+
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Panorama Zagreb Hotel, Zagrzeb
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1388 opinii
Hotel

Pokój nasz był ładny i wygodny na 15 piętrze z pięknym widokiem na malownicze okolice Zagrzebia. Personel był miły i sympatyczny, zwłaszcza personel w rececpcji. Sam hotel znajduje się w dzielnicy mieszkaniowej ale blisko do centrum miasta, można było dojść na pieszo. W pobliżu supermarketu. Śniadanie było bardzo dobre.

Płatny parking dla gości hotelowych:(.

Marianna T., 2020-01-17
  • Cechy hotelu Panorama Zagreb Hotel
  • bar
  • pokoje dla niepalących
  • bankomat na terenie obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior
Pokój typu Classic
od 65,0 US$
Pokój rodzinny
Pokój typu Executive
Zobacz wszystkie pokoje Panorama Zagreb Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel I, Zagrzeb
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 567 opinii
Hotel

Personel hotelu był uprzejmy i pomocny. Dobra lokalizacja na nocleg tranzytowy, blisko od autostrady. Duży strzeżony parking.

- Sam hotel i pokoje wymagą modernizacji.

Julia K., 2020-01-08
  • Cechy hotelu Hotel I
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • biuro informacji turystycznej
  • całodobowa recepcja
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 55,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel I

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Downtown, Zagrzeb
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 66 opinii
Apartament

Mieszkanie było przestronne i przytulne. Właściciel był bardzo sympatyczny i pomocny. Centralna lokalizacja, więc praktycznie wszystko było w odległości spaceru, blisko od fajnej piekarni i kawiarni. - Klimatyzacja była trochę słaba w stosunku do całego mieszkania.

M. Jacek , 2019-12-05
  • Cechy hotelu Downtown
  • całodobowa recepcja
  • biuro informacji turystycznej
  • wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 111,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Hostel Shappy, Zagrzeb
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1436 opinii
Hostel/Schronisko

Dobra lokalizacja, w samym sercu Zagrzebia, blisko od sklepów, barów i kawiarni. Pokój był czysty i funkcjonalny. Śniadanie było obfite. Personel był bardzo miły i przyjazny. Polecam.

Łazienka wymagałaby już raczej odświeżenia ale było ok.

Bolesław T., 2019-11-29
  • Cechy hotelu Boutique Hostel Shappy
  • wypożyczalnia samochodów
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • biblioteka
  • biuro informacji turystycznej
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko piętrowe w pokoju dla 4 osób
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z łazienką poza pokojem
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 14,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Boutique Hostel Shappy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zagrzeb, Chorwacja

Witaj w mieście Zagrzeb. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 493 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zagrzeb. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zagrzeb → Hotele Zagrzeb, Apartamenty, Obiekty B&B Zagrzeb, Pensjonaty, Hostele Zagrzeb. Tanie noclegi • Noclegi Zagrzeb — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zagrzeb! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Zagrzeb

Chorwacja od kilku lat jest jednym z ulubionych celów podróży turystów z całej Europy. A skoro już wybieramy się do tego kraju, to nie możemy ominąć stolicy i największego miasta Chorwacji, którym jest Zagrzeb. Aglomeracja położona w centralnej części kraju, nad rzeką Sawą, ma do zaoferowania wiele niezapomnianych atrakcji.

Bogata historia oraz duże znaczenie miasta sprawiają, że może się ono pochwalić wieloma zabytkami oraz wybitną architekturą. Będąc w Zagrzebiu w pierwszej kolejności należy zwiedzić Górne Miasto. Zostało ono założone w średniowieczu i aż do XIX wieku stanowiło centralną część aglomeracji. Odwiedzając Górne Miasto nie można pominąć także Dolnego Miasta, które jest centrum współczesnego Zagrzebia. Chcąc odetchnąć od miejskiego zgiełku powinniśmy udać się do pięknego i malowniczego Parku Maksimir.

Co roku w Zagrzebiu odbywają się liczne imprezy jak np. Festiwal św. Marka (kwiecień) czy Międzynarodowy Festiwal Współczesnego Teatru (czerwiec).

Stolica Chorwacji jest doskonale przygotowana na przyjęcie turystów z całej Europy. Rozbudowana baza noclegowa oferuje zarówno nowoczesne i luksusowe hotele jak i mniejsze i tańsze, ale równie urokliwe, pensjonaty oraz kwatery prywatne.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej