Vodice — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Mićin, Vodice
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 39 opinii
Apartament

Idealna lokalizacja, raptem kilka kroków od plaży, blisko od sklepów i placu miejskiego, niedaleko od centrum miasta, obok restauracji z dobrym jedzeniem. Właściciel był bardzo miły i gościnny. Apartament dobrej wielkości. Nic konkretnego.

Ernest D., 2020-06-22
  • Cechy hotelu Apartments Mićin
  • bezpłatny parking
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • parking
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 3 sypialniami i tarasem
od 47,4 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Ljubica, Vodice
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 99 opinii
Apartament

Jest to idealne miejsce na pobyt, blisko było od plaży, około 5 minut od głównego centrum miasta Vodice z wieloma barami i restauracjami. Bardzo miła obsługa. Właścicielka była bardzo miła i uprzejma. Mieszkanie było naprawdę ładne i czyste. Ładny basen. Wszystko było dobrze????.

Maria, 2020-02-04
  • Cechy hotelu Villa Ljubica
  • basen z widokiem
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatny parking
  • sprzęt do grillowania
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Zanze, Vodice
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 44 opinii
Apartament

+ Doskonała lokalizacja, blisko od plaży, raptem kilka minut spacerem.
+ W drodze na plażę jest piekarnia.
+ W przybliżeniu 15 minut spacerem od centrum miasta Vodice i restauracji.
+ Pokój nasz był przestronny i dobrze wyposażony.
+ Ręczniki były zapewnione.
+ Właściciele byli bardzo pomocni.
- W kuchni brak czajnika.
- Dużo komarów..

Marek, 2019-10-15
  • Cechy hotelu Apartments Zanze
  • Możliwe wystawienie faktury
  • prywatny parking
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Standard - 1. piętro
Apartament typu Studio Standard - na parterze
Studio z balkonem
Apartament z 2 sypialniami - 1. piętro
+
Apartament typu Studio - parter
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament z 2 sypialniami - 2. piętro
+
Apartament typu Studio - 1. piętro
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Zanze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Stella Maris, Vodice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 242 opinii
Hotel

Pokoje były czyste, codziennie były wymieniane pościele oraz ręczniki. Super lokalizacja, do plaży około 120 metrów, w pobliżu hotelu znajdują się restauracje i supermarket. Personel był bardzo miły i zawsze pomocny:) Niestety woda w basenie była zimna ponieważ przez większość dnia był zacieniony:(.

Roman M., 2019-09-12
  • Cechy hotelu Hotel Stella Maris
  • odkryty basen
  • bezpłatny parking
  • całodobowa ochrona
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój jednoosobowy z balkonem
od 59,2 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Stella Maris

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Radin, Vodice
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 118 opinii
Hotel

Bardzo fajne położenie, tuż nad brzegiem morza, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta Vodice. Pokoje były duże i dobrze wyposażone z dobrym komfortem. Personel był bardzo przyjazny i uczynny. Śniadania i kolacje były wystarczająco dobre. Wszystko było w najlepszym porządku ale ręczniki mogłyby być większe.

Izabela16, 2019-03-25
  • Cechy hotelu Hotel Villa Radin
  • bar
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • pokoje rodzinne
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z balkonem i widokiem na park
Apartament typu Deluxe Suite z widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Deluxe Plus z balkonem i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Radin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Olympia Sky, Vodice
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 383 opinii
Hotel

Pokoje były ładne i nowoczesne. Było cicho i spokojnie. Jedzenie było smaczne. Przeszklona restauracja na 10-tym piętrze z super widokiem. Hotel Olympia położony jest w odległości spaceru od plaży i miasta Vodice.

Średnie sprzątanie pokoju. Zatykający się odpływ pod prysznicem.

Sabina, 2019-01-18
  • Cechy hotelu Hotel Olympia Sky
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • jazda na rowerze
  • bankomat na terenie obiektu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Deluxe Suite z balkonem
+
Apartament typu Superior Suite z balkonem
+
Apartament typu Suite z 2 sypialniami i balkonem
+
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na park
od 142,1 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem i widokiem na park
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Olympia Sky

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Matilde Beach Resort, Vodice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 258 opinii
Apartament

- Bardzo fajny basen - basen nie był duży ale wystarczający - Parking przed apartamentem - Apartament sześcioosobowy był bardzo fajny, pokoje były duże - Spokojna lokalizacja - tuż obok plaży i blisko od centrum miasta - Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania okolicy - Brak Wi-Fi w mieszkaniu - Brak suszarki do włosów.

Kazimierz, 2018-12-21
  • Cechy hotelu Matilde Beach Resort
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • prywatny parking
  • biblioteka
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem oraz widokiem na park
+
Apartament z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na park
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Matilde Beach Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Slavica, Vodice
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 40 opinii
Apartament

1. Mieszkanie było czyste i wygodne. 2. Co drugi dzień były nowe ręczniki, nowa pościel. 3. Do plaży około 5 minut na pieszo, do centrum miejscowości Vodice również 5 minut na pieszo. 4. Blisko od dużego sklepu. 5. W zasadzie w pobliżu wszystkiego. 6. Bezprzewodowy internet w porządku. 7. Parking za domem. 1. Szkoda tylko, że z mieszkania nie mieliśmy widoku na morze.

W. Kosma , 2018-11-27
  • Cechy hotelu Villa Slavica
  • ogród
  • taras
  • transfer lotniskowy
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
od 61,6 US$
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
od 88,8 US$
+
Apartament z 1 sypialnią (2-4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
od 76,9 US$
+
Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Slavica

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Punta, Vodice
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 52 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i dostępny. Świetna lokalizacja, blisko od plaży i centrum miasteczka. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Bezpłatny kryty basen. Pokój był ciasny.

Brak codziennej zmiany ręczników oraz kosmetyków nie wspominając już o sprzątaniu pokoju..

Edward, 2018-09-27
  • Cechy hotelu Hotel Punta
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • wycieczki rowerowe
  • parking na miejscu
  • winda
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i częściowym widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villas Arausana & Antonina, Vodice
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 861 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, blisko od morza. Piękne widoki. Śniadania były bardzo smaczne i z dużym wyborem. Personel był bardzo sympatyczny i chętny do pomocy. Obiekt czysty i nowoczesny. Bardzo fajny bar na plaży. Bardzo dużo wygodnych miejsc parkingowych. Był dość duży problem z leżakami, o godzinie 8 rano praktycznie wszystkie były pozajmowane..według mnie każdy pokój powinien mieć swoje prywatne leżaki..

Justyna, 2018-04-28
  • Cechy hotelu Villas Arausana & Antonina
  • monitoring wokół obiektu
  • przechowalnia bagażu
  • posiłki dla dzieci
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony morza
Pokój Dwuosobowy typu Classic od strony morza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Vodice, Chorwacja

Witaj w mieście Vodice. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 530 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Vodice. Zarezerwuj w najniższej cenie! Vodice → Hotele Vodice, Aparthotele, Apartamenty Vodice, Pensjonaty, Domy wakacyjne Vodice. Tanie noclegi • Noclegi Vodice — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Vodice! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Vodice

Chorwacja to chętnie wybierane przez Polaków miejsce na wakacje, a o mieście Vodice mawia się, że jest to turystyczne centrum kraju. Ta niewielka, bo licząca zaledwie kilka tysięcy mieszkańców, miejscowość położona niedaleko Sibenika to miasto obfitujące w piękne krajobrazy i atrakcje turystyczne, gdyż to właśnie turystom zawdzięcza większość swoich dochodów. Bywa nazywane "Saint Tropez Adriatyku", co tylko potwierdza, jak ważne turystycznie jest to miejsce.

Prócz typowych dla Chorwacji plaż i pięknych plenerów, zaletą Vodice jest też dobre połączenie z okolicznymi miejscowościami. Pływając promem, można wybrać się na przykład do Sibenika czy też podziwiać z pokładu piękne wysepki i malowniczą linię brzegową.

Jeśli chodzi o zakwaterowanie, to miasteczko oferuje pełną pulę możliwości, na każdą kieszeń. Znaleźć można luksusowe apartamenty z rozległymi tarasami, z których można podziwiać widoki morza i plaży, domki letniskowe, pola namiotowe czy zwykłe hotele i pensjonaty. Piękna pogoda sprzyja obozowaniu pod gołym niebem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej